yui 03.10.09, 09:32 jw. Nie wiem, czy to prawda, ale... tak pisało na FilmWebie i na WP ; x Nie wiem, czy to jest dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilii_95 . 03.10.09, 12:21 wiesz nawet jak zrobia ten film to zleci sie wiekszosc faneczek zmierzchu, zeby to obejrzec, bo przeciez napisala to meyer. i pewnie powstalo by kolejne komercyjne g... tak wgl to fajny avek Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: . 03.10.09, 12:37 książka jest fajna. ale jak już zrobią film. to już nie bd to samo. wszyscy, którzy to przeczytali, zaraz to znienawidzą. tak jak było ze zmierzchem. Odpowiedz Link Zgłoś
yui Re: . 03.10.09, 14:04 A dziękuję bardzo ; ]] No tak. W końcu to dzieło autorki "Zmierzchu" ^^ Szczerze? Pójdę i zobaczę. Przeczytałam, to nawet mi się podobało, ale teraz... Nie wiem, co mam o tym myśleć ; d Odpowiedz Link Zgłoś
little ;/ 03.10.09, 12:36 Tylko nie to! Bardzo lubię tę książkę, ale znowu zrodzi się mnóstwo słitaśnych fanek twajlajta... -_- Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: ;/ 03.10.09, 12:39 a tak w ogóle. nic takiego nigdzie nie ma. gdzie to przeczytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: ;/ 03.10.09, 12:44 bookish.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=667:ekranizacja- intruza&catid=1:wydarzenia&Itemid=144 Sama poszukałam z ciekawości. -_- Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Intruz - ekranizacja 03.10.09, 12:51 Pewnie teraz wszystkie fanki przestawią się na Jareda z Edwarda... Odpowiedz Link Zgłoś
yui Re: Intruz - ekranizacja 03.10.09, 14:08 Albo na Iana xd Masakra -.- Nie podoba mi się to. Meyer chce być drugim Stephenem Kingiem. Desperatka ; d Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Intruz - ekranizacja 03.10.09, 13:24 przeczytalam ta ksiazke i podobala mi sie. i wcale nie dlatego ze napisala ja meyer O.o lol Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Intruz - ekranizacja 03.10.09, 19:40 Dla mnie to świetna wiadomość Chciałabym obejrzeć ekranizację Intruza, nie dlatego, że napisała to Meyer, ale dlatego, że czytałam tę książke i była niesamowita. Zupełnie mnie wciągnęła i do dziś jest jedną z moich ulubionych. Dla mnie Intruz i Zmierzch to w ogóle co innego i obu wydań nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Intruz - ekranizacja 04.10.09, 02:01 ale mnie to wkurza. książka fajna. ale będzie tak jak ze Zmierzchem : 1. spieprzą książkę . 2. będzie szał na aktora który zagra główną rolę. ( tak jak na roba ; / ) 3. w większości obejrzą to fanki zmierzchu . bez sensu . nie chcę , nie chcę . nie chcę ! Odpowiedz Link Zgłoś