Dodaj do ulubionych

Prawdziwa przyjaźń

13.11.09, 20:10
Przyjaźnię się z dziewczyną od 4 lat. Wiemy o sobie wszystko i znamy swoje największe
tajemnice. Od kilku miesięcy jedna dziewczyna próbuje mi ją "odbić". W tamtym tygodniu
nie było mojej przyjaciółki lecz w tym tygodniu wróciła do szkoły. Jakoś tak nagle wróciła
i przestała się ze mną "przechadzać" na przerwach i mniej ze mną gada, ale zaczęła
wszędzie chodzić z tą dziewczyną, która chciała mi ją "odbić". Próbowałam z nią o tym
pogadać, ale ona zmieniała temat Nie wiem co robić! Bez niej jest mi jakoś smucej. Prosze
doradźcie mi coś!! sad
Obserwuj wątek
    • sweet...ash Re: Prawdziwa przyjaźń 13.11.09, 20:15
      ` Porazmawiaj z nią
      od "serducha "big_grin
      może coś ją dręczy ??tongue_out

Z prawdziwą przyjaźnią
      nie można skończyć
      ot tak uncertain
    • julii Re: Prawdziwa przyjaźń 13.11.09, 20:16
      miałam podobnie !
      proponuję szczerą, poważną rozmowę !
    • gwiazdeczka36 Re: Prawdziwa przyjaźń 13.11.09, 20:18
      ąąPrzyjaźnię się z dziewczyną od 1 lat. Wiemy o sobie wszystko i znamy swoje
      największe
      tajemnice. Od kilku miesięcy jedna dziewczyna próbuje mi ją "odbić". W tamtym
      tygodniu
      nie było mojej przyjaciółki lecz w tym tygodniu wróciła do szkoły. Jakoś tak
      nagle wróciła
      i przestała się ze mną "przechadzać" na przerwach i mniej ze mną gada, ale zaczęła
      wszędzie chodzić z tą dziewczyną, która chciała mi ją "odbić". Próbowałam z nią
      o tym
      pogadać, ale ona zmieniała temat Nie wiem co robić! Bez niej jest mi jakoś
      smucej. Prosze
      doradźcie mi coś!! ,,
      mam taki sam problem pomycie prosze zalezy mi na tej przyjazni
    • jane_ Re: Prawdziwa przyjaźń 13.11.09, 20:23
      od miesiąca nie mam przyjaciółek, bo nasza wspólna znajoma coś sobie ubzdurała i im niby na mnie 'doniosła', choć nie miała racji i nie znała sytuacji. słit.
      te piękne 'przyjaciółki' się na mnie obraziły, ani be, ani me, ja nie chciałam się narzucać, po kilku dniach odezwała się ta mocnejsza w gębie odwracając kota ogonem i zwalając winę na mnie, ale powiedziałam jej tylko, że 'su,ki ze mnie nie zrobicie'. siedzą cicho. i cholera mnie bierze, bo są masakrzycznie dwulicowymi osobami. i mogłabym mnożyć te negatywne cechy.
      jeśli ona zmienia temat, kiedy zaczynasz o tym rozmawiać, odpuść. sama wróci, jak tamta ją skrzywdzi.
    • lorente Re: Prawdziwa przyjaźń 13.11.09, 20:32
      Ehmm.. Miałam podobnie.. za 1 razem moja "przyjaciółka" poszła se do innej bo
      powiedziała że ja jestem nudna.. ;// Za 2 razem (mam nową przyjaciółke) kiedy tylko
      weszłyśmy do gimka moja kumpela zaprzyjaźniła się z inną.. Na następny dzień bez słowa
      poszła se siedzieć z nią.. To był dla mnie cios bo siedziałyśmy 2 lata bez przerwy razem..
      Pomyślałam " walić ją".. Usiadłam z kimś innym. Pomyślałam sobie tak " jak to jest
      prawdziwa przyjaźń to przetrwa".. I przetrwała po 3 tygodniach moja kumpela wróciła..
      Pogodziłyśmy się.. Poprostu usiadłyśmy i porozmawiałyśmy.. I wszystko samo się
      wyjaśniło.. Myśle że musisz z nią porozmawiać.. Jak "nie wróci" znaczy że nie jest twoją
      przyjaciółką..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka