shadowa 15.11.09, 15:45 Hej! Może był taki wątek, ale jakoś nie znalazłam. Powiecie mi jakie rasy psów nie wywołują alergii na śerść. Bardzo chcę mieć pieska, ale mam waloną alergię! XD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovedisneystars Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:03 No chyba jamnik ten no bez włosów. xxD Wiem inteligencją się nie wykazałam ale nie wiem jak one się nazywaja .;p Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:06 lovedisneystars napisał(a): > No chyba jamnik ten no bez włosów. xxD > > Wiem inteligencją się nie wykazałam ale nie wiem jak one się nazywaja .;p Omg.. xD Jamniki bez włosów? xD Haha, dziewczyno uwielbiam Cie!!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
ice_flower Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:10 Yorki. Nie mają sierści tylko włosy. Moja koleżanka też ma alergie na sierść i ma Yorka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:40 Te, które mają włos lub są łyse xD np Westie, York, Ratlerek itd. td. na necie z pewnością coś jest Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:07 Hmm.. Ponąć yorki nie uczulają.. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_put Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:11 shi-tzu ? (nie wiem, czy dobrze napisałam) moja koleżanka ma uczulenie, dlatego kupiła sobie tego pieska śliczny jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:17 Maltańczyk, bolończyk, nagi chiński grzywacz, shitzu... Hm. Może jeszcze west (west hingland west terrier) i... Hm. Oczywiste, ze York. Na tę chwilę nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alanta Chiński grzywacz 15.11.09, 16:11 Ona nie ma dużo sierści wiec jest jak w sam raZz dla alergików www.kotek.pl/forum/02,3001,103008630,103008630,Glosowanie_na_IV_etap_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:15 Dream, dzięki. Wiem nie powinnam się wgl. wypowiadać skoro nie wiem no ale tak jakoś . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:17 Yorki ;D Sama mam yorka ;D Jakoś mame ubłagałam..Tylko ze musisz je myć i czesac ;D Jezeli sie zgodzisz na yorka to kup chłopczyka ;D Z nim jest mniej roboty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:26 moja ciocia ma pekinczyka i on nie ma siersci tylko wlosy xd moze na niego bys nie byla uczulona xd Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:28 maltańczyki , jorki i jeszcze jeden , ale nie wiem jak się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
color_full Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:31 ja miałam ( ;/ ) maltańczyka i uważam, że są boskie, nie szczekają, no ale trzeba im poświęcac dużo czasu a z yorkami miałam doczynienia i uważam, że za dużo szczekają ale wybór Twój ;] Odpowiedz Link Zgłoś
color_full Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:32 a tu masz zdjęcie takiego maltańczyka Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 16:33 maltańczyki i yorki, bo nie mają sierści tylko wlosy. ;D sama bym chciała mieć maltańczyka, ale mama nie pozwala... Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:12 z tego co wiem to tylko maltanczyki i yorki nie maja siersci sama mam yorka i nie zgadzam sie z osoba, ktora napisala ze yorki bardzo szczekaja hahaha kupilam swoja suczke jak miala 3 miesiace i po roku dopiero zaczela szczekac myslel;ismy ze jest jakas niemowa to zalezy na jakiego psa sie trafi a maltanczyk potrzebuje duzo opieki i miloooooooooooosci to sa psy przytulanki trzeba im duzo uwagi poswiecac i o nie dbac Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:22 Yorki, maltańczyki, pudle i chybaa.... maltipoo. Nie jestem co do niego pewna, ale chyba ma włosy bo jest to hybryda matańczyka z pudlem. To zdjęcie..: Jest śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:25 napewno york . ja mam yorka bo też mam alergię i dobrze ; )) . Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:31 te co nie mają sierści tj. york, maltipoo (podobno), nie wiem co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:31 `YoOoOrk!. ;x `Mam tegO psa... są zajebiste!.;x Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:34 Z tego co wiem to nie uczulają: Yorki, Maltańczyki, Westy (West Highland White Terrier), Shih Tzu, Pudle i Grzywacze Chińskie .! (Pewnie jest ich dużo więcej, ale tyle wiem.) Wydaje mi się, że te rasy mogą mieć alergicy .! ;] Polecam się na przyszłość .! Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Tu wejdź plsss... ;D 15.11.09, 17:44 Jeśli masz alergię to kup sobie psiaka z włosami, a nie z sierścią. Nie linieją i są akurat dla alergików ;D. Np. York albo o ile się nie mylę pudel. Odpowiedz Link Zgłoś