descanso 24.10.09, 15:16 Którą z piosenek zespołu Paramore uważacie za ich najlepszy kawałek? No i co myślicie o ich nowej płycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesssska Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:21 oczywiście "Decode" nowa płyta fajna Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:28 Słucham ich okazjonalnie...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:35 moim zdaniem brand new eays to naprawdę niezła płyta a co do jitu paramore to podam tytuły tych które aktualnie mnie kręcą bo nie potrafię się zdecydować : pressure acoustic here we go again (też w wersji akustycznej) conspiracy fences we are broken crush crush crush for a pessimist i'm pretty optimistic misery business when it rains miracle decode careful ignorance brick by boring brick turn it off all i wanted i bóg wie co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaxx13 ........... 27.10.09, 02:41 ignorence to moim zdaniem ich najlepsza piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:31 Tak naprawdę, to nie mogę za bardzo określić jaki jest jeden ich największy przebój. No to będzie tak: - Decode - Ignorance - Misery Business Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:33 Let the flames begin. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:37 najlepsze piosenki: - Misery Business - Ignorance - Brick by boring brick nowa płyta: cud , miód i orzeszki . x D Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 15:40 BBBB Ignorance Turn It Off We Are Broken Let The Flames Begin All I Wanted i wgl wszystkie kocham xd a płyta podoba mi sie tak samo jak RIOT! albo i bardziej <3 Na pewno jest bardziej dojrzała. Jestem od niej uzalezniona xd Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 14:31 z nowej płyty to ''Careful'' i Ignorance . A ze starej to ''Hello Hello'' ^^ . No i rzecz jasna Decode. Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 16:03 Największy przebój ?! pffffffffffff dużo ich ale koffam ; Decode i Ignorance . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 16:14 Ignorance is YouR NeW bEst FrIenD! XD Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 16:18 ja najbardziej z ich piosenek lubię - Decode - Stop this song (lovesick melody) - Crush, crush, crush - Misery business - Decoy - Ignorance - That's what you get - Adore Odpowiedz Link Zgłoś
lamma nie w temaci ;/ 24.10.09, 16:23 Hej, wiem, że jestem nie w temacie, ale jak sprawdziłam przed chwilą wrzuta.pl to było tylko ok. 7 piosenek Paramore, a wczoraj jeszcze było tego z kilkadziesiąt stron... co się stało? czy to tylko u mnie może? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: nie w temaci ;/ 24.10.09, 16:49 U mnie też tak jest i nie tylko z Paramore ale z wieloma zespołami. Np. tylko po 2 piosenki albo wcale a wczoraj było kilka stron. Nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: nie w temaci ;/ 24.10.09, 16:50 No sprawdziłam i też mam tylko 7 piosenek i jeden film ze zmierzchu, ciekawe czemu o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: nie w temaci ;/ 24.10.09, 16:55 Bez kitu, w Death Cab For Cutie są tylko dwie Meet Me On The Equinox a było ich z osiem... może to były piraty, czy coś...? głupia sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: nie w temaci ;/ 24.10.09, 17:00 no mozliwe, bo sprawdziłam muse i są 32 piosenki, tylko nie wiem ile było wczesniej ;p dziwna sprawa, no ... Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 16:55 ja wręcz pprzepadam za ` that's what you get ' . a płyty całej słuchałam i jest ciekawie zrobiona ,ale jak to paramore . ((; Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Paramore, ich największy przebój 24.10.09, 17:17 hmm... trudno wybrać jeden hit. wszystkie piosenki są hitami. a te naj to: `That's What You Get `Misery Business `Crushcrushcrush `We Are Broken `Ignorance `Brick by Boring Brick `Decode `I Caught Myself a nowa płyta to cud Odpowiedz Link Zgłoś
ladyignorance Re: Paramore, ich największy przebój 25.10.09, 15:45 ignorance, misery bussiness, crushcrushcrush. no i chyba brick by boring brick <3 Odpowiedz Link Zgłoś
purplee Re: Paramore, ich największy przebój 25.10.09, 16:28 żeby nie było ja ich lubię ale ich nowa płyta nie przypadła mi do gustu.Ale spodobała mi się piosenka Ignorance. Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Paramore, ich największy przebój 25.10.09, 17:14 fszystkie ich piosenki sa bardzo fajne ale chyba najbardziej lubie ''Decode''! Odpowiedz Link Zgłoś
destini Re: Paramore, ich największy przebój 25.10.09, 17:40 Brand New Eyes jest super jak każda inna płyta z repertuaru Hayley i chłopaków. Najlepsza piosenka to Misguided Ghosts, Ignorance (właśnie z Brand New Eyes), Hallelujah, CrushCrushCrush (Riot!). Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: Paramore, ich największy przebój 26.10.09, 23:07 - Brick by boring brick <br /> Szczególnie podoba mi się to papapapa... Odpowiedz Link Zgłoś
q. ... 26.10.09, 23:14 Co za odpowiedzi, przez Was chyba przestanę słuchać Paramore. Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Paramore, ich największy przebój 28.10.09, 11:57 Co do piosenek to: - Mistery Business - Igorance - Emergency - I Cought Myself - CrushCrushCrush To moje TOP 5 ; ] A nowa płyta po prostu zaje.bista ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Paramore, ich największy przebój 28.10.09, 16:41 Ja wszystkich piosenek Paramore nie znam, ale bardzo lubię Crush crush crush i Ignorance Odpowiedz Link Zgłoś
magdabanda Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 11:54 Nowa płyta jest rewelacyjna! Uwielbiam piosenkę Misery Business. I że się tak pochwalę, mam wszystkie płyty Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 12:04 'All I Wanted' =* i już całkiem przeze mnie wypocona Brick By Boring Brick mam new płyte! matko, ile się jej naszukałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 12:03 Nowa płyta jest boska! Oczywiście nie podobają mi się wszystkie kawałki, ale ogólnie uważam, że jest świetna. Najbardziej lubię piosenki: All I Wanted Ignorance Brick by Boring Brick Są jeszcze stare piosenki, tzn nie z tej płyty, czyli: Misery Buisness That's What You Get I te ze Zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 12:03 ` jak narazie jestem na etapie 'poznawania' tego zespołu . nie przesłuchałam jeszcze wszystkich piosenek etc . ale jak narazie najbardziej podoba mi się decode i ignorance . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 13:07 płyta boska,przeboje?hmm Decode i Ignorance Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Paramore. 31.10.09, 14:20 z nowej płyty uwielbiam Careful, Ignorance oraz Brick By Boring Brick ale ich najlepszą piosenką jest That's What You Get. Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Paramore. 31.10.09, 14:26 moim zdaniem najlepsza to jest Thats What You Get ,taka pełna energii. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 14:41 IGNORANCE......I love this Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 16:14 crashcrashcrash <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 20:43 ignorance . Ale ja i tak kocham All i wanted was U . Ta piosenka jest zaJedwabistaa < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 20:53 Ich nowa płyta jest bardzo fajna. Świetne kawałki. Moim najbardziej ulubionym kawałkiem Paramore jest " Halleluyah " i " Emergency " , a potem " Decode" . Odpowiedz Link Zgłoś
carola.xd Re: Paramore, ich największy przebój 31.10.09, 21:28 Sama nie wiem ,mają wiele świetnych piosenek ... Odpowiedz Link Zgłoś
sponge95 Re: Paramore, ich największy przebój 02.11.09, 19:21 och, jest od groma tych piosenek! jednak najbardziej lubie BBBB, misguided ghosts, careful, franklin, stop this song oraz miz biz. ze starszych to oczywiscie rewind <3 aha, i caught myself jest boska. a co do największego przeboju to zastanawiam sie pomiedzy misery business, decode a ignorance. miz biz, bo praktycznie dała paramore siłe przebicia. gdyby nie ta piosenka nikt by nie usłyszał o pm. decode- chyba wiadomo dlaczego. ignorance- ich ostatni singiel królował na listach przebojów. nie dziwie sie xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Paramore, ich największy przebój. 03.11.09, 19:50 ciągle gwałcę Ignorance i Careful. cholernie dobre, najlepsze z brand new eyes. z pierwszej płyty najlepsze jest Emergency, a z RIOT! - crushcrushcrush i Misery Business. Odpowiedz Link Zgłoś