vasine Re: Within Temptation , Nightwish ... 30.11.09, 11:37 Within Temptation słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: Within Temptation < 3 30.11.09, 17:24 Ja słucham. Uwielbiam ich piosenki. To się nazywa prawdziwa muzyka, a nie jakieś przesłodzone pseudo-gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Within Temptation < 3 02.12.09, 19:57 Słucham i kocham oba zespoły są świetne Chociaż w Nightwish wolałam śpiew Tarji, ale Anette też ma ładny głos a o wokalu Sharon z Within to już nie wspomnę, poprostu cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Within Temptation < 3 02.12.09, 21:15 U mnie wszystko zaczęło się od pewnego forum, na pewnej stronie ,o pewnym młodym czarodzieju.Zaczęłam "mocnej" czyli od Nightwish i zakochałam się w głosie Tarji ,potem tak jakoś naturalnie przyszło WT. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation < 3 02.12.09, 21:19 madi.97 , ja ogólnie lubię metal , głosy operowe są przecudne i bardzo podziwiam osoby potrafiące tak śpiewać... jednak głos Sharon ma coś takiego że po prostu WIELBIĘ jej głos : x Odpowiedz Link Zgłoś
lilinette_ W.T 02.12.09, 21:18 Słucham Tylko jednej piosenki Within Temptation , a konkretnie Memories . Bardzo ją lubię. Pomaga mi się odstresować ... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 03.12.09, 10:23 jejku , kocham Memories ; x ubóstwiam wręcz , ale to nie jedna fantastyczna piosenka WT polecam ci na prawdę ich wszystkie piosenki , na pewno jeszcze jakąś polubisz Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 04.12.09, 23:26 aa , jestem przedziwna , słucham Bye bye beautiful (btw. mam fazę na tą piosenke , ostatnio była All we know , Paramore xDD) i próbuję udawać Marco , co niezbyt mi wychodzi haha xD mam głupawkę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 05.12.09, 11:12 To ja caly czas próbuje być Tarją i udaję, że mam "operowy" glos xDDD U mnie głupawki są baaaardzo częstym zjawiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 05.12.09, 21:27 hahaha a kto nie ma głupawek , chyba nie ma takiej osoby xD chociaż niee , zapomniałam o dwóch kujonkach z mojej klasy , które są taakie mondre , pozjadały wszystkie rozumy i to prawdopodobnie dosłownie ; x u cb w klasie też są takie irytujące jednostki ? ; // Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 06.12.09, 12:02 Nooo, takie dwie dziewczyny nie dość, że myślą, że są najładniejsze to jeszcze do tego są kujonami jakich świat nie widział Ale czasem z nich polewka jest więc... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 06.12.09, 15:13 dokładnie najpięękniejsze , takie że nie potrzebują ani odrobiny makijażu , bo to zaćmiewa ich hmm ... 'urodę' [!] jedna gruba jak beczka , druga chuda jak szczapa ok , jestem niedobra , offtopuję i obgaduję kuleżanki xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 06.12.09, 16:45 Niee, u mnie jedna owszem chuda jak szczapa i się odchudza (hahaha), a druga (nic dziwnego - blondynka) idiotka do potęgi ętej xD A koleżanki to obgaduję kiedy tylko można, bo moge się z nich pośmiać xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 06.12.09, 21:14 hahaha xD to tak jak ja xD jejku , ale my niedobre xD hahaha xD nie no , nie wszystkie blondi to idiotki , ale większość taak chociaż moje 2 przyjaciółki są blondynkami i są głupsze od wielu brunetek , które znam ale ja jestem brunetką xD ok , namieszałam xD ej , a ta co sie odchudza to jakaś anorektyczka ? brr o_O znam jedną dziewczynę , która ma anoreksję , uch ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 07.12.09, 14:15 Niee, mówi że nie ma chociaż gdyby miała to bym się nie zdziwiła A i całe szczęście także jestem brunetką, więc się nam poszczęściło A to, że obgaduję koleżanki za plecami to wie cała szkoła xD Ale sama nie jestem bo moja najlepsza przyjaciółka też tak obgaguje, i zdaje mi się, że zaraziła się ode mnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 07.12.09, 21:22 hahaha , czyli nie pójdziemy do nieba ; 3 chociaż ... grzeczne dziewczynki idą do nieba , a niegrzeczne tam gdzie chcą łahahhahahahhahaha xD aaa , dziś u mnie w sql był konkurs Mam talent , i wystąpiło dwóch chłopaków , grali jakąś piosenkę bodajże jakiegoś zespołu heavy metalowego , ale szczerze mówiąc ten koleś co śpiewał , zaśpiewał tak że nawet nie wiem po jakiemu to było o_O ale chłopak , który grał na gitarze był słodki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 08.12.09, 16:33 xD Moim zdaniem kolesie, którzy grają na gitarze są zazwyczaj słodcy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 09.12.09, 10:52 oł jes chociaż nie wszyscy bo jak w tym Mam talent wystąpił taki kolo , też grał na gitarze , to dość że miał sweterek wpuszczony w spodnie to jeszcze grał tak jakby miał nie nastrojoną gitarę nie , to nie było słodkie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 09.12.09, 14:11 Noo, zdecydowanie nie było, ale to Polacy, a popatrz na Marco (okej, może ci się nie spodobać) albo na Nicka Jonasa. Oni są słodcy, chociaż Marco za stary, ale Nick w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 09.12.09, 18:09 taak , zdecydowanie Nick jest przesłodki ale np. Marco czy Tuomas też coś w sobie mają Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 11.12.09, 12:48 Noooo, ale ja zawsze mylę Jukkę i Empu xD A mi się bardziej podoba Marco, ale troszkę za stary i ciekawe, jak byśmy się porozumiewali xD Poduczyłabym się trochę angielskiego i chyba by było dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 11.12.09, 22:00 hahaha no , na pewno byłoby ciekawie jbc ja bd stała obok ciebie ze słownikiem i ci podpowiadała xD na pewno będzie wszystko ok ahh , marzenia : x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 12.12.09, 10:59 xD Ten pomysł ze słownikiem byłby przypałowy i to na maksa xD Masz rację, ach ta nasza wyobraźnia Ale co byśmy bez niej zrobiły? