kinga15rbd 20.09.09, 12:37 Wolicie osoby z Disneya czy zespół RBD ;> Ja wolę RBD ,ponieważ mają lepsze głosy,są bardziej dojrzali i nie pakują sie w bezsensowne skandale ;DD Niektórych z Disneya wole bardziej innych mniej ,ale i tak RBD górą . Jak DLA MNIE ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosalie Re: RBD czy Disney ? 20.09.09, 12:41 Disney. Nie lubię tego 'Rebledebe' (dedykacja dla Karoli xD). Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: RBD czy Disney ? 20.09.09, 13:09 A co to za porównanie? Lubienie jednych nie wykluczna przecież lubienia drugich. Ja osobiście nie lubię ani tego, ani tego. Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: RBD czy Disney ? 20.09.09, 14:01 rosalie napisał(a): > Disney. > Nie lubię tego 'Rebledebe' (dedykacja dla Karoli xD). nie lubisz Rebelde, czy RBD? bo to znacząca różnica... ja oczywiście wolę RBD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: RBD czy Disney ? 21.09.09, 21:49 I znowu to samo... Ostatnio było: Wolisz Anahi czy Miley?? A teraz RBD czy Disney?? Każdy może woleć co innego, dlatego właśnie niezbyt 'łagodnie' reaguję na takie tematy, bo moim zdaniem tu nie ma co porównywać... RBD i Disney to dwie różne bajki. Już to mówiłam przy temacie "Anahi czy Miley?" Koniec, kropka... Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: RBD czy Disney ? 27.09.09, 10:07 Disney. RBD nienawidzę, ponieważ dziwnie śpiewają. Fani (niektórzy) tego RBD obrażają fanów innych zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 15:41 jedna półka. rbd wcale nie są znowu bardziej utalentowani od disney'a. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:18 Sory, ale to raczej nie zbyt odpowiednie porównanie xd to jest tak jak byś porównywała np. horror czy komedia albo kawa czy herbata ? Porównuje się raczej rzeczy podobne lub zbliżone do siebie . np. kucyk czy kucyki ? błyszczyk czy pomadka ? xdd ale jeśli mam już wybierać to RBD Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:31 Cóż lubię RBD i niektóre osoby z Disney'a dlatego w moim nicku jest coś z angielskiego, hiszpańskiego no i oczywiście z polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:44 nie jestem fanką RBD ale wole ich od gwiazdeczek disneja Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:49 oczywiście Disney... nie będę słuchał jakichś wioskich jęków Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:52 wioskich jezyków ? hahahahaha. zabiłaś mnie tym tekstem ;q ofc. rbd ; 3333 nie ma co porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: RBD czy Disney ? 26.09.09, 14:25 michaelmontana napisała: > oczywiście Disney... nie będę słuchał jakichś wioskich jęków Hahahaha, a co to w ogóle za słowo jest ''wioskie'' nie no babo dobijasz Nie mam nic do Disneya, lubię niektóre gwiazdy, ale dla mnie RBD zawsze będzie naj Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:52 Disney ich gwiazdy są fajniejsze i śpiewają po angielsku ale nic nie mam do RBD Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: RBD czy Disney ? 25.09.09, 20:54 korni pragnę Cię uswiadomić, że rbd także śpiewa po angielsku ;x na jednej płycie . Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: RBD czy Disney ? 26.09.09, 13:38 Nie mam nic do RBD.. Poprostu piosenki mi się nie podobają.. i dlatego wolę Disney. Odpowiedz Link Zgłoś
lif Re: RBD czy Disney ? 26.09.09, 15:31 Oczywiście RBD . Do Disney'a nic nie mam, ale nie lubię tych gwiazdek. Wiem co mówię , bo kiedyś byłam ich fanką . Ale to było dawno i trwało bardzo krótko (chyba ok 1 miesiąca ) . Teraz zrozumiałam , że to głupie . A osoby, które piszą , że nie lubią RBD, to pewnie nawet nie słuchały kilku ich piosenek i nie obejżeły ani jednego odcinka Rebelde . RBD kocham <333 Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 20:38 lif napisał(a): > Oczywiście RBD . Do Disney'a nic nie mam, ale nie lubię tych gwiazdek. Wiem co > mówię , bo kiedyś byłam ich fanką . Ale to było dawno i trwało bardzo krótko (c > hyba ok 1 miesiąca ) . Teraz zrozumiałam , że to głupie . A osoby, które piszą > , że nie lubią RBD, to pewnie nawet nie słuchały kilku ich piosenek i nie obejż > eły ani jednego odcinka Rebelde . > > > RBD kocham <333 Nie mam nic do RBD. Ale dlaczego tak uważasz, że jak ktoś nie lubi rbd to pewnie nawet ich nie słyszał ani nie widział serialu? No sory ale to by było dziwne nie znać kogoś i go nie lubić. Słyszałam dużo ich piosenek i widziałam parę odcinków ich serialu [kumpela oglądała] i ani piosenki ani serial nie przypadł mi do gustu. Po prostu dla mnie nie ma w nich nic fajnego. Więc następnym razem zastanów się co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja41620 Re: RBD czy Disney ? 26.09.09, 15:35 Ja kOcham RBD ale disney też lubieee... ALe jak mam wybierać to na 1000000000000000000000000000% RBd Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: RBD czy Disney ? 29.09.09, 20:40 No właśnie tylko na jednej płycie ;P A zresztą ja się w ogóle w tym nie orientuje bo tego nie słucham i z ich wszystkich piosenek podoba mi się tylko jedna. Ale nie chcę się kłócić więc... Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: RBD czy Disney ? 29.09.09, 20:33 szczerze . ?? to DISNEY . nie przepadam za RBD . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: RBD czy Disney ? 29.09.09, 21:17 Disney oczywiście ;dd RBD to banda nie powiem czego...xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 22:07 no to oczywiście ze wole Disney'a . Odpowiedz Link Zgłoś
quelle ... ! 29.09.09, 21:20 ej no.. jak możesz porównywac disney do RBD ?! !!!!! nie powiem bo lubię niektóre osoby z disneya ale RBD to zespół! ----- RBD para siempre ! Odpowiedz Link Zgłoś
tazakochana13 Re: RBD czy Disney ? 29.09.09, 21:21 cozz za pytanie . ! ? jasne że Disney xdd . chociaz obejrzalam kilka odcinkow Zbuntowanych i nie bylo wcale tak zlee . xdd jednak wybieram Disney xdd Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: RBD czy Disney ? 30.09.09, 16:24 omg. też wam sie wydaje że michaelmontana to dziewczyna? ja też tak myślałam. ;p i sorr michael. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: RBD czy Disney ? 30.09.09, 16:26 DISNEY . ale z disneya lubię tylko miley , demi i emily . tego całego rbd nie lubię ;/ wogóle po co porównywać . Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: RBD czy Disney ? 30.09.09, 17:30 Disney ! Te głosu jakoś brzmią i ten język, a RBD po jakiemu śpiewa ? po Chińsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
syla105 Re: RBD czy Disney ? 30.09.09, 19:20 kocham RBD ^^ a szczególnie Dulce .;** ale uważam , że niektóre gwiazdki z Disney'a są spoko . ale nie wszystkie .. reszty mam po wyżej uszu .xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: RBD czy Disney ? 30.09.09, 20:34 Nienawidzę RBD !! Serio wolę Disney'a xdd Tyle, że nie lubię Disney Channel... Hehe na comedy central polska są boskie seriale disney'a np. hoży doktorzy Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: RBD czy Disney ? 03.10.09, 11:13 mnie tam rbd nie wciaga dlatego wole disneya choc nie mowie ze ich nie lubie (rbd) ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolucci Re: RBD czy Disney ? 07.10.09, 17:53 RBD oczywiście, Disney nie ma mózgu RBD y Twilight Para Siempre!! Odpowiedz Link Zgłoś
mora Re: RBD czy Disney ? 07.10.09, 21:14 No jasne, że RBD.<3 Niektóre osoby nie odróżniają RBD od Rebelde, ale to przecież co innego..! Nienawidzę Disneya ; / Ale każdy ma inne zdanie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 13:55 lif obejrzałam 2 odcinki Zbuntowanych i nie podoba mi się (moja przyjaciółka to uwielbia, może dlatego to toleruję)... Piosenek kilka przesłuchałam (radio kotek), nie podoba mi się, możr podoba mi się jedna piosenka po angielsku. może nie lubię tego przez ten język, nie wiem, ale język mnie drażni i to jest chyba powod tego ze nie lubie RBD.. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 14:18 ` wolę rbd, choć disney nie jest takie zły ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 16:18 Oczywiście, że DISNEY. RBD niczego sobą nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 20:36 Jak już miałabym wybierać o wybrałabym Disney, chociaż niektórzy z nich nie podobają mi się. RBD - czy jak im tam mają zbyt dziecinne głosiki zwłaszcza ta Dulce czy jak jej tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: RBD czy Disney ? 11.10.09, 20:37 omg, już wole o milion razy Disney, niż to coś .. Odpowiedz Link Zgłoś