nelly612 01.11.09, 22:44 2012 rok to podobno ma byc koniec swiata ;| ( odpukac ) a mial byc juz wiele razy ;| co sadzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martysia_53 the end of the world 01.11.09, 23:08 Mi się wydaje ze to kolejna ściema tylko bardzo przereklamowana. Ale kto wie.... Ewentualnie trzeba bedzie sie z tym pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: the end of the world 04.11.09, 20:05 slyszalam ze w roku 2012 konczy sie kaledarz MAJÓW! wiec zacznie sie CZERWCÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: the end of the world 01.11.09, 23:14 ja tam nic o tym nie sądzę ^^ nie mam zdania . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: the end of the world 02.11.09, 08:38 kolejna ściema, którą można postraszyc naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 eyy? 03.11.09, 16:36 To, że kończy się kalendarz jakichś tam majów to nie znaczy, że nastąpi apokalipsa.. Do tego pan od historii powiedział nam, że tak jakby jest już po 2012 r, bo kalendarz spóźnia się o kilka lat czy coś.. A tak przy okazji wybieracie się do kina na 2012, my właśnie tak i w związku z tym pan opowiedział nam o tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ the end of the world 03.11.09, 16:42 nie wierzę , ale ... ale jak okaże się to być prawdą? a tak w sumie to przecież nagle o tej dacie w 2012 roku nie stanie się wielkie BUM i już koniec. Jakby to była prawda to przecież już by były jakieś trzęsienia ziemi, powodzie etc. Co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nelly612 Re: the end of the world 04.11.09, 18:10 ok to mnie uspokoilyscie bo szczerze mowiac strasznie sie tego boje , ale chodze do kosciola i to Bog ustanawia dzien i w ogole a nie jak juz ktoras powiedziala majowie ok to dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: the end of the world 04.11.09, 19:44 ja w ten cały koniec świata nie wierze, ale musze obejrzeć ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: the end of the world 04.11.09, 19:50 Jakaś wróżka powiedziałą, że koniec świata nastąpi pod trzema warunkami - Po zostaniu Czarnym prezydentem USA - Po zostaniu Niemca papieżem - Po odbyciu się Euro w Polsce Czyli to wszystko nastąpi w 2012 roku 1,2 waunek ju gotowy a 3 spełni sie w 2012 Ja tam w to nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: the end of the world 04.11.09, 20:10 michaelmontana napisał(a): > Jakaś wróżka powiedziałą, że koniec świata nastąpi pod trzema warunkami > - Po zostaniu Czarnym prezydentem USA > - Po zostaniu Niemca papieżem > - Po odbyciu się Euro w Polsce > > Czyli to wszystko nastąpi w 2012 roku > 1,2 waunek ju gotowy a 3 spełni sie w 2012 > > Ja tam w to nie wierze po pierwe czytalam ksiazke NOSTRADAMUSA i tam bylo napisaze, ze nie moze zostac "czarny" PAPIEZEM.! wiec cos masz oklepane, i to nie zadna wrozka byla.! Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: the end of the world 04.11.09, 19:54 nelly612 napisał(a): > 2012 rok to podobno ma byc koniec swiata ;| ( odpukac ) a mial byc juz wiele ra > zy ;| co > sadzicie ? kiedy będzie to będzie żartuje tak naprawdę to nigdy nie będzie zawsze coś zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: the end of the world 04.11.09, 20:00 yyyy... z tego co wiem świat miał się skończyć w 2000 ale jescze jakoś nadal żyjemy na tej ziemi Więc i w 2012 jakoś nie wierzę ... To że kończy się kalendarz majów to nie znaczy że ziemia też się ma skończyć... Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka . 04.11.09, 20:01 Podobno kalendarz majow jest dokładny bo podobno majowie przewidziali date upadku swojej cywilizacji, ale takich "końców świata" w historii było już kilka. Ja w to nie wierze.! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka Re: the end of the world 04.11.09, 20:09 niepotrzebnie nagłaśniają takie coś. wzbudzają niepotrzebną panikę. przyszłość opierają na poglądach i mądrościach osób sprzed naszej ery. szczerze powiedziawszy koniec świata może zdarzyć się za rok, miesiąc, dzień czy kilka minut. a to przez nieostrożność saperów wybuchnie bomba jądrowa w Japonii lub ni stąd ni zowąd pojawi się jakiś meteor wielkości porównywalnej z wielkością Ziemi i pierdutnie w ocean i nas wszystkich pozalewa. człowiek "opanował" Ziemię i teraz próbuje to samo zrobić z kosmosem! ja jestem zdania że w 2012 nie będzie końca świata. Odpowiedz Link Zgłoś