15.11.09, 13:10
Hejka;* Zastanawiam się, jaki był wasz najgorszy koszmar w życiu? A jaki
najwspanialszy sen??

Najgorszy był u mnie taki, że jechałam z rodziną do kościoła i coś tam później
było że wilki wleciały do kościoła i zaczęły wszystkich pożerać, ale nam się
udało uciec (na szczęsie) i po drodze jednego najechaliśmy(ale to jest happy=
end)big_grinbig_grin I jeszcze jeden mi się taki straszny śni, że taki inny pies co go
strasznie nie lubie u nas po wsi spuszczony chodzi zagryzł moją kochaną
suczkęcryingcryingcrying I aż przez sen się poryczała, ale to był tylko sensuspicioussuspicioussuspicioussuspicious

A najwspanialszy to oczywiście taki jeden chłopak mi się śniłsuspicioussuspicioussuspicious że się
całowaliśmy itp.coolcool

A wy?
Obserwuj wątek
    • lovedisneystars Re: Sny xdd 15.11.09, 13:19
      Mój najgorszy sen który śniłam zaczął się od tego, że byłam z mamą w sklepie i
      tam sprzedawali takie batony co zamieniały ludzi w wampiry. I wszyscy z mojego
      osiedla zaczęli je jeść i każdy był wampirem (nie takim jak Edward bardziej jak
      James). No i ja udawałam wampira ale jak kazali mi zabić pieska to się wydało,
      że jestem cczłowiekiem. I ja uciekałam na takim rowerku małym dla 2- latka. Na
      końcu mojego osiedla jest las i właśnie wchodziłam do lasu a tutaj wszystko się
      zatrzymało (Oglądałyście czarodziejki? To tak jakby Piper zatrzymała czas). I
      nagle pojawiła się przede mną jakaś baba i powiedziała, że wszystko mogę
      odwrócić jak powiem `nie`, no i nagle pojawiłam się w tym śnie co byłam na
      początku. Coś tam powiedziałam nie i nie było tych batonów, Grrr. To był mój
      najgorszy sen. A najlepszy to chyba, że chłopak, który mi się podobał podrywał
      mnie itd .wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka