apokalipsa_ 10.11.09, 18:40 Z ciekawości [czyt.nudy] zapytam jakie wiszą u was w pokoju plakaty? *-* wgl. jeżeli wieszacie..xd Może ktoś inaczej 'dekoruje' swój pokój? ...bx [zdjęcia, obrazy itp..] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:43 trochę tego jest . Mam powieszone plakaty: Miley Cyrus Seleny Gomez Ashley Tisdale Demi Lovato Emily Osment i Aly & AJ Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:45 bue, nie są powieszone. ja chcę XXL Paramore i Justinaa. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_girl Re: Plakaty.xd 10.11.09, 20:55 U mnie wiszą plakaty: Pattinsona Lautnera P!nk Dr.House Edwarda i Belli Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Plakaty.xd 10.11.09, 21:24 taa... mega Jonasów, 3 małe JB, 1 średni Nicka ;] 1 mały Miley i 1 mały Ashley i Miley xd nie mam gdzie wieszać już Jonasów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Plakaty.xd 10.11.09, 21:27 em jeszcze jeden mały Jonasów, się zapomniało ;d Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. Re: Plakaty.xd 30.11.09, 18:51 u mnie wiszą plakaty Paramore ' New moon Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:45 Ashley T. Seleny. G. Vanessy.H < 2 x xd To dlatego ze jeszcze 2 mies. temu lubialm diesneyj'a . x d czy jak tam x d Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:46 Nom raczej cała jedna ściana obwieszona plakatami Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:49 Plakaty nie wiszą, ale wiszą portrety naszkicowane przeze mnie, ulubione zespoły etc., oraz śliczne obrazy mojej siostry, lol. innymi słowy; mój pokój jest udekorowany białymi kartkami i obrazami. Ha, mam nadzieję że będą też tam kiedyś moje obrazy wisiały. Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:48 Kilka z RBD i członków RBD Jonas Brothers Eminema Kilka ze Zmierzchu Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 20:19 Syś, nie wiedziałam xd Ja nie mam powieszonych żadnych plakatów.. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: Plakaty.xd 10.11.09, 21:30 Afromental , Lady GaGa , Katy Perry , Green Day , Danny i oczywiście 10 plakatów Jonasów Odpowiedz Link Zgłoś
aquamarine_ Re: Plakaty.xd 11.11.09, 07:35 prawie wszyscy maja na scianach gwiazdki Disney. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikowaa Re: Plakaty.xd 10.11.09, 23:44 Mam pokój razem z młodszą siostrą,więc tak jakby po mojej stronie,wisi plakat Simple Plan,Twiligh i zmierzam do przyklejenia Green Daya.Po stronie siostry same ''Disney'owskie''typu duużo plakatów Ashley Tisdale,demi lovato i selena gomez. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Plakaty.xd 13.11.09, 21:54 Miley Cyrus Seleny Gomez Ashley Tisdale Demi Lovato Emily Osment Mitchel Mosso Jonas Brothers Ewa Farna Julia Kamińska Marta Żmuda-Trzebiatowska Us5 Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 Re: Plakaty.xd 26.11.09, 19:42 Ja mam w sumie 16 plakatów XD Ashley Tiadale Jonas Brothers(jeden wspólny i pojedyncze czyli w sumie 4) Hannah Montana Miley Cyrus Selena Gomez Demi Lovato Camp Rock High School Musical i żeby nie było że jestem jakąś 10 letnią fanką Disneya Paramore Zmierzch Ewa Farna Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
green_day21 Re: Plakaty.xd 30.11.09, 18:47 Jak na razie ok 10 ze Zmierzchu i Księżyca w nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:50 U mnie wiszą plakaty aktorow ''Twilight'' . Wieszam takze na tablicy korkowej male karteczki np. z cytatami z ksiazek, piosenek itd. :]. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha. Plakaty xd 10.11.09, 18:55 nad piętrowym łóżkiem ścianę mam praktycznie całą zaklejoną plakatami ze zmierzchu i z Pattinsonem i resztą. Jak zabraknie mi miejsca, to na dole będę wieszać xd Odpowiedz Link Zgłoś
domissiaa Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:02 ja mam plakaty mily cyrus vanessu seleny gomez ashley tisdale roberta patinsona i kristen stewart no ogólnie zmierzchu i ania kapera itd... Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:52 zmierzchu... Moj psiepsiol ma cala sciane w plakatach Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:54 Ja mam wielką tablicę korkową a ona ozdobiona jest plakatami wycinkami z gazet itp . ;d Nie mogę obwieszać swojej cudnej fioletowo-różowej ściany bo niedawno pomalowana Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:40 yy.. Ja mam tylko na drzwiach plakat Step Up 2(stary troche,ale mi się nie chce ściągać) ;p , 'plakatowy kalendarz' xd. Chce plakat Justina Biebera, ale jakoś nie umiem znaleźć w żadnej gazecie ;p I planuję na jednej ścianie powiesić moje zdjęcia i rysunki.. I inne takie tam ..;p xD Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:57 ja mam wszystkie teraz z 'New Moon' jest ich tyle, że musiałam usunąć Miley, którą zawiesiłam z nudów i Ashley któa nie wiem co tam robiła... wcześniej miałam całą ścianę mama zdarła ;C ale teraz powiesiłam xdd lol Kristen, Roberta etc. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsxd Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:57 No to TH oczywiście,Torres i inne gwiazdy sportu (ale bez żadnych Cristianów Ronaldo) no i ogólnie prawie wszystkie gwiazdy,oprócz Zmierzchu,Disneya i Paramore (no bo te od razu do pieca ) Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Plakaty.xd 10.11.09, 18:59 jedna cała sciana!!! rózne disney dr house twilight no i oczywiscie moje arcydzieła Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers hmm. 10.11.09, 18:59 na jednej ścianie mam poprzyklejane plakaty ze Zmierzchu, Tokio Hotel, Huntera, Green Day itp. Na drugiej ścianie mam poprzyczepiane zdjęcia swoje i koleżanek, po trzeciej piszę i rysuje a na czwartej stoi szafa z lustrami. xD Odpowiedz Link Zgłoś
