najt. 16.09.09, 16:32 znacie jakieś skuteczne sposoby na chorobę ? żeby nie iść do sql . . . błagam , pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heuhue__najt. Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 16:44 hmm .. weź wyjdź z mokrą głową na podwórko w nocy jak jest zimno albo wypij zimną strasznie zimną wodę a potem biegaj aż będziesz czuła że Cię gardło boli , ;p pozdrówka , ;p a czemu to nie chce się Ci iść do sql , ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: sposoby na '' chorobę '' . 19.09.09, 22:23 ja po prostu mówię, że kręci mi się w głowie. wszyscy na to idą. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 16:46 wsadź jakiś sok albo colę do lodówki, na dwie godziny, pójdź pobiegać i od razu po przyjściu z domu ją wypij. mi pomaga. szkołę masz z głowy na II tyg. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 16:53 hah... *możesz siedzieć w przeciągu, po jakimś czasie będziesz się źle czuła, sama to przetestowałam, boli po tym głowa itd.. *zjeść duużo lodów *udawać że cię coś boli *albo być szczerym nie znam tyle sposobów Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 16:53 a może udawaj ból głowy,nałykaj się coli i nie śpij całą noc, ślęcz i przymykaj co trochę oczy . jeden dzień, ale bez bólu ; ) jeśli chodzi o dłuższe terminy to proponuję mokrą głowę w wieczór, na dwór . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: sposoby na '' chorobę '' . 22.09.09, 19:05 hahah xdd aleś wymysiłaa ja mówię że boli mnie brzuch zawsze działa.. ale temat się mi przyda dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 17:12 independent_ - wiesz jak tak zrobiłam i prawie zachorowałam na anginę, więc stanowczo odradzam. Lepiej powiedz dla rodziców prawdę, dlaczego nie chcesz iść do szkoły i już. Po co kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 18:10 angina jest fajna. xdd możesz też zjeść ogórki kiszone i popić colą. nie wyjdziesz z łazienki przez kilka godzin. no i - nieźle Cię przeczyści. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 16:53 jestem mistrzynią jeśli o to chodzi xD niektóre pomysły są głupie i nie testowałam xD Możesz zjeść coś czego nie cierpisz- spowodujesz wymioty (stosować tylko przed wyjściem) Mozesz (fuuu xD) spróbować z mydłem- wymioty przez następny dzień, raczej nie często (storować dzień przed szkołą) Wyjsc na dwor z mokrą glową- zachorujesz na ok. 4-7 dni. (2 dni przed szkoła) Nie wskazane bo bedzie ci bardzo głowa bolec. Chodzic bez kurtki i bez czapki- przeziebienie 1 tydz. katar, akszel (bee) (cały czas) teraz takie inne xD : -nie wstaję z łóżka, bo nie chce mi sie isc -zle sie czuje -nie mam sie w co ubrac -nie odrobilam lekcji Jestes na cos uczulona.? Jesli nie jest to niebezpieczne mozesz wyprobowac xD W sql, na wf'ie xD: -boląca głowa -udawany kaszel -wybity palec -boląca kostka Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 17:20 przyklej se reke super glutem do lozka x D nigdzie nie pojdziesz i bedziesz przynajmniej miala przygode x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 17:20 zjedz surowego ziemniaka! xd Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 17:25 uuu, idę sobe piciu zamrozić, bo mi się chce pić;* Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 19:32 hahahahaha. jak widzę wasze spodoby to padam! ;dd ja rano mówię, że mierzyłam temperaturę, mam 38 i każą mi zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 19:38 siedzenie w przeciągu jest niezawodne . próbowałam , chociaż nic mi to nie dało , bo i tak poszłam ("nie udawaj" ; q) , ale czujesz się jakby twoja głowa miała z 100 kilogramów i ogólnie masakra . ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 21:23 moim koleżanką zawsze pomaga to, że jak się źle czuję piją po mnie wode czy coś. np. teraz jestem chora moja kol. piła po mnie wodę i tak samo . xd mwha ; 3 albo możesz zaparzyć sb herbatę i przyłożyć do niej termometr . pomaga . xd kiedyś o to w taki sposób go zepsółam . buhaha . ale jak to robisz to wiesz z wyczuciem . ;D i tak to nie znam . jak ktoś jest chory może na cb prychać, kichać itd. xd blee . ;q nie no . ja tam nie wiem . nigdy nie opuszczam szkoły powyżek 2 tygodni . chyba, że coś się wydarzy np . skręcę nogę ccy coś . ;p pff . ale lepiej sb nie zmyślać , bo na co ci to ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: sposoby na '' chorobę '' . 16.09.09, 21:31 Nie usisz byc chora ;p poprostu nażryj się pełno i nachlej picia no i sama źle się poczujesz wieczorem... jak zwymiotujesz to na pewno rodzice nie będą cie chcieli puścić do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: sposoby na '' chorobę '' . 20.09.09, 09:53 Najedz się dużo lodów i popij dużą ilością gorącej herbaty ! ,Efekt gwarantowany ' ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: sposoby na '' chorobę '' . 