alexa10 18.09.09, 14:32 jestem ciekawa gdzie kupujecie np. ciuchy biżuterie kosmetyki i za ile ? piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexa10 Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:39 ja wole tanio kupic niz drogo. kasy nie mam dużo naprzykład znalazłam sklep: wszystko za 2,50zł!!! sa tam kosmetyki za 2,50 i WSZYSTKO INNE!!! kupiłam super tusz do rzęs za tyle i błyszczyk są tam lakiery do paznokci i kredki do oczu pudry do tważy itd.. są tez bransoletki kolczyki (ale sa mniej fajne bo troche dla dzieci) ale kupiłam fajną bransoletke srebrną i dziewczyny z klasy mi mówią że super! i uważam że nie ma sie czegowstydzic! a ubrania kupuje w maxie albo na targu i niektóre są suuper. ale prawie wszystkie moje koleżanki kupuja w jakiś galeriach ..i jakby jakaś sie zapytała mnie gdzie i za ile kupiłam np. tą bransoletke albo bluzke to musiałabym skłamac bo one by mnie wyśmiały a jak jest z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Tanio i modnie? 19.09.09, 08:43 kosmetyków w sklepach 'wszystko za 2,50' bym nie kupowała, bo umówmy się - nie są to rzeczy z najwyższej półki więc strasznie zniszczysz sobie cerę albo coś... lakiery - ok, ale nie pudry i tusze. xP co to kupowania np. bransoletek, ciuchów czy czegokolwiek tego typu w tych sklepach to sama od czasu do czasu kupię. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:40 moim zdanie , żeby wyglądać dobrze nie znaczy mieć super drogie rzeczy . ja kupuję , to zależy jak jest w sklepie . np . nie kupię czegoś po 300 zł , np . kurtki . no o sorry . najcześciej rzeczy od 50-180 zł , czasem 200 . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:45 niby czemu nie kupisz kurtki na 300zł? -,- ja nigdy nie kupuję na targach albo bazarach. ciuchy są do wyrzucenia po kilku praniach. wolę wydać więcej kasy i mieć gwarancję, że rozerwie się po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:54 No to ja cię zdziwię, Droga Independent_ Bo kupiłam kurtkę na Turzynie za 65 zł, Bardzo ładna, zielona (aj, szkoda, ze już za mała...) I przechodziłam w niej 2 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:56 co?! sorry ale ja kupiłam bluzke za 10 zł i jest super niby czemu ma sie rozerwac?! to nie bluzka noszona!!! sorry ale ja nie tarzam sie po betonie nie łaże po drzewach i nie robie niewiadomo czego z bluką rzeby miała sie rozerwac !!!! tylko ubieram do szkoły wracam ściągam i zakładam taka po domu i już! albo kupiłam też fajne za 20 i 15 i są dla mnie super .! a rzeby bluzka sie rozwaliła to musiałabym ją specjalnie potargac co byłoby nie możliwe bo za mocny materiał tylko bym ją pociąc musiała! Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:59 no właśnie! ja tez kupiłam jeansy za 30 pare albo 40 zł i chodze w nich jakiś 2 lat i sie nie niszczą i bedę je miała długo..kurtke tez mam fajną na jesień czy wiosnę..czarna ładna dopasowana i sie nie niszczy bo niby czemu? nie wiem co ty robisz z ubraniami ale ja w nich normalnie chodzę a to że ty je niszczysz i nie umiesz sie z nimi ochodzic to nie znaczy że inni też... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:14 huh, jakie oburzenie zapanowało, bo Indie powiedziała, że nie kupi ciuchów na bazarze. a co mnie to obchodzi, że wyście kupiły bluzkę za ileś tam i że się nie rozerwała? WAM SIĘ NIE ROZERWAŁA, NIE ZEPSUŁA, WHATEVER. Wam. niestety ja mam takie pieprzone szczęście, i chiuchy z targu ssą. ja w zeszłym roku kupiłam kurtę w NY za 280 zł. zimowa. w tym roku też będę w niej chodzić, bo nadal pasuje. <szpan> Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:18 ta , szpanujesz kurtką za 300 zł . a ja kupiłam za 180 i się trzyma . nie będę wydawać tyle na jedną kurtkę , nie odbiło mi . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:24 jakie 300 zł? x__O i gdzie szpanuję? x.O Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:13 no bez przesady . w new yorkerze kupiłam za 18o . i co ? mam ją już rok . po co za 300 , jakąs na jeden sezon ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 14:59 modnie odpada. rzeczy po domu też odpadają, nie mam takich. XD i wiesz, ja bym się bała pomalowac kosmetykami za 2,50. kupuję w galeriach. czasem w secondhandach. a na bazarkach nic nie nadaje się do noszenia. chyba, że ktoś lubi cekiny i tandetny przesyt. sori. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:02 a niby kto wie za ile kupiłas tusz do rzęs? NIKT i on wygląda na moichrzęsach lepiej niz tai droższy co kiedys kupiłam i łątwiek się nakłąda Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:01 w skelpach...xD...różnie tam tu...nie koniecznie markowe...nie lubie szpanowac znaczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:05 uh. chodzi mi o to, że takim za 2,50 możesz zrobić sobie krzywdę. nie, nie przez wsadzenie sobie mascary do oka, pomyśl. ;x i w kupowaniu w galeriach nie chodzi o szpan znaczkiem, jej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:11 a moja siostra kupiła bluzke na targu a koleżanka jej powiedziała że wygląda ja z butiku Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:27 Ja ubieram się w sklepach: Yups!, House, Butik, Funk'n'soul. W tych najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 15:42 No sorry, ale ja nigdy nie kupię czegoś, na bazarze. Ciuchy są obrzydliwe, a jakoś mają słabą. Lepiej kupić dobry (racja - droższy) ciuch który ma gwarancję, że się szybko nie pobsuje. A takie gówienko ze straganu od razu... -_- Dziwię się, że nie boisz się kupić kosmetyku za 2,50... Na kosmetykach się nie oszczędza... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Tanio i modnie? 18.09.09, 16:35 bazarki nie, plastic fantastik + cekiny + wszystko jest ze szmaty, wiec pozostają 'normalne' sklepy, w galeriach (oprocz new yorkera, bo to gorsze niz bazarek), croppa i house'a ;d i secondhandy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 22:10 jak kosmetyki to nigdy nie ze sklepu typu wszystko po 2.50 dziewczyny ! po takich tanich kosmetykach mozna dostac uczulenia i inne.............. lepeiej wydac te 6 zl wiecej niz nabawic sie jakis chorob skory xD a bizuterie kupuje w takim mamym skelpiku z bizuteria, oststnio kupilal takie okragle kuleczki kolczyki za 2 zeta xD albo u zegarmistrza (nie,n e pomylilam sie )hehe- kolczyki srebrne za 8 zeta xD hehe Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 22:13 Moim zdaniem lepiej kupić 1 rzecz porządną niż 2 tańsze..... Sorry takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 22:19 Ubrania zazwyczaj kupuję w sklepach odzieżowych .. albo we Włoszech nie są aż takie drogie że hej .. znaczną część pieniędzy wydaje na kosmetyki kupuję w rossmannie i duglasie. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 22:34 Ja mam ciuchy z różnych sklepów. Trochę markowych i zwykłych, takich z butików. Ostatnio jednak doszłam do wniosku, że nie opłaca się kupowac rzeczy z bazaru czy butiku, ponieważ po dwóch praniach nie nadają się do noszenia.. owszem czasem zdarzaja sie wyjątki ale to rzadkość... dlatego wolę kupić jakaś rzecz w porządnym sklepie, która starczy mi na dłuższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Tanio i modnie? 19.09.09, 08:49 ja kupuje cicuchy w markowych sklepach, ale czasmi chodze na bazary i do ciuchlandów w poszukiwaniu jakiś fajnych rzeczy . jak moja mama w ciuchlandzie znalazła super szortu z cropp . Odpowiedz Link Zgłoś
hepii. Re: Tanio i modnie? 19.09.09, 11:42 jej ! alea10 bronisz własnego zdania ! ale to nie oznacza że wszyscy mają kupować na bazarze czy w sklepie za 4 zł . ja też wole kupować markowe ubrania , z bazrku mnie osobiście się nie podobają ;p w GALERIACH możesz znależć rzeczy , które będą w takij samej CENIE jak na targu ! a tuszem czy pudrem za 2,50 nigdy bym się nie pomalowała !to napewno szkodzi twojemu zdrowiu ! 2,50 za tą cene batona możesz kupić czy jakiś dobry sok , który zawiera witaminy ! ! ! a i proszę się nie kłócić ! Każdy nosi to co chcę , co mu się podoba i na ile ich stać ! Odpowiedz Link Zgłoś