tokio_hotel_483 16.10.09, 16:16 Yoł.Są w ogóle jakieś fajne filmy/seriale na disney channel? i takie niezbyt dziecinne. Bo ja lubie tylko Nie ma to jak hotel,spoko jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_lejdi13 Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 16:29 Czarodzieje z Wevery Place (czy jakoś tak) też są fajni i Nie ma to jak statek Hannah Montana.. ym nie polecam, tylko niektóre odcinki są fajne i ma fajne piosenki .. życzę miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 16:37 bardzo mi się spodobał , film bodajże '' Zostań koszykarką '', ponieważ nakręcony w rzeczywistości . Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 16:41 Czarodzieje z Waverly Place i "O kurczę" - film też fajny bardzo. tatastrofa jest beznadziejna,odrazu odradzam! montana faktycznie tylko niektóre odc.sa fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 16:59 Na Disney Channel są TYLKO filmy dla dzieci. Nic poważniejszego tam nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 17:05 Program Ochrony Księżniczek, Camp Rock i czekam na film Czarodzieje z Wervely Place [ nie wiem jak się pisze ] zaje.biscie się zapowaida. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Tylko nie seleny i demi! 16.10.09, 17:19 Aha,tylko nie żadne ze selnką lub demulką Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Tylko nie seleny i demi! 16.10.09, 17:44 Na Nickelodeon są spoko...O ile masz... A jak tak to polecam 'Drake & Josh' , 'Nieidealna' no i 'I Carly' Pozdr ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 Re: Tylko nie seleny i demi! 27.10.09, 11:20 jeśli nie lubisz Seleny i Demi.. cóż. W takim razie polecam NIe ma to jak statek i nie ma to jak hotel . Jeśli masz poczucie humoru i wszystko cię śmieszy do możesz obejrzeć też serial J.O.N.A.S Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 17:56 nie ma ... Jedynie na tym całym xD Jest Zake i Lunther i Filip z Przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 19:02 nie ma fajnych ;p tylko same hanki montanki, kamp roki, dżonaski, słoneczne sonki i czarodzieje z łejwerly plejs ;d;p Włącz se lepiej Plotkarę, albo Przyjaciół na tvn7.. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: ''Filmy'' na DC.....? 16.10.09, 19:21 Ja lubię tylko "Nie Ma To Jak Hotel" (statek już niezbyt) i od czasu do czasu "Czarodziei z Waverly Place", reszty nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: ''Filmy'' na DC.....? 17.10.09, 08:35 Film ? z DC ? Nie dziecinny ? Wydaje mi się że Wendy Wu, motocrossed, johnny kapahala te filmy są chyba najmniej dziecinne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: ''Filmy'' na DC.....? 18.10.09, 09:24 katsuumi_17- ta,Ty tylko jesteś zawsze na nie!Zauważ,że Ty masz 19 lat a inni po 12,10 itp. więc nie wiem o co tyle krzyku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ''Filmy'' na DC.....? 18.10.09, 10:13 Kiedyś bardzo lubiłam DC. Teraz oglądam czasami. Hannah Montana jest fajna (niektóre odc są dziwne) Nie ma to jak hotel Czarodzieje z Waverly Place. Z filmów... no nie wiem Dziewczyny Cheetah Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: ''Filmy'' na DC.....? 18.10.09, 10:23 Ja lubię Hannah Montana Nie ma to jak statek i hotel Czarodzieje z WP HSM Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ;] 18.10.09, 10:24 seriale z bracmi Sprouse (nmtjh i nmtjs) są najlepsze ;] ale lubie jeszcze HM i trchoie Czarodzieje (...) xD Odpowiedz Link Zgłoś