20.09.09, 13:27 u mnie to bulka z maslem xD wycwiczylam sie xDD umiem kaszlec smarkac na zawolanie xDDD haha xD no i jeszcze zrobic chore oczy xd zastanawiam sie wlasnie czy mi sie jutro chce isc do szkoly <mysli> xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina mwhahahaa 21.09.09, 14:17 wlasnie wrocilam od lekarza xDD hahah jak sie caly dzien kaszle, to sie jest ptoem vchorym xD tydzien z glowy xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: sposoby na '' chorobę '' . 20.09.09, 13:34 no nie wiem jedziesz w autobusie otwórz okno na cała szerokość i żeby zawiało Cię,w chłodniejszy dzień wyjdź na dwór bez bluzy,i myj ręcę w zimnej wodzie na pewno zachorujesz xd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: sposoby na '' chorobę '' . 20.09.09, 13:59 Nauc się, odrób lekcje i mykaj do szkoły ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: sposoby na '' chorobę '' . 20.09.09, 16:00 na chorobę? nie wiem, raczej się nigdy nie staram zachorować, choroba przychodzi do mnie, ból gardła, temperatura, katar i aaapsik! - w takim stanie jestem teraz i dodatkowo zamiast robić zadanie z wosu siedzę na kocie i pisze te głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: sposoby na '' chorobę '' . 21.09.09, 15:02 dookoła oczu posmaruj sie miętową pastą do zębów bedą ci strasznie łzawić i spuchną xd Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: sposoby na '' chorobę '' . 21.09.09, 15:02 albo natrzyj sie cebulą tez pomaga ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: sposoby na '' chorobę '' . 21.09.09, 15:14 uwaga , teraz pisze spec, który do szkoły kiedyś chodził bardzo rzadko xD nie wiem czy chodzi ci o coś udawanego, czy prawdziwego, więc . żeby na prawdę się rozchorować, ja kiedyś ( niechcący ) myłam głowę w lodowatej wodzie . poszłam do pokoju , chciałam przygotować ciuchy na jutro, ale bluzka była na balkonie . musiałam po nią iść , a nie było wtedy dość ciepło . potem spałam z otawrtym oknem i teraz mam okropny kaszel, chociaż minęło już ok. tygodnia . ale do szkoły chodzę . dzisiaj jeszcze biegałam na 1 kilometr, i potem gardłio bolało mnie jakby ktoś mi wibijał nóż . wszyscy potem kaszleli ... teraz udawana x-D * wykręcaj się na wszystkie strony, bo cię ,, boli " brzuch . do tego nie trzeba mieć gorączki . * wejdź rano, przed szkołą do łazienki, i długo nie wychodź, aż ktoś nie zacznie sie do cb dobijać . wtedy powiedz że boli cię brzuch i że masz z tym mały problem . u mnie kiedys podziałało . * nie śpij przez całą noc ( może być ciężko , ja kiedyś próbowałam, to zasnęłam po 15 min . ale zajmij się czymś poczytaj czy coś, spać położ się gdzieś o 2 ) . rano nie będziesz wyglądała ... fajnie . worki pod oczami raczej się pojawią . powiedz wtedy , że calą noc nie mogłaś zasnąć , bo było ci słabo i coś tam cię bolało . * rano, przy śniadaniu zacznij marudzić , że nic nie przełkniesz, bo cię bardzo boli gardło . chodź do zlewu, wypluwaj, ociągaj się z tym . jak nie pomoże , wstań i podtrzymaj się stołu, czy czegoś . powiedz że ci słabo . mi to pomogło, mama kazała mi się położyć . powodzenia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: sposoby na '' chorobę '' . 21.09.09, 15:24 ja w 5 klasie chyba wiecej w sql nie byłam niż byłam xDD moim niesatąpionym sposobem jest po prostu udawanie. jeśli jesteś dobrą aktorką, to uda Ci sie napewno ;D Wstań rano z łóżka, podejdz do mamy i powiedz, że bardzo się źle czjesz, brzuch Cię boli (pamietaj, żeby się skrecac z bólu ;P ) na dodatek chyba masz gorączke. Jeśli mama da Ci termometr, to musisz zrobić tak, żeby nie była przy tym, jak mierzysz temperature. Poproś ją, żeby zrobiła Ci gorąca herbate (tylko w miare szybko ; P ) Jak przyjdzie, to znowu o coś ją poproś, tak, żeby wyszła z pokoju. w czasie jej nieobecnośi włóż termometr do herbaty, tylko nie za dużo, bo za mocno się nagrzeje (ja kiedyś nabiłam do 41 stopni przez przypadek . ;d ) no i 'chorobe' masz gotową ; D ja tak zawsze robiłam i pomaga ; ) Chociaż u mnie to zazwyczaj trwało dzień, ale możesz kłamać dłużej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: sposoby na '' chorobę '' . 21.09.09, 15:51 to ja tak jak hermiona więcej w szkole mnie nie było niż byłam. ale tylko w 1 gim. xdd. teraz jest lepiej. a ja to np. rano udawałam że się strasznie żle czuje, że mi sie w głowie kręci, brzuch mnie boli, głowa. nacierałam sobie ręką, żebym niby miała gorączke. ale np. po prostu mówiłam, że nie chce mi się , albo że się do spr nie nauczyłam czy nie odrobiłam lekcji xd Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: sposoby na '' chorobę '' . 22.09.09, 23:04 ja znam . ;d zjedz pół surowego ziemniaka. od rana będziesz wyglądała strasznie źle. mama w takim stanie nigdzie cię nie wypuści cię z domu. ; x wyzdrowiejesz na drugi dzień. ; * Odpowiedz Link Zgłoś