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 12.12.09, 13:59 haha , no wiem że przypałowy , ale ważne że byście się dogadali xD ooooo , wyobraziłam sobie to xD i zaskoczoną minę Marco też aaaaaaaaaaahahahhahahahha xDD no cóż , bez wyobraźni i marzeń byłoby w moim przypadku gorzej niż jest , tak to przynajmniej można się oderwać od nudnej szarej rzeczywistości ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 12.12.09, 16:13 Zgadzam się i jak napisałaś o tym słowniku, też to sobie wyobraziłam i też minę Marco gdzie się patrzy na nas jak na idiotki xD A ja koooocham swoją wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 12.12.09, 20:48 hahaha , taak , bez niej i bez muzyki byłoby ciężko <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 12.12.09, 22:02 No, zdecydowanie byłoby ciężko. Zwłaszcza, że od muzyki to już od dłuższego czasu jestem uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 13.12.09, 01:41 heh , i prawidłowo ja zawsze dzień zaczynam od słuchania muzyki , kiedy zmieerzam ku przystaankooowi i czekam na autobus Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 13.12.09, 14:36 Ja specjalnie wstaję wcześnie, żeby posłuchać muzy na fonie. A do szkoły mam blisko i idę z koleżanką i zawsze gadamy o czymś Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 13.12.09, 17:18 heh , moja koleżanka się bulwersuje że jej nie słucham , tylko słucham muzyki , chciała mi nawet kilka razy zabrać słuchawki , kradziejka jedna no co ja poradzę że jak ona czasem sie rozgada to wolę posłuchać muzyki ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 13.12.09, 20:39 My zazwyczaj gadamy o chłopakach bo w sumie tylko z nią mogę o tym pogadać, bo u mnie w klasie nikt nie lubi o tym gadać. No a wiadomo, że o chłopakach każda DORASTAJĄCA dziewczyna lubi gadać xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 15.12.09, 21:16 haha , taki już nasz los chociaż niektóre dziewczyny , których ograniczony światek kręci się wokół chłopaków i błyszczyka stanowczo przesadzają . żaałosne barbie . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 16.12.09, 14:08 A żebyś wiedziała, ale ja mieszkam na takim zadupiu, że jeszcze nie widzialam takiej dziewczyny Ale w Gdańsku - pełno takich Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 16.12.09, 15:35 eh , ja też mieszkam na takim zadupiu , ale niestety miałam okazję spotkać się z takimi plastikami : // Boże , jestem wykończona o,O chcę już święta jeszcze całe 4 dni jeszcze muszę spędzić w budzie , nie dam już rady na finiszu xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 16.12.09, 19:42 Noooo, ale we wtorek Wigilia Klasowa i będziemy się znów rzucać żarciem xDDD A ja już się w szkole obijam, bo mi się nie chce i ŻĄDAM ŚWIĄT W TEJ CHWILI! xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 16.12.09, 21:45 łee , ja nie moge sie obijać ;c jutro to jeszcze mam luz , ale w pt test z religii [wiem , wiem POGIĘŁO ICH - test z religii? o_O] no i w poniedziałek z historii bd odpowiadać a we wtorek z wosu ;c to wstrrrrętne xD tak nas , biednych uczniów przemęczać haha , ja mam w poniedziałek wigilie klasową , zapewne też będzie ciekawie xD zwłaszcza jak sie chłopaki na to wszystko rzucą xDD tak , ja też żądam świąt xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 18.12.09, 14:24 U nas też chlopacy zawsze pierwsi do żarcia z zwłaszcza do chipsów xD A ja tylko dzisiaj miałam sprawdzian z przyrody, a w poniedziałek poprawa z matmy, ale mam nadzieję że będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 18.12.09, 15:27 hahahaha , chłopaki są okropne ; 3 a u mnie będzie w tym roku lepsza wigilia klasowa , bardziej się postaraliśmy i będą śledzie , sałatki , jakieś ciasta , owoce , słodycze , barszcz . zapowiada się miło xD podejrzewam że będziemy jeść głównie , a później pisać po tablicy , a chłopaki założę się że zaczną rzucać jedzeniem , a jak pani zobaczy to będzie źle o,O z matmy ? e , dasz radę a ja dziś z religii o,O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 19.12.09, 10:57 U nas też będziemy mieć potrawy bardziej Wigilijne, więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i nie wrócę z koszulką całą poplamioną i od razu do wyrzucenia xD A my jeszcze idziemy potem na jasełka jakieś czego ja nie lubię, bo pani (znając życie) usiądzie obok mnie, a ja lubię gadać z przyjaciółką i będzie mały problem... Sprawdzian z religii, to i nas jest najlepszy. Siostra pozwala nam patrzeć do Biblii, książek i zeszytów, więc każdy ma szóstki, piątki i czwórki Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 19.12.09, 15:40 hahaha , u mnie też pewnie bd jasełka , i bd sie nudzić bo w tym roku nie chodze na koło teatralne bo i tak więcej mnie by na nim nie było niż bym była ;c niefajnie ; 3 haha , a ja bd musiała obczaić jakieś miejsce wolne od chłopaków ; / bo znowu będą łaskotać , wkurzać , gadać wrr -.- łee , zamień się ;c ja też chcę takie testy xD aa, powinnam teraz robić sałatkę nie chce mi sie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 19.12.09, 19:47 Ja też muszę robić sałatkę. I też mi się nie chce, i znając życie mama za mnie zrobi U mnie też chłopacy dokuczają, a ja wtedy nie bede mogła popatrzeć na zajefajnego chłopaka Albo znając życie, będzie brał udział w jasełkach i wtedy cała klasa będzie miała z niego hahane, bo ktoś się wygadał chłopakom, który mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 19.12.09, 22:26 wrrr , współczuję ci takie debile , które nie wiedzą co to zachowanie tajemnicy ... szkoda na nich słów ; x mam to samo ; x koleżanka sie wygadała takiej drugiej że podoba mi sie taki jeden i jak on przechodzi to ciągle mnie szturchają i gadają 'eej , idzie twój chłopak , hihi ' -.- chociaż odkąd sie na nie wydarłam i dostały po łbie to trochę się ograniczają z głupimi zachowaniami. trochę o,O hm. poza tym on ma dziewczynę , więc może mi się tylko podobać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 20.12.09, 12:19 On też ma dziewczyne A jak na religii dzieliliśmy się opłatkiem to każdy podchodził do mnie i mówił: I życzę Ci żebyś miała mnóstwo dzieci z Grackiem. I jak przechodzi obok to też mówią, że idzie mój chłopak, albo gadają z nim na mój temat (wiem, bo koleżanka podsłuchała ). Już tylko 4 dni! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 20.12.09, 20:22 heh tekst patrz , idzie twój chłopak znam już na pamięć -.-' oo , to widzę że u cb wszystko powoli zmierza do happy endu [?] taak , CAŁE 4 dni o,O spoko , jakoś przeżyjemy [eee , no jakoś xD] Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 21.12.09, 12:24 Taaaaa, happy end jest (moim zdaniem) tylko w bajkach. A nim to tym bardziej nie będzie A te 3 dni jakoś przeżyję. Dziś dzień z koleżankami, jutro wigilia klasowa, a pojutrze zajmowanie się świętami. Myślę, że będzie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 21.12.09, 17:07 eh , głupie to wszystko ja dziś miałam wigilię klasową . omj , ale sie brechtałyśmy z dziewczynami haha , to było świetne ubrałam w dodatku choinkę i juuuż czuję magię świąt normalnie teraz oby tylko śnieg został Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 22.12.09, 12:33 No, u mnie też Wigilia była dzisiaj i było przyjemnie A czy śnieg zostanie to nie wiem, bo podobnież ma być "odwilż" czy coś takiego Szkoooooda Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 22.12.09, 14:23 heh no niestety , też o tym słyszałam ;c i kiedy ja na sanki pójdę , omg a tak serio , to ... zimno mi o,O i śpiewam sobie , ale wychodzi mi raczej tak jakby wycie , bo śpiewam Angels WT . xD a w szkole znowu mi i Natalii odbijało i śpiewałyśmy sobie na parapecie całe my kto mi przyniesie kocyk ;c xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 22.12.09, 15:59 Ja też nie pójdę na sanki Także próbuje śpiewać, ale Illusive Consensus Epicy i też coś nie wychodzi Ja z moimi koleżankami jak mamy na później niż na 8.00 do szkoły to też śpiewamy na parapecie jak idiotki i zawsze panie wychodzą nas opierdzielić Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 22.12.09, 21:32 hehehehe nauczyciele są czasem dziwni ; 3 a nawet częściej niż czasem ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 23.12.09, 20:25 taa , normalnie skazany na szkołę od poniedziałku do piątku ; // zmęczona jestem ; x te przygotowania do świąt wykańczają o,O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 24.12.09, 11:44 I to strasznie wykańczają i jak zwykle usiąde przy stole i będe wykończona. A jedyne ukojenie to PREZENTY! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 24.12.09, 15:01 haha , dokładnie a wczoraj wysłałam ostatnie kartki świąteczne , bo zapomniałam tego zrobić wcześniej mam skleroze Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 25.12.09, 18:23 Ja już dawno wysłałam, ale gdyby nie mama... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 25.12.09, 23:33 heh aaa , stwierdzam że muszę się kontrolować żeby jeszcze nie utyć przez święta ciekawe czy mi się uda , lol xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 26.12.09, 19:58 łe ;c szczęściaaara z ciebie . ja niestety wciąż z tym walczę żeby tylko zbytnio nie przytyć ;c wrr =,= Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 27.12.09, 10:30 Chociaż muszę się przyznać, że w tym roku przytyłam A jak tyle przytyję w przyszłym roku to nie będę mogła chodzić do mojego ulu sklepu ze spodniami Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: W.T 27.12.09, 16:48 e tam , na pewno nie będzie tak źle : ) aa mnie coś wzięło na słuchanie Lacuna Coil Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 27.12.09, 17:44 A mnie na słuchanie soudtracków z filmów i gier i Epicy Osobiście nie słucham Lacuny Coil, ale znam no bo co, trzeba znać najlepiej wszystkie takie zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
anusia9 Re: W.T 02.01.10, 17:41 a tak odemnie to tu macie dyskografie w.t. s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=87219 Odpowiedz Link Zgłoś
cranche Re: W.T 02.01.10, 21:30 Słucham bardzo często Byłam na koncercie Nightwisha tylko niestety była Anette a nie Tarja Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: W.T 02.01.10, 21:44 Byłaś?????????????? Ale szkoda, że była Anette bo z Tarją są "większe emocje" xD Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Within Temptation , Nightwish ... 06.12.09, 12:08 Within Temptation!!! uwielbiam ich! Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 20:26 Kasiula wspominała coś o Epice w sumie to nawet fajny zespół.a może słyszał ktoś o zespole Sirenia? Grają gotycki symfoniczny metal. The other side: The other side The path to decay The path to decay Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 21:05 no ba , pewnie że słyszałam i min. dlatego kocham Norwegię Ailyn jest superr Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 21:26 to ostatnie znam tylko jedną pieśń ale fajna;D Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 21:47 Nightwish słucham od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ;) 10.12.09, 20:50 zgadzam się . uwielbiam jej głos , ona jest w s p a n i a ł a Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Within Temptation , Nightwish ... 13.12.09, 15:29 Jasne że słucham! Uwielbiam ich, ale z Tarją Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Within Temptation , Nightwish ... 17.12.09, 14:36 Jasne że ludzie słuchają tylko trzeba takich znaleźć Ja słucham od niedawna, uważam że są świetni, niestety nie wiele osób podziela moje zdanie.. A jak słucham Nightwisha to z Tarją bo jak dla mnie to Anette nie umie śpiewać. Ale za to Sharon i Tarja mają piękne głosy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 17.12.09, 16:58 słuchają , słuchają , wystarczy popatrzeć na tłumy na koncertach niestety nie do wszystkich taka muzyka trafia , no cóż , nie każdy lubi takie ostre , mroczne klimaty , wystarczy spojrzeć na moją klasę , w której szczytem gustu muzycznego jest słuchanie przez 3 czy 4 osoby Michaela Jacksona ; x nie sugeruję że Michael nie był dobrym artystą , ale na Boga , są tak samo dobrzy jak on , a nawet lepsi ! Anette umie śpiewać , co prawda nie ma tak cudownego głosu jak Tarja [którą btw wolę] ale jednak nie jest najgorsza moim zdaniem . Przecież byle kogo by nie brali za Tarję , chociaż mogli jej dać godniejszą następczynię ale się rozpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Within Temptation , Nightwish ... 19.12.09, 11:11 Ostatnio zaczęłam słucham Within Temptation . Spodobał mi się ten zespół , szczególnie wokal ; myślę , że może mieć dużo do zaoferowania . Odpowiedz Link Zgłoś
xxewkaxx22 Re: Within Temptation , Nightwish ... 19.12.09, 15:48 Pewnie że słucham to są super zespoły !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coloredcrayon Re: Within Temptation , Nightwish ... 20.12.09, 12:23 Słuchałam kiedyś Nightwish teraz słucham Seether Odpowiedz Link Zgłoś
atuu. Re: Within Temptation , Nightwish ... 21.12.09, 21:18 omfg. Within'i, Nightwish.. < 3 moje Słońca. < 3 poza tym uwielbiam jeszcze Evanescence < 3, Three Days Grace < 3 i jeszcze parę innych, jeśli mówimy o tej muzyce. ; ) aj, w końcu wątek inny od Majli, Selęki i Dżonaskóf. : D Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 12:40 znam, znam. słuchałam jeszcze stosunkowo niedawno, aczkolwiek nie doznałam w ich muzyce objawienia, które by mnie zmieniło. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 12:48 Ja słucham . Boskie mają piosenki xd. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 15:31 Within Temptation jedna piolsenka tego zespolu bardzo mi sie podoba a poza tym to tego nie slucham Odpowiedz Link Zgłoś
anka2291 Re: Within Temptation , Nightwish ... 23.12.09, 20:28 nie....a co fajni są? Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 01:13 przesłuchałam Amaranth : > napisałaś, że metal symfoniczny, to się nastawiłam na ryki, krzyki, machanie włosami, a tu niespodziewanka miła. ładna piosenka ] : - > Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 01:26 bouche , symfoniczny metal jest piękny , elegancki chociaż... przesłuchaj sobie Nightwish - Bye bye beautiful aczkolwiek krzyki, ryki i machanie włosami kocham również bo tu chodzi o wyrażanie emocji , o bycie mrocznym no i o dobrą muzykę przynajmniej ja to tak odczuwam , moja miłość do metalu jest wjelka , choć broniłam się przed tym kiedyś gadam jak nawiedzona [?] Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 19:44 jestem świeżo po przesłuchaniu bye bye beautiful i może to nie jest ten gatunek, który by mi w 100% podpasował, ale nogi mi tańczyły przy tej piosence [reszta nie, bo bym się porzygała chyba, tak mam żołądek wypchany] : > nie, nie gadasz jak nawiedzona ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 23:56 heh , no cóż , mi nie do końca przypada do gustu elektryczna muzyka , aczkolwiek słucham sobie czasem , a ci nie do końca przypada metal houhouhou nie gadam jak nawiedzona ? uf , to dobrze , bo już się bałam Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 00:21 czaję te klimaty ] : - > każdy ma inny gust : > 'houhouhou ', widzę że ostro... świętujesz ;> : D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 00:30 czaisz ? no to kól hm , świętuje i świruje świąteczna atmosfera mi się udzieliła ; 3 btw. moje psy są stanowczo niefajne ;c nic mi nie powiedziały ;c Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 20:17 mój pies- leszcz też nic nie mówił, ale on gupi, to może ;x Odpowiedz Link Zgłoś
brookelle Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 01:50 ja Nightwish czasem . Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 02:06 JAAA!!! xD Uwielbiam Within Temptation!!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 12:02 fani Sharon łączcie się Odpowiedz Link Zgłoś
suomi no jasne;) 25.12.09, 16:45 no oczywiście najlepsze zespoły, chociaż bardziej preferuje Nightwisha i nawet z Anette Olzon Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 00:36 moim zdaniem Anette też ma dobry głos , mocny. ale nie jest taki zjawiskowy jak głos Tarji. Nie sądzę by głos Anette pasował do popowych piosenek. jak już coś , to do rockowych : ) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Re: no jasne;) 26.12.09, 01:37 mweezy napisał(a): > moim zdaniem Anette też ma dobry głos , mocny. > ale nie jest taki zjawiskowy jak głos Tarji. > Nie sądzę by głos Anette pasował do popowych piosenek. > jak już coś , to do rockowych : ) może zgrzeszę, ale niestety. jak dla mnie Tarja ma dobry głos, ale trza przyznać, że Nightwish z Anette oraz Nightwish z Tarją to zupełnie 2 inne światy. Nic kompletnie ich nie łączy, wysłuchałam tyle samo piosenke z Anette jak i z Tarja, ale niestety dla mnie pasuje lepiej Anette. Sama się dziwię sobie, bo na codzień słucham Preisnera, Bocceliego itp. ale z jednej strony może ja znowu grzesze, ale gdzieś już chyba czytałam twój post, że Anette pasuje do popowego, a tu mówisz ze do rockowego. Ale zależy, bo z drugiej strony pop ma naprawde wiele wspólnego z rockiem. no ... ale to już zalezy od " podgatunku " jak ja to nazywam. nie wgłębiajmy się. Anette , nie wiem jak Tarja, ma zajebisty kontakt z fanami, heh, może dlatego, że jestem codziennym czytelnikiem jej bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 01:42 hm , miałam na myśli pop i rock , ze wskazaniem na to drugie. zgadzam się , Tarja i Anette są różne , obydwie świetne , aczkolwiek sentyment do Tarji mam , no i kocham operowe głosy obydwie wydają się być bardzo fajne jeśli chodzi o charakter ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Re: no jasne;) 26.12.09, 01:55 operowe głosy także kocham, Sharon den adel, Simone Simons, Tarja Turunen Ale mój sentyment należy do Anette Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 18:40 taak , fantastyczne są : ) albo Floor Jansen , też piękny głos , sopran o ile się nie mylę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: no jasne;) 26.12.09, 19:43 Ja sobie nie wyobrażam Tarji w piosenkach jakie ma teraz Nightwish, ale chciałabym usłyszeć w jej wykonaniu piosenkę The Poet And The Pendulum. Myślę że wyszło by fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Re: no jasne;) 26.12.09, 20:00 kasiula1997 napisał(a): > Ja sobie nie wyobrażam Tarji w piosenkach jakie ma teraz Nightwish, ale > chciałabym usłyszeć w jej wykonaniu piosenkę The Poet And The Pendulum. Myślę ż > e > wyszło by fajnie ciekawie, ciekawie ja to bym ją chciała usłyszeć w baj baj bjutiful Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 20:38 racja , ciekawe jakby jej wyszło Bye bye beautiful albo The Poet And The Pendulum . albo Amaranth a ciekawe jak zaśpiewałaby Anette np. Nemo o,O jejku , w mojej chorej wyobraźni już zaczyna się tworzyć obraz Tarji w teledysku do Bye bye beautiful bez żadnej pięknej sukni tylko w spódniczce Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: no jasne;) 27.12.09, 10:36 Tu by było straszne zobaczyć Anette w długiej sukni i śpiewającą Nemo. Ale już się popisała piosenkę The Siren i to mi wystarczy A jakbym zobaczyła Tarję w spódniczce na scenie to bym chyba poszła z kapcia i nakopałabym jej do tyłka Moim zdaniem Amaranth chyba nie wyszedłby za dobrze, ale mogłaby zaśpiewać przynajmniej refren Bye bye beautiful i skierowaną do Anette. O nie, włączyła mi się piosenka For The Heart i once Had i to jeszcze jak śpiewa zamiast wersji bez tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: no jasne;) 27.12.09, 14:27 hahahaha , zgadzam się Tarja w spódniczce ? nooł , ona ma być tą elegancką śliczną Tarją w pięknych sukienkach Anette za to pasują spódniczki i jeszcze jak śpiewa Amaranth to to wychodzi tak żywiołowo , że inny strój dla niej by się nie nadawał hehe , wyłącz to ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Re: no jasne;) ej ej 27.12.09, 14:40 eej, ale przeciez ile razy Anette śpiewała już Nemo o.o i moim zdaniem wyszło fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: no jasne;) ej ej 27.12.09, 16:20 no wieeem , ale ja wolę i tak Nemo w wykonaniu Tarji. piosenki napisane do głosu Tarji będą najlepiej śpiewane przez nią , a te napisane do głosu Anette , właśnie jej najlepiej będą wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy :D 27.12.09, 16:56 OMJ , chciałabym żeby Tarja i Anette nagrały wspólną piosenkę : D chociaż to chyba niemożliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Re: :D 27.12.09, 17:19 fajnie by było. pocieszam się tym : www.youtube.com/watch?v=8NZKOw1KPEI Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 27.12.09, 17:46 Ja też pocieszam się tylko tym, ale fajnie by było Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 28.12.09, 11:32 heh , wiesz , ale niech lepiej nie śpiewają obydwie na raz bo tak jakoś dziwnie mi się wydaje , chociaż refren ładnie nawet im wyszedł ale Tarja ma głosisko , łohoho Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 28.12.09, 15:36 Nooo, głosisko ma zajebiste I też myślę, że nie powinny śpiewać obydwie na raz, a ogólnie piosenka w wykonaniu Anette byłaby beznadzejna, a tak to przynajmniej Tarja podkoloryzowała Pomyślałam, że napiszę opowiadanie, gdzie bohaterami będą członkowie zespołów m.in. Nightwish (nazwę przerobiłam na Nightplanet, akurat wtedy słuchałam Planet Hell), Epica i Kamelot. Wyszło takie sobie, mogło wyjść lepsze (a zresztą zawsze może być lepiej, jak powiada moja mama ) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 28.12.09, 16:04 zamieścisz to opowiadanie na jakimś blogu ? proszeproszeprosze , powiedz że tak albo chociaż dasz mi przeczytać ? a co do Nemo w wykonaniu Tarji i Anette , podzielam twoje zdanie Nightplanet ? hm , ciekawie btw. śliczny masz avatar Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 28.12.09, 18:45 Szczerze mówiąc, bloga nie mam i wolę nie "publikować" tego Jeszcze ktoś by to zobaczył Dzięki, też masz fajny avatar Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 29.12.09, 17:04 no właśnie o to chodzi , żeby ktoś zobaczył : ) btw. jak ma się Sharon na avku , to musi być ładny , hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 29.12.09, 18:42 Ale dam tutaj na forum chyba dopiero jutro, bo mam to napisane na kartce i muszę przepisać na kompa. A i mam tylko 1 rozdział, a dzisiaj pracuję nad 2 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 30.12.09, 10:03 ej , no załóż bloga , będę wierną czytelniczką , no to pracuj , pracuj btw. pojechałabym sobie na jakiś festiwal muzyczny :< Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 30.12.09, 15:51 A ja w sumie też A nad blogiem to się zastanowię i znowu mam nowy avatar Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 30.12.09, 17:24 to pomyśl , uwierz mi , warto : ) btw. ty też jak ja nie umiesz wytrzymać bez zmieniania avatarów ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 30.12.09, 17:44 Dokładnie xD A tutaj masz moje opowiadanie. Mam zamiar dać trochę poprawek, ale to dopiero jak napiszę więcej rozdziałów PROLOG Pewnie większość z Was zna państwo leżące niedaleko Polski, Finlandię. To właśnie tam rozpoczyna się historia paczki przyjaciół, a także zespołu Nightplanet. ROZDZIAŁ 1 Pewnego dnia wraz ze swoimi przyjaciółkami poszłyśmy na koncert swojego ulubionego zespołu, Nightplanet. Moją najlepszą przyjaciółką z dzieciństwa to Sharon. Gdy tylko widziała Emppu to nogi się jej uginały (nawet na widok plakatów). Podobały się jej jego długie, blond włosy i mania na punkcie coca-coli. Moja druga przyjaciółka to Anette na którą mówiłyśmy Anet, żeby się nam nie myliło z wokalistką Nightplanet. Próbowała jak najbardziej się upodobnić do Anette. Miała ciuchy jak ona, zachowywała się jak ona, a nawet nauczyła się języka szwedzkiego. Ailyn zajmowała każdego kolesia, który grał na perkusji, więc Jukka była jej „najdroższym”. Osobiście podziwiałam Tuomasa i moim marzeniem było śpiewać w Nightplanet. Byłam na poprzednim „castingu”, ale mnie odrzucili i wybrali Anette. Koncert zaczęli od piosenki „Amaranth”. Miałyśmy wejściówki dla VIP-ów i stałyśmy w pierwszym rzędzie. Śpiewałyśmy razem z nimi, a jakieś fanki za nami płakały a wręcz ryczały. Następna piosenka to „The Islander”, „Eva”, „Whoever Brings The Night”, a na końcu zaśpiewali moją ulubioną piosenkę – „While Your Lips Are Still Red”. Często przy niej płaczę, ale nie teraz. Z trudem słucham tej piosenki bo niedawno miałam rozwód z moim byłym mężem, Richardem. Żeby się nie załamywać to słucham dzień i noc piosenek moich ulubionych zespołów. I pozbierałam się też dzięki dziewczynom, które załatwiły koncert na dzisiaj i jeszcze wejście dla VIP-ów. Zakończyli koncert piosenkę „The Poet And The Pendulum”. Mieli ze sobą całą orkiestrę, co wyglądało po prostu bajecznie. Na scenę wyszedł Tuomas i podziękował za wysłuchanie ich w imieniu wszystkich, gdy nagle powiedział coś, co wstrząsnęło chyba wszystkich fanów: - Chciałem wam ze smutkiem oznajmić, że to ostatni koncert z naszą wokalistką, Anette. Niestety z poważnych powodów musi odejść – słychać było, że jego głos był przepełniony smutkiem. Gdy schodzili ze sceny widziałyśmy, że Anette płacze. Wszyscy zaczęliśmy krzyczeć „Anette, zostań!”. Ale bardzo dobrze wiedzieliśmy, że to nic nie da. Poszłyśmy po autografy. Niestety, stałyśmy prawie na końcu ciągnącego się w nieskończoność rzędu fanów. Widziałam, jak nasza kochana Anet się rozpłakała i nie wiedziałyśmy jak jej pomóc. Nawet fakt, że zaraz się z nią spotka nic nie pomagał. Pewnie jeszcze wam nie wspominałam, że Ailyn ma strasznie błyskotliwe pomysły, ale teraz po prostu mnie dobiła: - Hmmm, wiesz co Tarjo, powinnaś drugi raz pójść na „casting”. Przecież wszyscy z zespołu Cię chwalili, że masz strasznie dobry głos. Okey, już się nie wtrącam – powiedziała, gdy zobaczyła moją minę. Ale nagle wtrąciła się Sharon: - Wiem, że Ailyn ma strasznie błyskotliwe pomysły,ale tez jest naprawdę dobry. Moim zdaniem też powinnaś spróbować. A skoro mamy wejście dla VIP-ów to może przesłuchają Ciebie teraz, co? - zapytała się mnie, ale może i miały rację. W końcu raz kozie śmierć, najwyżej znowu mnie oleją. - Dobrze, pójdę – odpowiedziałam trochę niepewnie, bo na myśl, że zaraz będę znowu rozmawiała z Tuomasem to zrobiło mi się niedobrze. Właśnie wchodziłyśmy, gdy Marco zawołał: „VIP-owie tutaj!”. Weszłyśmy i zobaczyłyśmy ”ich” i usłyszałam, jak dziewczyny połykają głośno ślinę na ich widok i sama też to zrobiłam. Spokojnie się wycofałam i podeszłam do Tuomasa, gdy nagle usłyszałam, że „przewodnikami” zostają Marco i Anette i kątem oka zauważyłam, że nasza Anet przyczepiła się już do Anette. Gdy już sobie poszli zapytałam się Tuomasa, kiedy robią pierwsze przesłuchanie i czy mogliby mnie przesłuchać teraz. Nagle Jukka oznajmił, że skądś mnie zna! Oczywiście zrobiła się czerwona jak burak. W moim wieku jeszcze nie mogłam tego opanować. Zgodzili się. Po „castingu” zobaczyłam ich miny, które były identyczne jak na poprzednim przesłuchaniu. Tuomas powiedział, że wyniki będą gdzieś za dwa, może trzy tygodnie. Ja podziękowałam im za to, że chcieli mnie przesłuchać teraz i wyszłam. Byłam w takim szoku, że chciałam wyjść z tego miejsca jak najszybciej. Nie czekałam nawet na dziewczyny. W połowie drogi przypomniałam sobie,że nie wzięłam nawet ich autografów i koszulek rozdawanych specjalnie dla Nas, VIP-ów. Gdy wróciłam do domu pierwsza zadzwoniła Sharon, potem Ailyn i na końcu Anet, bo była za bardzo „pochłonięta” rozmową przez telefon z Anette. Każda z tym samym pytaniem, a ja z tą samą odpowiedzią. Poszłam szybko spać chociaż wiedziałam, że szybko nie zasnę. Przez całą noc zadawałam sobie to samo pytanie na które miałam tysiąc odpowiedzi: Czy zostanę TYM RAZEM wokalistką i będę współpracowała z chłopakami, czy znowu przegram z kimś, kto odejdzie po kilku miesiącach współpracy?? I jak?? A i proszę pisz szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 30.12.09, 17:46 Nie wiem tylko jaki tytuł, a pierwsza myśl to : "Tarja and Nightplanet - One World" Ale jeszcze pomyślę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 31.12.09, 16:11 to było... FANTASTYCZNE ! bardzo dobrze piszesz , to chyba nie pierwsze twoje opowiadanie , prawda? pisałaś już coś wcześniej? już jestem twoją fanką i proooszę , błagaaam , załóż bloga i opublikuj to opowiadanie rozpoczyna się świetnie pees. dobry tytuł , pasuje jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 16:56 Sorry, że to moje PIERWSZE opowiadanie xDDD Oczywiście oprócz tych co w szkole się piszę, i fajnie jest mieć pierwszą fankę Tyle, że jest pewien problem - nigdy nie miałam bloga i nie wiem o co tam chodzi itp. Ale coś długo mi zajmuję pisanie 2 rozdziału bo nie mam weny, ale skoro sama spędzam sylwestra to zobaczę może mnie coś natchnie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 31.12.09, 19:23 spoko , ja będę mogła ci pomóc jeśli chcesz ; ) i o ile zdecydujesz się na prowadzenie bloga ; ) pisz , pisz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 19:41 Hmmm, już skończyłam 2 rozdział xDD Tak mnie natchnęło... Hmmm, mało spałam, tyle wiem. Wiem też, że czuję się o wiele lepiej niż wczoraj. Zobaczyłam, że telefon spadł mi ze stolika. Na wyświetlaczu pokazało mi, że mam nieodebrane połączenie. Patrzę na zegarek – dopiero siódma. Kto, do cholery, mógł dzwonić do mnie o tej porze? Przestraszyłam się. Najczęściej o tej porze dzwonił Richard. Odetchnęłam z ulgą. To tylko Ailyn, pewnie z pytaniem, czy mam tabletki przeciwbólowe. Dzisiaj ma drugi dzień okresu, więc nie zdziwiłabym się. Zgramoliłam się z łóżka i poszłam do łazienki zobaczyć w jakim jestem stanie. Beznadziejnym. Oczy podkrążone, włosy w totalnym nieładzie i koszula nocna powykręcana we wszystkie strony świata. Przemyłam twarz zimną wodą, gdy nagle zadzwoniła Ailyn. Miałam rację, tabletki przeciwbólowe. To oczywiste, że wyglądam jak „dziesiąte dziecko ciecia” i wiedziałam, że Ailyn ma coś, co poprawi mój wygląd, a przede wszystkim moje oczy. Miałyśmy się spotkać o dziesiątej u mnie, a potem gdzieś wyjść razem. Miałam dobre trzy godziny na przygotowanie się do wyjścia. Zjadłam śniadanie, a na wieży włączyłam „The Escapist”. Trochę pośpiewałam, żeby struny głosowe mi się nie „zastały”. Kilka minut przed dziesiątą u mojego progu zawitała Ailyn i na mój widok tak się przestraszyła, że brzuch przestał ją boleć. Dałyśmy radę z moimi sińcami i poszłyśmy do naszej ulubionej cukierni. Nie przypuszczałam, że Ailyn ma takie wtyki w znajomościach! Spotkałyśmy się z Simone, menadżerem Nightplanet! Opowiadała mi, dlaczego mnie nie wybrali, i ogólnie co się dzieje w zespole i jak zostanę wokalistką, z jakimi „problemami” będę się borykała na co dzień. Najbardziej zmartwił mnie fakt, że będę musiała na koncertach chodzić w butach na OBCASIE! Ailyn wybuchnęła śmiechem, a mi się przypomniało jak się skończyło moje ostatnie wyjście na miasto w butach na obcasie. Pamiętam doskonale, że to była niedziela. W czwórkę wybrałyśmy się na spacer po parku. To było dawno temu i lubiłam chodzić w takich butach. Nagle zobaczyłam, że na ławce siedzi Tuomas i najprawdopodobniej poprawia, albo pisze teksty. Zamieniłam się z Anet miejscami, żebym przeszła obok niego. Specjalnie wypsikałam się zabójczo pięknie pachnącymi perfumami. Wyprostowałam się, zrobiłam głęboki wdech, żeby był efekt, jak to nazywała Sharon, „wielkich cycków” i nie zauważyłam po drodze, że ktoś wstawał z innej ławki i perfidnie się zahaczyłam o kogoś nogę, i tak się wypierniczyłam, że myślałam, że złamałam sobie nogę. Dziewczyny jak najbardziej mnie wspierały – brechtały się chyba na cały park. Szybko się podniosłam, otrzepałam i, całe szczęście – Tomas nie zauważył mojego wypadku. Od tamtej pory ani razu nie włożyłam obcasów. Simone powiedziała, że to nie będzie problem, ale najważniejsze jest to, że lubię chodzić w sukienkach. W sumie codziennie jestem ubrana w top, rurki i trampki, ale na różne okazje zawsze wkładam sukienki. Około godziny trzeciej po południu Simone musiała się zbierać, a my poszłyśmy się jeszcze przejść po parku. W pewnym momencie myślałam, że Ailyn za dużo nałożyła mi korektora pod oczy, ale kilka ławek dalej siedziała Anette! Ailyn powiedziała, że się znają, bo mają już się nawet wymieniły numerami (niech zgadnę, jak zawsze coś fajnego mnie omija). Podeszłyśmy do niej zagadać. Pozwoliła się nam przysiąść, a Ail przedstawiła mnie Anette. Rozmawiałyśmy ze sobą gdzieś do godziny osiemnastej o swoich zainteresowaniach, hobby i strasznie mnie przepraszała, że mnie pokonała i znowu wylała na nasze ramiona „rzeki, morza i oceany łez” dlatego, że musiała odejść. Zapytałyśmy się dlaczego, bo jakiś powód musiał być. Niestety, problemy rodzinne i , a niech to, problemy sercowe. Obiecałyśmy, że kiedyś się spotkamy na koncercie Nightplanet. Pożegnałyśmy się bo musiała się pakować. Gdy odeszłyśmy trochę dalej po policzku spłynęło mi kilka kropel łez. Nie wyobrażałam sobie Nightplanet bez Anette. Oni byli jak yin i yang. I jeszcze do tego te zasrane problemy sercowe. Coraz więcej osób je miało i ja także. Miałam nadzieję, że może jakoś o nim zapomnę, ale on mnie chyba prześladuje. Przeszłyśmy kilka kroków i zobaczyłam go – Richarda. Jak zwykle był w swoim ulubionym szarym T-shircie, jeansach i butach – trampkach. Jego fryzura była w totalnym nieładzie i minę też miałam nie zaciekawą. Pewnie dlatego, że mnie