mileyanddemi 17.10.09, 18:19 Nie wiem jak Wy ale ja już czuję atmosferę zbliżających się świąt chociaż jeszcze 2 miesiące.Czytałam teraz sobie stare artykuły o świętach na kotku i jakoś tak....chce mi się świąteczne ozdoby robić już ...A Wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seneka4 Re: Boże Narodzenie 17.10.09, 18:23 w lidlu zrobili świąteczną wystawę... ;/ przesadzają z tymi świętami na dwa miesiące przed. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Boże Narodzenie 17.10.09, 18:30 Do świąt jeszcze daleko xD W szkole z koleżankami stoimy przy oknie i patrzymy jak sypie śnieg [bo wtedy jeszcze sypał, nie to co dziś] a chłopaki do nas podchodzą i mówią: 'Patrz [pokazują na śnieg]' i śpiewają nam do ucha 'coraz bliżej święta, coraz bliżej święta..' xD Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Boże Narodzenie 17.10.09, 18:42 Tak, a to wszystko przed ten śnieg. Ahh jak fajnie by było jakby już był grudzień i święta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Boże Narodzenie 17.10.09, 18:42 nie jakoś nie czuje magie samotności i miłości xd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Boże Narodzenie 17.10.09, 18:44 Nie lubię zimy ale święta owszem ^^. Gdy wstałam rano - total szok. Pełno śniegu, a ja w wnerw, że nie wyjdę już na pole Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re:Boże narodzenie ;) 18.10.09, 13:44 Uwielbiam święta^^ Jeszcze 2 miesiące, ale też się jakoś świątecznie czułam jak śnieg był Dzisiaj go już niestety u mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Boże Narodzenie 17.10.09, 18:43 przez Cb też mi sie zachciewa JA CHCE ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Boże Narodzenie 18.10.09, 11:06 jak bylam wczoraj na zakupach to poczulam magie swiat...duzo ludzi....i snieg za oknem...tylko wyciagnac choinke i swietowac xd Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Boże Narodzenie 18.10.09, 13:37 Kurde , już nie ogę się doczekać ; p Uwielbiam święta Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Boże Narodzenie 18.10.09, 16:05 U mnie pada ostatnio A tak przy okazji jaki macie rozmiar choinki? Mała,duża czy średnia? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Boże Narodzenie 22.10.09, 18:20 u mnie się śnieg stopił łeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Boże Narodzenie 22.10.09, 18:32 haa przez cb mi sie swiąt zachcialo ;pp u mnie sniegu juz tez nie ma..znowu zaczyna sie robic cieplo..po poludniu swieci slonce..niby fajnie bo mozna lajtowo wychodzic na dwor narazie mamy tą polską złotą jesien xd ale święta uwielbiam ;dd ojj jak sobie pomysle o ubieraniu choinki..robieniu swiątecznych potraw..(zawsze pomagam ;p ) prezentach ;dd ..sniegu..(o ile bedzie..) no bo co to za święta bez sniegu[?] a jeszcze lepiej jak pomysle o sylwku..mm..;pp Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Boże Narodzenie 23.10.09, 17:19 święęęętaaa Co chcecie dostać ? Ja ciuchy kase kosmetyki komorki nei bo mam juz nowa jakies ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Boże Narodzenie 23.10.09, 17:37 Ja jeszcze nie odczuwam, ale chciałabym, żeby święta już były. Chyba trochę tęsknię za śniegiem, choinką i tą atmosferą... Z chęcią upiekłabym pierniczki, albo pochodziła po sklepach w poszukiwaniu prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Boże Narodzenie 23.10.09, 20:02 mileyanddemi napisał(a): > ja tez , jeszcze 62 dni :] Hah tak już nie mogę się doczekać!!! Chyba zacznę odliczać!!! Co bym chciała dostać?? Hmm... jakieś ciuchy, kosmetyki, mikrofon lub gitarę elektryczną albo ewentualnie new fon mógł by być Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Boże Narodzenie 23.10.09, 17:44 nie lubię świąt. jakoś tej atmosfery brak, nie to co kiedyś ;d. nie czekam nadzwyczajnie ale widziałam jak już w magazynie segregowali choinki z zeszłego roku co zostaly -.- jak dla mnie to się zawcześnie zaczyna. już od 1 listopada wszystko w tych świątecznych bajerach. jakby zaczęli gdzieś 1 grudnia było by ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Merry Chrstmas Everyone 23.10.09, 18:00 Kiedy zaczął padać śnieg To normalnie nie mogłam się Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: Boże Narodzenie 23.10.09, 22:00 ja mam ochote ubierać już choinke i dekorować całe mieszkanie łańcuchami lampkami i bombkami nie moge sie już doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy_miso Re: Boże Narodzenie 23.10.09, 22:07 Święta, święta i prezenty to najwazniejsze!!!!!!!!Hahahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Boże Narodzenie 24.10.09, 10:15 prezenty nie są najważniejsze najważniejsza rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Boże Narodzenie 24.10.09, 11:24 teeż czuję tą świąteczną atmosferę choc świąt jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
summerangel Re: Boże Narodzenie 24.10.09, 11:26 Przez Cb mam ochote jechac na świąteczne zakupy i ubrać choinke Odpowiedz Link Zgłoś
little -_- 24.10.09, 11:27 Nienawidzę Świąt Bożego Narodzenia. Całe dwa dni spędzone z rodziną i te przygotowania. Brrr.... ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: -_- 24.10.09, 11:43 Little nie rozumiem jak można nienawidzić świąt... Ja kocham gwiazdkę i ostatnio tak sobie z kumpelą rozmyślałyśmy jak to fajnie będzie jak śnieg spadnie i wszystkim się ta atmosfera udzieli...;P Ja jeszcze się z wystawką świąteczną nie spotkałam, chociaż po wszystkich świętych się zacznie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
martusia1998 Re: -_- 24.10.09, 14:44 no ja już bym chciał święta tak szczerze mówiąc to tak właściwie nie mogę się doczekać prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: -_- 24.10.09, 22:25 jak zaczął ostatnio padać śnieg i jakoś po południu włączyłam sb piosenke "Last christmas" to jakoś świątecznie mi sie zrobiło xD haha , ale czar prysł jak śnieg stopniał xD Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: -_- 25.10.09, 14:58 Cóż... Jak przez dwa dni matka ma mi marudzić, a ciotka pytać całowałaś się z jakimś chłopakiem? masz chłopaka? dlaczego taka ładna dziewcyznka jak ty ubiera się na czarno? itd. to mam ochotę umrzeć ;x Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski no ja też 25.10.09, 15:08 kocham święta to fajny link: magia-swiat.web21.pl/ klikajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Fajne piosenki x33 25.10.09, 15:34 Gosia Andrzejewicz - Magia Świąt Ania Szrmach - coraz bliżej święta Wham - Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Boże Narodzenie 25.10.09, 15:41 Choinkaa... zbite bombki... podpalony dywan... anielskie włosy' w moich własnych xdd ahhh...Magia Świąt.! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi ŚWIĘTA 25.10.09, 15:58 Nie moge się doczekąc . Boże.Słucham świątecznych piosenek poecajcie fajne stornki świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Boże Narodzenie 26.10.09, 16:56 Ja mam tak samo jak ty ja bym chciała już święta Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Boże Narodzenie 27.10.09, 21:23 Racja Szczególnie ja 14 października zaczął padać śnieg to tak fajnie się zrobiło. Weszłam do pokoju to tak czułam że święta są już blosko, a są dopiero za dwa miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Boże Narodzenie 27.10.09, 21:42 Tak samo ja!!! Nawet wymyśliłam już scenariusz kolędowania Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Boże Narodzenie 08.11.09, 18:05 co z wami? piszcie co chcecie na swieta? pada u was sneig? czujecie ta atmosfere swiat? no piszcie cos prosze. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Boże Narodzenie 13.11.09, 14:47 ej lolki piszcie. co z wami ? ^^ bęben ma kłopoty , klarnet bolą stawy a mnie już od tego wszystkiego głowa pęka Weźcie Amol <33 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_sneakers Re: Boże Narodzenie 13.11.09, 22:26 My z kumpelą śpiewałyśmy wczoraj w sqool świąteczne piosenki na korytarzu xD Już nie mogę się doczekać!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Witaj w klubie ;]] 13.11.09, 22:30 wież statnio mi tez chce się bardzo iść po bibułe i łańcuch na choinkę robic , bieże mnie na niego juz od tygodnia ;] och czuję ze te Św. będą udane he he Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_black Re: Boże Narodzenie 21.11.09, 16:46 uhh ja też czuję tą atmosferę.. tylko po prezenty i choinkę i git ;d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Boże Narodzenie 21.11.09, 18:12 Obecny obraz świąt Bożego Narodzenia zdecydowanie odchodzi od tego, jaki on powinien być. Dzieci i młodzieży chodzi wyłącznie o prezenty, a zapominamy, co tak naprawdę się liczy. Wkurzająca jest komercja, supermarkety łączą święta z możliwością zarobku na naiwnych ludziach oraz dzieciach, które jak zobaczą coś w sklepie, mówią: "Mamusiu, kup mi takie pod choinkę." Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Boże Narodzenie 22.11.09, 14:55 piszta piszta piszta. bo zwariuję umca umca dziękuje do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Boże Narodzenie 22.11.09, 15:52 czuję, czuję już na coli z automatów jest mikołaj zaraz będziemy kupować na mikołajki prezenty... i wogule już żyje tylko myślą o świętach xd Odpowiedz Link Zgłoś