Dodaj do ulubionych

jakie macie telefony i jakie polecacie????pilne!!!

14.10.09, 14:04
tak jak w temacie
sprzedaje telefon i chce kupic nowy ale nie wiem na jaki sie zdecydowac
podoba mi sie samsung avila i lg ks 360 co o nich myslicie??
a moze macie jakies fajne fony na oku??
piszcie
ale nie jakies grogie 400 zl. najwiecej
z gory dziekikisskisskisskisskisskisskisskisskiss
wiem ze taki watek juz jest le bardzo dawno byl zalozony i juz nikt tam nie
wchodzi ;**
ps. a to moja aukcja zainteresowanych prosze o wiadomosci
;**Tekst
linka
Obserwuj wątek
    • collage avilla ! 14.10.09, 14:09
      avilla !!!!!!!
    • iana Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:12
      Ja w tym tyg. też kupuję telefon wink Wybrałam Avile, podobno zaje*isty. pzdr ;*
      • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:15
        dzieki a co myslicie o lg ks 360 bo slyszalam ze nawet po malym upadku sa juz
        jakies uszkodzenia a mi nie chodzi tylko o to zeby byl ladny ale takze o pamiec
        dobry aparat i wogole pozadny telefon
        ja zyje muzyka i fotografia wiec pamiec musi byckisskisskisskisskiss
        • ziuuta Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:20
          Hej i love boys! Ja osobiście mam Samsunga Avilę i jest bardzo dobry. Polecam ci kupić
          kartę pamięci, bo tak jak czytam to tak jak ja jesteś fanką muzyki wink
          Super telefon, tylko na początku już cię uprzedzam że jak kupisz avilę to pokrywę baterii
          trzeba mocno zsunąć na dół bo ja już kiedyś miałam z tym problemy wink
          Polecam kupić naprawdę fajny fon wink Jak coś to pisz to odpiszę wink
    • doomixd Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:18
      ja mam iPhone'a. 3Gs.
      Jest super, ale piekielnie drogi ;//
      • majka04 Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:23
        ja mam terraz nokie 3110 c .
        ale ja wymieniam . !
        bo mojemu tacie , dziadkowi kończy się umowa - ja biora nowy telefon i jak w
        tej ofercie nie
        bedzie to w drugiej bedzie xDD
        ale chce LG Cookie , LG Arena i Samsung Avilla
    • esti :) 14.10.09, 14:20
      ja mam aktualnie samsunga D900i i nie narzekam ale proponuje sony ercicsona
      jakiegos są naprawde dobreeesmirk
      • ziuuta Re: :) 14.10.09, 14:20
        Hej i love boys! Ja osobiście mam Samsunga Avilę i jest bardzo dobry. Polecam ci kupić
        kartę pamięci, bo tak jak czytam to tak jak ja jesteś fanką muzyki
        Super telefon, tylko na początku już cię uprzedzam że jak kupisz avilę to pokrywę baterii
        trzeba mocno zsunąć na dół bo ja już kiedyś miałam z tym problemy
        Polecam kupić naprawdę fajny fon Jak coś to pisz to odpiszę
      • collage Re: :) 14.10.09, 14:21
        nie , naprawde kup sobie avile , telefon świetne ma funkcje ..
    • ziuuta Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:23
      Aha i jedna ważna rzecz! smile W komórce jest Youtube. Jak będziesz chciałą wejść to raz
      możęsz zaszaleć. Jedna minuta słuchania muzyki na YT to koszt ok. 6, 50 wink
      Ja słuchałam Shakiry i mi wcięło 18 zeta wink
      • majka04 Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:28
        ja ! tyle z a YT .
        nieźle ; o
        moja koleżanka ma Aville , i jest bardzo zadowolona
      • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:28
        jesli chodzi o internet w telefonie to mnie to nie obchodzi troche mialam z tym
        klopot w poprzednich telefonach i wole w to wchodzic zreszta mam 3 komputery z
        internetem w domu i mam spokoj
        chyba zdecyduje sie na avile
        ja mam teraz samsunga D900 i go nienawidze
        a o iphonie nawet nie mysle bo jest drogi i do dupy moj znajomy ma i 3 razy go
        naprawial i 2 razy wymienial
        • ziuuta Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:33
          mnie też zatkało z internetem na początku tak jak ciebie majka wink
          Miałam 17.97 a mam -1.98! wink shock

iloveboys - iphone drogi i g*wniany. Psuje się czasami może się zapalić uncertain

• cytrusia. Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:33
        LG ks360 sprawdza się dobrze,
        Moja ciocia ma ; ]

A. SE C702 też jest super.
        Słuchawki, aparat 3.2mpx,
        Gniazdo na kartę pamięci...
        Super wytrzymaly, kiedyś
        Spadł mi na chodnik i nic,
        Grał muzykę dalej ; D
        Malutka rysa na obudowie się
        Tylko zrobiła.
        Naprawdę super telefon.

https://ucables.com/img/extra/SONY-ERICSSON-C702-UN-R43532-3.jpg

https://www.navigadget.com/wp-content/postimages/2008/02/c702.jpg
        • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:36
          SE C702 mi sie jakos nie podoba
          widzialyscie samsunga corbi wedlug mnie jest ochydny jedyna zaleta to kolorki a
          ksztalt masakra
          • majka04 Re: jakie macie telefony i jakie polecacie???? 14.10.09, 14:40
            i_love_boys
            zgadzam się ten corby jest ochydny jak SE .
            mi się bardziej podoba
            www.mygreatphone.com/forum/attachments/lg-arena/3119d1237276878-lg-arena-launches-europe-two-colours-lg_arena.jpg
            i

media.photobucket.com/image/lg%20cookie/r1c4rd0100/lg-cookie.jpg
            • majullo jakie macie telefony i jakie polecacie???? 14.10.09, 22:14
              avila jest fajny ma go moja ciocia a ja mam nokie 6500 slide [srebrną,jest jeszcze czarna]
              srebrny:
              www.slashphone.com/media/data/1083/nokia-6500slide-t1.jpg
              czarny:
              www.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/nokia_6500_slide_black_1.jpg
    • nikus Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:43
      Ja mam lg ku990 i bardzo mi z nim dobrze wink)
      • leaveme_ Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:50
        Ja mam Nokie N810 .
        Miał być Blackberry , ale nie wyszło .
        Ogólnie jestem zadowolona z tego telefonu jedno co najbardziej mi się podoba to
        klawiatura qwerty : D .
        https://www.infotart.com/images/nokia-n810-press-top.jpg
        • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 14:53
          tez chcialam z qwerty ale jak jakis jest to albo mi sie nie podoba albo jest tak
          drogi ze mozna by za niego kupic 4 zajebi*** fony
          nie chce juz rozsuwanych ani z klapka
          fajna jest tez nokia 5300 bo muzyczna i w ogole ale juz stara i malo bajerow haha
      • voolgarna Corby. 14.10.09, 14:51
        Ja mam teraz Samsunga D900i i jest beznadziejny. nic w nim nie ma fajnego, taki zwykły. Planuje sobie kupić Corbiego w listopadzie bo wychodzi z qwerty. czytałam posty wyżej i widze, że nie za bardzo wam sie podoba, ale o gustach sie nie dyskutuje big_grin dla mnie jest superfajny i młodzieżowy, takiego szukałam.
        • ziuuta Re: Corby. 14.10.09, 14:53
          W Avili też jest Qwerty dotykowy jak obrócić kom. w bok =D
          • i_love_boys Re: Corby. 14.10.09, 14:54
            ale to nie jest takie bajeranckie jak rozsuwana Qwerty to nie to samo
            • charlotte__ Re: Corby. 14.10.09, 15:03
              cytrusia. mam taki sam telefon jak ty.

naprawdę fajny..
              niedawno mi spadł lekka rysa się zrobiła
              i nic więcej (nawet jej nie widać)
              • ziuuta Re: Corby. 14.10.09, 15:05
                co racja to racja =D
            • devilish_ ............... 14.10.09, 15:07
              ja polecam LG KS360

https://www.telix.pl/images/200807/lg_ks360.jpg

jest bardzo fajny ma klawiaturę jak
              u kompa . i w ogóle .
              kuzynkka ma i jest zadowolona
              a ja zazdrosna hehe ^^

a ja mam iPhona 3g
              mi się bardzo podoba
              nie będę się rozpisywać
              bo poza twój budżet .

https://www.iphonegold.org/pictures/iphone-3g-picture.jpg
              • voolgarna Re: ............... 14.10.09, 15:16
                no iPhone 3G jest bajeczny big_grin
                podobno często się psuje i cena kosmiczna więc nie opłaca się zbierać na niego.
              • leaveme_ Re: ............... 14.10.09, 15:23
                buhahaha .
                iphona można kupić w Ameryce za 100 dolarów .
                ja tam nie mam ochoty na wybuchające telefony ; PP
    • xmartusx hej ;] 14.10.09, 15:14
      Ja mam LG KP501 Cookie jest świetny
      więc poolecam xd
      • i_love_boys Re: hej ;] 14.10.09, 15:22
        wydaje mi sie ze Cookie jest podobny do avili ale avila jakos bardziej mi sie
        podoba
    • wampire123 Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 15:42
      Ja polecam sony ericsson w995 bardzo faajny telefon ;D
      • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 15:45
        jakos nie w moim stylu ten fon
    • fuerta jakie macie telefony i jakie polecacie????pilne!! 14.10.09, 15:52
      mi się ten nowy Sorby podoba ale nie mam...
      • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pi 14.10.09, 16:33
        hallo
        • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pi 14.10.09, 16:34
          dziewczyny pomozcie mi
            piszcie
              sercesercesercesercesercesercesercesercesercesercesercesercesercesercekisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss:-*:-*:-*:-*:-*
              • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pi 14.10.09, 16:51
                no koleszanki pomozcie
    • guma_arbuzowa Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 16:53
      znam kilka osób, które posiadają LG KS360 i są w miarę zadowolone. mojej
      koleżance, która non stop słucha na nim muzyki, bateria bardzo krótko trzyma i
      telefon często się zacina.
      co do Avilii, to jeśli lubisz dotykowe telefony, jest on dla ciebie idealny ;f
      • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:01
        ej dlaczego nic nie piszecie
        • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:02
          mi bardzo zalezy na waszych opiniach
            nie chce kupic szajsu
              no prosze
                pomozcie
                • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:03
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
                      kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
                        piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                        • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:04
                          kisskisskisskisskisskisskisskissbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatbrawobrawobrawobrawobrawo
                          • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:08
                            DZIEWCZYNY
                            • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:08
                              NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                              • i_love_boys Re: jakie macie telefony i jakie polecacie????pil 14.10.09, 21:09
                                NAPEWNO MACIE TELEFONY WIEC PORADZCIE COS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka