wunia 21.10.09, 19:58 kiedyś była słodkim odkryciem hollywood.. a terz? zmienia sie w jakąś zblazowaną gwiazdunie, ktora śpiewa z playbacku i nie ma takiech fajnych piosenek jak kiedys... a wy co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: rihanna sie zmienia? 21.10.09, 20:03 Strasznie wygląda. A miała takie śliczne włosy.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: rihanna sie zmienia? 21.10.09, 20:08 byla taka fajna, mila dziewczyna a teraz p[robuje zmienic swoj image..jak hannah w jednym z odcinkow "nie moge byc ciaggle slodka hannah musze odnalez swoja nową nowa..;D" Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: rihanna sie zmienia? 21.10.09, 20:50 Kiedyś tak ją lubiłam...a teraz...potworek. ale wokal ma lepszy! Oddałabym ten wokal za dawną Rihannę Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: rihanna sie zmienia? 21.10.09, 20:52 bardzo wolałam "starą" Rihannę . Odpowiedz Link Zgłoś
nieidealna16 Re: rihanna sie zmienia? 21.10.09, 20:58 eh. śpiewa lepiej niż kiedyś, wiadomo ćwiczenia czynią mistrza. ale wyglądała najlepeij w początkoach swojej kariery. w długich włosach, lub po pierwszym ścięciu. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 rihanna 22.10.09, 13:33 jej piosenki teraz bardziej mi sie podobaja,ale stroje...ludzie ile ona ma lat -22??to mloda dziewczyna ktora duzo juz osiagnela,wiec nie wiem czemu proboje siebie postarzyc i zwrocic na siebie uwage...fyzury niech juz beda no ale sorry,ubiera sie jak dziwka..(bez urazy dla fanow) static.koktajl24.pl/img/gallery/orginal/ba1oe9n8bj6e8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Rihanna się zmienia? 26.10.09, 14:47 Teraz wygląda jak żona/kochanka/córka ruskiego mafioza/alfonsa*. * - niepotrzebne skreślić. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Rihanna się zmienia? 26.10.09, 16:18 Bawi się w kopiowanie stylu mniej znanej wokalistce Evie Simmons. Poczytajcie na Pudelku, dość niedawno było. Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. Re: rihanna sie zmienia? 27.10.09, 20:00 Cris ją za mocno pier*olną w morde i teraz taka jest XD Odpowiedz Link Zgłoś
zigii : ( 27.10.09, 21:25 Rihanna była do swego czasu moją idolką. Wraz z słuchaniem płyty "Good Girl Gone Bad" lubiłam jej twórczość jeszcze bardziej. Niestety. Po wydaniu ReEdycji powyższej płyty, Rihanna zmieniła się.. To już nie ta słodka, niewinna Rihanna, lecz rockowa (?) drapieżna i .. dziwna Rihanna. Zmieniła swój styl. Nie tylko ubierania. Zmieniła siebie, swoją muzykę. Odważyła się na coś więcej. Za wiele, według mnie. Nie lubię jej takiej. Lubiłam ją zanim zaśpiewała z Maroon 5, zanim zmieniła swoją fryzurę na.. Noo, teraz mogę nawet ją upodobnić do Kłalitsa tego całego. Ja tęsknię za tamtą Rihanną. Tą z Barbadosu, nie z Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: rihanna sie zmienia? 27.10.09, 21:29 eh co biznes robi z człowiekiem xd współczuje jej kiedyś była fajna a;e teraz masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: rihanna sie zmienia? 28.10.09, 22:21 ona coraz bardziej kopiuje Lady Gage. kiedyś była taka coOl. a teraz? wystylizowana na plastkową lalę. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: rihanna sie zmienia? 15.11.09, 16:07 Rihanna dużo przeszła . Pobił ją chłopak , wszędzie było tłum parrapazi . Nie dziwie , że jest zdruzgotana . Szczęcie , ze wogóle powróciła do śpiewania i sławy . Mogłaby równie dobzre zaszyć się w domu i świat by o niej zapomniał . Jednak ona nie poddała sie zbyt szybko . A tak ogólnie to nie podoba mi sie je nowy styl . Odpowiedz Link Zgłoś