claudy 20.09.09, 18:14 Mam pytanie czy boicie się latać? Ja leciałam 4 razy i zdarzyło się miewać turbulencjię Czy wy też coś przeżyliście? Moim zdanie to i tak NAJBESPIECZNIEJSZY środek transportu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Podróż samolotem 20.09.09, 18:16 najbezpieczniejszy. w sumie leciałam dwa razy, żadne przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Podróż samolotem 20.09.09, 18:35 Taki wątek już był. Opcja "szukaj" zawsze służy pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Podróż samolotem 20.09.09, 19:22 mam schiza po obejrzeniu Oszukać Przeznaczenie. ;d zawsze się boje. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Podróż samolotem 20.09.09, 19:25 łącznie leciałam 4 razy i za każdym razem lubię,jak samolotem tak trzęsie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl xD 20.09.09, 19:47 powiem szczerze że bym się bała latac bo jeszcze nie leciałam samolotem ale to chyba jest najbezpieczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: xD 20.09.09, 19:50 Ja jeszcze nie lecialam Łeee biedna syśek Może ktoś niedlugo jedzie ?? Chętnie pojade xd nie no ... ja chce lataaaać ^^ ale sie boje :x a co to ta tarbutacja czy jak jej tam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: xD 20.09.09, 19:51 Bardzo bym chciała polecieć samolote ale narazie nie miałam takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
autre Podróż samolotem. 20.09.09, 20:28 Spoko, ja leciałam samolotem z trzy razy pus droga powrotna ;] Pierwszy raz podróżowałam dwa lata temu na wakacje z moja sis i rodziną wujka. I jeszcze w tym roku, znów na wakacje. Przyznaje, że za pierwszym razem się bałam i wbiłam paznokcie w oparcie dla ramion ;p Co dwie minuty musiałam połykać gołośno ślinę, bo zatykały mi się uszy i tylko w taki sposób mogły mi się 'odkorkować' xP A tak z ciekawości, to co było z tym oszukać przeznaczenie i samolotem ? Bo ja nie wiele pamiętam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Podróż samolotem 20.09.09, 20:57 niee.! nic takiego. Ja miałam taki spokojny lot, że normalnie nie czułam że lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Podróż samolotem 20.09.09, 21:37 ja lecialam tylko raz...wow...nie zapomne nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś