seneka4 Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:29 nie martw się w wyższych klasach będziesz jej miała znacznie więcej. U nas pani z polskiego zadaję kilka zadań dom, a sprawdziany i kartkówki mamy codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:34 Ej.... ja mam codziennie w szkole kartkówki.... masakra... ;//// na okrągła... Na każdej lekcji... Idzie się wykończyćĆ ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
incredible Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:36 Mam to samo niestety . ; || Starzy ciągle mi gadają żebym się uczyła ,a to jest naprawdę wku...aj*ce . ; / Praktycznie wolne mam tylko piątki i soboty . ;d No i na to wszystko zbiera się codzienna deprecha ,bo wstaję o 6.00 rano . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 18:59 rozumiem Cie w tamtym roku miałam fatalnie w czwartki wracałam do domu po 16, najgorsze było to, że kiedys poszłam do sklepu i chciałam picie kuić no to biore i zamiast do koszyka to do torebki pakuje dobrze, że jakaś baba szła to sie na mnie spojrzała i sobie przypomniałam co robie po prostu była taka wykończona, że już nie myślałam w dodatku miałam jakieś tam aso podwyższone(nie wiem o co chodzi), dlatego w tym roku zrezygnowałam z 4 dodatkowych godzin i to trochę pomaga ale jak sama napisałaś od polskiego tyle wali, ze........ Odpowiedz Link Zgłoś
kinius92 Re: Za dużo nauki ;/ 17.10.09, 20:30 Mileyanddemi ja jestem w 2 liceum i uwierz mi to co ty piszesz to jest bardzo mało nauki... w tym tygodniu mam 11 sprawdzianów w kolejnym 5 i tak w kółko... Pracy domowej to lepiej nie mówić.. A jeszcze do matury trzeba się przygotowywać, lektury czytać i znaleźć czas dla znajomych... Więc nie narzekaj. Będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś