stella205 Re:nie 28.11.09, 10:22 zmieniłabym tylko nie które osoby ale tylko czasami Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 10:36 Ogólnie to nie, ale są takie chwile, że tak. Moja klasa jest najgorszą w szkole, wszyscy wszystkim dokuczają, są złośliwi i w ogóle. Szczególnie ma coś do mnie taka dziewczyna, al w końcu nie da się znaleźć klasy idealnej Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 10:43 W podstawówce na nic bym nie zamieniła swojej klasy, a co do gimnazjum to na początku chciałam ale teraz nie zmienię jej na nic jest zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 10:53 nie . nie zmieniłabym za nic Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 11:02 mimo wszystko nie Odpowiedz Link Zgłoś
karolajnaaa TAK! bardzo! 28.11.09, 11:10 Tak bardzo bym chciała zmienić swoją klasę! jestem w 1gim., głupio mi to mówić bo lubię kilka dziewczyn ale reszta to brak słów! nie dość że moja klasa jest najgorszą w szkole to nawet na lekcjach zdarza się wszystkim dostać po 0pkt [nie mamy ocen tylko pkt] bo jakiś debil zagląda do książki i czyta nam odp. ; / najgorzej jest z muzyką i plastyką bo babka wgl nie cierpi chyba naszej klasy. a wychowawczyni jest świadkiem Jechowych [sorki nie wiem jak to się pisze] i nie mówi nam o żadnych imprezach szkolnych ani nie chce nam zorganizować żadnych imprez klasowych np mikołajki, wigilia klasowa czy choćby Andrzejki.. rozumiemy żę jest innej wiary ale możnaby pomyśleć o nas bo nie mamy żadnej rozrywki... Ależ się rozpisałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaaa. Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 17:16 w życiu.! mam boską klasę. zawsze komuś odwali na leskcjach i wgl pompy są. Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 20:18 Nigdy w życiu!! Zwłaszcza że połączyli nam 2 klasy i jest lepiej niż było. Ale za 3 lata się rozstaniemy Odpowiedz Link Zgłoś
isabellevolturi Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 20:22 Nigdy! Mam teraz świetną klasę, nie to co w podstawówce... Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 22:03 Oj tak... Nie lubię swojej klasy. Tego podziału 'lepsi' i 'gorsi' . 'fajniejsi' i 'głupsi' . Nasza klasa jest do niczego. Zero zgrania, zero wyrozumiałości dla innej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 22:42 Nigdy Nie oddam mojej klasy za żadne skarby..ale długo tak nie pobędziemy...jeszcze kilka lat i liceum..; // Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 15:52 nigdy ... / jest super . chociaż jest parę zboczeńców ... da się z nimi dogadać . dzisiaj szczekaliśmy na siebie ,, a bibliotekarka na nas się wydzierała aż tak że chlebem pluła .. ha ha na żarty na siebie szczekaliśmy ... a kolega wszedł pod stół . i mówił żebyśmy się odwaliły . ha ha , jakie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:11 nie ;d spędziłam z moją klasą 5 lat, niedługo 6. szkoda, że nas rozdzielą, bo idziemy do gim. za rok. te wszystkie klasowe wycieczki, wyjazdy do kina, mikołajki, wigilie klasowe itd. zawsze jest fajnie, śmiesznie... będzie mi brakować podstawówki ; p Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:35 Nigdy w życiu! W podstawówce miałam boską klasę i trudno mi było sie rozstać Poszłam sama do gimnazjum i bałam się, że nie bede mieć fajnej klasy, a tu niespodzianka i klasa jak marzenie. Co prawda tylko 7 chłopców ale dziewczyny wszystkie są fajne, !!! <3333 Kocham moją klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:35 większość jest zżyta z klasą ! . Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka14 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:53 Jak ja byłam w podstawówce to też nas rozdzielili i ja strasznie tego nie chciałam , ale potem się okazało ze trafiłam do zajebistej klasy , a co do teraz tak chętnie wyniosła bym się z tej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:59 Ja NIE. Mam w klasie paru głupków, ale czasem można się z nich pośmiać i są fajni. Lubię swoją klase i nie chce jej zmieniać. Jeszcze parę lat w niej będę. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 23.01.10, 12:16 tak, chętnie. chciałabym mieć klasę w tym samym składzie co w podstawówce.. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: nie. 10.12.09, 18:46 Niewiem , może ... Bardzo tęsknię za swoją klasą w podstawówce zżyliśmy się ze sobą , a teraz nas rozdzielili i wgl ... Ale ta klasa w gim też jest fajna , wiele osób jest z podstawówki i nasza klasa ma w sobie to ,,coś'' nie ma tu wrogów , nikt nikogo nie wyzywa wszyscy są dla siebie mili i jest fajnie i ta klasa ma to czego nie miała ta z podstawówki . Ale w podstawówce było zawsze śmiesznie , a teraz niby też ale ... Kilka osób przygarnęłabym z podstawówki do tej klasy ale nikogo bym nie wywaliła tej z gim ... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: nie. 10.12.09, 20:49 Pochwalę się . ' Jestem w najgorszej klasie w szkole ' x dd Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka TAK, ale 10.12.09, 20:58 Całej klasy nigdy bym nie zamieniła, ale niektóre osoby owszem. One powodują że moja klasa się "rozpada" tzn. nie jest zżyta Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ czasami ... 28.12.09, 12:43 moja klasa jest śmieszna . XDD ale czasami jest strasznie . potrafimy się kłócić cały tydzień . chłopaki vs. dziewczyny . na wf wtedy biją nas piłkami , kopią ( raz kolega mnie tak kopnął , że miałam zwichniętą kostke ) i wgl. a czasami potrafimy się śmiać z czego kolwiek , jesteśmy zjednoczeni . czasami chciałabym ją wymienić na kogoś innego , a czasami oddałabym za nich życie . ^ - ^ Odpowiedz Link Zgłoś
dancegirl112 Re: Czy zamieniłabym..? 30.12.09, 11:24 Nie, raczej nie. Moja klasa do siebie pasuje i owszem, są osoby, które mniej lubię, są przyjaciółki itd. Chodzę do 6 klasy, więc za rok idę do gimnazjum, ale już raczej nie z taką fajną klasą Jesteśmy raczej podzieleni na małe grupki, ale świetnie się uzupełniamy Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 21:03 moim marzeniem jest zmienienie klasy na lepsząąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 11.12.09, 19:34 Ja w szóstej klasie przeniosłam się do innego miasta,więc zmieniłam,a w 1 gim. nas nie mieszali więc jest gites xD Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 11.12.09, 19:39 Jeszcze rok temu (1 technikum) powiedzialabym, ze nie wiem, ale teraz jak 2 rok nam razem leci to mowi jasno i bez wachania NIE ! Tak samo jak nie zamienilabym szkoly (Zespol Szkol Odziezowych w Poznaniu) btw taka mala reklama: naprawde polecam ta szkole, mimo ogromu dziewczynnie ma tam zadnych wiekszych problemow, nauczyciele sa cudowni, biora udzial w pokazach i przedstawieniach razem z uczniami i sa naprawde spoko, mozna z nimi pozartowac i wogole zero stresu jezeli chodzi o rozmowy z nimi : D Odpowiedz Link Zgłoś
karinka254 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 12.12.09, 18:26 NIGDY W ŻYCIU ale już pół roku i się z nimi rozstaje Odpowiedz Link Zgłoś
zuzefina24 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 19:42 Ja nigdy. Ja też jestam w 6 klesie. ale nas dzięki Bogu nie rozdzielą nas w gimnazjum bo mieszkamy w wioskach i rodzice nie przeniosą nikogo do szkoły w mieście więc nie mamy wyboru jesteśmy na siebie skazani Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 11:56 za nic nie zamieniłabym mojej kochanej klasy!! No.. chyba że 2 osoby, ale tam trudno Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 19:53 szczerze sie przyznam ze nie zamieniłabym jej na żadną inną ..Może i niektórzy z klasy mnie wkurzają ale mimo to ją lubię ..Czasem nawet z nielubianymi osobami jest fajnie i zabawnie ;d a niestety za 1.5 roku bd musiała iśc do nowej szkoły ;/ i znowu nowa klasa, nowi ludzie ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 20:03 Jejku, jak ja szalenie bardzo chciałabym zmienić klasę. Nie jest spójna, i choć jest nas garstka, to tworzą się grupy, w której każdy każdego obgaduje i przez to atmosfera jest gęsta i nieprzyjemna. Jestem w gimnazjum i z ludźmi znam się od początku (moja szkoła jest zrypana: zerówka, podstawowa, gimnazjum). Chyba po prostu mamy się dość. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Nie ! Za nic ! 26.12.09, 19:56 Moja klasa jedyna taka na świecie... ! Nigdy !! =) Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joe Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 19:57 no baaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 20:00 W podstwówce miałam suuper klase. Teraz poszłam do gim, rodzielili nas i moja nowa klasa jest okropna! Bardzo bym sie chciała przenieść do inne ale dyrektor sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 20:00 raczej nie. może facetów, ale za rok i tak będzie na nowo :c Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka Re: Dałabym prawie wszystko! 26.12.09, 20:01 Jejku, jak ja szalenie bardzo chciałabym zmienić klasę. Nie jest spójna, i choć jest nas garstka, to tworzą się grupy, w której każdy każdego obgaduje i przez to atmosfera jest gęsta i nieprzyjemna. Jestem w gimnazjum i z ludźmi znam się od początku (moja szkoła jest zrypana: zerówka, podstawowa, gimnazjum). Chyba po prostu mamy się dość. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka Re: Dałabym prawie wszystko! 26.12.09, 20:02 O jej, to nie tu XD Sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
funnkypunnky re: 26.12.09, 20:03 no więc jestem w gim od pół roku... poszłam do gimnazjum do innego miastaa bo miałam dość mojej starej klasy! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: 26.12.09, 20:10 tak. moja klasa jest głupia. i z wielką chęcią poszłabym do innej ; < Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Parę osób... 28.12.09, 11:52 Parę osób wyje*ać no dobra jakieś 10i jest subcio klasa za niecały rok i tak mi sie zmieni klasa, bo kończę już gimnazjum xD... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Parę osób... 28.12.09, 11:55 Myślę, że nie ... Nie lubię niektórych osób, ale myślę, że przez te wszyskie osoby, które lubię i nie nasza klasa staje się niepowtarzalna ... Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Parę osób... 28.12.09, 11:58 nigdy w życiu! O.o moja klasa jest naj naj naj naj! a jak rozdzielimy się w liceum, to będę płakać... bo rzadko się zdarza aby wszystkich się lubiło, nie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 11:58 NIE. Uwielbiam moją klasę Z podstawówki chodzą ze mną 4 osoby, takie które najbardziej lubię A taka trójka której nie lubię. jest w innej Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:01 Ja bym zamieniła, zle zalezy na jaką Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Apsolutnie... 28.12.09, 12:02 ..nie. i choćby każdy sie na siebie wkurza , rozkazuje , obraża itd.. to lubimy sie jak własna rodzina. jestem w 5 klasie i mam na dzieje ze nie rozdiela nas w gim bo u nas jest podstawowka i gimnazjum razem Jestem z niektórymi osobami od przedszkola . jest nas mało 14 osób .no i extra ze tyle jest . ale przysieglimy sobie kiedys w zerówce ze zawsze bedziemy razem (ahh.. to były czasy xDD) Odpowiedz Link Zgłoś
cassade Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:07 nas rozdzielali w gimnazjum i trafiłam do zajefajnej klasy,ale mama mnie przepisała do beznadziejnej i teraz próbuje sie przepisac,ale nie jest to proste bo to juz pólrocze Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia166 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:10 nigdy w życiu !!!!! jesteśmy razem od pierwszej klasy podstawówki, a teraz chodzimy razem przez cale gim i chyba nas w liceum dopiero zrozdzielą Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ . 28.12.09, 12:12 jeśli mam być całkiem szczera - to tak. nasza klasa jest bardzo fałszywa, np. jak ktoś będzie ściągać na teście, to zaraz ktoś inny podkabluje. oczywiście są wyjątki : 33 Odpowiedz Link Zgłoś