Dodaj do ulubionych

Trudne sytuacje.

21.09.09, 16:45
Coś jak gra. wink Jakaś osoba wymyśla trudną sytuację. Inni piszą jak by sie wtedy
zachowali. Jak min. 10 osób napisze to można wymyślić następną.
To ja zacznę:
Masz domek z ogrodem pod Miastem. Taki zwykły, nie gospodarstwo. Ktoś daję ci małą
świnie w prezencie żebys ją chodowała a później zabiła i zjadła. Małą świnkę karmisz
butelką, głaszczesz, przywiązujesz się do niej. Wreszcie kiedy świnia dorosła przyjeżda
osoba która dała ci świnie i pyta czy pomóc ci w... No wiecie czym tongue_out Rodzice juz
przygotowali miejsce, twój pies wyję bo przeczuwa że coś się szykuję. Jego towarzyszkę
zabrali a przecież wychowywał się razem z nią. Co robisz?

Ja bym chyba wypuściła tą świnie w tajemnicy przed innymi. Chociaż to nie jest najlepsze
rozwiązanie, bo skoro wychowywała się w domu to zginie na wolności. Ale nic innego nie
moge wymyslić uncertain Czekam na propozycję xD
Obserwuj wątek
    • nicola_16 Re: Trudne sytuacje. 21.09.09, 16:53
      hmm... trudna sytuacja... wink
      ja bym powiedziała że przywiązałam sie bardzo do tej no... świni xD i że jeśli
      mają ją zabic to sobie coś zrobię albo uciekne czy coś xD a jak nie to to bym ją
      zawiozła do jakiejś znajomej osoby która ma gospodarstwo i udawałabym że niby
      nie wiem jak mogło się to stać, że nie ma świni xD
      • bo.to.ja Re: Trudne sytuacje. 21.09.09, 16:57
        powiedziałabym: nie zabijajmy jej jeżeli chcecie ja zjesć to dopiero wtedy kiedy umrze, ja
        ja wychowałam i ja o niej decyduje !
        • smiley11 Re: Trudne sytuacje. 21.09.09, 17:28
          Ja bym powiedziała, że nie chcę zabijać tej świni, bo się do niej bardzo przywiązałam. A jak by się nie zgodzili, to bym po kryjomu ją wywiozla to przyjaciółki na przechowanie czy coś... Ale na pewno nie dałabym zabić tego zwierzaka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka