zoey 18.11.09, 16:00 Nie wiem czemu każdy mówi że Selena brzydko śpiewa i nie ma talentu... To jest wyszło b. ładnie: www.youtube.com/watch?v=1zUtLR2qeug Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliap1999 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 16:48 Selena świetnie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 17:28 Ona ma śliczny głos i śpiewa czysto, lepiej np. od Miley, która ma straszną chrypkę i nieczysty głos (sorki, że znowu porównanie do niej, ale inaczej nie umiałabym wyjaśnić o co chodzi). Mnie się pdooba jej głos, piosenki tez ma całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana [...] 18.11.09, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 20.11.09, 17:58 według mnie selena nie śpiewa lepiej od miley jak to powiedziała jedna z użytkowniczek . głos ma ładny . Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 17:41 onaa nie jest takaa zła ! , dopiero sięę uczy ! przynajmniej nie śpiewa z playbacku ! jakk niektorzy , Odpowiedz Link Zgłoś
stella205 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 17:44 też ja bardzo lubię teraz wszyscy tylko Miley Miley Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 17:46 Racja Selena fajnie śpiewa To wy macie coś z głową, zazdrościcie jej po prostu! Same pewnie lepiej nie śpiewacie i dlatego tak gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 17:53 Bardzo dobrze śpiewa , myślałam że gorzej zaśpiewa . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 17:53 Mi się nie podoba, jest przesłodzona, nie ma w tym pazura... happysad muse hey i cała ścieżka dźwiękowa z NM I TW ~! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 18:01 nie jest źle , ale jednak wolę selenę jako aktorkę . a wy znowu o miley , ja nie mogę ; - / halloo ale tutaj chodzi o śpiew seleny . Odpowiedz Link Zgłoś
razzo lolcia15 18.11.09, 18:09 zdajesz sobie sprawę z tego, że takie gadanie jest żałosne.? -,- co do Seleny - jestem ciekawa jak ona to robi, że co chwilę ma inny głos. ` cóż, rewelacyjna ona nie jest, dobra też nie.` mogłaby zejść ze sceny. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zoey Re: lolcia15 18.11.09, 18:28 A wy przestalibyście pisać tak: słowo.` To jest straszne i też niezbyt fajne. A teraz zrób coś takiego: spróbuj powiedzieć coś niskim głosem, jak jakiś stary facet, i wysokim, ładnym. co? O Boże, mówisz co chwila innym głosem! Masz przestać mówić! Odpowiedz Link Zgłoś
x_miley_fan_x Selena przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 19:14 Tą piosenkę może rzyczywiście zaśpiewała nie najgorzej,ale co z tego skoro prawie w ogóle nie było jej słychać?! Wg mnie ona się nie nadaje na piosenkarkę.O wiele lepiej wychodzi jej aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vaxo Re: Selena przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:34 mi się bardzo podoba jak śpiewa zawsze mi się podobało Ps. ja chce na taki koncert!!!!!!! xD i niech przyjedzie do Pol najlepiej do Lublina hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Selena przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:45 Ma świetny głos.. Co do fanek Miley...które w dodatku nie lubią Sel - hmmm...pogódźcie się z tym ,że Miley ma konkurencję i nie jest jedyną lubianą i utalentowaną gwiazdą w Disneyu A jak coś wam sie nie podoba ,no to przykro mi macie poważne problemy Odpowiedz Link Zgłoś
holly. Re: Selena przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:50 może nie jest aż taka straszna . ( ; przecież słychać , że zmienia głos do poszczególnych piosenek , nie umie wyciągnąć końcówek a tym wiedo pokazała to szczególnie . jej głos (właściwie to chyba nie jest jej głos, bo na każdej piosence ma trochę inny i nikt nie wie , jaki naprawde jest ) nie do końca jest tak mocno jak niektórzy piszą przerobiony komputerowo ( no dobra musze się zgodzić , jest strasznie hm... jak to ująć ? wygładzany ! ) to ona go zmienia . podając przykład ; oglądając to wideo nie mam pojęcia czy to ona ( ta sama osoba ) śpiewa na innym koncercie do innej piosenki ! oczywiście nie mo to oceniać, czy śpiewa dobrze, czy źle , bo nie jestem żadnym ekspertem , ale chcę tylko powiedzieć ( napisać ) co myśle o jej śpiewie. ps ; z całego serca szanuje jej fanów, którym się to podoba i szczerze i otwarcie mówię , że nic do nich nie mam , każdy ma prawo do własnych poglądów . ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Selena przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:51 Selena ładnie śpiewa, jednak i tak wolę ją jako aktorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Selena przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 19:25 Tak tak. Popieram. Mi też się podoba jej głos. I kto wie.. może kiedyś do nas zawita. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:46 nawet ok ;p Odpowiedz Link Zgłoś
selena..dupina Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:55 OKROPNIE ŚPIEWA Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 20.11.09, 17:41 selena..dupina napisał(a): > OKROPNIE ŚPIEWA weś sie deb.ilka nie udzielaj miley jest głupia i ma ry.ja okropnego.całą kariere jej rodzice załatwili bo ona ani nie ma głosu(i do tego ogromną chrype) ,ani talentu aktorskiego. najlepiej rzeby wróciła na tą wieś i sie już nigdy nigcie ta dzi*** nie pokazywała Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 21:58 Bridge strasznie zfałszowała !!! ( czyli po 2 refrenie a przed 3 refrenem ;p .... taki łaćznik a reszta ok Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 22:03 Ma ładny głos, ale mogłaby śpiewać pewniej i głośniej. Słuchając mam wrażenie, jakby odrobinę się bała bardziej wyciągnąć oO 2:34 tu jej wyszło bardzo ładnie, mogłaby tak śpiewać słowa "you are the thunder and I am the LIGHTNING", podobnie jak w wersji studyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 18.11.09, 22:05 każdy ma przecież prawo do własnego zdania, ja nie lubię jej muzyki bo nie lubię takiego stylu . Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 08:12 Zgadzam się! Selena przecież slicznie śpiewa no ale jak się komuś nie podoba to jego problem... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 08:45 Ta nuta wyszła jej cudownie . < 3 < sama niewierze w to co mówie , ale ok . x d . > No nie jest taka kiepska .... ale spójżcie Sel. Gra i śpiewa to czemu jej każecie przestac skoro Srajrusowa robi to samo i nic ? ; /. Nie to że jej bronie , bo nie lubie gfaisdecek disne'a ... ale mam przynajmniej swoje zdanie i sądze że robicie nie feir < czy jak to se pisze x d d > To moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 09:50 nie rozumiem was ludzie ... Selena ma fajny głos , oczywiście nadal powinna nad nim pracować i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko -,- 19.11.09, 14:24 skoro mówicie że Selena świetnie śpiewa , to ja w takim razie muszę śpiewać niesamowicie . wow -,- Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 14:23 to ma byc ladne? chyba nie wiesz co jest ladne... Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 14:31 [b]OMG ! NAPRAWDĘ WSPANIALE , CUD , MIÓD . X DD /b]nie no żart . ;- D was pogięło . ;- p ona ma co chwilę inny głos tu , tam i wszędzie i na płycie też całkiem inaczej śpiewa ohyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 14:33 A ja ją lubię Fajnie śpiewa i ma świetne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 17:13 Nie ma złego głosu i z tym, że na płycie ma całkiem inny głos to się nie zgodzę. Porównałam z ciekawości piosenkę nagraną na płycie i tą na żywo i powiem, że nie różnią się jakoś bardzo [wiadomo, że zawsze jest różnica, nawet jak jest nie wiadomo jak dobry piosenkarz]. Jak jej się podoba śpiewanie to niech śpiewa. Ale szczerze to jakoś nie przepadam za jej piosenkami, może jedną czy dwie ma nawet fajne, ale to moje zdanie i mój styl... Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 19:21 nom. nawet ładnie jej to wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 19:32 każdy ma swoje zdanie... mi się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 19:36 ` nie skomentuję tego . napisz jedynie ; o tak wmawiajcie łatwowiernym istotom to że selena potrafi śpiewać . na pewno to kupią , a wtedy wszystkie dzieciaki i nastolatkowie będą słuchać mega przerobionych głosików . _ , _ Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 19.11.09, 20:02 a moim zdaniem ona ładnie śpiewa. zawsze tak uważałam. ;3 i nie piszcie tu o miley - to wątek o śpiewie seleny, no halo ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 20.11.09, 17:31 a moim zdaniem ona dobrze spiewa.^ duuuuuuuuuużo bardziej podoba mi się jej glos od zachrypniętej srajli A po za tym ona się dopiero uczy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczta13 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 20.11.09, 17:36 Masz rację! A fanow seleny zapraszam na swietna strone o selenie i Ash atisdalesgomez.socjum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Selene przecież ładnie śpiewa! WIDEO 20.11.09, 17:47 weście wy piszecie że jej nie lubicie bo ma inny głos w każdej piosence.mi sie wydaje że to dobrze bo umie zaśpiewać innymi głosami i sie od niej odwal.cie ONA ŚLICZNIE ŚPIEWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś