im_rebel Re: Green Day 14.11.09, 20:33 Piszcie, piszcie! Co sądzicie o blond włoskach Billiego Joe? Moim zdaniem lepiej wyglądał w czarnych. Chociaż on zawsze wychodzi świetnie. Te blond sa takie, takie, takie... słodkie. A co myślicie o ich nowej płycie? Osobiście uważam, że ona jest najlepszą ze wszystkich dotychczasowych płyt. Jest dorosła i przemyślana. "American Idiot"... nie przypadła mi bardzo do gustu, chociaż jest dużo piosenek które lubię. Ach, do najulubieńszych dołancza się jeszcze "Dookie" Odpowiedz Link Zgłoś
rebel Re: Green Day 15.11.09, 12:27 Wszystkie! Nie mogę podać jednej, to za trudne. Ale powiem tyle: przesłuchałam wszystkie ich albumy i stwierdzam, że lepsze są te starsze utwory. Takie jak np. Longview lub Basket Case ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 15.11.09, 13:01 koocham jak ich widze dostaje palpitacji sercaa i wgl. ; x orgazm na miejscu xd sa booscy i mimo tego ,że mają po 36-7 lat ,gó... mnie to obchoodzi. zegar z nimi zamawiam xDD kooocham wglwgl. mu najlepiej w czarnych..ale blond może być ;d im_rebel w East Jesus Nowhere jak znaajde ,to wstawie link . to na koncercie zawolal swojego syna i go 'błogosławił'. a najsłodsze jest too ,że dał muu buzi ,ku... zdeechłam takie słodkie to bylo ; d obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.11.09, 13:06 Ej, ej, ej! Odwal się od niego! To JA z nim biorę ślub Ewentualnie będzie moim teściem ^^ A ty pasz won od niego <ubiera rękawice bokserskie> póki ci zycie miłe Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 15.11.09, 13:09 ejejeje xd on jest majne najn dajne. ja już koocham go 8 lat x**<br /> a jak mi go .....odbjiesz..czego pożalujesz.. będe zarywała do jego synaa ,wiesz .wysle mu swoje zdjęcie i bd mój xD www.youtube.com/watch?v=S_havla6Kv8&translated=1 słoodkie ,najlepsza koncowka jak mówy :hey little shit come on" mr Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.11.09, 13:13 Przykro mi ale musze to zrobić <wali w twarz>. I rzeby cię to czegoś nauczyło! A ten na scenie to jesgo syn? chyba nie. niestety głośniki mi wysadziło Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.11.09, 13:16 O Boże on jest taki... kochany <płacze i skacze po łózku> Łaj! Ale temu chłopcu dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotkaa Re: Green Day 09.02.10, 20:20 a ja 17.02 jade do armstronga na urodziny i co ; D kocham wszystkie jednakowo Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 15.11.09, 13:19 noo. to mój szwagier xD Jacob ,młodszyy. tego mojego boja nie mogę znależć..nie chce rozglosu ;d wgl weeźź przeeestań..przyłapali nas w Disnejlandzie..i siaaaara byłaa..no totalnie ; d i wgl <popycha> nie psuj mi moich planow..bo wgl ja opracowałam go sobie tak: wyjdę za mąż za najstarszego akurat jest w moim wieku xD ,pożniej uwiodę zięciaa,spale jego szmatę na stosie i będziemy heeeppi Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia24 Re: Green Day 15.11.09, 13:23 ja dopiero zaczynam przygode z tym zespolem ale najbardziej kocham 21 guns i 21st century breakdown Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.11.09, 14:30 Przecież ty masz 109 lat! Czy to aby nie za dużo ? Cóż, synów możesz sobie wziąść, ale Billie Joe jest mój! Mam ten plakat ^^ To jest moja tapeta na komórce ^^ A po co w ogl będę wam przesyłać zdięciu. One sa dostępne tam: Yeah! Rozumiecie! Tutaj są te zdięcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 15.11.09, 14:49 mwahah xd wgl ja korzystam z innej strrony ;d wpisz w guugle polski fun club green day i tam w linku bedzie cos tam art xd ja na tapecie w kompie mam okladke z American Idiot wgl jaki album wam sie najbardziej podobal? ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.11.09, 14:54 Nowa płyta and Dookie. Swietne Jestem na tej stronie zarejestrowana ;-D Tam jest świetnie ^^ Nie wiem kiedy ale kiedyś tu wejdę bo w tyg niw mam wstępu chyba, że... coś sie wykombinuje. Do napisania! A ty nie waż się przystawiac do Billiego Joe Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 15.11.09, 14:58 tylko pojdziesz i bd z nim flirtowaac przez e-mail xd tez jestem na tamtej stroonie zalogowana xd ja ubostwiam najnowsza plyte,39 Smooth i American idiot ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Green Day 15.11.09, 15:04 o BOŻEna , i którą z tylu super piosenek wybrać ostatnio słucham najczęściej 21 Guns i Know your enemy Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Green Day 23.12.09, 12:54 a ja lubię wszystkie ich piosenki. Nie lubię bitew stary Gd vs. nowy . Poprostu poszli naprzód. A teraz najczęściej słucham ' East Jesus Nowhere ' . Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotkaa Re: Green Day 08.01.10, 15:20 wszystkie bez wyjątków ! oni są najlepsi i nikt ich nie pobije ale przede wszystki 21 guns , viva la gloria , 21st Century Breakdown , American Idiot, Basket Case, East Jesus Nowhere, Boulevard Of Broken Dreams , Dookie's, Holiday,Know Your Enemy , Jesus of suburbia Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.11.09, 17:04 N i e n a w i d z e gdy ktos pisze, że jego ulubioną piosenką jest "21 Guns" lub "Know Your Enemy". A kojarzycie płytę Nimrod? Dookie? Nie? No właśnie -_-'' Cicho tu -_-. Asch! Nie opuszczaj mnie tu! Nie zostawiaj mnie <płacze> Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 22.11.09, 16:55 Osz kurka. Ja tego mam w cholerę. The static age, minority, i fought the law, jesus of suburbia, homecoming, 21 guns, american idiot... tak, to chyba te naj naj. bo ogólnie to praktycznie wszystkie uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikowaa Re: Green Day 29.11.09, 21:47 Know your enemy,21 Guns,Holiday i American Idiot. ;] <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rbd26 Re: Green Day 05.12.09, 16:54 American Idiot Green day- Wake me up when september ends Know Your Enemy Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: Green Day 05.12.09, 17:22 taak ja tez mam pelno i raczej nie moge wybrac.. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.11.09, 17:15 Hłah. Nie ma takiej piosenki Proszę! Dobijmy stówy! Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_cullen Re: Green Day 22.11.09, 18:22 21 Guns Know Your Enemy American Idiot Wake Me Up When September Ends Holiday itd.,itd., uwielbiam ich Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Green Day 22.11.09, 18:25 21 guns, Wake me up when september ends, American idiot, Know your enemy, Working class hero ogólnie wszystkie ich piosenki są super ale jakoś te są moimi ulubionymi Pozdro dla fanów Green day Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Green Day 22.11.09, 19:02 Mi się podobają wszystkie z płyt: "Dookie", "American idiot" i "21st century breakdown" ... a najbardziej "homecoming", "bascet case" (klasyk) i jeszcze "American Eulogy" Ale mnie coś wkurza ;/...wiem, że powinnam się cieszyć, że mój ulubiony zespół ma tyle fanów, ale wkurza mnie to, że każdy kto lubi piosenkę "21 guns" jest od razu wszechwiedzącym fanem...a tak wogule to imię wokalisty się pisze "Billie", a nie "Billy" ;/ i oprócz Billie'go istnieją także Mike i Tre, oni są tak samo ważni....ale nie każdy musi się kochać w Billiem....czy wy wogule wiecie, że chłopacy mają 36 lat?I niektórzy są żonaci (w tym Billie) Nie no, serio postarajcie sie nie robić takich numerów ;/ Pozdro dla fanów Green day'a (prawdziwych i na zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Green Day 22.11.09, 19:12 Nie jestem fanką tego zespołu i znam zaledwie kilka ich piosenek. Najbardziej do gustu przypadło mi "American Idiot". Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.11.09, 19:17 Przybij żółwia. Ach, na dodatek to nie Billie tylko Billie Joe bo ma on podwójne imię -_* Witaj prawdziwa fanko Green day'a! Mam nadzieje, że nie jesteś sezonową. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi92 Re: Green Day 22.11.09, 19:17 Know Your Enemy Uwielbiam ją jest taka prawdziwa bo każdy ma wroga 21 Guns,ale troszke nie rozumiem prezsłania tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.11.09, 19:30 Bo nad piosenkami Green Day'a trzeba trochę porozkminiać. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 22.11.09, 19:27 Uwielbiam wszystkie ich piosenki!. Ale ulubione to: Holiday, Warning, Good Riddance, American Idiot, 21 guns, Working class hero i East Jesus Nowhere Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Green Day 22.11.09, 19:44 Dawno, dawno temu szalałam na ich punkcie, dosłownie. Pokój cały w plakatach, płyty na półkach, tak ładnie wyeksponowane i ocierane codzień z kurzu. I w ogóle... Podrosłam, przestawiłam się na inną muzykę, ale mam ogromny sentyment do GD. Jedyne, co mnie obecnie wkurza, to otoczka komercji wokół nich, puszczane na okrągło w radiu 21 Guns i niby-fani, słuchający wymienionej piosenki, uważający się za takich wiernych Green Day'owi - a nawet nie znający poprzednich, o wiele lepszych płyt. Uwielbienie pseudofanek-kochanek minie wraz chwilą, gdy nie usłyszą 21 Guns w ulubionej stacji radiowej, które - w porównaniu do wcześniejszych utworów - genialną piosenką specjalnie nie jest. Longview, Basket Case, Waiting - wciąż przyłapuję się na słuchaniu ich przez iPoda, pozbawiona świadomości, że kiedykolwiek zgrywałam je na owe urządzonko. Hah Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.11.09, 16:57 Taak . Bym coś napisała jakby było o czym . O, może to : Billie Joe wrócił do czarnego. Uff. Cos jeszcze ? Jakby było o czym tobym z pewnością napisała. Ale niestety już niedługo GD przestanie się udzielać w mediach tak jak teraz. Będzie o nich ciszej. Potem, za kilka lat { mam nadzieje, że max 2 } powrócą z nową płytą { Jezzuuu, mam nadzieje } . I znowu to samo ^^ . Juz się nie mogę doczekać ;** Mimo, że nie wiem czy cokolwiek będzie. Ale i tak czekam. Co innego moge robić ^^ . { No oczywiście jeszcze moge słuchać ich piosenek, nowych i starych. No, i oczywiście robie to xd } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 25.11.09, 17:40 Podobnież była ich to ostatnia płyta. Billie Joe wrócił do czarnych? Dziękuję! Ale mimo wszystko nawet w niebieskim, zielonym, żółtym, różowym, czerwonym, tlenowym, szarym, purpurowym jest najprzystojniejszym mężczyzną na świecie... Hłah Gdy Billie Joe powiedział, że "A myślałem, że to Tre jest najprzystojniejszy z naszego zespołu" to mną trzepnęło. Oczywiście, uwielbiam jak daje czadu na swych werblach ale on nie jest p r z y s t o j n y. Na dodatek gdy dowiedziałam się, ze miał dwie żony i z każdą dziecko to... -_- . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.11.09, 19:59 Nom, dobrze gadasz . Tez o tym słyszałam. A Tre jest najmniej przystojny . Mike już fajniejszy jest . A Billie Joe... no, chyba nie muszę mówić ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.11.09, 20:10 Omm, { ! } a tak a propo im_rebel, ty z nowej huty ?! Ja tez xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 25.11.09, 20:11 Tre ma ładne oczy XD wglwgl. Tre napisał boska piosenkęę (oczywiscie w stylu Tre napisana) o orzeszkach i wiewiorce..slyszalyscie? xDD co to fanek sezonowych...wolę się nie wypowiadać na ten temat bo obiecałam sobie ,że powstrzymam się od klnięcia, wgl iip kochajmy allegro ,przysłali mi w końcu z nimi zegarek ** Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. : / 25.11.09, 20:33 oczywiscie ,że 21 guns nie? wgl dziewczyny postarajcie sie zagłębić dalej w ich twórczosć nie tylkow ostatnia wydana płytę ,bo okaleczacie ich twórczosć.to jest wręcz straszne .; / Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.11.09, 20:56 Nom, ashley, dobrze mówisz. Nie znam jeszcze ich wszystkich płyt ale już dobrze znam trzy i właśnie się osłuchuję z kolejną . Choć przyznam, że zaczęło się właśnie od 21 Guns. Ale to nie moja ulubiona piosenka. Znaczy, wszystkie są eksstra, ale ta nie jest najj. Najbardziej to ja lubię chyba 'Haushinka' i 'Take Back' z nimrod.'a . Boż. Moge o nich gadać...no, długo . yaay . !! Odpowiedz Link Zgłoś
on_air Re: Green Day 26.11.09, 11:49 Holiday albo 21 Guns Nie moge się zdecydowac! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.11.09, 17:30 Kamm super xD U mnie zaczęło się na maxa od 21 Guns, chociaz słyszałam wcześniej American Idiot . Ja też już trzy przesłuchałam Dookie, 21CB, American Idiot. Whaha! Teledyski mają świetne! Niedawno oglądałam chyba... coś na "W" nie wie jaka nazwa. Ale był odjechany w kosmos. Chyba z 1996 był. Takie co idą a wszystko za nimi się rozwala ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.11.09, 20:18 Oo, ja tego nie znam jeszcze im_rebel, ale wieeele innych znam, polecam piosenkę Brain Stew, jest suuper . I w ogóle. Oni są świeeeeeeeetni. O Bosz Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 27.11.09, 23:09 Taaak! Brain Stew jest czadowe! Long viev powala na cztery strony. Te moje... znaczy nasze kochane, naćpane świry Proszę, jak kiedyś powiem, że Green Day to badziewie i dno to walnij mnie mocno w twarz. Nie wobrażam sobie bez nich życia! Ojć, mówię jak jakaś paranoiczka <wali głową w ścianę z własnej głupoty> Wiele razy (no, może nie wiele ale trochę) oglądałam fotki na których dziewczyny śpiewają z Billiem Joe. Ich twarze dzielą c e n t y m e t r y. Gdybym to JA była na ich miejscu (dziewczyn) to po 1. Zemdlałabym po 2. Rzuciłabym się na Billliego i zaczęła go całować. Cóż wykopali by mnie z koncertu, miliony znienawidzonych fanek + żona, ale trudno Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Green Day 27.11.09, 23:19 time of your life, wake up me when september ends, holiday... właściwie GD to taki zespół, którego lubię wszystkie piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 12:03 Spoko nie musisz mówić, pewnie zrobiłabym to samo . A wiesz co mi się ostatnio śniło { . !! } - Green Day , w mojej łazience , rozmawiają z panią od ubezpieczeń { jak się obudziłam to byłam zdezorientowana } . A wiesz co było najgorsze - nawet ich nie widziałam . !! { Ale jakoś wiedziałam, że tam są } Nie wzięłam nawet autografu, bo musiałam siedzieć w moim pokoju z moim tatą, a jak juz mogłam wyjść to oni już poszli . Te moje sny to są pokręcone . xd A tobie się śnili im_rebel ?? Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Green Day 28.11.09, 12:05 Holiday, American Idiot i Boulevard of Broken Dreams rulez xDD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 12:41 Właśnie nie śnili mi się! I za to nienawidzę siebie. Może nadejdzie taka noc, że ugoszczę ich w moich sennych marzeniach. Muszę o nich duuużo myśleć przed snem To akurat nie będzie trudne xD Ale sie wkurzyłam na koleżankę. Myślałam, że ją skopie i pobije. Powiedziała, że Billie Joe jest pedofilem i wygląda jak pedał Moje serce nie przeżyo by gdyby nie fakt, że był WF i mogłam się wyszaleć N i g d y jej tego nie wybaczę <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 13:52 A właśnie - u mojej koleżanki co ma cały pokój w różnych plakatach ostatnio zagościł też jeden "nasz" - i wiesz, co jej mama powiedziała jak to zobaczyła { . !! } - " Że widać, że kochający inaczej " . Niby śmieszne, ale wkurzające. A co do snów - wierzę, że wkrótce Ci się przyśnią. Muszą. I bylebyś miała szczęście widzieć ich w śnie dłużej niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 14:04 Ostatnio w dużej ilości gazet młodzieżowych (typu Bravo, Popcorn) były plakaty Green Day'a. Piszę w dużej ilości bo tylko raz na ruski rok drukują takie plakaty. Kupiłaś? Ja zainwestowałam w Popcorn bo resztę koleżanki mi podesłały. Teraz czekaja na antyramy, by zawisnąć nad mym biurku. Mogły by zostać powieszone na szafie, ale już jest połowa zajęta przezemnie i moją siostrę, a w ogl boje się, że się podrą. Szumbo, szumbo, szurnęło mnie. Tak dbać o jaieś plakaty *_*. Jakieś? Jakieś? Za pięć lat będą bezcenne. Hah, nie mogę się doczekać, jak mi się przyśnią Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 14:13 Ja mam dwa. Więcej nie udało mi się znaleźć jak na razie. Ale jak tylko widzę w jakiejś gazecie fajny plakat to kupuje. A najlepsze jest w tych plakatach, że oni się na mnie cały czas gapią z tych plakatów. Yaay . !! A, ja nie mam rodzeństwa, więc nie mam się co martwić A miejsce dla nich to widok na mój pokój - bok szafy Ale niedługo zamierzam je zmienić na ścianę, tylko tak żeby się nie zniszczyli . !! Odpowiedz Link Zgłoś