johanna 17.09.09, 14:28 Hej, chodzi mi o to czy ktoś czytał książkę "My dzieci z dworca Zoo". Gdyż chciała bym się dowiedzieć jak skończyła się ta książka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: "My dzieci z dworca Zoo" 17.09.09, 14:43 ja właśnie zaczynam ją czytać . więc jeszcze nie mogę ci powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: "My dzieci z dworca Zoo" 17.09.09, 14:57 O ile dobrze pamiętam to Christiane zamieszkała z powrotem na wsi i tam powracała do normalnego życia (ale nie za 1. razem jak wyjechała, tylko jeszcze za następnym). Tak mi się wydaje, chociaż uwielbiam M,DzDZ, to mam słabą pamięć. Ogólnie polecam każdemu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: "My dzieci z dworca Zoo" 17.09.09, 15:17 odtruła się. a przynajmniej starała. i napewno bez detlefa, bo bardzo przeżyłam to rozstanie XD. Odpowiedz Link Zgłoś
countrycutie. Re: "My dzieci z dworca Zoo" 17.09.09, 15:25 nie czytałam, ale oglądałam sztukę teatralną ;d i o ile się nie mylę, to ona się z tego wszystkiego wyleczyła i zaczęła żyć normalnie, jak już ktoś wcześniej napisał Odpowiedz Link Zgłoś