diamond_angel 17.10.09, 10:39 Podoba mi się chłopak z mojej kl.Ja chodzę do 4 kl.Nie wiem co mam zrobić.On nawet wie o tym że mi się podoba.A na dodatek ja się z nim przyjaźnię!!Co mam zrobić?? P.S. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladka96 Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 11:12 skoro wie ze mu sie podobasz to bedzie ci łatwiej ale musisz sie jeszcze dowiedziec czy on czuje do ciebie to samo popros swoją przyjaciółkę zeby sie co nieco dopytała tylko niech zrobi to dyskretnie trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 11:18 Dzięki moja przyjaciółka na pewno mi pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 11:19 Ty masz tylko 10 lat. Idź pobaw się lalkami barbie czy coś. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 11:22 przepraszam bardzo ale ten chlopak podoba mi sie od trzech lat i z lalek barbie wyroslam! Odpowiedz Link Zgłoś
zua.ona Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 11:22 nimrod napisał(a): > Ty masz tylko 10 lat. Idź pobaw się lalkami barbie czy coś. -.- nimrod masz świetą rację! idż sie pobaw lalkami! ja mialam 1 chłopaka w 5 kl. podst. i teraz jestem w I gim. i tam ten to byl mój pierwszy i jesdyny chłopak.. serio. mam na to jescze duuzo czasu. ty z reszta tym bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 11:33 ale choociaz powiedzcie mi czy mam sie z nim nadal kumplowac??bo ja i on chodzimy razem na wagary...z nasza grupa spacerujemy...robimy prawie wszystko i co mam to tak zostawic?? ja nie moge tak caly czas sie z nim trzymac i patrzec jak inne z mojej kl. do niego "zarywaja" Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 12:06 a jak ma na imię?? dla mnie to ważne mogę ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: "Zauroczenie" 03.11.09, 17:29 nimrod już na 2 tem który czytam i odp walisz takie bzdury i głupoty że aż szkoda ! moze poprostu nie wchodź tu i nie komentuj ludzi! a ty poggadaj z nim i dowiesz sie czy mu się podobasz! może zapyta się o chodzenie;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitty xD 17.10.09, 11:27 Uważam, że nic z tego nie będzie. To podstawówka, tam są marne zauroczenia. Ja pierwszy poważny związek miałam w trzeciej gimnazjum dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 14:46 czemu ma cb wyśmiać wal prosto z mostu a jak powie nie to chyba planeta nie wybuchnie c nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 16:54 jesteście cudowni tak bardzo mi pomogliście!Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 17:00 Boże dziecko ty masz dopiero 10 lat i już chodzicie na wagary? A w ogóle wydaję mi się,że jesteście jeszcze za młodzi do takich związków. To zwykła szczeniacka miłość;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 17:33 Nie mam pojęcia jak można się zakochać w 4 klasie Dla mnie to były takie dzieci z tych chłopaków, że aż żal... dodając jeszcze to,że kolesie wolniej dorastają to jakbyś się zakochała w przedszkolaku Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 22:33 na pewno wie o tym ,że Ci się podoba? Jeśli tak musisz coś z tym zrobić. zacznij sie z nim umawiać ,rozmawiaj z nim i po problemie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
becia240 Re: "Zauroczenie" 17.10.09, 22:58 Moja rada (nie wiem jak inne dziewczyny pisały) wiem że to trochę długo ale możesz wykorzystać jeśli w twojej klasie dajecie se prezenty na święta czyli że losujecie jakąś osobe,więc jak nie wylosujesz go (a życzę żebyś go wylosowała) to zamień się z kimś kup mu coś fajnego i dołącz liścik XD taka jest moja rada nie wiem czy ci przypadnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: "Zauroczenie" 18.10.09, 00:26 4 kl.?? Nie powiem chamsko zajmij sie nauką dziecko bo kiedyś byłam w Twoim wieku zagadaj...; )) Działa ja z moim jestem rok...; )) Misiaczek...; )) Życze śzczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: "Zauroczenie" 18.10.09, 00:34 Przeczytałam wszystkie rady i z paroma mogę się zgodzić. To prawda ,jesteś jeszcze młoda, ale jeśli ten chłopak nie jest taki dziecinny jak prawie wszyscy chłopacy w jego wieku ? Musisz napisać czy jest nieśmiały ,bo to bardzo dużo wyjaśnia. Jeśli tak to nie możesz mu powiedzieć prosto z mostu bo go to speszy. Mówię Ci! Chodzę do 6 klasy podstawówki i zaprosiłam jednego kolegę do kina. Powiedziałam mu,że jadę razem z siostrzenicą żeby mu nie było niezręcznie ,ale tylko się zaczerwienił i powiedział "nie ,no co ty" I uśmiechnął się nieśmiało Więc jak widzisz nawet samo zaproszenie do kina nie wypali. Musisz zacząć chodzić tam gdzie on. Starać się dowiedzieć od jego kumpli czym się interesuje itd... Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: "Zauroczenie" 18.10.09, 13:52 Moim zdaniem powinnas poczekac bo chlpcy w jego wieku sa badzo no wiesz dziecinni... Życze Ci powodzenia Chyba ze on jest inny to wtedy hm.. usmiecahj sie do niego, zbliz itp .. podro www.kotek.pl/forum/02,3003,101624837,101624837,Czy_mi_sie_tylko_wydaje_ze_ja_mu_sie_podobam_.html mam nadzieje, ze mi pomozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: "Zauroczenie" 26.10.09, 19:32 kochana masz 10 lat czy miłość bądź zauroczenie w twoim wieku istnieje -.-? Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: "Zauroczenie" 1o lat? 03.11.09, 17:42 Eeeeeeeeeeee .... Ja jeszcze niemiałam chłopaka,dlaczego?bo jestem zamłoda na chłopaka .... Pani od w-f(uczyła w 1-4 kl.) gadała nam o okresie (miesiączce) bo gada że chłopaki z naszej klasy są jeszcze niedojrzali i że napewno by sie z nas śmiali.... Ale gdy by tak powiedziała na forum klasy to by sie niebyło z czego śmiać , ponieważ chłopaki mają coś podobnego... Ahhha sie rozgadałam na nie ten temat >^ A a więc se to przeczytaj i pomyśl czy jesteście dojrzali? Ja uważam że nie..... Teraz mam WDŻ i pani mówi o tym na forum klasy... Ale chłopacy chyba dojrzali i sie nieśmieją! Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: "Zauroczenie" 03.11.09, 17:35 Nie słuchaj tych idiotek co mówią że jesteś za młoda na miłość! wcale nie! ja miałam chłopaka w 4 kl. i AŻ do połowy piątej razem byliśmy , dziś jest moim przyjacielem . pogadaj z nim na jakimś spacerze i już wyjaśnij tak jak nam to wyjaśniłaś powdzenia;**** a wy idiotki jak nie chcecie jej pomóc to nie ipszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś