ladyshit 13.09.09, 16:17 Lady Sovereign duzo osub o niej zapomniało a spiewa cudownie (zalezy dla kogo)Jest ona raperką zresztą psłuchajcie www.youtube.com/watch? v=WuHhWX9r9RU&feature=fvst www.youtube.com/watch? v=yM-FO8Y70CU&feature=channel znacie??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherrygirl Re: Znacie?????????? 13.09.09, 16:44 Tez znam znaczy kiedyś słuchałam ale potem jakoś przestałam ... teraz jak sobie ją pusciła to pomysłam " O jak fajnie wrocic do dawnych czasów " ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Znacie?????????? 16.09.09, 19:55 znacie. ;d lecz szczególnie nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Znacie?????????? 29.09.09, 00:12 nie znam i nie mam zamiaru słuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Znacie?????????? 02.10.09, 17:55 Ja ją znam i bardzo lubię, ma fajne piosenki i poczucie humoru. Cieszę się ,że kiedy Avril ,którą lubiłam dwa lata temu zaczęła się zmieniać w słodką pannę ,pojawiła się Lady Sovereing. Najbardziej z jej piosenek podobają mi się kawałki ,,hoodie'' , ,,do human'' i ,, love me or hates me''. Odpowiedz Link Zgłoś
glitter Re: xd 02.10.09, 18:16 Jest trochę jak damska wersja Eminema ;] Piosenki ma fajne, a jak kiedyś były na radiu kotka to było na -70% ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
amelia11 Re: Znacie?????????? 02.10.09, 18:20 o nie nieprzepadam za nia ja wole słuchać innej muzy : PP choćby linkin park , kristinia debarge , vanessa h Odpowiedz Link Zgłoś