klarix1 16.11.09, 16:27 Może był taki wątek ale ja nie widziałam . czy mielibyście dla mnie jakieś energiczne kawałki od których poprawia wam się humor ? jeśli macie podawajcie np. tak: Ewa Farna - "Kotka na gorącym dachu" za wszystkie podane z góry thx ;**** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bouche2 tutaj Koteczku :D 17.11.09, 16:18 numer 1. numerek 2. numerek 3. numerek 4. i piąteczka. i łoooooł po 15 innych każdego z tych wykonawców . Reggae zawsze poprawia humor, nie ma innej opcjiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: tutaj Koteczku :D 17.11.09, 16:23 eminem we made you-kocham to ,a teledysk rozbawi Odpowiedz Link Zgłoś
breeze. Re: tutaj Koteczku :D 20.11.09, 20:43 Vanessa Hudgens - Promise Roxette - How do you do Phantom Planet - Do the panic Taylor Swift - You Belong With Me Kellie Pickler - Best Day Of Your Life Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 16:29 Paramore - That's what you get zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 16:49 kesha-tik tok tinchy strider-you're not alone mezo-po robocie priscilla renea-dollhouse kristina debarge-sabotage pixie lott-boys & girls i tam pare innych Odpowiedz Link Zgłoś
mysia_185 Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:03 Afromental - Happy day Afromental- Radio song Michael Jackson-Black or white Method Massiv - Moja droga Bob Marley- Three Little Bird NDK - Nosorożec z szafy Justin Bieber- Love me Odpowiedz Link Zgłoś
asska95 Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:11 Justin Biebier - One Time Ashley Tisdale - It's Alright It's Ok Miley Cyrus - Let's Dance Demi Lovato - La La Land Demi Lovato - Here We go Again Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:22 muse - supermassive black hole i sara bareilles - love song. dwie, które dziwnym trafem działają na mnie rozweselająco ; ) jest jeszcze jakaś, ale nie pamiętam =.= w każdym bądź razie nie mogę sobie przypomnieć. o wiem! Panic! at the disco - I write sins, not tragedies. jej, ale jest coś jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:27 Justin Biebier - One Time Miley Cyrus - Party in the USA Selena Gomez - Naturally Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:31 Miley Cyrus - Girls Just Wanna Have Fun Kocham ten kawałek ( i nie tylkoo ten^^) Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:36 cobra starship - good girls gone bad. mgmt - time to pretend. paramore - that's what you get. kings of leon - use somebody i sex on fire, bo zawsze śpiewam ;x mcr - this is the best day ever, też śpiewam. malancia - boytle, stare, stare, ale mnie to tak śmieszy, nie wiem dlaczego. nirvana - rape me, też śpiewam. haha, raz mnie koleżanka pyta, o czym ta piosenka że wiecznie sobie nucę xd. i smeels like teen sprit, też nirvany. ostatnio mam na nirvanę fazę. i wszytsko co śpiewam staje się śmieszne ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:34 A i jeszcze ! Placebo- every you every me. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:42 Paramore - Brick By Boring Brick Muse - Uprising Najlepsze kawałki, przymajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:42 happysad - Taka Historia happysad - Psychologa happysad - Kocham To Miejsce Brokencyde - Get Crunk EastWest Rockers - Łap Oddech I to wszystko ;D ;] Merry Christmas xD Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: przeczytajcie ! ;P 17.11.09, 19:46 Miley Cyrus - Party In The USA .xd < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 11:59 Hmmm... z polskich piosenek to może... " Coś za coś" Natalia Lesz . A z angielskich "Party in the USA" - Miley Cyrus lub... "One and the same"- Demi Lovato i Selena Gomez, "Everything I aski for" The maine. Uhm... nie wiem jaki masz gust Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 20:31 Lenka- The Show Po niej zawsze robi mi się lekko na duchu Jak by świat był bez problemów Odpowiedz Link Zgłoś
snoopy13 Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 20:47 Guru Josh Project - Infinity 2008 mój hicior a kto mi pomoże?? jak się zakłada własny wątek?? Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 20:47 Miley Cyrus - Party in The USA .xd Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pff Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 20:50 wieem pomyślisz alee wiochaa trudnoo się mówi no więc ja słucham Magdy Anioł - pioseneczkaa uwielbiam too takie rytmicznee i hmm gitarowee albo hip hopuu np. don guralesko pdg ale too jak rodziców nie maa bo są tz brzydkie słowaa noo i jeszcze możee hyhyy arash'a always i vegasa - fajnie jest ędd nastrojowee i humorowee marry christmas everyone ędd drossel sexy lala noo chyb a tylee www.youtube.com/watch?v=NrwgPvSIuiM&feature=related i too jeszczee łoo hyhy alee się wzięęłam rozpisałamm ;o Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 20:59 Misery business i Brick by Boring Brick Paramore, i i od razu robi sie wesoło xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziulax111 Re: przeczytajcie ! ;P 20.11.09, 21:02 Ke$ha-tik tok Ke$ha-chain reaction Cobra Starship - good girl go bad hmmm . marina Luczenko - Hello - to z 39 i pół Jay Sean-down Tinchy Stryder ft. Amelle -never leave you Robin S - show me love Katy Perry-UR so gay Odpowiedz Link Zgłoś