relia Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:05 Oczywiście Justina Bieberka Paramore, evenescense i tam różne.. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: Plakaty.xd 10.11.09, 23:48 ja wieszam plakaty. ;] ;p , a że mam duży pokój bo z siostrą , to naprawdę dużo tych plakatów. wszystkie ściany są zalepione. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:06 Ja mam plakaty : Dr House'a ;* , Nicka Jonasa , Green Day'a , Avril Lavigne i Ashley Tisdale i Taylor Swift , ponad to mam tablice korkową na której jest wszystko ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:11 Nie dekoruje nimi pokoju ale mam spora kolekcję Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:16 u mnie 2x GD, 2x FOB, The Killers, The Rasmus no i tyle. xD Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:23 ja mam taką tablicę korkową i tam wieszam plakaty. mam tam : ashley tisdale, zaca efrona, the beatles, the kooks, jacoba, zmierzchu. ;d chcę sobie jeszcze przyczepić plakat vanessy. ale muszę jakiś fajny znaleźć. ; - p Odpowiedz Link Zgłoś
troublemaker Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:24 ja jeszcze parę dni temu miałam Tokio Hotel, Miley Cyrus i Demi Lovato, ale miałam remont w pokoju i wyrzuciłam wszystkie. . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ekhem . 10.11.09, 19:27 Bieeber . ! : ** Demi Lovato Taylor Lautner Robert Pattinoson [ nie wiem co tam robi bo go wręcz nie nawidzę . ] You Can Dance x d Rebeldee . ! < 3 3 Dany and JB [ też ich nie lubie x d . ] Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:25 Ja mam na środku ściany takie wielkie moje zdjęcie..;P A na drzwiach: Zmierzch, KWN Ashley Tisdale Miley Cyrus Selena gomez Demi Lovato Ewa Farna, itp Odpowiedz Link Zgłoś
atus Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:25 Ja mam plakat FOB . Bym sobie powiesiła plakat AAR , ale w żadnej gazecie nie ma xd. I oczywiście moje arcydzieła [] . Będę miała taki ładny obraz , wtedy go sb powiesze ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:36 Justina Biebera...Seleny Gomez..i kogoś tam jeszcze..xD (chyba Beyonce) Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:40 yy.. Ja mam tylko na drzwiach plakat Step Up 2(stary troche,ale mi się nie chce ściągać) ;p , 'plakatowy kalendarz' xd. Chce plakat Justina Biebera, ale jakoś nie umiem znaleźć w żadnej gazecie ;p I planuję na jednej ścianie powiesić moje zdjęcia i rysunki.. I inne takie tam ..;p xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:45 ja chwilowo nie mam nic jezeli bede coś miała to małe bo mam na scianach szablony Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:46 ` uu. plakaty mówisz. jak mniałam stary pokój (czyli inny kolor ścian) nawet i właśnie tego koloru ściany nie było widać , a dzisiej . mogę jedynie wieszać na meble , drzwi , roleta . mam dużo z Zmierzchu ( pattinson ) , Cyrus(tam pare) paramore , miechael jackson ( pare ) i cos tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_98 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 19:52 Ja w swoim pokoju nie moge wieszac plakatów (tylko na drzwiach), ale w jednorodzinnym domku mam tez swój pokój i tam każda ściana jest z plakatów i nie widac ani kawałeczka białej ściany (serio!). Mam tam plakaty wszystkich gwiazd (polskich, gwazdek disneya), a także plakaty filmów( Kochaj i tańcz, High School Musical). Z nielicznymi wyjatkami (Tokio Hotel i Eminem odpada). Ale najczęściej pojawia sie na mojej ścianie Selena Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Plakaty.xd 10.11.09, 20:40 nie mam plakatów w pokoju, mama by mnie obdarła ze skóry ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
bella_anahi Re: Plakaty.xd 10.11.09, 20:45 Ahh pełno plakatów: - RBD - Zmierzch - Tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Plakaty.xd 10.11.09, 20:46 W moim pokoju są wszystkie możliwe plakaty z sagi ZMIERZCH. I wszystkich aktorów występujących w tym filmie. Również plakaty zespołów ROCKOWYCH, które uwielbiam. No i oczywiście religijne obrazy i kalendarz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Plakaty.xd 10.11.09, 20:58 chciałam bym mega duży plakat jakiejś gwiazdy. takie jak są w empiku. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Plakaty.xd 10.11.09, 21:16 Nie śmiać się , bo przeklejam je z nudóww ; xx . - Macei j Zakościelny . - Zac Efron - Mrozu - Kat Deluna - P!nk - Afromental - Doda - Demi Lovato . Przyklejałam je z bravo , tak o se do ozdoby . Ale powiem wam że lubei tylko : Kat Delune , Pink , Afromental i to wrzycho z tym plakatów, i jeszcze se przyklejam plakat z Hello Kitty - to jest proste ;xx Odpowiedz Link Zgłoś