wanilka 09.10.09, 15:49 Co myślicie o rasizmie? Czy jesteście rasistami? Czy w ogóle wiesz co to jest? Piszcie odpowiedzi! (Sorx jeśli taki temat była ale ja szukałam i nie znalazłam x D ) xoxo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink_rulez Re: Rasizm 09.10.09, 16:32 Rasizm to straszna rzecz. Nienawidzę rasistów. To okropne stworzenia (moim zdaniem ludźmi ich nazwać nie mozna.) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Rasizm 09.10.09, 16:42 Rasizm to zUo. `Until the colour of a man's skin Is of no more significance than the colour of his eyes Me say war` Bob Marley. Święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Rasizm 09.10.09, 16:39 wiem co to jest i potępiam rasizm niecierpie rasistów Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Rasizm 09.10.09, 17:27 to nie wina ludzi, że rodzą się tacy, jacy rodzą. Bóg tak chce. nienawidzę rasistów. Odpowiedz Link Zgłoś
zonkxd Re: Rasizm 09.10.09, 18:20 Myśle że to okropne. .. Traktowanie ludzi gorzej od siebie.. Ja oczywiście nie jestem rasistką.xd ..Chociaż... -.- Jestem rasistką dla rasistów. *-* [czyt. nienawidze rasizmu xd] Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Rasizm 10.10.09, 14:04 hate hate hate. nikt ich nie nauczył ze każdy jest taki sam. niezależnie jaki kto ma kolor skory czy skąd pochodzi. chore. :X nie rozumiem takich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
0ptymistka. Re: Rasizm 10.10.09, 14:58 `znam,spotkałam,nie cierpie. [b]rasizm to choroba ,niestesty zakaźna. ;\[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Rasizm 10.10.09, 15:06 nie trawię rasistów . ; / takie osoby mam ochotę żywcem pochować w ziemi . nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina . 10.10.09, 15:48 nie jestem rasistką. nie mam nic do ludzi innego koloru skóry, nawet innej religi. tylko zlosci mnie np. ze w niektorych religiach (czyt. islam) jest coś takiego, że jak przeszkodzi im sie w modłach mogą zabic Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Rasizm 10.10.09, 18:17 pff. jasne, że nie jestem rasistką. :pp o łe. ;] niefajna rzecz. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś