Dodaj do ulubionych

piątkowy pamiętnik

25.09.09, 14:46
weekend!!!
chozi o to żeby każda z was opisywala tu swój dzień albo jakąś ważniejszą część tego dnia
(ale tylko piątku!)i tak co tydzień.
dobra to ja zaczynam tego dnia jedna dziewczyna z mojej klasy chciała wyskoczyć przez
okno bo dostała na przerwie emsa że ją chłopak żucił okno było otwarte na oścież już
wchodziła na parapet ale potkneła się o spodnie i zanim wstała zdążyliśmy zamknąc okno
fiu...teraz siedzi u dyra i płacze
Obserwuj wątek
    • zmierzchoomania Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 15:04
      serio się tak stało ? xdd jak tak, to ma laska tupet tongue_out u mnie było dziś fajnie .
      po raz pierwszy, na fizie powiedziałam, że te zadania są proste xd była próba na
      pasowanie, czy jak tam to się zwie . biegałyśmy na wf-ie 20 min. bez przerwy uncertain ale za to
      6 dostałam tongue_out no i oczywiście z niecierpliwością czekam na godz. 18:00 - Zbuntowani xd
      ale też dostałam rano sms, że nie jade na zakupy sad
      • wyobraznia Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 15:08
        to tak rono wstałam , nic dalej nie było .
        y. potem byłą próba . lekcje i m.in. chemia .
        pan robił takie minki, że szok .
        i na zeszyty ćwiczeń naklejał naklejki . a mi nie .. ; (
        *smutt* .
        a czikenowi nakleił kurczaczka . mwhaha ; q
        i potem nic nie było .
        taki jeden się na mnie ciągle w autobusie gapił .
        miałam iść na wycieczke 18 km robić ,
        ale w ostatniej chwili zrezygnowałam ,
        i zawiodłam koleżanki . : DD
        • sysiek4444 Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 15:30
          okej no to bedzie dluug o O
          i tak nikt tego nie przeczyta ale mi sie nudzi big_grin wic napisze tongue_out
          Więc
          ...
          Wstalam rano z lużka ... zaspalam bo wstalam za dwadziescia pięc ósma ...
          ale z ledwoscią zdążylam na lekcje bo mam szkole bardzo blisko ide do nniej dwie minutki ^
          Okej ...
          Minęły cztery lekcje , i wreszcie muzyka <3
          MIalysmy za zadanie <same laski> zaspiewac taką piosenke ... wiec spiewamy ;D
          koniec zaspiewalismy ...
          przyszla kolej chlopakow ...
          sieze z takim debilowatym adrianem ...
          I on tak spiewa i zaczął jakos pedofilowato wysowac jezyk jakby wiecie co ..... xD
          no jakby go wsuwal ... hahaha
          ja sie zaczelam smiac po cichu ...
          akurat nikt nie zobaczyl....
          haha
          on taki pie.prz.nietyy jest uncertain
          no to oto moja historyjka tongue_out
          wiem nic nadzwyczajnego xD

napewno zrobilam jakis bląd przez walnieta klawiature wiec sory..xd
        • szpilka_ Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 15:35
          Wchodze do szatni rano - nie ma koich 2 kolezanek.
          Chemia- kartkówa na początek dnia ; /
          Historia- bazgrałam w ksiazce na rysunku jakims dziwacznym śmieszne rzeczy z
          koleżanka xD
          Polak - nuda, nuuuda, nuuuda.
          w-f - - .- siatkówka z dziewczynami z klasy sportowej - takiej gry w zyciu nie
          widzialyscie , uwierzcie.
          Ale fizyka byla najlepsza - moja kumpela z ławki bała sie paceta od fizy i nie
          chciala ze mna gadac , bo bala sie ze dostanie , to ją rozsmieszałam i było
          super ; D
          Tak ogulnie to bylo strasznie nuudno - nic ciekawego nie bylo ;[
          • szpilka_ Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 15:36
            ogólnie*
    • seneka4 Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 16:56
      hm ,miałam iść na wagary ,ale nie poszłam tylko
      na pierwszą lekcję (na chemię) zamiast tego siedziałam
      z koleżankami z innej klasy w sali gimnastycznej (one
      nie ćwiczyły) i śmiałyśmy sie z tych co ćwiczyli. Było
      bardzo zabawnie ,bo grali w piłkę nożną. hahahah. xD
      póżniej miałam polski i nauczycielka nawet sie nie spytała
      dlaczego mnie nie było. xD siedziałam na polskim z przyjaciółką
      śmiałyśmy sie ze wszystkiego i okazało się ,że zamiast 7 lekcji ,jak
      co piątek mam ich tylko 5.! smile (w tym nie byłam na jednej) i miałam
      dwie informatyki (informatyka i wf to są moje ulubione przedmioty)
      rysowaliśmy pokój marzeń. wink mój był cały różowy ,były wzory z panterką i zebrą
      i piłka do nogi ,wielkie lustro i olbrzymia szafa ciuchów. xD (rysowaliśmy na
      paincie)
      przyszłam do chaty i koleżanka do mnie wpadła. Chwilę pogadałyśmy. Ale
      musiała szybko iść. ;< poszłam po nową gazetę i teraz postanowiłam zbierać
      naklejki z Hello Kitty (ostatnio mam manię na H.K. ) i chciałam sobie zrobić
      tipsy dołączone do gazetki ,ale nie umiałam. xD to teraz usiałam na komputerze. wink

to tyle... ale chciałam się spytać dlaczego ma byc to tylko pamiętnik
      piątkowy.? Uzupełniajmy go każdego dnia tygodnia.! smile
      • wampirzycaa Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 17:06
        Dziś rano wstałam...ok.9.00. Jestem chora więc nie byłam w szkole.Głównie odrabiałam
        lekcje.U mnie nie było nic ciekawego.
        • nikt. Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:30
          hshahahaa. xD nawet nie wiem, co mnie bawi, ale dobra. ;3

dzisiaj było tak jak co piątek.
          no dobra, niezupełnie, bo mieliśmy na 2 godz. później,
          bo wczoraj mieliśmy zastępstwo na biologii, mielismy polski z naszą wychowawczynią,
          i nam powiedziała, że nam odpuści polski. : D
          łii . mieliśmy na 9:45. cool
          ha . ha . ha.

pierwsza była historiaa.
          nudno było, ja jeszcze wtedy spałam. ;d
          w ogóle aktywna na lekcji nie byłam, no cóż. xd
          potem mieliśmy technikę.
          mieliśmy przynieść jakieś materiały, na transparenty przedstawiajace naszą klasę,
          a ja oczywiście nic nie przyniosłam. ;3
          nie chciało mi się, zapomniałam.
          albo chciałam zapomnieć. xD
          potem była druga technika, skombinowałam od kogoś jakieś kartki,
          jedną czarną rysunkową, i drugą białą techniczną.
          no i my jesteśmy w klasie hum. film. , czyli humanistyczno - fimowej. : D
          i mamy fajnie wgl. ja zrobiłam klaps. xd
          coś jak to. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Ciak.jpg
          no i zrobiłam coś z niczego. : D
          tylko jeszcze nie skończyłam. xd
          potem był tak jakby w-f.
          no bo miał być, ale nie było. xd
          bo nie było laski od w-fu. ;3
          i poszliśmy do czytelni oglądać Kochaj i Tańcz. -.-
          nienawidze takich filmów, a w szczególności polskich.
          ale ten nie był taki zły.

