scenee_girll 17.11.09, 16:39 Lubicie Zastrzyki??? Ja nie wiem czemu, ale uwielbiam;PP Jak idę do lekarza to się pytam czy zrobią mi tą przyjemność i dadza zastrzyki W ogóle po zastrzykach szybciej się zdrowieje...A jak byłam mała to mnie w 4 ciągli do lekarza bo tak się bałam A pielegniarki to mnie w 6 trzymały jak mi miały pobierać krew a wtedy miałam z 5 lat;PP Potem minęło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijanyaniol Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 16:44 dawno nie mialam zastrzyku, wiec nie wiem co to za przyjemnosc ;d Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 17:16 wprost uwielbiam ; / chcesz pokazać jaka to jesteś emo?? czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 17:25 jeju jak można zastrzyki lubić ja nie byłam wieki temu bo po prostu tego nie cierpię i sie boje i mi w wieku 13 lat jeszcze nigdy krwii nie pobierali xDD Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 17:38 ja mam na to kochana teorię. JESTEŚ MASOCHISTKĄĄ! dziekuję, nie lubię;] Odpowiedz Link Zgłoś
scenee_girll Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 19:43 Bouche2- Nie jestem żadną masochistką I nic nie odczuwam po zastrzykach...Po prostu nie przeszkadzają mi one tak samo jak moim koleżankąP the_best- Nie nie chce niczego pokazywać!!! Bo niby co? Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 19:56 co pokazywac?? że jesteś scenee_girll Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 19:59 lubie szczepionki, ale pobierania krwi nienawidze. Zwykle mi sie robi nie dobrze, albo nawet mdleje Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:02 Ja nie lubię, ale się ich nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:04 yyy.. kubie szczepionki to takie zajebiste uczucie co nie...?? jak się ten "płyn" ropływa w żyłach mmm... kosmos, a pobierania krwi nie miałam od sięgam pamięciom więc nie wiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:06 i żeby nie było nie jestem żadną emo ani masachistką czy coś normalnie się ubieram chodzę do szkoły mam kumpli i kumpelki i szczypionek nie miałam oooo... i jeszcze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:10 ja mam to samo.! jak mam pobranie krwi, to wszysscy tam się tak boją, moje koleżanki mówią, żę mama je musi trzymać za rękę, a ja poprotu tam ide, i nawet mi się to podoba kiedy mi robią coś takiego. dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:18 nie przeszkadzają mi..... nienawidzę pobiernia krwi, bo wtedy słbo mi się robi, a był taki czas, że pobieranie miałam bardzooo często xDxDxD Odpowiedz Link Zgłoś
zelkusia ;p 17.11.09, 20:16 Ja tak sobie mnie to zwisa ale po szczepiące mam zawsze taki przypływ energii ze muszę sobie poskakać przynajmniej dzisiaj miałam szczypionkę na grype myślałam że tam zasne bo tak długo zostawała mi podana.. Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: ;p 17.11.09, 20:30 ja właśnie jestem ostrożna. i woje nie dotykać miejsca ukłucia Odpowiedz Link Zgłoś
mrowa96 Re: ;p 24.12.09, 18:19 nie nawidzę ! . boże , ja mmam pobieranie krwi co pół roku ponieważ ćwiczę akrbatykę . ostatnio to tam dwie babki mnie się bały x D. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:25 jak się ma dookoła siebie lekarzy na codzień i jest się na wszystko zaszczepioną, to jak można nie lubić xd Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 17.11.09, 20:32 Wczoraj miałam zastrzyk, nie nie boje się, nie jest to przyjemne ale nie boli... Pobierania krwi bałam sie panicznie, ale także niepotrzebnie tak samo jest nieprzyjemne ale nie boli xD Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ zastrzyki . 26.11.09, 18:26 Nie lubię . Nie, nie mi to obojętne . Aby być zdrowym, b potem w szkole zaległości ... Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 27.11.09, 15:23 W rękę nienawidę, boję się, wykręcam się jak tylko idę. Ale natomiast jak idę do dętysty to kocham znieczulenia w dziąsło w zastrzyku, głupie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 27.11.09, 15:26 Ja się ich nie boję tylko po prostu ich nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 27.11.09, 15:29 Jak można to lubić ? XD Ja nie nawidze . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 27.11.09, 15:35 nienawidzę zastrzyków ani szczepionek ; x Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 27.11.09, 15:40 ja tego nie lubię strasznie nieprzyjemne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 27.11.09, 17:11 nawet nie pamiętam jakie to uczucie.^ ostatni miałam może z 5 lat. temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: ;D 24.12.09, 16:36 super temat walimy sarkazmem. nie lubię, i nie boję się. jedynie panika przy pobieraniu krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 16:33 dziwny wątek...niezbyt bo strzykawki dziwnie mi się kojarzą ale jest śmiesznie xDD raz jak miałem 6 lat walłem babkę w twarz ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 16:44 założycielko tematu , czyżbyś była masochistką czy coś w tym stylu?. xd ja zastrzyki jeszcze przeboleję , ale przy pobieraniu krwii trzeba mnie łapać , bo robię się biała i słabnę . XD Odpowiedz Link Zgłoś
camilla_bieber ;p 24.12.09, 16:59 Czy lubię zastrzyki ? Dziwne pytanie..Nic nie odczuwam wiec..... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 17:00 Nie lubie to boli xD Wesołych < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 17:39 nie lubię zastrzyków , ale się ich nie boję . Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 17:41 nie są takie złe ale zawsze mam pietra przed pobraniem krwi xD Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 17:58 Cóż wielbicielką zastrzyków to ja nie jestem, ale jednak już się przyzwyczaiłam, bo od kilku miesięcy chodzę kilka razy w miesięcy na odczulanie. No na szczęście, teraz mam zwiększone dawki, ale chodzę co miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: .Lubicie zastrzyki.:-D 24.12.09, 18:02 nie lubię, ale daje sobie zrobić.. Odpowiedz Link Zgłoś