14girl 15.10.09, 16:16 jesteście spokojne, zamknięte w sobie? ciągle snujecie się smutne? czy raczej jesteście świrnięte, a życie jest dla was czymś wspaniałym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciia_jb Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:19 świrnięta marzycielka . ; ] często tak o mnie mówią . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:20 zalez od humoru... ale raczej jestem zwariowana Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:30 ja jestem raczej glupia tzn. glosna- ludzie patrza na mnie jak na wariatke ;d no coz staram sie .. Buziam Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Uncia 15.10.09, 16:37 Świruską Jestem a pryznajmniej tak na mnie mówią... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ewelausmiech Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:42 spokojna, raczej jestem samotna, nie oblega mnie tłum ludzi (czasem niestety)... ... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:46 hmm... walnięta osóbka ze mnie ;d 1. lubię się śmiać i dosyć często rozśmieszam ludzi, więc chyba mam poczucie humoru ^^ 2. często jestem głośna ;d 3. ale kiedy trzeba staram się być spokojna ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:48 Jestem zmienna- w towarzystwie szalona i swirnieta ;DD Ale czasem to jestem marzycielka ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:49 podobno dużo gadam. no i uwielbiam się śmiać ;f Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: osoboowości. => 15.10.09, 16:51 Jestem dość skrytą osobą... wolę siedzieć cicho, być niezauważalna... ale czasami na przerwach i lekcjach śmieję się z koleżankami bez powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: osoboowości. => 15.10.09, 17:18 różnie bywa xD Moje zachowanie zależy od: -godziny. -dnia. -czy jestem głodna czy nie ;d -osób w pobliżu. -z kim właśnie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: osoboowości. => 15.10.09, 17:21 Tak samo jak u rosalie <3 Często jestem zamknieta w sobie , tylko w necie mam jak sie wygadac i te pe , czsami mam poprawiony przez kotka humor ;> Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: osoboowości. => 15.10.09, 17:27 jestem świrniętą wariatką nie zależnie od humoru.! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: osoboowości. => 15.10.09, 17:32 taa wszyscy tak piszą że są wariatami itp. itd. ale ludzie poznajcie mnie to wtedy zobaczycie co to znaczy xD uciekłam z psychiatryka ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: osoboowości. => 15.10.09, 17:35 Hahaha gdybscie mnie czsami zobaczyly ;D hahaha dybilka ze mniee hahahahaaaa tak jak dzisiaj na dlugiej przerwie z karolkieem mmmyyym <<33 hmm czasami sie zastanawiam czy nie jestem uposledzona ? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: osoboowości. => 15.10.09, 17:38 zależy kiedy. głównie to lubię dużo gadać, niestety ;d. nie umiem się ocenić ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: osoboowości. => 16.10.09, 11:55 yhh ja jak coś wymyśle z moimi to nawet w kościele się drzemyy. xdd jednym słowem jestem poje.bana Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa This is me ;D 15.10.09, 17:55 Crazy jednym słowem, wszystko leci mi z rąk, zawsze coś rozleje, zepsuje itp Jestem zakręcona,abitna, marzycielska, nieschodząca z chmur. Cała ja ^^ xD Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: osoboowości. => 15.10.09, 20:41 tak samo jak indie. : D szurnięta, walnięta, kopnięta, jebnięta, i tym podobne. zależy od pogody. ;3 czasem cicha, nieśmiała, spokojna, a czasem wariatka, szma . ta, i dziecko wojny. ;d a jeszce innym czasem normalna . sory, ja nie jestem normalna. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: osoboowości. => 15.10.09, 21:25 szczera hamska leniwa wredna słodka . zua ja . Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: osoboowości. => 17.10.09, 10:13 Nieokrzesana, wg mojej koleżanki xD Czasam jestem spokojna, czasami drażliwa, Warczę na wszystkich dookoła bez większego Powodu, c bardzo przeszkadza, bo ranię przez to osoby. Czasami siedzę na łąwce i czekam spokojnie Do końca przerwy powtarzając wiadomości O zaimku, homonimie, efeberyzmie... A czasami podskakuję, obracam się I wgl. krzątam po całym korytarzu Tańcząc tango ( xDD), śpiewając `coraz bliżej święta` i wskakuję `na barana`. Haha. Dziwnie to brzmi, ale mam silne koleżanki, Jestem chuda (tak, chuda, nie szczupła... Za chuda : /) I one mnie noszą na plecach, huśtają mnie I wgl. Normalnie wtedy jestem taką jakby rzeczą, Którą sobie podają, obracają... xDDDD Oj, brzmi to masakrycznie... Ale odczucia- jakbym wyszła z RollerCoaster! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: osoboowości. => 17.10.09, 10:20 O, zapomniałam dodac. Leniwa... Ooo tak. Podsumowując: cytrusia. zmienną jest. ; D Odpowiedz Link Zgłoś