cherrie 02.10.09, 19:59 u mnie w szkole jest paru gości emo . wkurza mnie , że niektórzy ich wyzywają . że emo znaczy smutny itp . wkurza mnie to . to ich styl , a inni już muszą to krytykować . a wy co myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emo_123123 Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:04 chyba każdy z was przynajmniej raz w życiu widział osobę emo nie wnerwia waz że niektóre osoby twierdzą że Emo to stuknięci nastolatkowie którzy chcą się tylko ciąć. moim zdaniem to wnerwiające bo te osoby nic nie wiedzą o Emo i osądzają ich z góry sciana Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Macie coś do Emo ? 04.10.09, 10:57 kazdy ma prawo do wlasnego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:04 ja nic nie mam do ludzi emo.. styl jak kazdy inny.. nie musi mi się podobać, ale tolerancja powinna być Odpowiedz Link Zgłoś
michal07 Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:05 moim zdaniem każdy powinien być taki jaki chce/jest , a do emo i innych subkultur nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ EMO nie istnieje . 02.10.09, 20:10 haha. "w mojej szkole jest kilku gości emo". sory , EMO nie istnieje. nie ma czegoś takiego jak EMO. ;d ci goście pewnie tylko ubierają się coś na styl panującego zdania 'że emo tak wygląda'. < lol 2 > emo nie istnieje . ; d amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: EMO nie istnieje . 02.10.09, 20:15 jest . to styl jeśli nie wiesz . amen ? jak mnie to wkurza , mylisz to z modlitwą czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
glitter Re: EMO nie istnieje . 02.10.09, 20:15 michelle_ napisał(a): > haha. "w mojej szkole jest kilku gości emo". > sory , EMO nie istnieje. nie ma czegoś takiego > jak EMO. ;d ci goście pewnie tylko ubierają > się coś na styl panującego zdania 'że emo > tak wygląda'. < lol 2 > emo nie istnieje . ; d > > amen. popieram ;D Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 To (tylko) muzyka 02.10.09, 21:01 EMO to muzyka! Tylko (albo aż- bo jest cudna). NIe ma czegoś takiego jak 'ludzie emo'. Co to bravo robi z ludźmi to sie w głowie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
emo_123123 Re: EMO nie istnieje . 04.10.09, 11:29 skoro nie ma czegoś takiego jak emo to nie ma też czegoś takiego jak punk czy hiphopowiec Odpowiedz Link Zgłoś
glitter Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:17 Nawet jeśli to skoro tak ich fascynuje śmierc to po co żyją?? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ EMO nie istnieje . 02.10.09, 20:18 emo to ewentualny stan uczucia. i jeżeli nie wiesz - EMO nie istnieje. wymysł młodzieży . ; d hahah . szkoda , że jesteś aż w takiej niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: EMO nie istnieje . 02.10.09, 20:21 moja droga , co ty wiesz o mojej wiedzy . nie o tym mowa . zobcz co pisze w temacie . inni potrafią się wypowiedzieć . / no więc ja nie mam nic do takich ludzi / to też ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:19 A kto mówi , że ich śmierć fascynuje ? No nie , proszę : - dd będą się zabijać < zonk > Odpowiedz Link Zgłoś
glitter Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:24 A to niby ja jestem głupia...xD Nie ja nic nie mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:30 wiem że nie o tym mowa. ;d mowa o 'EMO'. a emo nie istnieje. rozumiesz ? nie istnieje . nie mam nic do 'emo' bo emo nie istnieje. i nie powiesz mi że się nie wypowiadzaiałam , bo wypowiedziałam. że emo nie istnieje . xd i dużo osób na kotku tak uważa . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:34 skoro emo uczucie to istnieje . chodzi mi tu o osoby o innym stylu . pozatym wiem , że jedna dziewczyna uważa , że emo to jej styl . bo tak nazywa ubiór , wygląd . odróżnia emo od innych ; - Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:40 bo emo to jest tak właściwie gatunek muzyki, a ten styl ubiory nazywa się "scene". Ale nie czepiajcie się za bardzo... tak już się przyjęło, że na ludzi ubierających się w ten sposób i słuchających tej muzyki mówi się emo i wtedy każdy wie o co chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:42 racja , nie róbmy z tego wielkiego halo . Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:42 racja , poprostu dużo osób uważa że emo nie istnieje . i ja się z tym zgadzam. tyle. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
glitter Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:52 No ok, ale skoro nie chcecie z tego robic wielkiego "halo" to po co ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:54 nie mnie się pytaj . ; x ja się tylko wypowiadam. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 20:59 Ogólnie ja jeszce EmO w rzyciu nigdy nie widziałam Nie mam nic do prawdziwego EmO. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 21:01 emo nie istnieje, lol, stan uczuć? błagam was, to można powiedzieć, że ktoś ma depresje, ale to poważne, więc dzieciaki z 'problemami' wymyśliły sobie, że od emotional hardcore zrobią emo, i pomieszają punk z gotykiem i ze słodkością i wyjdzie im oryginalny styl, lecz później zaczeło im to przeszkadzać i wymyślili, że są, dziećmi sceny, co jest chyba większą bzdurą, niż to pierwsze. teraz wszyscy się przerzucili na vintage, oldschool, rave, ale wychodzi im to samo. emo to brednia. tego nie ma. to iluzja. i na przyszłość, autorko - nie wierz we wszystko, co piszą w internecie. a w wikipedii już dwa tygodnie temu było sfałszowanych 55 tys. haseł. założe się o 5 zł, że emo sfałszowali pierwsze. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 21:57 można tego nie lubić ,każdy ma przecież swoje zdanie niestety nie można wszystkim narzucić żeby byli aż nadto tolerancyjni. Jak się komuś emo nie podoba ,to może przecież to skrytykować ,wyrazić swoją opinię. Wg. mnie ludzie powinni tolerować ludzi grubych ,za chudych ,okularników czy ludzi innej rasy albo kultury ponieważ oni nie wybierają tego jacy są. Emo wybiera to jakim jest. Ale jeżeli naprawdę jest dużo tych stereotypowych emo to nie można przejść obok czegoś takiego obojętnie. U mnie się strasznie śmieją z takich osób ,bo powiedzcie czy nie można wyglądać normalnie nawet słuchając takiej muzyki.? -.-'' Nie można się normalnie ubierać i mieć swoje własne upodobania.? Co drugie emo jest ubrane w czaszkę, smutne ,czarne. A inne dziewczynki czy chłopczyki udają super zabawne osoby. ;O Subkultury ogólnie nie są więc lubiane i nie przekonasz do nich wszystkich. Szczególnie tych co tego nie lubią. Śmieszą mnie antyfani emo ,tworzenie śmiesznych kont fikcyjnych na naszej-klasie i tym podobne akcje tego typu. Ja jestem raczej na nie ,jeżeli chodzi o emo ,ale antyfanką nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 22:04 emo to muzyka -.- niektórzy mówią o sobie " jestem emo" ale chyba do końca nie wiedzą co to wgl znaczy :x a dla nie których bycie emo to nosić czaszki, szachownice i czarny kolor -.- albo dzieci z 6 klasy podstawówki co noszą arafate i mówią że są EMO PRINCESSKĄ -.- no błagam was :x Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 22:04 kiedyś miałam teraz nic każdy jest inny i ma swój styl takie mam zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Macie coś do Emo ? 02.10.09, 22:21 nic do nich nie mam co więcej bardzo podoba mi się ich styl (ubieram się podobnie)i mam gdzieś co o mnie myślą inni Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ dżejn ;** 03.10.09, 08:11 dziękuję ci , dziękuję ! wreszcie ktoś mnie poparł. ; ) bo jak napisałam że emo nie istnieje to zaraz było że nie prawda etc. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia michelle_ 04.10.09, 10:53 Masz moje pełne poparcie:-] jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 11:45 U nas w szkole nie ma emo ale jak ogólne styl emo jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 20:24 samotnymotyl napisał(a): > U nas w szkole nie ma emo [...] hah , nie ma bo nie istnieje . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 20:30 michelle_ napisał(a): > samotnymotyl napisał(a): > > > U nas w szkole nie ma emo [...] > > hah , nie ma bo nie istnieje . ; q haha moja dorga istnieje . Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:26 Dziewczyny pokroju "emo " - większość - jest po prostu dziwna... Chodzą w odpychających strojach, z równie fałszywymi minami i się podniecają wszystkim. "Uuuu, chodźmy na PIWO, jaka Ty zajebista, Mariolka, mówię Ci..." na fakcie byłam tego świadkiem... Jednak, gdy chodził do mojej budy chłopak o tym stylu, to się w nim podkochiwałam^^. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:30 sory , ale mnie i dżejn nie przkonacie do tego że emo istnieje. bo to wielka bzdura . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:33 wand: Mi się też kiedyś podobali chłopacy emo ,teraz uważam ,że wyglądają jak pedały. A co do tego co napisałaś o dziewczynach emo ,to zgadzam się z tobą. Niektóre są naprawdę okropne ,wszędzie się lansują w tych róÓóshooowych ciuszkach z czaszką. druga czaszką i ewentualnie z czaszką. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:30 wkurza mnie to co niektóre osoby myślą. Jeśli nie istnieje to y tego nie było chociażby na wikipedia.pl ,a tam jest dokładnie opisana cała prawda ,o osobach emo. Muzyka emo też istnieje ,ale styl także powstał. Czemu akurat uważacie ,że styl emo nie istnieję.? Tak samo jakbym twierdziła ,że styl rasta albo goth nie istnieję ,że to tylko muzyka. ;/ wszyscy mówią ,że emo istnieję ,a nagle się pojawia jakiś styl scene ,który jest prawie taki sam jak styl emo. Różni się od emo ,tylko muzyką ,którą scene słuchają.Ale i tak tych bardziej upartych osób nie przekonam ,wiem ,ale chciałam tylko powiedzieć jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:41 Nie istnieją niby? Hm... Posłuchajcie. Ludzie EMOcjonalni naprawdę [jak to brzmi...] istnieją! Są wrażliwsi na wszystko, delikatni i z pewnością subtelni... To, że tną się żyletkami, to bujda! Tylko zdesperowani ludzie tak robią i to nie jest śmieszne w żadnym stopniu. EMO może być każde z nas, inaczej postrzegać świat, piękno, ludzi... To, że powstały jakieś fryzury, sposób ubierania się - TO NIC DO TEGO NIE MA. Według mnie na tym to polega. Pozdrawiam ciepło ;* Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:49 to jest stan uczuć , rozumiecie ? nie można tego nazwać emo . ;q emocje ma każdy. jezu , moja koleżanka jest wrażliwa itp. i co ? z tego powodu niby jest emo ? nie. emo nie istnieje. jest styl muzyki emo , ale tylko tyle. jako styl czy 'sposób bycia' tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Macie coś do Emo ? 03.10.09, 21:53 Eeech, tak się właśnie rozmawia z Wami "Nie bo nie"... Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Czytu Czytu 03.10.09, 21:58 Ja Lubie Emo słucham muzyki Emo chce się ściąć na emo i wgl A emo nie musi być smutne znam gości którzy są emo ale smutni nie są ani troche i też mnie wkurza to że nie którzy krytykują ten styl ; / Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Czytu Czytu 04.10.09, 10:49 hahahahaha misia19978 rozwaliłaś mnie Wgl, czytam te wasze wypociny, żeby udowodnić, że emo istnieje i składam się ze śmiechu. Zmieńcie dilera albo całkowicie odstawicie prochy. Leje. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czytu Czytu 04.10.09, 10:56 nikt tutaj nie pisze 'emo nie ma, bo nie ma'. wikipedia kłamie. i czy zawsze wierzycie we wszystko, co czytacie? i zawsze o ludziach emo najwięcej wiedzą ci, co ich nie znają. to pobawmy się w przeciwieństwa, człowiek smutny, łagodny, zamyślony, nie dostrzegający piękna świata ( stereotypy ), to emo. a człowiek radosny, zadowolony z życia, który czerpie z niego do ostatniej kropli to? ja bym powiedziała, że optymista, czyli wyszłoby na to, że emo jest synonimem pesymisty. więc po jaką cholerę używać emo, jak można to zastąpić? ktoś coś sobie stworzył i puścił w świat, a wy się nabieracie. co do scene - większa bujda niż emo. w sumie to to samo, dziećmi sceny nazywają siebie te 'emoski', którym zaczęła przeszkadzać wcześniejsza etykietka. głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Czytu Czytu 04.10.09, 10:58 elisss, rozwaliłaś mnie na łopatki. XDDD dzieci kochane, nie ma czegoś takiego jak emo. to wymyśliły media, aby mieć jak nazwać ludzi, którzy się okaleczają albo łażą z czarnymi tapirami na łbie. to nie muzyka (wikipedia kłamie), to nie ciuchy (emorurki, emobluzki, sratatata), to nie styl życia. amen. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Macie coś do Emo ? 04.10.09, 14:32 ja osobiście tez nic do nich nie mam ale denerwuje mnie to gdy ktoś wyśmiewa sie z takiej osoby i nie tylko każdy ma swój styl i nie powinien mieć z tego powodów problemów, bo to jest naprawdę denerwujące gdy wychodzisz na miasto, a tu każdy wlepia w ciebi ślipi, ja mam podobnie gdy załoze glany kazdy już zaraz sie patrzy co? gdzie? jak? itd. to okropnie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Macie coś do Emo ? 04.10.09, 14:44 Emo nie istnieje ! Indie ma racje jak prawie zawsze chyba xd mądrala =.= Odpowiedz Link Zgłoś