balletoevs 04.10.09, 16:36 mały test osobowości wg. Hipokratesa niech Was nie zniechęci liczba pytań xD www.hermeneutikos.com/testy/hipo.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balletoevs Re: test osobowości 04.10.09, 16:36 mój wynik to melancholik - myśliciel 95% charakteryzujących mnie cech się zgadza, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: test osobowości 04.10.09, 17:12 ku*na. to już więcej pytań się nie dało.? xD mi wyszło: choleryk- pracuś. tsa.. jasne.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: test osobowości 04.10.09, 17:12 to samo co autorka. i nie zgadzam się z częscią. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: test osobowości 04.10.09, 17:22 pytań to oni sobie nie załowali... nie rozumiem tylko Czy jesteś bezbarwny? aha.. i wyszło mi M E L A N C H O L I K - M Y Ś L I C I E L co kolwiek by to znaczyło Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: test osobowości 04.10.09, 17:24 wyszło mi jak osobie powyżej - melancholik - myśliciel... połowa rzeczy się zgadza, połowa nie. ale mnie ręka boli od tylu pytań :3 Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: test osobowości 04.10.09, 17:44 mi wyszło choleryk pracuś. tss. bardzo mało się zgadza . ;d w sumie to strasznie mało. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: test osobowości 04.10.09, 18:04 S A N G W I N I K - N A R R A T O R nie jestem raczej podobna.. ale pytan to dali i nie ktore troche bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina -,- 04.10.09, 18:03 tragedia. pytania się powtarzały -.- C H O L E R Y K - P R A C U Ś jasne -.-' większośc cech mnie nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna test osobowosci 04.10.09, 18:10 to bylo calkiem zabawne ;d sangwinik- narrator część sie zgadza, całkiem duza część, ale niektóre mocne i słabe strony same sobie zaprzeczają;p Odpowiedz Link Zgłoś
donkey :D 04.10.09, 19:35 wyszło mi Sangwnik-Narrator XD nie rozumiałam połowy z tych słów, ale kij XD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: :D 04.10.09, 19:51 C H O L E R Y K - P R A C U Ś większość się zgadza ; d ale nie wszystko . czy tylko ja miałam wrażenie powtarzających się pytań ? też nie znałam paru słów, ale google zawsze pomogą xxd Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: :D 04.10.09, 19:52 S A N G W I N I K - N A R R A T O R łaał ; d trochu się zgadza jakby tak lepiej się przyjrzeć xd W sumie ja też trochu słów nie rozumiałam <lol2> ! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline idealnie. 04.10.09, 19:54 długo szukałam, zastanawiałm sie jak siebie opisac. no i wyszło melancholik mysliciel i do cholery to ja ! mam słaby układ nerwowy ;x Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: test osobowości 04.10.09, 19:55 hha S A N G W I N I K - N A R R A T O R Nawet kilka cech się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
balletoevs Re: test osobowości 05.10.09, 16:09 Mi też na początku wydawało się, że test bez sensu, odpowiedzi się nie zgadzają i wogóle. Ale spojrzałam na to obiektywnie i uśwadomiłam sobie dzięki temu jaka naprawdę jestem. Dlatego niech ci, którym się test bardzo nie podobał i nie pasował, niech przejrzą jeszcze raz wyniki. Może jest tam trochę racji? Pow. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: test osobowości 05.10.09, 16:15 choleryk- pracuś, ciekawe dlaczego. Większość moich odpowiedzi przeczyła wynikowi. No cóż ,nie wspomnę już o liczbie pytań ,które się powtarzają. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka_ Re: test osobowości 05.10.09, 16:34 M E L A N C H O L I K - M Y Ś L I C I E L Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: test osobowości 06.10.09, 16:37 choleryk pracuś - prawie się zgadza, lae napewno nie jestem dobrym organizatorem a w tym tescie powtarzają sie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: test osobowości 06.10.09, 16:38 Dziękujemy za skorzystanie z testu na tej witrynie! Test został tak wypełniony, że nie można uzyskać jednoznacznego wyniku. Wróć do testu, i popraw kilka odpowiedzi. A niech spadają =.= Po co ja te 15 minut poswiecilam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: test osobowości 06.10.09, 17:33 Twój typ osobowości to: M E L A N C H O L I K - M Y Ś L I C I E L Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: test osobowości 07.10.09, 16:48 Mój typ osobowosci Choleryk-Pracuś hehe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: test osobowości 07.10.09, 17:38 ja jestem jakiś S A N G W I N I K - N A R R A T O R! kto to do jasnej cholerki jest? tych pytać to nieźle jest! ale wytrwałam Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: test osobowości 07.10.09, 17:45 uf, nareszcie koniec ;q Sangwinik-Narrator Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa test 07.10.09, 17:55 C H O L E R Y K - P R A C U Ś hehe, rosalie witaj w klubie Odpowiedz Link Zgłoś