softy_girl Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:30 mnie sie podoba ) ja mam na imie Weronika tezz mojego imienia nie cierpie ;x ale mniejsza z tym mialam odpowiedziec na pytanie my w klasie mowimy na nataliee : Nejlaa ;DD Nuniaaa xDD (wiem nie za udana ksywa alee tak nam siee to smiechowe wydalo) Nataa Nadii Natasza , Nataszkaa ;DD u nas takk mowia na nie w school ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:33 Ja do każdej Natalii mówię Natala. I się imieniem nie przejmuj, chętnie bym je od Ciebie wzięła... xD Odpowiedz Link Zgłoś
jessica04 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 20.11.09, 21:27 ja mam Jessica i nie wiem co o tym mysleci Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 19:08 Właśnie, Natala. Ja też tak często mówię do koleżanki, która ma tak na imię. A tak wgl to czytając tytuł wątku już sądziłam, że masz na imię Petronela, albo Bóg wie jeszcze jak okropnie. A przecież Natalina to ładne imię. Może to sie wyda śmieszne ale dla mnie ono brzmi bardzo "subtelnie" xD Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 19:09 Mam, koleżankę Natalie i mówią na nią : Nata, Nutka , Natka , Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia007 :D:D:D 15.11.09, 19:40 Moja sis ma na imię Natalia i jej kurde zazdroszcze bo zajefajne to jest imię xd no i nazywają ją TOLA TOLCIA TOLEK itp Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:53 Oj, nie zrzędź, błagam! Ile ja bym oddała, żeby móc się tak nazywać, przecież to takie ładne imię. Jedne z niewielu, za którym tak przepadam. Znam w szkole sympatyczną Natalię, the best dziewczę. Wołają na nią Natali, Natalija, Nataś - mnóstwo tego jest. A teraz idź do swoich rodziców i podziękuj im serdecznie na kolanach, że nie nazwali cię Łucją. Mój wieczny koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
shio Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 20.11.09, 21:44 Ksywka musi odnosić się do charakteru bądź wyglądu danej osoby. Pomyśl nad charakterystyką i coś wymyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 21.11.09, 17:43 Ja też nie lubię imienia Natalia. I te ksywy...co za beznadzieja O.o Tak na serio to źle mi się kojarzy ;p Jeżeli chcesz mieć fajną ksywkę to może weź coś ze swojego nazwiska? Ale i tak najlepsze ksywy są brane "spoza imienia i nazwiska" np. ktoś bardzo lubi pić "Pysio" i już wiadomo jaką dać mu ksywe: Pysio ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 10:54 czemu ci sie az tak bardzo nie podoba? Nie jest takie złe, Hm mam Natelie w klasie i nówimy na nią TUŚKA Tusiaczek i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
silver. Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 11:04 ja też mam tak na imię , nie koniecznie musisz mieć pseudo od imienia . może być od nazwiska , albo od charakterystycznego wydarzenia . chociaż mam taż koleżankę Ulę , na którą mówią Olga , wiesz , jeśli ci zmiana imienia odpowiada . ; ))) też nie lubięs wojego imienia . Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 19:15 Nienawidzę, analfabetko, pisze się razem. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 19:21 Imię nie jest złe. Ciesz się, że rodzice nie dali Ci np. Kunegunda ) Odpowiedz Link Zgłoś
miracle_ Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.11.09, 21:11 Natalia to czadowe imię, weź . : ) Ja nienawidzę swojego - Ania . Blee . Bardziej pospolicie się nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 26.11.09, 18:46 dziewczyno! ty chyba na łeb upadlas!Natalia to extra imie Mialam zamiar dac na imie tak mojej 2 corce tyle ze zrezygnowalam bo wyprowadzam sie do stanow a tam nei am amerykanskiego odpowiednika Odpowiedz Link Zgłoś
sweex Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 26.11.09, 18:55 Nie do końca z tobą dobrze? Ja mam na imię Maria, chciałabyś mieć takie? Albo Genowefa, Stefania, Kazimiera? Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 09.12.09, 22:24 kitty_emo napisał(a): > Mam na imię Natalia . > Imię jest dla mnie beznadziejne ! ;// > > Znacie może jakieś fajne ksywy ? > Tylko nie takie typu...Natka,Nati itp. > > Bo takich taż nie lubię ;p;p;p Wiesz że obcojęzyczna odmiana twojego imienia to Noelle? Moim zdaniem brzmi ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 10.12.09, 13:40 Nata,Nacia, Natala [?] xd Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 10.12.09, 13:52 Sama mam na imię Natalia i mi się to imię podoba ;D nawet mogę powiedzieć że bardzoo mi się podoba a moje ksywki to : Tusia, Nacia, Natka to ładne imię !! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 11.12.09, 13:06 o fuj jakie brzydkie ja mam na imię Kinga i mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
losers . XD 11.12.09, 13:11 tak się składa, że również mam na imię Natalia i mam ten sam problem, co ty. ;d niedawno z koleżankami wymyśliłyśmy sobie dość oryginalne ksywki, mianowicie coś w stylu : zamiany płci . XD tzn. jeśli mam na imię Natalka - Natalek, Dominika - Dominik, Ola - Olek itp. XD Odpowiedz Link Zgłoś
rockmanka Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 11.12.09, 13:14 Czemu .? Spoko całkiem xD Ja mam Natasza i nauczyciele mnie mylą z Natalią xD Jak Ci to pomoże to mnie nazywają Nitka xD Odpowiedz Link Zgłoś