truskaweczka1 15.11.09, 17:14 Pod choinkę chcę dostac jakąś gre Może byc planszowa ale tez na kompa . . . Znacie jakies fajne gryy ? planszowe albo na kompa ?? . . Piszcie . Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hilary.duff Re: PLiska wejdz . . . Chodzi o gre .... ;> 15.11.09, 17:16 simsy simcity operacja zgadnji kto to wygibajtus małpki skaczą (czy cos takiego XD) milioner/biznes Odpowiedz Link Zgłoś
zelkusia Re: PLiska wejdz . . . Chodzi o gre .... ;> 15.11.09, 17:19 napewno simsy najlepiej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: PLiska wejdz . . . Chodzi o gre .... ;> 15.11.09, 17:20 zgadnij kto to jest fajne . a simsy 3 , mam i są nudne . . . Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: PLiska wejdz . . . Chodzi o gre .... ;> 15.11.09, 17:26 Mam operacje - nudna Wygibajtus mam - nawet fajne Małpki skaczą [?] nie pamietam nazwy ... - mó brat dostał zajebista gra , ale połamal i małpy pogubił . Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: PLiska wejdz . . . Chodzi o gre .... ;> 15.11.09, 17:28 `Eeee..... Zalezy jakie lubisz!. ;x PC: # The Sims 3 # Prince Of Persja # Harry Potter PlanszOwe: # Wygibajtus # Horror w Arkham # Prawo Dżungli # Eurobiznes # Monopoli # Funny Friends `Eh...Wiele tegO ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: PLiska wejdz . . . Chodzi o gre .... ;> 15.11.09, 17:32 Z planszowych to: - życie - monopol (biznes) PC : - The Sims (1,2,3) - Harry Potter - Shrek Odpowiedz Link Zgłoś