Dodaj do ulubionych

co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze?

16.11.09, 19:12
Nie zastanawialiście się nigdy nad tym? Kotek pisze np. " Demi nagrała świetny klip!!!
Zgadzacie się? " albo " RBD się rozpada! Kotek jest załamany! Co o tym sądzicie? "
Kot (a raczej założyciel tego portalu ;D) pisze tak jakby .. o swoich uczuciach. Jest taki ..
idealny. Lubi wszystkie gwiazdki, o rzadnej złego słówka nie piśnie.
Ale czy tak naprawdę jest? Moim zdaniem wcale nie. Zawsze wyobrażałam sobie to tak :
Przed komputerem siedzi sobie facet, stuka cały czas w klawiaturę (poświęca nam dużo
czasu) i gdy coś znajdzie, od razu zaczyna się nowy temat na portalu. Myślę, że ten facet,
no, może to baba ;D tak naprawdę nie lubi rzadnej z tych "gwiazdek' o,O No wiecie,
pomijając gwiazdy, które są prawdziwe, o których tu zazwyczaj mowy nie ma ;D

Jak uważacie?
Obserwuj wątek
    • pijanyaniol Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 16.11.09, 19:16
      A mnie to obojętne. Ale wypowiada się w sensie jako cala redakcja chyba .
    • anahirbd Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 16.11.09, 19:20
      anahimiabarbi.bloog.pl/.?ticaid=691db
      • miqusia Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 16.11.09, 19:30
        kotek jako strona nie powinien krytykować, wychodziło by na to, że pozostałych
        faworyzuje ; p
    • tokio_hotel_483 Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 16.11.09, 19:39
      Nie wiem,niech saM POwie;D
    • w_paski yh.. 16.11.09, 19:46
      pewnie że nie!ale co ich ma zwyzywać!prowadzi blaga a nie strone ,,pożal się boże jak jaj
      jej nie lubie..."
      • mileylove. Re: yh.. 17.11.09, 19:53
        w_paski napisał(a):

> pewnie że nie!ale co ich ma zwyzywać!prowadzi blaga a nie strone ,,pożal się bo
        > że jak jaj
        > jej nie lubie..."

pożal sie boże jak ja jej nie lubiee . big_grin
    • jane_ Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 16.11.09, 19:52
      hahah, ja nic nie wiem. c:
    • xblackewkax Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 17.11.09, 19:39
      Haha. wielbie te komentarze kotka normalnie ;/ wryy devil

A tak serio, to kotek właśnie lubi oczerniać niektóre gwiazdy.
      Czasem pisze: oh jak ja lubię kogoś tam ;p
      A następnym razem: Kotek jest zawiedziony. Kotś tam ktoś tam, już chyba miał
      swoje 5 minut ;/

I wgl śmieszy mnie jak on o sobie mówi tak w 3 osobie haha to jest wyjebiste big_grin

scianasciana
    • katiediamond Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 17.11.09, 19:46
      Możliwe, że ich nie lubi. I to jest nawet pewne, że ie są jego idolami, bo jest
      to człowiek dorosły i wątpię czy ich ceni. Ale cóż taką ma pracę... smile
      A pisze o wszystkich dobrze bo inaczej ktoś by mówił Kto nie lubi
      Miley/Roberta/Emmy/...!! SKANDAL! itp. Więc musi być obiektywny.A o wszystkich
      źle pisze plotek, a te strony są chyba spokrewnione, więc kot pisze dobrze. big_grin
      Tak to rozumuję.
      • katiediamond Re: co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 17.11.09, 19:47
        a no o właśnie, czego ma pisać źle...??
    • mandy_jonas Kotku odpowiedz:D 18.11.09, 14:54
      No rzeczywiście... Na pewno wszystkich gwiazd nie lubi, bo to niemożliwetongue_out Np.
      na pudelku krytykują gwiazdy, a kotek jest od tego żeby je zachwalaćbig_grin Kotku,
      może odpowiesz nam na to pytanko, tak bardziej prywatnie?big_grin
    • mrs.brightside co Kotek myśli o gwiazdach, o których pisze? 18.11.09, 15:52
      raczej nie jest możliwe, aby wszystkie gwiazdki lowusiał, bo tak się nie da po
      prostu. ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka