Dodaj do ulubionych

Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ?

• stella205 Re:nie 28.11.09, 10:22
      zmieniłabym tylko nie które osoby ale tylko czasami
    • lolli_pop Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 10:36
      Ogólnie to nie, ale są takie chwile, że tak. Moja klasa jest najgorszą w szkole,
      wszyscy wszystkim dokuczają, są złośliwi i w ogóle. Szczególnie ma coś do mnie
      taka dziewczyna, al w końcu nie da się znaleźć klasy idealnejwink
      • korni1996 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 10:43
        W podstawówce na nic bym nie zamieniła swojej klasy, a co do gimnazjum to na
        początku chciałam ale teraz nie zmienię jej na nic jest zajebiście big_grin
    • sillysmile Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 10:53
      nie . nie zmieniłabym za nic wink
    • po_prostu_bella Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 11:02
      mimo wszystko nie
    • karolajnaaa TAK! bardzo! 28.11.09, 11:10
      Tak bardzo bym chciała zmienić swoją klasę! jestem w 1gim., głupio mi to mówić
      bo lubię kilka dziewczyn ale reszta to brak słów! nie dość że moja klasa jest
      najgorszą w szkole to nawet na lekcjach zdarza się wszystkim dostać po 0pkt
      [nie mamy ocen tylko pkt] bo jakiś debil zagląda do książki i czyta nam odp. ;
      / najgorzej jest z muzyką i plastyką bo babka wgl nie cierpi chyba naszej
      klasy. a wychowawczyni jest świadkiem Jechowych [sorki nie wiem jak to się
      pisze] i nie mówi nam o żadnych imprezach szkolnych ani nie chce nam
      zorganizować żadnych imprez klasowych np mikołajki, wigilia klasowa czy choćby
      Andrzejki.. rozumiemy żę jest innej wiary ale możnaby pomyśleć o nas bo nie
      mamy żadnej rozrywki... cryingsadcryscianascianasciana
      Ależ się rozpisałam xd
    • kamilaaa. Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.11.09, 17:16
      w życiu.! mam boską klasę. zawsze komuś odwali na leskcjach i wgl pompy są.
    • miley07 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 20:18
      Nigdy w życiu!!
      Zwłaszcza że połączyli nam 2 klasy i jest lepiej niż było.
      Ale za 3 lata się rozstaniemycrying
    • isabellevolturi Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 20:22
      Nigdy! Mam teraz świetną klasę, nie to co w podstawówce...
      • mruffkaxd Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 22:03
        Oj tak... Nie lubię swojej klasy. Tego podziału 'lepsi' i 'gorsi' . 'fajniejsi'
        i 'głupsi' . Nasza klasa jest do niczego. Zero zgrania, zero wyrozumiałości dla
        innej osoby. uncertain
        • selcia17 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 09.12.09, 22:42
          Nigdy

Nie oddam mojej klasy za żadne skarby..ale długo tak nie pobędziemy...jeszcze
          kilka lat i liceum..; // scianasciana
          • pati8989 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 15:52
            nigdy ... / jest super . chociaż jest parę zboczeńców ... da się z nimi dogadać
            . dzisiaj szczekaliśmy na siebie ,, a bibliotekarka na nas się wydzierała aż tak
            że chlebem pluła .. ha ha

na żarty na siebie szczekaliśmy ... a kolega wszedł pod stół . i mówił żebyśmy
            się odwaliły . ha ha , jakie jaja big_grin
            • lena_ Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:11
              nie ;d
              spędziłam z moją klasą 5 lat, niedługo 6. szkoda, że nas rozdzielą, bo idziemy
              do gim. za rok. te wszystkie klasowe wycieczki, wyjazdy do kina, mikołajki,
              wigilie klasowe itd. zawsze jest fajnie, śmiesznie... będzie mi brakować
              podstawówki ; p
              • gwiazdeczka123 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:35
                Nigdy w życiu! W podstawówce miałam boską klasę i trudno mi było sie rozstać sad
                Poszłam sama do gimnazjum i bałam się, że nie bede mieć fajnej klasy, a tu niespodzianka i
                klasa jak marzenie. Co prawda tylko 7 chłopców tongue_out ale dziewczyny wszystkie są fajne, !!!
                <3333
                Kocham moją klasę!
              • majka04 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:35
                większość jest zżyta z klasą ! .
    • cebulka14 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:53
      Jak ja byłam w podstawówce to też nas rozdzielili i ja strasznie tego nie
      chciałam , ale potem się okazało ze trafiłam do zajebistej klasy , a co do teraz
      tak chętnie wyniosła bym się z tej klasy
      • diamond_girl12 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 17:59
        Ja NIE.
        Mam w klasie paru głupków, ale czasem można się z nich pośmiać i są fajni.
        Lubię swoją klase i nie chce jej zmieniać. Jeszcze parę lat w niej będę.
        • drama_queen Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 23.01.10, 12:16
          tak, chętnie. chciałabym mieć klasę w tym samym składzie co w podstawówce..
    • razzo nie. 10.12.09, 17:55
      nie, nie, nie . `
      • molinka Re: nie. 10.12.09, 18:46
        Niewiem , może ...
        Bardzo tęsknię za swoją klasą w podstawówce zżyliśmy się ze sobą , a teraz nas
        rozdzielili i wgl ...
        Ale ta klasa w gim też jest fajna , wiele osób jest z podstawówki i nasza klasa
        ma w sobie to ,,coś'' nie ma tu wrogów , nikt nikogo nie wyzywa wszyscy są dla
        siebie mili i jest fajnie i ta klasa ma to czego nie miała ta z podstawówki .
        Ale w podstawówce było zawsze śmiesznie , a teraz niby też ale ...
        Kilka osób przygarnęłabym z podstawówki do tej klasy ale nikogo bym nie wywaliła
        tej z gim ...

smile
        • hellokiciara Re: nie. 10.12.09, 20:49
          Pochwalę się . ' Jestem w najgorszej klasie w szkole ' x dd
          • saphirka TAK, ale 10.12.09, 20:58
            Całej klasy nigdy bym nie zamieniła, ale niektóre osoby owszem. One powodują że moja
            klasa się "rozpada" tzn. nie jest zżyta scianasciana
            • lovejustin__ czasami ... 28.12.09, 12:43
              moja klasa jest śmieszna . XDD ale czasami jest strasznie . potrafimy się kłócić
              cały tydzień . chłopaki vs. dziewczyny . na wf wtedy biją nas piłkami , kopią (
              raz kolega mnie tak kopnął , że miałam zwichniętą kostke ) i wgl. a czasami
              potrafimy się śmiać z czego kolwiek , jesteśmy zjednoczeni . czasami chciałabym
              ją wymienić na kogoś innego , a czasami oddałabym za nich życie . ^ - ^
            • dancegirl112 Re: Czy zamieniłabym..? 30.12.09, 11:24
              Nie, raczej nie. Moja klasa do siebie pasuje i owszem, są osoby, które mniej lubię, są
              przyjaciółki itd.

Chodzę do 6 klasy, więc za rok idę do gimnazjum, ale już raczej nie z taką fajną klasą wink
              Jesteśmy raczej podzieleni na małe grupki, ale świetnie się uzupełniamy kwiatkwiattongue_outbig_grin
    • kasix_14 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 10.12.09, 21:03
      moim marzeniem jest zmienienie klasy na lepsząąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • vamtherina Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 11.12.09, 19:34
      Ja w szóstej klasie przeniosłam się do innego miasta,więc zmieniłam,a w 1 gim.
      nas nie mieszali więc jest gites xD
    • luciferian Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 11.12.09, 19:39
      Jeszcze rok temu (1 technikum) powiedzialabym, ze nie wiem, ale teraz jak 2 rok nam razem
      leci to mowi jasno i bez wachania NIE !
      Tak samo jak nie zamienilabym szkoly (Zespol Szkol Odziezowych w Poznaniu)
      btw taka mala reklama: naprawde polecam ta szkole, mimo ogromu dziewczynnie ma tam
      zadnych wiekszych problemow, nauczyciele sa cudowni, biora udzial w pokazach i
      przedstawieniach razem z uczniami i sa naprawde spoko, mozna z nimi pozartowac i wogole
      zero stresu jezeli chodzi o rozmowy z nimi : D
    • karinka254 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 12.12.09, 18:26
      NIGDY W ŻYCIU ale już pół roku i się z nimi rozstaje crycrycrycry
    • zuzefina24 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 19:42
      Ja nigdy. Ja też jestam w 6 klesie. ale nas dzięki Bogu nie rozdzielą nas w gimnazjum bo
      mieszkamy w wioskach i rodzice nie przeniosą nikogo do szkoły w mieście więc nie mamy
      wyboru jesteśmy na siebie skazanismirkbig_grin
      • truuu Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 11:56
        za nic nie zamieniłabym mojej kochanej klasy!!
        No..
        chyba że 2 osoby, ale tam trudno big_grin
    • iwonaa_ Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 19:53
      szczerze sie przyznam ze nie zamieniłabym jej na żadną inną ..Może i niektórzy z
      klasy mnie wkurzają ale mimo to ją lubię ..Czasem nawet z nielubianymi osobami
      jest fajnie i zabawnie ;d
      a niestety za 1.5 roku bd musiała iśc do nowej szkoły ;/ i znowu nowa klasa,
      nowi ludzie ^^'
      • kasiarzynka Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 20:03
        Jejku, jak ja szalenie bardzo chciałabym zmienić klasę. Nie jest spójna, i choć
        jest nas garstka, to tworzą się grupy, w której każdy każdego obgaduje i przez
        to atmosfera jest gęsta i nieprzyjemna. Jestem w gimnazjum i z ludźmi znam się
        od początku (moja szkoła jest zrypana: zerówka, podstawowa, gimnazjum). Chyba po
        prostu mamy się dość. scianasciana
    • bellacullenx Nie ! Za nic ! 26.12.09, 19:56
      Moja klasa jedyna taka na świecie... !
      Nigdy !! =)
    • love_you_joe Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 19:57
