Dodaj do ulubionych

GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD

10.11.09, 22:40
czytacie w jaki sposób pisze osoba powyżej i mówicie jak sobie ją wyobrażacie . może to głupie , ale ja zawsze czytając komentarze czy wpisy wyobrażam sobie wygląd konkretnej osoby ; ))
piszcie co myślicie o osobie nad Wami . teraz o mnie : d
Obserwuj wątek
    • harrypotter_fan Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 10.11.09, 22:53
      piszcie . XD
      • korni1996 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 10.11.09, 22:56
        No nie wiem może jesteś blondynką z grzywką i prostuje włosy xd. Szczupła o
        niebieskich oczach xd
        • dark_candy_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 10.11.09, 23:01
          Szczupła brunetka, włosy do ramion lekko pofalowane, brązowe oczy...
          I nie wiem co jeszcze..He he . ^^
          • duuumi Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 09:19
            Loki, włosy ciemno brązowe, zielone oczy ...
            Troszkę "przy kości " .
            tzn. w sam raz, a nie taka chuda ; d .
            • nikt. Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:34
              sympatyczna nastolatka o brązowych oczach i prostych włosach. ; D
              taka nie chuda, nie gruba. : )
              • anahirbd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:41
                brunetka , brąnzowe oczy , gruba jak świnia tongue_out
              • lara12 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:41
                niebieskooka długowłosa ciemna blondynka, wysoka, dusza towarzystwa;P
                • deee_rf Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:46
                  jasna blondynka, szare oczy, szczupła ; )
                • pauula Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:47
                  3
                  Lubi czytać,malować się,spędzać czas zze swoimi przyjaciółmi,ma zwierzaka wink
              • 300flowers Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:45
                Hmm. 1.65, czarne długie włosy związane w kitke, szczupła. Wredna i trochę
                samolubna (sorkam Cię, Słonko9 cwink.
                • michelle_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:47
                  brunetka, o średniej długości włosach.
                  ma brązowe oczy. ok. 165-170 cm.
                  • sophie_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:51
                    michelle_ ...
                    hm. x dd
                    brązowe włosy, blada twarz x -DDDDD
                    szczupła . ; DD
                    • duuumi Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 11:59
                      włosy ścięte bardzo króciotko, z grzywką . niebiewskie oczy.
                      a włosy taki ciemny blond.
                      • kristen_136 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:02
                        Hmm. pomyślmyy . może
                        Blond włosy, niebieskie oczka, ładne kły, nie za niska nie za wysoka .
                    • czekoladowa_xdd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:01
                      Sophie_
                      No nie wiem...
                      Brunetka o zielonych lub brązowych oczach. Nie za wysoka nie za niska(w sam
                      raz). No i oczywiście nie za chuda nie za gruba. Lubi zwierzaki, ale ma na nie
                      alergię.
                      Haha. To ostatnie wymyśliłam na szybko, może to prawda? xDe
                      • sophie_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:04
                        czekoladowaa.
                        mam zielone oczy.
                        mam alergie ale i tak mam 3 zwierzaki w domu. : DDDD

a więc ty, brązowe włosy , brązowe oczy, szczupła , wysoka .
                        ; DD
                        • martynus10 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:22
                          ^
                          |
                          |
                          |

brunetka , zielone , lub niebieskie oczyska , yy , wysoka . ;pkiss
                          • rainbowholic_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:25
                            Niska, z colą w ręku, w przydużych spodniach z różową koszulką z napisem Afromental.
    • fan_miley Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:26
      ni wim może mnie skomentujecie?
      • rainbowholic_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:31
        Z profilu wynika że jesteś chłopcem. Niski z różową koszulką z napisem I serce Hannah,
        różowe spodnie, balonik w ręku i blond lok na czole.
    • fan_miley Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:34
      szczerze mam zafarbowane wlosy xD na czarno big_grin i nie mam takiej koszul,ki i
      spodni tongue_out
      • rainbowholic_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:35
        Wybacz, moja wina. Tak sobie Ciebie wyobraziłam.
        • sweet1604 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:45
          Wysoka, szczupła blondynka o złocistej cerze i wielkich ciemnoniebieskich
          oczach smile
        • carlain Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:46
          rainbowholic_ - wydaję mi się że masz lekko rudawe włosy. masz swój styl i fajny
          styl. masz niebieskie lub zielone oczy. długie rzęsy. bladą cerę. i jesteś
          szczupła. tak sobie Ciebie wyobraziłam. ; d
          • halo_ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:52
            carlain - włosy czarne ,loki ,oczy orzechowe .
            Często się śmieje , lecz stara się być poważna . smile
            • lamma Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:55
              halo_ - brunetka, ma oczy i nos XD lol
              hmm, jesteś sympatyczna ^^ i wrażliwa
              a nawet masz ubranie! big_grin <lol>

tak sobie Ciebie wyobrażam wink
            • selcia17 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 12:55
              halo_ - ciemnowłosa, wesoła, pewna Siebie, ma jasne oczy (niebieskie lub zielone)
              • julka_18 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 13:02
                szalona, brązowe włosy, mały nos.. xD... ; ))
                • xxxassiaxxx Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 13:31
                  Niska, Blondynka, niebieskie oczy, wredna xDD wink (bez obrazy)
                  • madziusia94 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 13:38
                    xxxassiaxxx
                    brunetka z zielonymi oczami modnie ubrana... ^^ big_grin wiem pewnie nie zgadłam./ xD
                    • madziusia94 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 11.11.09, 13:44
                      • carlain Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 14:21
                        madziusia.
                        wyobrażam sobie, Cię jako wysoką z czarnymi włosami dziewczynę.
                        jestes inteligentna i ładna.
                        masz stosik plakatów z TH.
                        i chcesz jechać na ich koncert.
                        • carter__ Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 14:32
                          szczupla brunetka z brązowymi oczami xdd
                          i prostymi wlosamibig_grin
                          • mileyandnick Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 14:36
                            szczupła, z brazowymi sredniej długosci włosami,lekko kreconymi , z brazowymi oczami
                            nie wiem uncertain
                        • mweezy Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 14:33
                          czarne włosy , jasna cera , trochę niska , nie gruba nie chuda , tak w sam raz ; x
                          hmm , nie wiem co poza tym xdd
                          • mweezy Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 14:34
                            to było do carlain xD
                            • buntowniczkaxd mweezy 13.11.09, 14:36
                              śreedniego wzrostu , ciemne blond włosy , bardzo szczupła -.-
                              • w_paski buntowniczka 13.11.09, 14:42
                                okrągła tważ blond włosy różowe pasemko włosy do ramion chuuuuda
                                • mileyandnick Re: buntowniczka 13.11.09, 14:44
                                  wysoka blondynka o lekko kreconych włosach smile
                                • buntowniczkaxd Re: buntowniczka 13.11.09, 14:44
                                  hehe nie mam okrągłej twarzy wręcz przeciwnie ; DD
                                  włosy mam czarne do ramion x dd bez pasemki
                                  noi chuuuuda ; DD
                                  • carlain Re: buntowniczka 13.11.09, 14:47
                                    buntowniczkaxd.
                                    lubię cię. myślę że jesteś wysoka. masz brązowe włosy.
                                    niebieskie oczy. i ogólnie jesteś ładna. ; d
                                • mileyanddemi Re: buntowniczka 13.11.09, 14:45
                                  osoba taka wszechstronna kolorowa , czasem na czarno no i wogle nie za gruba nei
                                  za chuda
                                  • carlain Re: buntowniczka 13.11.09, 14:47
                                  • nulka_ Re: buntowniczka 13.11.09, 14:48
                                    mileyanddemi - hmmm. blondynka o wesołej i pogodnej twarzy, włosy falowane za ramiona big_grin
                                    • xxxassiaxxx Re: buntowniczka 13.11.09, 15:02
                                      Ładna, szczupła, brunetka, o szarych oczach, ubiera się na zielono lub różowo.
                                      • star_96 Re: buntowniczka 13.11.09, 23:31
                                        blada brunetka, zielone oczy, szczupła, zawsze nadąża za modą, ubiera się
                                        elegnacko ale na luzie ; )
                    • xxxassiaxxx Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 14:59
                      Ty mnie znasz.??? Zgadłaś .!!
                      • carlain Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 15:17
                        xxxassiaxxx.
                        masz niebieskie oczy. jesteś wysoka i szczupła. masz brązowe loki. ; d
                        • katsuumi_17 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 15:25
                          Trudno powiedzieć. Carlain- bardzo szczuplutka dziewczyna z ciemnymi włosami.
                          • nikt. Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 22:06
                            niska długowłosa brunetka . czarnooka .
                            • dupaa.x3 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:26
                              czarne włosy w stylu EMO. xDe
                              • maddie2909 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:32
                                dupaa.x3
                                czarne poldlugie proste wlosy
                                brazowe oczy
                                wysoka
                                szczupla
                                • star_96 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:38
                                  maddie2909

blondynka, lekkko falowane włosy piwne oczy
                                  sczupła
                                  • little Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:42
                                    star_96
                                    niewysoka, szczupła blondynka. piwne oczy. ;]
                                    • star_96 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:50
                                      niska, chudziutka, ubiera się w jasne ciuchy i ma błękitne oczy, blondynka,
                                      włosy pofalowane średniej długości
                                      • little Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:55
                                        o jezuuu... nic a nic XD

star_96
                                        pisałam, ale dodam jeszcze, że... ubierasz się kolorowo, jesteś ciemną blondynką... i
                                        wyobrażam sobie ciebie wiecznie uśmiechniętą ;x
                                    • zmierzchoomania Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 13.11.09, 23:59
                                      little

z wyglądu zbuntowana ;p ostry kolorek włosów, ciemne oczka, szczupła i wysokością w
                                      sam raz, a cera jasna wink no i może masz gdzieś kolczyka, np. nos ? ;x
                                      • little Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 00:04
                                        zmierzchoomania
                                        ogólnie to teraz mam przed oczami Rose z Twilight... ^-^
                                        • akira Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 03:00
                                          Średniego wzrostu brunetka o lekko pofalowanych włosach?
                                          • carlain Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 10:06
                                            akira.
                                            jesteś wysoka. szczupła. jesteś opalona. i masz blond krótkie włosy. : d
                                            • mandy_jonas Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:45
                                              Chuda, ciemna blondynka. Zielone oczy i zadarty nosxDD
                                              • selcia17 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:49
                                                mandy_jonas

Masz brązowe włosy.., ciemne oczy, nie za duże usta...hm..i to wszystko..; dd
                                                • deee_rf Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:52
                                                  blondynka, brązowe oczy średniego wzrostu
                                                  • gabrielle97 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:55
                                                    do deee_rf
                                                    rude,gęste kręcone włosy
                                                    ładny,szczery uśmiech.
                                                  • stecyxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:56
                                                    kasztanowe włosy
                                                    brązowe oczy xd
                                                    drobna - chudziutka xd
                                                    średniego wzrostu ^^
                                                • czekoladowaxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:52
                                                  Długie brązowe włosy, pomalowane oczy kredką i tuszem do rzęs tongue_out
                                                  Wysoka, szczupła big_grin
                                                  • siemaxdd czekladowa > opis 14.11.09, 12:56
                                                    gdyby nie było fotki to tak bym sobie wyobrażała:
                                                    wzrost ok.150 , sylwatka normalna .
                                                    błękitne oczy, jasno-brązowe włosy .
                                                    mały nos , normalne usta . : )
                                                  • takaaklaudiaa Re: czekladowa > opis 14.11.09, 12:58
                                                    siemaxdd; Wysoka szatynka, proste włosy, duże brązowe oczy.... Spontaniczna, elegancka... Lubi wysokie szpilki i modne ciuchy. MA swój styl zgadza siem?
                                                  • tokio_hotel_483 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:57
                                                    Jak masz nick czekoladowa to moze masz brązowe włosy...ciemną karnacje,brązolwe
                                                    oczy./..big_grinWiem że cała czekoladowa nie jesteś ale tak mi przypominasz.xDD.
                                                  • buntowniczkaxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 12:58
                                                    tokio hotel - emo laska ? ; xx
                                                  • tokio_hotel_483 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:00
                                                    Niektórzy tak mówią ale raczej nie.xDD.
                                                    buntowniczka-hmm...po nicku to moze,że lubisz ubierać się na czarną i w ogóle masz taki
                                                    buntowniczy styl..xd,a po avku że znasz sie na modzie nie wiem czemu mi sie
                                                    skojarzyło.xdbig_grin
                                                  • buntowniczkaxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:02
                                                    tokio hotel - dobrze mnie opisałas ; ))
                                                  • fanka96 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:00
                                                    wysoka blondie,chuda, z aparatem na zebach
                                                  • deee_rf Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:02
                                                    proste ,brązowe włosy, szare oczy
                                                  • siemaxdd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:03
                                                    fanka96 .
                                                    szalony wygląd ? XD kręcone ciemne włosy,
                                                    zielone oczy , chuda , wysoka , zabawna twarz XD
                                                  • diamond_girl12 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:07
                                                    siemaxdd
                                                    Blondynka, proste włosy, grzywka na ukos. Niebieskie oczy, niska.
                                                  • sysiek4444 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:09
                                                    Diaamont . ; d
                                                    CIemne włoski , niziutka lalecka , brazowe ocka i to wszystko . ; >>
                                                  • buntowniczkaxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:09
                                                    falowane włosy do ramion jasne karnacja , niska ; d
                                                  • siemaxdd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:11
                                                    brunetka, niebieskie duże oczy , szczupła , niska . ; )
                                                  • fanka96 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:11
                                                    siemax
                                                    wygadanai pewna siebie chuda sredniego wzrostu szatynka o prostych włosach i uroczym uśmiechu

krecone ciemne włosy-bardzo dobrze
                                                    zielone oczy-dobrze
                                                    chuda-no w miare
                                                    wysoka-tez w miare
                                                  • siemaxdd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:13
                                                    fanka96 nie zgadza się tylko to, że jestem w miare wysoka, jestem serio wysoka XD
                                                  • tokio_hotel_483 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:15
                                                    Wysoka,ciene włosy,brązowe oczy,jasna cera...xDD.
                                                  • czekoladowaxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:17
                                                    Długie, falowane, jasne włosy
                                                    Duże oczy, 3 kolczyki w uchu xD
                                                    Dość wysoka smile
                                                  • tokio_hotel_483 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:23
                                                    Wszystko sie zgadza ale mam tylko po 1 kolczyku w uszach.xD.A reszta prawda,ale mam
                                                    proste włosy.;D
                                                  • ewcia2204 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:24
                                                    Krótkie, proste, ciemne włosy
                                                    Zielone oczy
                                                    Brak kolczyków
                                                    Średniego wzrostu
                                                    szczupła
                                                    smile
                                                  • domi17 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:25
                                                    ja myślę sądząc po twoim nicku czekoladowaxd winksmile
                                                    uwielbiasz czekoladę,śmiech,muzykę,jesteś szczupła blondynką? wink)
                                                  • platyna Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:26
                                                    Jesteś miłą brunetką z lekką nadwagą, jestes fajna ;D
                                                  • g_o_s_i_a Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:29
                                                    Może tak. Jasne, długie do pasa włosy, błękitne oczy, blada cera i duże,
                                                    plastikowe kolczyki.
                                                  • platyna do g_o_s_i 14.11.09, 13:32
                                                    g_o_s_i_a napisał(a):

> Może tak. Jasne, długie do pasa włosy, błękitne oczy, blada cera i duże,
                                                    > plastikowe kolczyki.

nie nie nie ;>
                                                    filigranowa brunetka z czerwonymi pasemkami [ wlosy do ramion] blada
                                                    nieskazitelna skóra, duże szare oczy, nie lubię kolczyków oprócz czarnych kulek
                                                    ;> nie lubię tych wiszących!
                                                  • deee_rf Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:39
                                                    do g_o_s_i_a
                                                    jasna blondynka,szczupła,szare oczy
                                                  • majka04 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:47
                                                    do dee_rf :
                                                    ciemny blond , szczupła , błękitne oczy
                                                  • platyna Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:47
                                                    deee_rf napisał(a):

> do g_o_s_i_a
                                                    > jasna blondynka,szczupła,szare oczy

raczej ciemna xD
                                                  • diamond_girl12 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:51
                                                    platyna
                                                    Brunetka, kręcone długie włosy. Zielone oczy. Wysoka, raczej szczupła.
                                                  • sweetlady Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:54
                                                    Długie Blond Włosy Jasne niebieskie oczy big_grin
                                                    Szczupła tongue_outbig_grin
                                                  • lilii_95 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 13:57
                                                    blond włosy, szczupła, wysoka, ubiera się na kolorowo...
                                                  • nikt. Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 17:40
                                                    włosy koloru ciemnobrązowego, lub ciemnorudego. ;3
                                                    szczupła, niska, punkowiec ogólnie. ; d
                                                  • selcia17 Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 14.11.09, 20:05
                                                    nikt. - ciemnowłosa, ciemnoka, ma ciemną karnację, jest wysoka
                                                  • buntowniczkaxd Re: GRA ! jak wygląda osoba powyżej . XD 15.11.09, 13:30
                                                    selcia17 ciemne włosy do ramion , niska , duże usta , małe oczy ; - D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka