zonkxd 09.10.09, 19:12 ...Świat jest coraz dziwniejszy -.- To jest pewne..;q A dziewczyny które uprawiają sex za kase..z jakimś pierwszym lepszym starym dziadem.. załamuje na maxa -.- Co o tym myślicie. ? *-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasula96 Re: Galerianki. xd 09.10.09, 19:28 Moim zdaniem to chore że niektóre dzewczyny są tak zdesperwane że robią tak upkarzjące rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Galerianki. xd 09.10.09, 23:49 jak widać, otoczenie może dużo zdziałać. patrz. presja Ali. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Galerianki. xd 09.10.09, 19:29 jednym słowem prostytutki .! żal. Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: Galerianki. xd 10.10.09, 16:13 To co one robią to moim zadniej nienormalne jest. Ale do kina poszłam i film mi się bardzo podobał. Oglądałam go tak ku przestrodze Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Galerianki. xd 12.10.09, 20:19 jeśli to lubią to niech robią. ja osobiście nie mam nic przeciwko temu Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Galerianki. xd 09.10.09, 20:03 Czego się nie robi dla kasy...W życiu nie zniżyłabym się do ich poziomu, zastanawiałyście się może jak one muszą się czuć, kiedy jakiś stary dziad je obmacuje..., no ale cóż to jest dla mnie chore i nienormalne... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Galerianki. xd 09.10.09, 23:53 to jest chore. tyle mam do powiedzenia . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
netka18 Re: Galerianki. xd 10.10.09, 00:05 Nio tak to jest chore,nienormalnie, ale pod wpływem grupy człowiek jest do wszystkiego zdolny niestety ;/ Poza tym każda marzy o drogich fajnych ciuchach...;P Dziewczyną, które są zdolne do takich rzeczy trzeba współczuc, żee nie mają aż tak szacunku do siebie, a nie wyzywac od dziwek...W ogóle w dzisiejszych czasach dziwką nazywa się pierwszą lepszą bardziej wyzywająco ubrana kobietę ;/ To też jest chore xP Odpowiedz Link Zgłoś
karolczixx Re: Galerianki. xd 10.10.09, 07:26 No cóż...Tak było,jest i będzie ;p Chyba teraz każda dziewczyna chce mieć koleżanki,ładne ciuchy,makijaż...Nie które muszą się z tego utrzymywać,bo w domu klepią bidę ale nikt z pełnoletnich członków ich rodziny nie ruszy palcem aby w tym domu było lepiej.A kto by przyjął do pracy taką powiedzmy piętnastolatkę ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowaaa Re: Galerianki. xd 10.10.09, 00:53 W Galeriankach najlepszy tekst był : "Jeślij kupisz mi spodnie zrobię ci loda." xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Galerianki. xd 12.10.09, 20:22 Byłam na Galeriankach w kinie z klasą i naszym wychowawcą. Mocne... Najlepszy tekst to: " Jak kupisz mi jeansy, zrobię Ci loda" Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Galerianki 12.10.09, 20:25 Ja myślę, że to dziewczyny które nie mają rozumu, albo mają go, ale totalnie spaczony. Idotyzm! Żeby się sprzedawać za kilka ciuchów, albo kosmetyków czy nowy telefon. Brak godności i szacunku do siebie. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś