hellokiciara 07.11.09, 16:41 Więc tak jakoś nie mam twórczości do rymowania , więc chciałam was prosić kto<br /> ma taką mądrą główkę stworzył mi rym ze słowem " Kolorowy " i aby to było coś o hello kitty , Peasy .. ; xx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati8989 Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 16:45 morowy , długo nad tym nie siedziałam ale chyba ci się nie przyda , jak wpadnie mi coś innego do głowy to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 16:48 Nie zrozumiałaś mnie nie chodzi mi o kolory .. <lol> Chodzi mi o rym ; xx i ma być ze słowem " kolorowy' i coś z hello kitty . Proszę < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Błagam pomocy ;zz 12.11.09, 20:45 słomkowy, czekoladowy, malinowy, nowy, głowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 16:53 Kolorowy - fajowy, kiciowy, hallokittyowy xD Nie mam pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 16:59 < lol < lol rym ! a nie czasowniki ! . ; D Znajdźzie się ktoś mądry ? Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 17:04 Jak ktoś Ci pomaga, to się dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 17:08 kolorowy hello kittowy xd no nie wiem kolorwy strój hello kittkowy xdsorki nie mogę dziś nic wymyślić to przez Justina...wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 17:08 Wiesz ty mi nie pomogłaś , bo nadal nie wiesz o co chodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
syll_morphine Re: Błagam pomocy ;zz 07.11.09, 18:42 Hello Kitty dwa guziki haha głupie, wiem ;D ale nie przychodzi mi nic innego do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: Błagam pomocy ;zz 08.11.09, 16:57 hmm... to może weź napisz wierszyk czy co tam piszesz i można sprubować wpasować to do tego czegoś . xd a tak w ogóle to to nie były czasowniki . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:32 oj, z hello kitty... a musi byc to jedno slowo? a moze zwrot? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:36 chociaż byś podziękowała. nie wiem może - kolorowy sen tulipanowy ? ; d Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:38 a z hello kit. to może - kolorowy sen różowy ! : d Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:38 kolorowy śnił mi się sen kolorowy tańczyły kotki i krowy jeden kotek miał nad uszkiem wstążeczkę hello kitty się zwał ten koteczek o lol, ja jestem głupia o . o Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:38 błagam , nie pisz w każdym wątku " <br />". co to w ogóle znaczy? tsss .. też nie jestem dobra z rymowania, nic nie przychodzi mi na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:40 kolorowy beret mocherowy dla kota tego z hello co sie wita mowiac 'elo' o.O lol Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:50 zigii , ale te <<br /> robi się gdy naciśniesz enter + shift , ja usuwam to , ale czasami nie zauważam , czy to takie trudne do zrozumienia ? . rosalie ten rym potrzebny mi jest do konkursu z magazynu hello kitty . Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:50 mnie już powaliło;P założyłam strój fajowy;P ordżinalny., kolorowy.! make-upa mam owocowy .;D hello kitty balsam malinowy.! (.?!) dobra. ide do psychologaa... xD Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Błagam pomocy ;zz 11.11.09, 19:55 Dziękuje za pomoc , prubujcie dalej , doceniam to że przynajmniej pomagacie x d Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Błagam pomocy ;zz 12.11.09, 12:12 Ej mam taki głupi rym : Kolory sen , kolorowy styl , a mania hello kitty to dopiero Hit . Tylko proszę szczerzę nie zbyt mi się podoba .. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Błagam pomocy ;zz 12.11.09, 20:13 a mi to twoje wgl się nie rymuje . ; PP nie mam teraz głowy, brak weny .. zawsze z kol rymujemy w esach , bk ^ ale ma być do kolorowy ? formy nie można zmienić ? Odpowiedz Link Zgłoś