love_sick 19.09.09, 23:29 chciałabym prosić o pomoc w odpowiednikach do piosenek. np. jak jest Slavame to odpowiednikiem jest Salva-Me i Save me, rozumiecie? prosiłambym o to żebyście mi pisali jak najwięcej takich odpowiedników. z góry dzięki xdd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volki Re: RBD. Pomoc. 20.09.09, 17:05 kardolina napisał(a): > rebelde - rebel nie ma takiej piosenki po portugalsku też jest Rebelde, a po angielsku nie ma hmm... Solo quedate en silencio - Fique em silencio[portugalski], Keep it down low[angielski] Un poco de tu amor - Um pouco desse amor[portugalski] Ensename - Ensina-me Tenerte y Quererte - Querer-te[portugalski], Connected[angielski] Cuanto en amor se acaba - Quando o amor se acaba[portugalski] Dame - My philosophy[angielski], Me dar [portugalski] Feliz Cumpleanos - Happy worst day[angielski], Feliz Aniversario[portugalski] Nuestro Amor - Is this love[angielski], Nosso amor[portugalski] Este Corazon - Esse corazao[portugalski] Aun hay Algo - Venha de novo o amor[portugalski] A tu Lado - Ao seu lado[portugalski] Fuera - Fora [portugalski] Que fue del amor - O que houve com o amor[portugalski] Que hay detras - O que ha por tras[portugalski] Tras de mi Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: RBD. Pomoc. 20.09.09, 18:11 jezu. dzięki <33 straszny miałam z tym problem bo za dużo tych piosenek xD a wiesz czy piosenka Plastico jest ich? Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: RBD. Pomoc. 20.09.09, 18:42 nmzc. nie, Plastico wykonuje chyba JD [nie DJ!] Natasha. tak mi się wydaje co do tego że to nie ich jestem pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: RBD. Pomoc. 24.09.09, 19:49 nie wiem o co ci chodzi . alee ja też nie wiem. pff Odpowiedz Link Zgłoś