Dodaj do ulubionych

Za dużo nauki ;/

• seneka4 Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:29
      nie martw się w wyższych klasach będziesz jej miała znacznie więcej. U nas pani
      z polskiego zadaję kilka zadań dom, a sprawdziany i kartkówki mamy codziennie.
    • selina...gomez Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:34
      Ej.... ja mam codziennie w szkole kartkówki.... masakra... ;//// na okrągła...
      Na każdej lekcji... Idzie się wykończyćĆ ;/
    • incredible Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:36
      Mam to samo niestety . ; ||
      Starzy ciągle mi gadają żebym się uczyła ,a to jest naprawdę wku...aj*ce . ; /
      Praktycznie wolne mam tylko piątki i soboty . ;d
      No i na to wszystko zbiera się codzienna deprecha ,bo wstaję o 6.00 rano . ; p
    • kararock Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:59
      rozumiem Cie w tamtym roku miałam fatalnie w czwartki wracałam do domu po 16,
      najgorsze było to, że kiedys poszłam do sklepu i chciałam picie kuić no to biore i zamiast
      do koszyka to do torebki pakuje dobrze, że jakaś baba szła to sie na mnie spojrzała i sobie
      przypomniałam co robie po prostu była taka wykończona, że już nie myślałam
      w dodatku miałam jakieś tam aso podwyższone(nie wiem o co chodzi), dlatego w tym
      roku zrezygnowałam z 4 dodatkowych godzin i to trochę pomaga
      ale jak sama napisałaś od polskiego tyle wali, ze........
    • kinius92 Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 20:30
      Mileyanddemi ja jestem w 2 liceum i uwierz mi to co ty piszesz to jest
      bardzo mało nauki... w tym tygodniu mam 11 sprawdzianów w kolejnym 5 i tak w
      kółko... Pracy domowej to lepiej nie mówić.. A jeszcze do matury trzeba się
      przygotowywać, lektury czytać i znaleźć czas dla znajomych... Więc nie narzekaj.
      Będzie dobrzesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka