bubinka 24.10.09, 23:40 Ja bardzo się cieszę i od początku za nim byłam ! SUPER A wy ??? Gołota czy Adamek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Adamek wygrał !!! 24.10.09, 23:43 Loczy~łam na Niego...! Łiii^^ Poczatek by~ł piękny Gołota straci~ł w moich oczach widzieliście jak gimnastykował się podczas Hymnu Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Adamek wygrał !!! 25.10.09, 08:16 tak ! Oglądałam walkę Ale Adamek jest dobry ! ^^ tylko szkoda mi trochę Gołoty.. ale to przecież sport. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Adamek wygrał !!! 25.10.09, 09:21 ja tak na prawdę to bałam się o Adamka. był po prostu jak patyczek przy gołocie. ale liczyłam że wygra, choć jak zauważyłam różnice masy to ... troszke się przestraszyłam. jak się okazało - niepotrzebnie. Adamek rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Adamek wygrał !!! 25.10.09, 09:23 też za nim była chociaż nie oglądam boxxu xd Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.10.09, 15:54 dla mnie było wiadome że adamek wygra. Nie liczy się tylko waga ale też technika i szybkość. Gołota się nie popisała, nie pierwszy już raz. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Adamek wygrał !!! 25.10.09, 15:56 wiecie wiedziałam , że Adamek wygra [ bo młodszy ] no ale jak było wejście Gołoty i była piosenka ' stronger ' [ i przypomniał mi się Maksymilian z YCD ] i trochę mnie przekupił tą piosenką i zwątpiłam w Adamka . x dd a potem patrzyłam jak gołota dostaje i trochę mi się go żal zrobiło. walka krótka strasznie Odpowiedz Link Zgłoś