jumbi. 27.10.09, 20:34 Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? Chyba prawie każda dziewczyna za nimi szalała. W tym ja. Nadal ich czasami słucham, ale już nie jestem taką wielką fanką. :] Lubiłyście Tokio Hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziusia94 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 20:38 Kochałam, kocham i będę kochać.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 20:44 I pamiętam ten szał. : D hehe. x D A potem wszyscy zapomnieli.. ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: TH 18.11.09, 15:41 Tak, wszystkie laski miały obsesję ... i to były fajne czasy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: TH 14.04.10, 15:35 Oj. pamiętam. Miałam cały pokój w plakatach TH. Niestety gdy przestałam ich lubić to zerwałam wszystkie plakaty i konieczne było malowanie xD Ponieważ razem z taśmą poszła farba Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 25.04.10, 17:45 taakk.miałam chyba z 10 lat.kochałam Billa tak jak reszta lasek z mojej klasy.teraz ich nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
krychol. Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 20:54 Ja kiedyś nie lubiłem , ale teraz lubiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 20:59 Ja wtedy ich za bardzo nie lubiłam ; p. A teraz ich kocham < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:00 lubilam mialam plakaty,teraz raczej nie slucham aczkolwiek nic do nich nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 18.11.09, 15:44 Właśnie ... miałam dosłownie cały pokój w plakatach TH !!! I wycinałam z gazet wszystko o nich i zrobiłam se nawet album Jeszcze go gdzieś mam Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:01 Kochałam ich i nadal kocham!!!!!!Oni są the best!!!!I zawsze będą!!!!xD Odpowiedz Link Zgłoś
agnes12 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 25.04.10, 15:59 tokio_hotel_483 napisał(a): > Kochałam ich i nadal kocham!!!!!!Oni są the best!!!!I zawsze będą!!!!xD popieram Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:01 Rzeczywiście jakiś tam szał był, ale czy można nazwać to "Erą Tokio Hotel" to ja nie wiem. Radziłabym sprawdzić w słowniku to pojęcie a później go używać Fanką nie byłam, nie jestem i już raczej nie zostanę... Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:06 Eeejże. A teraz to co jest? Dla mnie Era TH była, jest i będzie.! <333 A teraz zacznie sie kompletny szaał xD Wiecie.- nowa płyta, niedługo koncert ... ehh. <333 Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:20 wampirekxd napisał(a): > Fanką nie byłam, nie jestem i już raczej nie zostanę... No poprostu z ust mi to wyjęła xD Ale za to moja siostra cały czas właczała na cały regulator ich piosenki a ja byłam taka wkurzona xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:16 Nigdy nie lubiłam tych dojczów ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax <3 27.10.09, 21:16 Pamiętam! To wtedy zaczął się Mój osobisty szał na nich. I tak trwa do dziś. Pamiętam również że co druga dziewczyna w sql ich kochała... a teraz... albo się z nich wyśmiewa, albo nieprzyznane! A ja kocham TH i tak pozostanie na wieki, o! Bill bogiem, TH nałogiem, Koncert zabawą, a muzyka podstawą! ;D ;* Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: <3 18.11.09, 15:48 No, u mnie tak samo ... wszystkie dziewczyny w szkole kochały ich A teraz ?!! ... Te co były takimi wielkimi fankami ich znienawidziły !!! W tym ja, nawet nie wiem czemu ... ale już mi przeszło ... teraz ich KOCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:18 Ja nie kojarzę żadnej 'Ery Tokio hotel'... Może że w moich okolicach jej nie było, ale w ogole pierwszy raz o tym słyszę;] A nawet gdyby cała Polska ich słuchała ja nigdy bym się nie dostosowała Odpowiedz Link Zgłoś
shili Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:18 Oczywiście, że pamiętam . To chyba właśnie wtedy ich polubiłam, no i lubię do dziś ;D. Zaczęłam ich słuchać chyba od piosenki Scheri, no i wtedy też ciągle puszczali Durch den Monsun na vivie i mtv, więc też słuchałam <33. Nadal jestem ich fanką . Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 27.10.09, 21:32 ja od poczatku nie przepadalam za th Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar ble ... 27.10.09, 21:40 nigdy ich nie trawiłam . ;pp więc nie zaliczam się do tych dziewczyn, które pamiętaj ich "erę" Bill i ta reszta z TH jest jakaś porąbana .. bez urazy dla fanek . xd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ . 28.10.09, 09:52 owszem, lubiałam. ale nie tak, że świata poza nimi nie widzę. a potem mi przeszło, i poszłam do mcr. a potem do bmth. a potem do electro/indie. i teraz jest mi najlepiej. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 09:55 bardzo dobrze pamiętam. od tego wszystko się zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 12:38 "Niestety" nie pamiętam . . . ("Niestety" = Naszczęście ) ; ] Nie mam nic do nich, ale jakoś ich muzyka mi nie przypadła do gustu . . . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 12:47 ofc, ja ich nigdy nie lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka ... 28.10.09, 13:33 pamiętam xD szalałam za TH a teraz hmm nie przeszkadzają mi ale nie słucham ich może jak jakaś koleżanka puści to posłucham ale uwielbiam happysad Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 18:48 Taa dokładnie pamiętam xD Też byłam ich fanką, ogromną fanką, tak ich kochałam ... a teraz nie mogę na nich patrzeć haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 18:57 przypomniało mi się, że miałąm wtedy nawet koszulkę z całym zespołem < 3 z teledysku Durch den monsun. tak sobie siedzieli. ;d Billuś jeszcze w mangowych włoskach . : D koszulka sama była popielata, na rynku kosztowała .. złotówkę, ale baba mi ja dała za darmo. o.O była na mnie o 3 rozmairy za duża. x D nie mam już jej, nie wiem, co się z nią stało.. buu. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 19:01 ja też za nimi szalałam.. pamiętam jak się zakochałam w Tomie nie no przeszło mi i jakoś mi się nie zdarzyło słuchać ich piosenek.. a czego ich słuchasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 28.10.09, 19:15 pamiętam. cała szkoła za nimi szalała, ale mi jakoś się nie spodobali. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 01.11.09, 18:48 było, ale się zmyło . nigdy ich nie lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
bylifeblasted Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 01.11.09, 20:46 yyyyy ta jasne . Oni mieli wogóle jakąś swoją ere ??? te bambry Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 01.11.09, 20:47 lubiłam ich, i dalej ich lubie. nigdy ich niewiadomo jak nie kochałam, ale też nigdy nie nawidziłam. uważam że mają spoko piosenki, ale ich styl i image mnie rozwala ;x Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 01.11.09, 20:50 nie.nie.nie wtedy ich nie nawidziłam , pamiętam , koleżanka zawsze mi pokazywała filmki z nim , jak to oni śpiewają i jacy sa piekni , porażka . ale .. polubiłam ich , jakoś ostatnio , nie no z miesiąc temu . muzyke mają fajną , nic poza tym . Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Stare czasy .. 01.11.09, 20:49 Kurde , ja miałam chyba z 10 lat .. I pamiętam jak koleżanka przyszła w koszulce z TH i się wszyscy jarali nimi . I jak przynosiłyśmy wszystko co z TH i całkowalny Bill ' a . Ha Ha Ha ! . Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Stare czasy .. 01.11.09, 20:50 Nie ja nigdy się nimi nie interesowałam Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ Re: Stare czasy .. 01.11.09, 20:53 Tak Byłam ich fanka i szczerze nadal lubie ich muzyke Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen . 01.11.09, 20:59 Taaak ja pamiętam. U nas w szkole była niezła. Jednej dziewczynie strasznie się spodobał ten zespół i reszta (prawie wszystkie z klasy) to podłapały. <br /> A mi?? Nigdy nie przypadła do gustu ich muzyka i nigdy jakoś ich nie polubiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: . 01.11.09, 21:34 Przypominam ,że powiedziałaś prawie każda Musze byc jakas wyjątkowa ` Byłam i jestem ich wierną anty fanką! Pedałki moim zdaniem..! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 01.11.09, 22:57 Jak dla mnie to era Tokio Hotel nadal trwa ^^ Kochałam,kocham i będę kochać i nigdy nie przestanę Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 02.11.09, 23:15 Tak... Pamiętam i ja również brałam w tym udział... Uwielbiałam ich a najbardziej Billa. Teraz w ogóle ich nie lubię chociaż dwie piosenki ze wszystkich ich naprawdę lubię. Uważam że szał na Tokio Hotel już dawno minął i raczej nie powróci... Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Pamiętacie Erę Tokio Hotel?? :D 15.11.09, 15:24 nie , nie słuchałam ich wdety . nie jestem ich fanka , ale muzyke maja nie najgorszą . Odpowiedz Link Zgłoś