kammi 09.11.09, 18:44 Jak ktos zna jakieś to niech tu pisze . xd Ja znam duzo, ale tak dla mniej obeznanych ^^. A propo: kto wie jaki ma billie joe armstrong ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 18:47 ja tam znam trochę ale teraz piszę piosenkę i wymieniać mi się nie chce xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 18:53 Lisa_Veronica Jessicaveronica ddlovato justinbieber taylorswift13 EmilyOsment selenagomez David_Henrie theBrandiCyrus TheDebbyRyan Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 18:59 komu niby sie chce gadać z gwiazdkami DC ? pff Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 19:10 ja zna twittery kilku gwiazd disneya,justina biebera ,lady gagi,katy perry,clique girlz,78 violets(aly&aj) dużo by wymieniać zazwyczaj gwiazdy mają siebie w followowing więc łatwo dlatego można zobacz twittery innych gwiazd xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 19:10 sorry following* coś jakoś na pisownie nie patrze czasem jak pisze i znam powinno jeszcze być Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 19:24 Pink, JakeTAustin, EmilyOsment, justinbieber, TheRealJordin, ashleytisdale, DavidArchie, ddlovato, GimmeMOnique, rihannadaily , Lisa_Veronica , theBrandiCyrus, katyperry , David_Henrie , nicolerichie, petewentz, selenagomez , RachelleLefevre , FollowOller, TraceCyrus, AnnaMariaPdT , taylorswift13, 78violet , chloebridges , TheDallasLovato, comeagainjen(jenifer stone), ladygaga, Jonasbrothers , jtimberlake , HoffmanRobert , JessicaSimpson, MissNoieCyrus , ashsimpsonwentz, Dolly_Parton, CorbinBleu , AshleyMGreene, billyraycyrus, i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: Twittery gwiazd . 09.11.09, 19:27 JessicaSimpson. Shakira. BritneySpears. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Twittery gwiazd . 11.11.09, 11:36 twitter.com/RealDakotaF twitter dakoty fanning ; - dd już 10 raz do niej pisze a tu cisza .. Odpowiedz Link Zgłoś