      no baaaaadevil
    • demi2917 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 20:00
      W podstwówce miałam suuper klase. Teraz poszłam do gim, rodzielili nas i moja
      nowa klasa jest okropna! Bardzo bym sie chciała przenieść do inne ale dyrektor
      sie nie zgadzauncertain
    • kammi Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 26.12.09, 20:00
      raczej nie. może facetów, ale za rok i tak będzie na nowo :c
    • kasiarzynka Re: Dałabym prawie wszystko! 26.12.09, 20:01
      Jejku, jak ja szalenie bardzo chciałabym zmienić klasę. Nie jest spójna, i choć
      jest nas garstka, to tworzą się grupy, w której każdy każdego obgaduje i przez
      to atmosfera jest gęsta i nieprzyjemna. Jestem w gimnazjum i z ludźmi znam się
      od początku (moja szkoła jest zrypana: zerówka, podstawowa, gimnazjum). Chyba po
      prostu mamy się dość. sciana
      • kasiarzynka Re: Dałabym prawie wszystko! 26.12.09, 20:02
        O jej, to nie tu XD Sorki.
        • funnkypunnky re: 26.12.09, 20:03
          no więc jestem w gim od pół roku...
          poszłam do gimnazjum do innego miastaa bo miałam dość mojej starej klasy!
          ;DD
          • julii Re: 26.12.09, 20:10
            tak.
            moja klasa jest głupia.
            i z wielką chęcią poszłabym do innej ; <
    • cukierkowa13 :D:D:D:D:D 28.12.09, 10:01
      NIE!!!winkwink
      • pola16 Parę osób... 28.12.09, 11:52
        Parę osób wyje*ać no dobra jakieś 10big_grinbig_grinbig_grini jest subcio klasa big_grin za niecały
        rok i tak mi sie zmieni klasa, bo kończę już gimnazjum xD...
        • charlotte__ Re: Parę osób... 28.12.09, 11:55
          Myślę, że nie ... Nie lubię
          niektórych osób, ale myślę,
          że przez te wszyskie osoby,
          które lubię i nie nasza klasa
          staje się niepowtarzalna ...
          • agapi Re: Parę osób... 28.12.09, 11:58
            nigdy w życiu! O.o

moja klasa jest naj naj naj naj!

a jak rozdzielimy się w liceum, to będę płakać... crying
            bo rzadko się zdarza aby wszystkich się lubiło, nie? ;p
    • kikunia Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 11:58
      NIE. Uwielbiam moją klasęsmile
      Z podstawówki chodzą ze mną 4 osoby, takie które najbardziej lubię big_grin A taka trójka
      której nie lubię. jest w innej smile
      • hilary_fanka Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:01
        Ja bym zamieniła, zle zalezy na jaką smirk
    • pepu Apsolutnie... 28.12.09, 12:02
      ..nie.
      i choćby każdy sie na siebie wkurza , rozkazuje , obraża itd..
      to lubimy sie jak własna rodzina.tongue_out jestem w 5 klasie i mam na dzieje ze nie
      rozdiela nas w gim bo u nas jest podstawowka i gimnazjum razem tongue_out
      Jestem z niektórymi osobami od przedszkola . jest nas mało 14 osób .no i extra
      ze tyle jest . ale przysieglimy sobie kiedys w zerówce ze zawsze bedziemy razem
      tongue_out(ahh.. to były czasy xDD)
      sciana
    • future Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:04
      nigdy . !
      • cassade Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:07
        nas rozdzielali w gimnazjum i trafiłam do zajefajnej klasy,ale mama mnie przepisała do
        beznadziejnejsad
        i teraz próbuje sie przepisac,ale nie jest to proste bo to juz pólroczecrying
        • marzenia166 Re: Czy zamieniłabyś swoją klase na inną ? 28.12.09, 12:10
          nigdy w życiu !!!!! jesteśmy razem od pierwszej klasy podstawówki, a teraz chodzimy
          razem przez cale gim tongue_out i chyba nas w liceum dopiero zrozdzielą sad
          • annie_ . 28.12.09, 12:12
            jeśli mam być całkiem szczera - to tak.
            nasza klasa jest bardzo fałszywa, np. jak ktoś będzie ściągać na teście, to
            zaraz ktoś inny podkabluje.
            oczywiście są wyjątki : 33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka