sophie_sunshine 18.10.09, 10:34 mam do was pytanie...czy znacie takie zespoły, które nie są jeszcze popularne, ale grają naprawdę dobrą muzę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: nieznane zespoły 18.10.09, 10:43 <pokręcony tok myślowy> ale jak nieznane? przeciez połowe tego, co ja słucham nikt nie zna w polsce, a za granicą to wielkie gwiazdy, nawet, jak wydały jedną płytę pół miesiąca temu. łe, to ja nie wiem. </pokręcony tok myślowy> kamp! wywalisz mnie z tym, ale cóż. młode jest, znane tak sobie, płyty nie ma. btw, polecam grzebać na myspace albo last.fm, bo będziesz wiedzieć, czego chcesz, a tak tutaj, to widzisz, jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: nieznane zespoły 18.10.09, 10:46 chodzi mi o to, że słyszeliście jakiś zespół, który nie jest znany w polsce, ale na świecie są cenioną kapelą Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: nieznane zespoły 18.10.09, 17:24 kamp ma jakąs malutkę epeczke, na trzy kawałki. lubię ich, od przedwczoraj ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: nieznane zespoły 18.10.09, 11:07 Jeżeli lubisz klimaty rockowe(tak jak ja) to polecam Killeprilze,ale Rammstein,fajniejszy grają ostrzejszą muzę(tenz-metal) Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: nieznane zespoły 18.10.09, 22:22 Killerpilze nie są aż tacy nieznani (no a może to tylko dla mnie bo to 1 z moich ulubionych zespołów) ja osobiście chyba nie znam takich nieznanych zespołów P.S. zajebista fota Tom<3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: nieznane zespoły 18.10.09, 11:13 to nie zespół, lecz o tym duecie nie jest głośno : jula&kama . Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru_ Re: nieznane zespoły 18.10.09, 11:21 Zależy w jakich subkulturach znane... Illdisposed, The Birthday Massacre, Avenged Sevenfold itepe.. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: nieznane zespoły 18.10.09, 18:10 poparz na mojego lasta. Z tego pewnie nic nie znasz, a jest git ;] Odpowiedz Link Zgłoś