xolusiax12 21.10.09, 13:24 Elo!! Yyyy... do żeczy... mam chłopaka... omg. Kocham go! niewiem jak zrobic pierwszy ktok z całowaniem ;/;/ Niepiszcie mi że on moze zrobi pierwszy krok bo moze niezrobic tego pierwszego kroku ;/;/ Plisss... pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charme xD 21.10.09, 13:39 Narazie się tym nie przejmuj xD To on powinien pocałować Cię jako pierwszy,więc jakby co nie narzucaj się bo chłopcy nie lubią pośpiechu Chyba że będziesz widziała po jego oczach,że naprawdę chce Cię pocałować,ale się wstydzi wtedy możesz go po prostu cmoknąć Odpowiedz Link Zgłoś
natt123 Re: xD 21.10.09, 16:04 moim zdaniem to on powinien zrobić pierwszy krok, lecz zgodze sie z koleżanka u góry. Wywnioskuj to po jego oczach Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. Re: xD 21.10.09, 20:04 Młoda spokojnie ;dd. Masz dopiero 12 lat a pierwszy pocałunek powinnaś wspominać jako magiczną i niepowtarzalną chwilę. Zaczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
metamorfomagic Re: Problem z całowaniem ;( 30.10.09, 11:27 Hm... pamiętaj że to chlopak powinien zrobić pierwszy krok w te strone... Po prostu go obserwuj! Zobacz jak sie zachowuje, czy cos go ciegne w te strone etc... Ewentualnie pogadaj z nim. Życze powidzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
shitty_kitty Re: Problem z całowaniem ;( 30.10.09, 11:36 No faktycznie on może nie zrobić tego kroku więc wiesz co go zachęci i przez co będzie myślał o twoich ustach? Przejeżdżaj nie raz palcem po dolnej wardze tylko postaraj się to robić dość zmysłowo i smaruj się truskawkowym błyszczykiem.Chłopaki lubią zapach truskawek,kiedy w szkole mam truskawkowe perfumy albo błyszczyk to chłopcy od razu ooo ładnie pachniesz xD To może zadziałać Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna eej , nie oraaj XDD 30.10.09, 18:37 . eej wez nie oraaj . XDD chlopaak zrobi 1 krook . : DD . tylkoo jaak bedziee cie chciaal pocalowwac to weez sie nie zoraaj i nie ucieknij . XDD . ja teez ziee oralaam przed 1 pcoalunkieem . XDD powodzeniaa . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: eej , nie oraaj XDD 30.10.09, 18:43 E j , napweno ty tego niezrobisz 1 ; z , poczekaj aż zrobi to on ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: eej , nie oraaj XDD 30.10.09, 18:48 nie narzucaj sie mu... jak bedzie chcial to zrobi to ;d powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Problem z całowaniem ;( 31.10.09, 22:39 Nie przejmuj się tym ;D Cóż... To samo przyjdzie. Odpowiedni nastrój, motyle w brzuchu i bach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Problem z całowaniem ;( 15.11.09, 14:14 normalnie . po randce pocałuj go w policzek albo w usta jak chcesz . jesteście razem to chyba nie będzie zły , niee . ? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Problem z całowaniem ;( 15.11.09, 18:44 Ale masz problem ;P Siądźcie se na ławce, popatrz mu w oczy, przysuń sie bliżej niego i samo sie potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Problem z całowaniem ;( 15.11.09, 18:49 kuurde ;x nie no, problem nad problemami! Weeź sie schowaj! Jaasne, co w tym trudnego? omg.! Pozdchodzisz to chłopaka buzi mu dajesz, i kurde co mam ci tu tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś