karka99221 04.11.09, 19:35 jak sądzicie czy agnieszce pasuje disco czy lepiej śpiewała w poprzednich piosenkach , bo mnie poprostu ujeła tą piosenką ,,nie mogę cię zapomnieć " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_jonas Re: disco -agnieszka chylińska 04.11.09, 19:42 Powiem tak: jako O.N.A brzmiała świetnie, teraz w stylu disco też jest fajnie... Po prostu każdy kojarzy sobie Chylińską z twardą babą i pewnie trudno jest mu się przestawić na tego typu 'lekkie kawałki' Na początku 'nie mogę cię zapomnieć' wydawała mi się beznadziejna, ale z czasem się do niej przekonałam... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Agnieszka Chylińska 04.11.09, 19:44 jak mnie bawią wywody fanek 'dawnej, starej chylinskiej'. serio. to żałosne. co do tematu - mam to do siebie, że skupiam się bardziej na muzyce, i boże, w nie mogę cię zapomniec mnie ona rozwala. musze przesłuchac całą płytę, jednak wydaje mi się, że zła nie jest. i nie rozumiem jechania po niej przez to, że teraz faktycznie gra 'nowoczesny rock'. ona jest tak charyzmatyczna, że nie wazne co zrobi, to będzie conajmniej dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Agnieszka Chylińska 05.11.09, 17:14 Nie lubie tego typu muzyki. W sumie to mi obojętne co będzie śpiewała, nie słucham jej piosenek. Ale podoba mi się jej osobowość. Ma babka poczucie humoru ;D Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: disco -agnieszka chylińska 05.11.09, 17:21 Wolałam tamtą Agnieszkę. Ale "Nie mogę cię zapomnieć" też jest fajna, ale bardziej podoba mi się ta rockowa Aga. Odpowiedz Link Zgłoś