wanilka 11.10.09, 20:50 Dziewczyny...Justin B. ma dziewczynę! Wiem! Szok ęd płacz... Cóż zrobić...? Oto dowód: LEPSZY DOWÓD: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 20:52 nie pokazuje mi się zdjęcie . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 20:55 to stare zdj. w wywiadach , na twitterze mówi / pisze , że nie ma . jest singlem.! nie przejmuj się tak Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 20:57 Mam nadzieję bo kocham Justina! < 33 A tej facetki nie cierpię od dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 20:58 ja od kiedy się urodziłam < lol2 > Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 20:58 a mi on się nie podoba, taki jeszcze dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 21:02 W porównaniu z całym Disney'em Justin to adonis! I zaraz zostanę zabita przez 'przyszłe żony" jonas'ów, zakusia i tego typu ludzi x DD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd :O 11.10.09, 21:09 booże już myślałam.. normalnie mi serce stanełoo.! a co do sophie_ czy jakoś tam pisze do ciebie na gadu ale nie odpisujesz. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka Żenada... 15.10.09, 18:41 po pierwsze co wy widzicie w tym Justinie całym ? Słyszałam tą jego piosenkę ,One time' i wcale nie zachwyca...w dodatku on ma głos jak dziewczyna! xp po drugie matko nie przeżywajcie tak że jakaś gwiazda ma dziewczyne lub chłopaka! to chyba normalne, prawda ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 21:19 Jeśli on ma dziewczynę,to ja wyglądam tak: Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 21:20 ładna jesteś...tylko zbyt dużo makijażu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 21:33 taa on ma dziewczynę a ja umiem czarować,latać i znam wszystkie gwiazdy które dały mi swój numer komorkowy xd gdyby mial dziewczynę już by na twitterze o niej napisał.... Odpowiedz Link Zgłoś
patysia03 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 21:42 spokojnie moze te fotyy sa strae ;p ale przeciez on piosenke One Time napisal dla wszystkich dziewczyn i gdzies slyszalam, ze on jest wolny i to wlasnie dlatego pisze takie teksty piosenek ) haha love Justin <333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 21:53 patysia03 ja słyszałam gdzieś że on one time napisał dla jakiejś swojej dziewczyny ale zerwał z nią i na twitterze napisał że one time jest piosenką dla wszystkich dziewczyn gdzieś na jakiejś stronie pisało... Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 22:28 mozna wiedziec co wy widzicie w tym chlopaku? Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 11.10.09, 22:36 Życze im szczęścia...wiadomi ,że nie mam już u niego szans I cały angielski poszedł w trzy du...py xD Odpowiedz Link Zgłoś
adda2 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 14.10.09, 12:07 To pewnie jakieś stare foty xD Bo słyszałam że aktualnie jest wolny xDD Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 14.10.09, 14:58 jakoś mi się nie podoba (oczywiście bez obrazy dla fanów)... nie no może przystojny troche jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 14.10.09, 15:11 jezuu . no i co z tego . ? to dobrzee . xdd . ja goscia zbytnio nie lubiee : // laske ma fajna . xd . ejj . ale sie nie zalamujciee . ; dd wy ejstescie od niej lepszee ., xdd Justin na pewno woli was a nie ta laskee . XD Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 14.10.09, 16:02 haha. świetne pocieszenie ocean.bez_dna Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ nie płaczcie, mnie spotkało coś gorszego... 15.10.09, 18:37 mój Gerard ma od dwóch lat żonę a w maju urodziło mu się dziecko. mój Mikey ma żonę. mój Frank też ma żonę. wszyscy moi kochankowie mają żony... ... a on będzie miał jeszcze kilka lasek i może na was trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 15.10.09, 18:41 wiesz ile takich fotek, przerobionych w photoshopie codziennie jest dodawanych do sieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 15.10.09, 18:44 colage thx za pocieszenie tez tak sądze ze to photoshop ! Bo prawdziwa dziewczyna tej focie , to ja ! Widzialam go gdzy bylam w NY ... jest cudowny spytal mnie czy bede z nim chodzic a ja sie zgodzilam , wlasnie przyslal mi esa ze was pozdrawia <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
esti Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 15.10.09, 19:02 o super a ja mialam grać belle tylko że zachorowałam na ospe i kristen mnie zastąpiła..taylor to mój chłopak i siedzi obok mnie bo mieszkam w LA...rob to dobry kumpel a kellan lutz to mój kuzyn...zwiedziłam cały świat XD XD XD..buhhahaha..historia na maxa prawdziwaaa XD Odpowiedz Link Zgłoś
esti Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 15.10.09, 19:04 dobra dosyc zartów..ee tam gdzie on ma dziwczyne..teraz wolny mozecie startowac do niego jak polecicie do kanady albo usa..zalezy gdzie teraz jest Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod ;/ 15.10.09, 19:04 O Boże! Powieśmy się ! Albo lepiej. Potnijmy się różowymi żyletkami! ;O Naprawdę dziewczyny, szkoda mi was ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nanaxd Re: Justin B. ma dziewczyne!!! 17.10.09, 11:31 nie no ja z was ludzie nie mogę . ! jak czytam was ze wpisy to mi się śmiać CHCE . ! NA SERIO Zaleciałam Z KRZESŁA ;P <LOL2> nie no w sumie to nic nowego . każda gwiazda ma prawo mieć swa miłość nawet Justin . i rozpaczać nie będę , bo po co .? to nie jest żaden powód x dd że 'Słodki' Justin ma laskę . życzę mu tylko powodzenia i tyle ;p;p;p haha / # ja wam co powiem . mieszkam w NY moją matka jest Miley Cyrus . ojcem Nick Jonas , siostrą Demi Lovato , babcią Britney a dziadkiem Zac Efron .; p Justin Bieber to mój ex . ! <lol2> błahahahahaha .. xd ;p nieźle nie .? ' ma sie to coś ;=* Odpowiedz Link Zgłoś