no i poszłam do chaty i teraz wychodze na dwór. xd
          brawo dla tego, kto przeczyta wszystko co napisałam. : D
    • zuaona Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:19
      aa. podzielę się z wami tym pięknym (?) dniem : D
      rano wstałam o 6. miałam powatrzać fize ale nie wyszło. >.< włączyłam kompa,
      słuchałam muzyki. potem ubrałam się 5 minut i poszłam do szkoły. prawie umarłam na
      matmie, dlaczego to jest taaaaakie nudne? ;q potem mi fiza nie poszła, pewnie dostanę
      jakieś 4 punkty do średniej. mam przez to zawaloną ocenę na koniec. potem
      durnadurnadurna gegra. 5- z kartkówki. >.< polski x3 i boski Kosmos (Kosmowski XD)
      oraz jego jeszcze lepsze teksty. on jest cholernie zboczony. ;d historia zleciała, potem wf
      (grrr! w ogóle się nie zmęczyłam! -.-). no i jeszcze po drodze miałam godz. wych. ale co to
      tam. ;d gadaliśmy o córce wychowawczyni.
      potem poszłam do starej szkoły, chciałam spotkać się ze starą wychowawczynią i
      nauczycielką polskiego ale nie wyszło. poszłam do szatni i ogółem pogadałam z
      dziewczynami z gim. 7, powspominałam jak było w podstawówce (codziennie ;d tak
      robię), pogadałam z nimi co u nich w szkole, potem opowiadałam co u mnie, potem
      miałam ten trening z jakąś durną praktykanką którą poj*bało, potem dołączył Kamieniarz
      i miałam jeszcze większy wycisk, już prawie chciałam wyjść i mieć go w dupie. potem
      przyszedł MÓJ, a nie seniorek trener, Maleszka (vel. Malecha XD), i sobie z nim
      żartowałyśmy i wgl. potem spiewałam hymn mojej szkoły zmieniając słowa, żałowałam że
      nie wzięłam wody i swędział mnie język. potem życzyłam smacznego Maleszce jak jadł
      7daysa, pojechałam do domu, zjadłam zupę z paczki (grrr. >.<wink, posprzątałam i jestem
      tu. : DD
      alee długie. kto przeczytał? xddd
      • zuaona Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:27
        zapomniałam; widziałam Danona tylko na jednej przerwie. :<
        a potem gadałam z przyjaciółką o Kosmo z 2e. on tak ma na imię. big_grin
    • najaranazyciem Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:23
      A wiec wstalam o 6;30 lecz se w wyrku polezalam do 6;40.Nie musze mowic ze jak ide spac to se radio wlaczam i tak gra poki sie zbudze.
      Zeszlam na du , bo mam na gorze pokoj .Ide do lazienki patrze zajeta ; Brak siedzi.
      Ok to ide sie ubrac znowu na gore sie wleke 25 schodkow = /
      Przyszlam , naszykowalam revie mody w czym mam isc...ok jeansy i koszulka z bluza .
      Spakowalam sie ...bizuteria itp...
      Zeszlam na du mama dala 5 do szkoly , eh se pomyslalam i tak mam jeszcze 10 to se karte kupie.Wiec poszlam do lazienki jak wiadomo kapiel buzi , zeby itp.
      A wiec patrze 6;50 no ok ide jesc 1 kanapke z pomidorkiem i herbatka ;D
      Ok 6;55 ide - wychodze na autobus...
      Przystanek czekam z moja kolezanka ^^Ploty...Przyjechalam do shool , wlaze od razu muzyka , spisujemy cala klasa zadanko^mialam ochote isc na wagary ale se mysle ze nie ...
      8 osob zwialo /=
      1 lekcja kartkowka z gegry o bosh nie nauczylam sie - pamietalam ale nie chcialo mi sie xD
      2 polak fajny , itp
      Pozniej 2 w-f lacha mialam bo pan se kawke zrobilm i 8 dziewczyn pilo z jego kubka bo nam pozwolil.2 w-f moj kolega mial tance to se na niego popatzylam a pozatym gralam w palanta i se lacha z 2 grupy robilismy po zawsze biegnac im slupki stracalam...
      Ok pozniej 2 lekcje .Jest 15 do domu !
      Przyszlam obiadek, przebralam sie gg...
      I do tera siedze na gg i pisze ze znajomymi...

Zapomnial dodac ze na dlugiej przerwie gadalam z moim kolega z 3 gim a ja jestem w 1 i cala szkola sie na nas patrzyla. ALe bylo fajnie ^
    • rosalie Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:34
      rano, to samo co zwykle xD

w szkole:
      Przez 3 lekcje myśłałam, że Papy nie ma. A potm okazało się, że jednak zaszczycił nas
      swoją obeznością. Ale, że był chyba zaspany, nie rzucał się w oczy xDxD

da da da dam.
      the end. ;d
      • w_paski Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:44
        wow ale się rozpisałyście
        • lilith Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:52
          u mnie nie tylko w piątek "da da da dam" zajmuje wyjątkowe miejsce <33

a piatek.. nareszcie sie konczy, jutro czeka mnie napewn fajniejszy dzien bo nie musze
          tych wszystkich debili i debilek z mojej szkoly ogladac/sluchac/tolerowac

dziekuje za uwage xD
    • paulinusia4 Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:54
      No wstałam o 7:00, robiłam co robiłam <bez skojarzeń> i poszłam do szkoły. Na
      korytarzu zaczęłam mówić "cześć" do wszystkich ziomów jakich napotkałam.
      J. angielski, oddała kartkówki (6 of course) i powiedziała, że we wt. mamy
      ognisko klasowe - yeah smile Na niemieckim jak zwykle nie mogłyśmy z przyjaciółką
      opanować naszego śmiechu, a wszystko przez takiego jednego pedała. To polega na
      tym, że on się śmieje z nas, a my z niego i nie możemy przestać. Wieem, głupia
      jestem i tyle :dd. Na przerwie postanowiłam wyłudzić od jednego kolesia nr.
      telefonu dla koleżanki, która się w nim podkochuje. Lecz niestety mi nie dał.
      Anka mnie zamęczy :o Później na historii braliśmy o mumiach - ohyda. Na
      przerwie, chłopaki rzucali piłką w obrazki na ścianie. Jeden spadł - zabrali go
      do męskiego kibla. Ksiądz stał obok, ale był za bardzo pochłonięty rozmową z
      nauczycielem biologii, więc nie widział. Na kółku polonistycznym koleżanka
      pochłaniała "Księżyc w Nowiu", więc pani kazała o nim opowiedzieć o "Zmierzchu"
      Zgłosiłam się, mówiłam krótko i zwięźle: "Była sobie taka Bella, która zakochała
      się w Edwardzie, a on był... yyy...eee potworem? I ścigało ich stado wampirów. A
      potem Edek I Bella poszli sobie na bal. Koniec." Tak, wiem głupio, ale nie
      chciało mi się wysilać. Pani i tak komu innemu jeszcze kazała opowiedzieć. To
      był mój piątkowy dzień... Super, yeah?
      • lilith Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 18:58
        a i zapomniałam dodać - wszyscy nauczyciele się na nas darli, że jesteśmy nie do
        opanowania a pani od niemca stwierdziła, że przeszkadzajac na lekcji lamie jej serce (ona
        mnie uwielbia) xD
        • bemad Re: piątkowy pamiętnik 27.09.09, 17:07
          lilith napisał(a):

> a i zapomniałam dodać - wszyscy nauczyciele się na nas darli, że jesteśmy nie d
          > o
          > opanowania a pani od niemca stwierdziła, że przeszkadzajac na lekcji lamie jej
          > serce (ona
          > mnie uwielbia) xD

Ale ty jesteś krejzolką. Tacy ludzie jak ty mnie załamują.
          • rosalie Re: piątkowy pamiętnik 04.10.09, 10:39
            ha ha ha xd
            ale ci pojechała. xD
            Lilith. ;d
      • w_paski Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 19:02
        a i dostałam dwie 3tongue_outi minusatongue_outtongue_outi dostałam ochrzanbig_grinbig_grinbig_grini dostałam okresu i
        musiałam chodzic z zawiązaną na biodrach bluza bo niemaiłam ochotymaradować z
        czerwona plamą na dupietongue_outtongue_outtongue_outtongue_outi wogule wszystko jest beetongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out

a i dostałam chomikabig_grin
    • w_paski Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 19:12
      ale muj chomik mnie ugryzł więc jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetongue_out
    • klaudysia Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 20:27
      No więęc tak x3
      Wstalam itd xd
      poszlam do szkoly .
      spisalam prace domowa z matmy ^_^
      jakos minęło... xd
      potem polski .
      ogladalismy film .
      wf . nie cwiczylam ,bo mialam palca zlamanego x3
      kolezanka nam mowila ,ze wychowawczyni na wywiadowce jej starszej powiedziala, ze
      poejrzewa ,ze ta moja kolezanka cpa O.o ale ona taka glupia nie jest . sie z tej baby
      nabijalysmy ^_^
      potem religia . obora jak co tydzien ^_^
      nawet babka powiedziala ,ze to byla jej najgorsza lekcja czy jakos tak XD
      historia O_o
      kartkowa byla .
      i pisze... xd
      zamyslilam sie na kilka minut i napisalam ,ze kopernik napisal ksiazke pt,: ( to POD tytulem
      mnie chyba tak zmylilo XD) Pod obrotami sfer niebieskich <lol> XDD
      poszlam do domu i nadaaal ogladam se naruto ^_^
      i to caly moj piątek x33
      dziekuje za uwage ,dowidzenia XDD
      • im_rebel Re: piątkowy pamiętnik 25.09.09, 21:15
        To to był dzień big_grin

Pobudka o 6.55. potem sniadanko (nie wiem co dokładnie ale wiem, że była herbatka :-
        D ). Omijając dalsze szczegół poczłapałam do szkoły. Po schodach ( 11 piętro), a po
        drodze po Anie ^^. Pierwszy SKS. Piękny mecz. Akcje na trzy i w ogl THE BEST. Potem
        j.niemiecki. Wszystrzy roztrząsają wycieczkę do Wiednia (mojemu koledze sniło się, ze jak
        byliśmy kilka km od Wiednia to zadzwoniła do mnie a potem ten autobus wybychł tongue_out).
        Potem WF. Akcje na siatkówce już tragiczne. Następnie j.polski. Sprawdzian z lektury "Ten
        Obcy". nie wiedziałam jak nazywa się wujek Zenka. Następnie matematyka; sześciany i
        prostopadłosciany. Potem chyba religia i gadka szmatka. Potem angileski i git.
    • madziia Re: piątkowy pamiętnik 27.09.09, 18:46
      no to madzia daje ;
      big_grin

a ja znalazłam 100 zeta .

; lanss ;

w kiblu , w galerii krakowskiej .
      i sobie kupiłam jeansy .
      jak sie komuś w galerii kasa zgubiła i to była 100 to ja nie oddam .

będe chamska .

K O N I E C
      • ladyignorance Re: piątkowy pamiętnik 27.09.09, 18:52
        ej wee , ja też tak chcę ! najwięcej , co znalazłam , to były dwie dychy : d
        nowych spodni w sumie nie potrzebuję , ale t-shirtów nigdy za wiele :d

ja w piątek miałam kartkówkę z informatyki . w sumie to uczyłam się tylko na
        przerwie , ale była banalna i dostałam piątkę , z resztą tak samo jak cała klasa
        . później była geografia , mieliśmy określanie szerokości i udało mi się zdobyć
        tylko połowę piątki ( znaczy się nie dwóję plus , ale dwa plusy : d ) . potem
        spotkałam się z przyjaciółmi i na tym dzień się skończył : d ogólnie to nudno
        było , ale luuz .
        • madziia poniedziałkowy pamiętnik 28.09.09, 16:50
          ^^
          nudzi mi sie to sobie popisze .

SOBOTA

nudy , nudy , nudyy i ... pizza

NIEDZIELA

ooo ... cuul wink było .
          kino ^^
          z koleżankami .
          i na moich oczach koleżance wata ze stanika wyleciała .
          < lol .>
          no bo ona sie wypycha .

PONIEDZIAŁEK

hehe .
          gadałam z Karolem .
          to taki ładny chłopak z naszej sQl .
          moja kol . ( ta co sie wypycha do niego zarywa )
          i teraz ma na mnie FOCHA ( ona ) .
          ze niby go podrywam .
          < lol . >
          ok podrywam go ale nie do końca .

kartkówka z chemi .
          buuuu ... będzie pala .
          < lol . >
    • miley_cyrus45 . 01.10.09, 15:10
      Hehe jutro jedziemy na wycieczkę czyli jutro to piątek
      • klaudysia Re: . 02.10.09, 07:02
        dobra xd
        na razie wstalam, ubralam sie i tak dalej .
        a zaraz do szkoly >.<
        • margaryna Re: . 02.10.09, 14:56
          hm wiec ja chyba tez zacznę prowadzić piątkowy pamiętnik ;d

wstałam o 6:40, śniło mi się coś fajnego, ale takiego rili fajnego i nie
          pamiętam co ;p i właśnie przez ta sklerozę miałam 'dola' na 1 lekcji czyli wfie.
          Grałyśmy w pingpong lol.
          później miałam historie, ale na szczęście zostałam zwolniona na probe z kolka
          teatralnego^^ i jak sie później dowiedziałam pani chciała mnie wziąć do
          odpowiedzi. W przedstawieniu garm jakiegoś dresa uzależnionego od hip hopu i
          techna, bez domu, taki typowy gnój. rola całkiem fajna. potem miałam matematykę,
          pani oddawała sprawdziany i omg dostałam 4 ;o a uczy mnie teraz taka glupia
          menda, ze 4 to jest naprawdę coś ;d znowu próba, tym razem na angielskim ;<
          fizyka- sprawdzian, który zawaliłam totalnie. a co najciekawsze cala lekcje sie
          z tego smialam. no i polski. ale nie byłam na polskim, bo jako wolontariuszka
          rozwieszałam plakaty jakieś akcji charytatywnej ;p wiec miałam dość luźny dzień ;p
    • sophie_ piątkowy pamiętnik 02.10.09, 15:00
      byłam w szkole. to co zawsze było czyli kupa śmiechu i nauka. ; qq
      Potem musiałam wysłuchiwać jaka to ja jestem chuda, blada ( nuuuuda ) od pani
      od matmy . Jakub chciał mi dać list ale ja go nie wzięłam bo ja go nie lubię
      on mnie ' kocha ' i wgl. go nie cierpię ; xx potem ( za dużo tego ' potem ' ,
      wiem ) prawie wszyscy pojechali na dyskotekę szkolną ale mi się nie chciało
      więc dlatego tam nie jest i jestem tu ; dd
      • winia Re: piątkowy pamiętnik 02.10.09, 17:26
        Wstałam o 6.50 umyłam ubrałam i na autobus poszłam.Jak zawsze wkurzyła mnie już
        w autobusie moja prawie była przyjaciółka.Lekcje były normalne tylko po
        ostatniej pisałam poprawę z polaka.A na niej przedą mną siedział taki śliczny
        chłopak i ze mną gadał jak sie pani nie patrzała.Poszłam do babci zjadłam obiad
        i przed chwila do domciu wróciłam
        • im_rebel Re: piątkowy pamiętnik 02.10.09, 21:03
          Taka piękna akcja na SKSie a Klaudia to zepsóła bo chciała sie popisać. myslałam ze
          udusze tongue_out
          • jane_ Re: piątkowy pamiętnik 02.10.09, 21:38
            @$%^&
            zimno mi, palce mi drętwieją hahaha. ;x
    • glitter Re: piątkowy pamiętnik 02.10.09, 21:43
      Jak zwykle niewyspałam się, potem dostałam (o dziwo, bo się nie uczyłam) 4 z gegry,
      potem miałam próby taneczne do kopciuszka (lol), a na koniec znalazłam kasztana
      (ogromny wyczyn...xD)
    • q. Piątkowy pamiętnik Q. 02.10.09, 21:52
      Co dziś było ciekawego? Kartkówka z chemii. -,-
      Oraz kompletne załamanie na niej, jaka to ja jestem mało inteligętna, bo dostaje same czwóry, a w dzienniku powinny je zastąpić piątki.
      Unikanie byłego i udawanie przed nim zadowolonej z życia.
      Szczerzenie się do innych kolesi na wuefie, również w celu wzbudzenia zazdrości.
      Czekanie na ostatniej lekcji do dzwonka i rysowanie kółek w zeszycie zamiast notatki.
      Nie poszłam na trening. Obijałam się cały dzień. Śpiewałam i doszłam do wniosku, że co mi z tego przychodzi jak koleżanki mówią, że ładnie śpiewam i tak nie dorównam moim idolom.
      • rosalie Re: Piątkowy pamiętnik Q. 03.10.09, 09:04
        piątek

rano o mało nie zamarzłam idąc do szkoły.
        potem..
        dostałam 6 z plastyki,
        za narysowanie łuku triumfalnego,
        dla Nicka J. xD

ehh..
        cały dzień mijałam Papę i spółkę.!!!
        następnie..
        czekałam godzinę u dentysty..
        już się tam gotowałam ;d

tak mi minął dzień. ;D
        • lilith :) 04.10.09, 11:18
          do Bemad - jak to był komplement to dzięki, a jak obelga.. to nie wyszło i tak mi to
          schlebia xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka