Dodaj do ulubionych

Brak prawdziwych fanów?

19.09.09, 12:08
Heh przepraszam, że stworzyłam tutaj ten wątek ale wiem, że mądre dziewczynki nie
wchodzą na "Gwiazdy, aktorzy i sra ta ta ta" a w ogl myślę, że ktoś tu odpowie.

A więc przechodze do seda sprawy. Nie lubię Miley ale jej piosenki tak. Uważam, że są
całkiem spoko. Byłam ostatnio na wrzucie.pl lub na youtubie.pl/com i zauważyłam, że
mało ludzi komentuje jej mało znane piosenki. Tak samo byłoa na tekstowo.pl. Szukałam
tłumaczenia "The Climb". To byhłe oczywiste, że znalazłam. Całkiem fajna piosenka
<mmm... przesłanie?> Chciałam znaleźć jakiś fgajny opis na gg <przewarznie teksty
piosenek> i była Miley więc powchodziłam na piosenki których całkowice nie znałam.
Fajnej piosenki nie było i jej fanów < a dokładnie komentarzy fanów> nie było. W takim
samym przypadku Jonasów.

Jak to możliwe, że ona ma Tyle fanów kórzy się nią nie interesują?

Mam nadzieje, że zrozumiałyście. Proszę rzebyście nie pisały wpisów typu <zaś,miecasz
forum. zgłaszam> bo nie o to mi tu chodzi
Pozdrawiam Im_Rebel kiss
Obserwuj wątek
    • sophie_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:11
      racja, racja.

ale może...

oni czytają ale nie komentują? ; d

też tak może być . C'nie?
    • jane_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:11
      omg, a kto to jest prawdziwy fan? ;x
      w ogóle, jeśli chodzi o gwiazdki disneya, to czego się spodziewasz? osoby ich słuchające nie znają nic oprócz singli, bo są na tyle leniwi, że nawet innych, mniej znanych utworów nie poszukają.
    • independent_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:12
      cóż.
      to są pseudofani.

mnie coś normalnie bierze,
      jak laska mówi że 'kocha My Chemical Romance',
      mimo że słyszała tylko Welcome to the Black Parade które leciało na VIVIE.
      A zapytana o inne piosenki, o wymienienie imion chłopaków z zespołu albo
      powód, dlaczego zespół został założony - milczy.

żałosne.
      • jane_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:18
        nie znam nazwisk połowy słuchanych przeze mnie artystów.

nie jestem prawdziwą fanką, choć doceniam ich muzykę?
        • jane_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:19
          kurde. źle sformułowałam.
          w zespołach, nie? nie znam nazwisk ich członków.
          o to chodzi, bo trudno nie znać nazwiska singierki songwriterki enpe.
          • independent_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:22
            jane_ to twoja sprawa, czy znasz czy nie.
            ale znasz ich twórczość, no nie?
      • im_rebel Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:20
        Gdybym ja była jej prawdziwą fanka dałabym głowe uciąć za... niewiem jakiś plakat? No
        dobra może przesadzam ale nie mam co innego wymyślić ;/

Independet_ podobnie jest z Green Day'em. Smutne ale prawdziwe <zła>
        • sysiek4444 Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:31
          Spohie ma racje !
          J jestem jej fanką ale nie az taką ze wszystko o niej wiem ...
          lubie ja i jej muze....
          ale nie szukam o niej wszystkich widomosci...
          wiem tylko najwazniejsze...
          a jak cos patrz to tylko czytam a nie komentuje big_grin
          • im_rebel Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:33
            Niektórzy podniecają się jedną piosenką zespołu/piosenkarki/piosenkarza i pokazują że są
            wiernymi fanami do szpiku kości ;//
          • jane_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:35
            znam, i cenię. napisałam przecież.
            po prostu nie rozumiem tego, że jak ktoś czegoś słucha, to musi od razu znać życiorys i całą tą resztę niepotrzebną w odbiorze muzyki. kojarzy mi się to właśnie z mcr, patd, fobem, może dlatego, że tak robiłam, jak ich słuchałam.
            znanie czyjegoś zycia nie jest potrzebne w byciu fanem, poza tym nie czuję potrzeby wiedzenia o kimś wszystkiego, bo gdyby ktoś wiedział wszystko o mnie, nieźle by mnie to krępowało.
            i jasne, warto wiedzieć, gdzie zespół powstał czy coś, ale bez przesady. nie o to tutaj chodzi.
            • independent_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:38
              ja znam, bo mnie to interesuje. ; d
            • im_rebel Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:39
              Racja, liczy się muzyka ale warto coś wiedzieć o zespole rzeby nie wypaść na przygłupa.

To ja już nie mówię o Afromental <szacuna z Radio Song> tam ich jest z siedmiu.
              • pati8989 Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:44
                ona ma fanów ale nie aż takich dużych , < 333
                ja jak jestem jego fajnem dowiaduje się o nim z gazetek , kotka , pudelka ,
                kozaczka , plotka ale nie tak żebym za nim szalała , a wgl. piosenki po
                angielsku fajnie brzmią ale po polsku wgl. nie mają sensu , jak ktoś ma vive to
                niech sobie oglądnie program o co kaman na vivie , o matko , fajnie piosenki
                lecą a słowa po polsku aż rażą w oczy jak się czyta , to wgl. nie ma sensu po
                polsku ,
      • thedulcemonisia Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:40
        Popieram... zespół/wykonawce powinno się kochać za całokształtsmile
        • mileycyrus23 Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:42
          Ja nie znam Miley tylko z piosenki The climb! Jestem jej prawdziwą fanką i znam każdą
          piosenke wiem o niej wszystko.ma gdzieś co myślo inni o tym że ją lubie!Ale wnerwiają
          mnie 7 letnie dziewczyn co mówią że są najwiekszymi fankami ;///
          • sophie_ Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:45
            oo, właśnie mileycyrus23.

mam taką znajomą 10 latkę.
            nawet nie wie jak się pisze Hannah Montana ;x

weeź, wpisała w google 'hannah montana' ii było zdjęcie Miley a ona " fuu, co
            to za baba " ;33
          • im_rebel Re: Brak prawdziwych fanów? 19.09.09, 12:46
            Ale po cóż od razu ten bulwers?! Może jesteś <jak kto woli na pewno> jesteś jej fanką i nic
            do cb nie mam. Tylko mówimy tu o takich Co znają jedną piosenkę i "myślą" <jeżeli w
            ogl> że są największymi fanami na calusienkiem świecie.
            • mileycyrus23 Do im_rebel 19.09.09, 15:03

Ale ja się nie bulwrsuje smileja tylko powiedziałam że ja nie jestem taką fanką i że mnie też
              wnerwiają takie 7 latki smile ;**
              • im_rebel Re: Do im_rebel 19.09.09, 15:09
                Ach, rozumiem, rozumiem big_grin

Ale pełno jest takich fanek tongue_out typu " mam 11 lat i uwielbiam Hanke Montanke. Jestem jej
                prawdziwą fanką iż znam jej tylko trzy piosenki "Faj On De Łall", "Si Ju Egen" i "De
                Klajmb". Uwielbiam Ją!!!"
                • honey__ Re: Do im_rebel 19.09.09, 15:18
                  Ja też nie znam imion wykonawców, niektórych nawet nie widziałam. Usłyszałam od kogoś ze mają świetne piosenki przsłuchałam, spodobało mi się, ściągnęłam i słucham. Sprawdzam czy nie mają ża\dnych nowych piosenek ale kompletnie nic o niech nie wiem, ale doceniam. Może tylko `liderów`. Mam dwa ulubione zespoły o których wiem więcej, bo mnie interesuje to.
                  im_rebel napisał(a):

> Ach, rozumiem, rozumiem big_grin
                  >
                  > Ale pełno jest takich fanek tongue_out typu " mam 11 lat i uwielbiam Hanke Montanke. J
                  > estem jej
                  > prawdziwą fanką iż znam jej tylko trzy piosenki "Faj On De Łall", "Si Ju Egen"
                  > i "De
                  > Klajmb". Uwielbiam Ją!!!"

tak, piszcie że jedenestolatki to dzieci. Niektóre, może tak się zachowują, ale nie mówmy o wszystkich. ja mam 12, hanny nie lubię, bo jak już to majli. Właśnie, też mówi się często że kogoś się kocha. Nie masz pojęcia o ludziach z tego zespołu czy czegoś tam, nie mów że kochasz ich tylko ich muzykę. to różnica jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka