vanity95 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 17:32 prosta odpowiedź bez rozpisywania się.. Paramore ! pod wszystkimi względami ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 17:41 Poza tym szczerze mówiąc, trochę beznadziejne porównanie. Każdy z zespołów ma coś w sobie, swój styl, swoje piosenki. Oboje wokaliści mają dobry, mocny wokal. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 18:22 Ehemm, diamond.brandy, przepraszam, ale czy widzisz tu fana paramore mówiącego fanowi tokio hotel wyzwiska, że ma niski poziom inteligencji? Nie bardzo. Obrażasz innych bezpodstawnie i tyle, i plisss, nie rób tego więcej, bo jak widzisz, wszystkich to wkurza. A tak wgl istnieje taki przysłowie: kto tak przezywa, ten się sam nazywa. xD Odpowiedz Link Zgłoś
martulla Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 18:33 Oczywiście że Paramore Ja już nie będę porównywać , ale nie moge poprostu znieść j. niemieckiego w piosenkach Tokio Hotel i do tego ich styl bycia...taki sztuczny. A Paramore...uwielbiam głos Hayley Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 18:35 Paramore, chociaż niektóre piosenki TH także mi się podobają. Uważam, że Hayley ma świetny głos, umie go dobrze wykorzystać. Podoba mi się prawie każda ich piosenka, teksty też są z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
priskaa Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 19:26 tokio hotel. paramore. okej, lubię. jednak nie zapominajmy, że za jakiś czas najprawdopodobniej wszyscy o nich zapomnimy. tokio hotel grają już tyle lat, sami zapracowali na swój sukces, każda kolejna płyta jest coraz większym sukcesem, każdy koncert jest wielkim widowiskiem, każda piosenka ma brzmienie, przekaz. + nie rozumiem jak możesz pisać, że są sztuczni? najwidoczniej nie znasz ich utworów, tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 19:54 zdecydowanie Paramore. TH to raczej nie słucham chyba, że przypadkiem. za to Paramore cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 20:00 Paramore. nie jestem fanką, ale lubię ich piosenki. z resztą, każdy lepszy od TH.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 20:01 trudne pytanie ja oczywiscie ubostwiem lubie bardziej paramore ale th piosenki tez lubie Odpowiedz Link Zgłoś
agata96_125 Re: Tokio Hotel vs Paramore 30.11.09, 20:06 Osobiście wolę Paramore, ale do Tokio Hotel nic nie mam... Mają nawet fajne piosenki (fakt, że znam tylko jedną, no ale...) Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Tokio Hotel vs Paramore 01.12.09, 11:12 Chyba widać już po moim avku xDD Kocham Paramore i według mnie TH to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Tokio Hotel vs Paramore 01.12.09, 11:31 nie wiem kogo wybrać. niby fanka paramore jestem , th też lubie ale paramore bardzo sie zmienilii po zmierzchu . A ich plyta ostatnia jest może nie tyle , że beznadziejna ale napewno słaba . Podobają mi sie 2-3 piosenki . Jak tu już ktoś pisał , że paramore zaczelo teraz tworzc muze pod publike . prawda . poprostu się 'sprzedali' dzieki zmierzchowi . Wszystkie fanki sagi uwielbiaja paramore bo jak nie lubić edzia , alebo czegoś innego zwiazanego ze zmierzchem ? Uwielbiam paramore , nawet mam hayley na avatarze ale wole plyty 'All we know is falling' i 'Riot!' . Były one doskonałe . Pozatym th duże przeszli w showbiznesie , wiec chyba tylko sie powstrzymam od udzielanai odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
bejbix33 Re: Tokio Hotel vs Paramore 02.12.09, 13:37 Więc powiem tak ; Tokio Hotel < 3 no bo ich bardzo lubie no to co sie dziwi ze tak mówie ? pozatym lubie paramore mają fajną muzyke i mi sie podoba ;P więc nie mam nic przeciwko więc ja nie rozumiem dlacvzego fani TH wyzywaja np. JB albo na odwót .. no bo .. hm..? każdy ma inny posmak muzyki i przez to nie powinnyśmy sie obrażać ! bo pomyślcie czy wasi idole by tak postępowali ? raczej NIE ! pzdr dla każdego kto to zrozumiał ! Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 .. ; d 02.12.09, 15:06 PARAMORE ! th ma zjechana piosenki .! za to PARAMORE jeest zajee .! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowax333 Re: Tokio Hotel vs Paramore 03.12.09, 16:02 Po równo , ale jestem bardziej za Paramore .x D Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez13 Re: Tokio Hotel vs Paramore 04.12.09, 10:05 paramore xd , nienawidzę T H !!!!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:14 Ja myślę że połowa a prznajmniej 3/4 osób które tu sie wypowiadają nie znaja muzyki an tego ani tego zespołu. Ja znam bardzo dobrze tylko Tokio Hotel a Paramore nie znam i nie bedę się wypowiadac( właśnie sie wypowiedziałam) Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:21 Paramore i tylko Paramore. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaxd Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:26 Ja ogólnie uwielbiam Paramore ale też lubie TH.. Jednak Paramore nic nie przebije.. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:27 paramore jakoś nie mogę się przekonać do TH Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:36 Paramore Za TH nie przepadam,chociaż Automatic(angielskie!)nie jest takie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:31 Paramore - kocham ich muzę Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:36 właściwie nie jestem ogromną fanką żadnego z tych zespołów , aczkolwiek jak już słucham to Paramore . Do TH nie mam nic bo oni też mają fajne piosenki . Po prostu jakoś głosu Hayley lepiej mi słucha . dziękuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
zelusiacullen Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:38 Oczywiście ze Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:42 bardzo , bardzo , bardzo , bardzo , bardzo , ale to bardzo lubię Paramore < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:44 Ja kocham PARAMORE I to tak bardzo, bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
dosiax3 Re: Tokio Hotel vs Paramore 16.12.09, 21:44 Powiem szczerze, że lubię i Tokio Hotel i Paramore. Ale chyba jednak wolę Tokio Hotel. (; Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ ... 16.12.09, 21:53 hmm . jestem za Paramore .. ale chipsxd powinnaś wyróżnić 3 rodzaje fanów Paramore - znający go od kilku lat - znający od Zmierzchu [udawani fani znający dwie, trzy piosenki ] - znający od Zmierzchu [fani którzy wcześniej nie interesowali się taką muzyką ale dzięki Zmierzchowi dowiedzieli się o tym zespole] właśnie . ja zaliczam się do trzeciej grupy . nigdy nie interesowałam się taką muzyką i też nigdy nie słyszałam o Paramore . dzięki Zmierzchowi poznałam ich i dobrze że Catherine wybrała tą piosenkę do filmu. nie jestem jak inne 'fanki' które znają trzy piosenki i świecą. znam dużo ich piosenek prawie wszystkie[nie mówię że wszystkie bo może mi jakaś umknęła] i bardzo mi się podobają . nie rozdzielajcie fanów na dwie półki . bo są jeszcze ci którzy nie pasują ani do tego ani do tego . a co do tematu . TH nie lubiłam, nie lubię i nie będę lubić . ich muzyka do mnie nie przemawia . sorry ale po prostu ich nie trawię ;] o wyglądzie nie mówię bo każdy wie co bym powiedziała . to co większość ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tynne Re: Tokio Hotel vs Paramore 17.12.09, 18:30 'za jakiś czas najprawdopodobniej wszyscy o nich zapomnimy' priskaa, mów za siebie, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś