mandy_jonas 12.11.09, 14:17 Hey Właśnie rozpoczyna się sezon na jazdę na łyżwach! Lubicie to robić? Są w waszym mieście lodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlain Re: Łyżwy:P 12.11.09, 14:33 w życiu. kiedyś próbowałam pojeździć na kałuży przed moim - prawie się zabiłam. pff. : d Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Łyżwy:P 12.11.09, 17:45 nie mieszkam w mieście, więc nie mam gdzie iść na lodowisko ;< pewnie pójdę, i babci w mieście jest lodowisko, bardzo chciałabym iść ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Łyżwy:P 12.11.09, 19:43 nawet lubię, tylko ja strasznie szybko wyrastam z łyżew i po 5 minutach schodzę z lodowiska, bo mnie nogi bolą. x D Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:07 w mojej miejscowości nie ale w sąsiednim mieście tak...ARENA SANOK....byłam, nawet spoko...ubaw po pachy..... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:09 lodowiska są głupie i tak samo łyżwy . wolę iść nad stawek i się butami ślizgać . Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:11 Kocham łyżwy, a lodowiska w Stolicy są więc jestem happy Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:12 kocham łyżwy, kocham lodowiska i tylko pod tym względem kocham zimę. Na lodowisku poznałam mojego chłopaka, więc też jakiś sentyment jest;] Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:11 Jejku kocham łyżwy w moim mieście jest lodogryf i co roku jeżdżę tam z rodziną lub klasą jest ExTrA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:13 nastolatkak93 byłam w arenie sanok super tam jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:14 a tak w ogóle to lubie jezdzic na łyżwach, lecz w moim mieście jest tylko otwarte loddowisko..wolalabym tez zamknięte (otwarte-pod golym niebem tzn.) xd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:19 U mnie są dwa lub trzy lodowiska. Jutro biorę łyżwy do szkoły, a po niej idę na lód. Mam lodowisko 200 metrów od szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re: Łyżwy:P 12.11.09, 20:21 W moim mieście prawdopodobnie jest lodowisko. Krążą różne plotki, a ja nigdy osobiście tam nie bywałam. Co do łyżew - jeździłam tylko raz i to na zimowisku. Nie uczyłam się wcale - przyszło samo, zapewne po godzinach jazdy na rolkach: przecież to prawie jedno i to samo. Jedyna różnica to lód, a chodnik/asfalt. Najpierw muszę zakupić łyżwy i przymierzam się do tego od września, hehe Odpowiedz Link Zgłoś