anahi17 08.10.09, 20:56 Polecicie mi jaieś ksiązki (bo właśnie skończyłam Stowarzyszenie Wedrujacych Dzinsów 1,2,3 i 4) i chciała coś przeczytac ????? Jakie ksiązki lubicie naj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: Książki . 08.10.09, 21:02 polecam : "Weronika postanawia umrzeć" "Jedenaście minut" "Sto dni po ślubie" "Czarownica z Portobello" mega książki < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Książki . 08.10.09, 21:17 Polecam . ' Wampiraci ' - demony oceanu - fala terroru i resztę części . ' Dom na wyrębach ' Milczenie owiec ' ' Ania z Zielonego Wzgórza ' Odpowiedz Link Zgłoś
musera Re: Książki . 08.10.09, 23:48 Książki Kate Brian "Szkoła dla blondynek " , "brunetki kontratakują " <...> Melissy de la Cruz < "Au Pair..." seria Seria Artemis Fowl ---> dobre dla fanów Pottera ;p "gwiezdny pył" "długa lekcja"-->właśnie skończyłam ta ksiażkę i jest bardzo mądra ) Saga zmierzchu, choć to pewnie znasz ;p Wilk i Wilczyca Hmm. jak na razie to już mi się nie chce pisac ;pp po za tym podam po całym dniu ) więc jak sobie jeszcze coś przypomne <a czytam dużo to dopisze > Odpowiedz Link Zgłoś
crystar Re: Ksiązki ??????? 09.10.09, 08:09 Jeśli lubisz fantasy polecam "Harry Potter" i "Eragon", "Najstarszy" i "Brising" Christophera Paoliniego. Ewentualnie "Oto jest Kasia", "Dominika - pierwsza miłość", "Nocny włóczęga" i "Król złodzei". Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Ksiązki ??????? 09.10.09, 08:55 Jeżeli lubisz książki młodzieżowe to zdecydowanie: Co za tydzień? - Rosie Rushton Jeżeli ciągnie cię do książek fantasy: Septimus Heap - Angie ... (zapomniałam nazwiska) Jest jeszcze więcej takich książek, które uwielbiam, ale wyszłoby za długo. Odpowiedz Link Zgłoś