zobaczył. Przeszłyśmy obok niego, rozmawiając o Anette, gdy nagle usłyszałam „cześć, Tarjo”. Podniosłam głowę i okazało się, że to ON! Odpowiedziałam mu grzecznie „cześć Richard” z uśmiechem na twarzy, chociaż nie wiem jakim cudem odważyłam się na to. Jakoś w jego obecności zawsze miałam uśmiech na twarzy. Ailyn odprowadziła mnie do domu. Zadzwoniłam do Anet co u niej słychać, a potem do Sharon. Obie miały się wspaniale. No to chyba tylko ja czułam się jakoś niepewnie. Miałam dziwne uczucie, że ktoś mnie obserwuje. Oj Tarjo, Tarjo, już ze starości wariujesz, skarciłam siebie w głowie. Włączyłam telewizor i trafiłam na wywiad Nightplanet, gdzie mówili dlaczego odchodzi Anette, gdzie będą przeprowadzać przesłuchania i że są zadowoleni z dzisiejszych i, uwaga, WCZORAJSZYCH przesłuchań! Byłam w szoku jak to usłyszałam i strasznie bym chciała, żeby minęły dwa tygodnie. Zjadłam kolację, zrobiła sobie odprężającą kąpiel, przeczytałam do końca książkę „Weronika postanawia umrzeć” i poszłam spać. Hmm, pomyślałam, mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie normalna. Mam nadzieję, ze się podobało A w razie problemów to obiecuję, że się zgłoszę na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 31.12.09, 20:37 jak przestaniesz pisać to opowiadanie to uduszeizabije, bo już zaczynam się wciągać ok, to jbc ja pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 20:44 Nie martw się, nie przestanę tylko jak zacznie sie szkoła to może tak szybko nie będe dodawała, ale postaram się na przerwach pisać. Ciekawe czy będzie cisza na korytarzu, a jak nie to zamknę się w kiblu xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 31.12.09, 20:51 łihihihi xd pisz kiedy masz czas, kawałek kartki bądź dostęp do komputera i wenę , a ja czekam , czekam , czekam : D aaw, pokażę ci nagłówek mojego bloga, moja znajoma mi go zrobiła : D zapodaj.net/images/dcf1d31a76ad.png Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 20:59 Sweeeeet <3 zajefajny!!! A ja słucham Beyonce w Radiu Kotka bo przed chwilą była Utopia, a zaraz będzie One Love Estelle i Davida Guetty <3 Nie wiem czemu, ale podoba mi się One Love Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 31.12.09, 21:32 no nawet , nawet jest ta piosenka ;d aww , kocham ten nagłówek ;b Sharooon a co do radia kotek to sie nie wypowiem o____O najlepiej by było jakbym ja mogła wybierać co ma w nim lecieć , takie radio mweezy xd jeju , chyba sie opiłam xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 21:43 Chyba troszkę xDD Ale ja też zaczynam - przekupiłam mamę czyli Cel Osiągnięty xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 21:44 Jenyyyy, wypiłam szampan dla dzieci i już gadam jak idiotka Jednak mocnej głowy to ja nie będe miała xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 01.01.10, 00:26 hahaha , ja też nie mam mocnej głowy do picia , ;d mam to po tacie :< on też , trochę więcej sie napije , przytuli sie do wszystkich , powie jakiś beznadziejnie śmieszny kawał i kładzie sie spać , hihihi ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 01.01.10, 13:37 A ja na razie nie wiem po kim, no bo mam 12 lat więc to się okaże w "praniu" Chyba po moim bracie, coś tak mi się zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 02.01.10, 15:15 A niee wieem xD A u mnie jeszcze spadł śnieg i jest super Pojutrze do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 02.01.10, 21:09 u mnie też śnieżek się jeszcze zachował ;d aaaaaaaaaaa , błagam , nie wspominaj mi o tej okropnej instytucji zwanej szkołą całe szczęście za 2 tygodnie mam ferie i już nimi żyję * , * Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 02.01.10, 21:19 Już tylko 2 tygodnie masz??? A w jakim województwie mieszkasz bo wiesz, ja trochę zacofana jestem Mam fazę na WT i cały czas ich słucham i Capra - Low Day na YT, ale zaraz sobie ściągnę xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 02.01.10, 23:45 Świętokrzyskie ; 3 hahahahaha , wiem coś o słynnych fazach ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 03.01.10, 11:14 A moje województwo będzie pewnie ostatnio bo zachodniopomorskie A dzisiaj jeszcze do tego dołączył do moich faz "Tarot" z moim ukochanym Marco <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 03.01.10, 15:58 No, a niedawno się dowiedziałam, że jest jednym z najlepszych piosenkarzy w Finlandii i razem z innymi najlepszymi założył zespół. Okey, wiem, że mam skapa jakbym dopiero co się obudziła, ale lepiej później niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 03.01.10, 19:53 hehehe , w sumie racja ;d lepiej późno niż wcale xd czasem ja też nie wykazuję się zbytnią inteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 04.01.10, 17:02 No wiesz, czasem jak coś powiem i dla mnie to odkrycie, to dziewczyny w szkole się ze mnie nabijają, że mam takiego opóźnionego skapa xD Ja kcem spaaać Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 09.01.10, 01:15 no to witaj w klubie xD jeju , łeb mnie boli , CHCĘ FERIE. xc Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 09.01.10, 10:56 A ja będe miała dopiero od 1 lutego Ale w końcu weekend przynajmniej, a nie wiem czy patrzałaś na mojego bloga bo napisałam trzeci rozdział, a czwarty jest w połowie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 09.01.10, 10:56 Aaa, zapomniałam napisać, że fajny masz avatar, a zresztą nic dziwnego - Sharon... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 09.01.10, 14:26 właśnie czytam sobie twój rozdział na blogu ;d dzięki, twój avatar też super dopiero 1 lutego? współczuję, ja nie wiem jak przeżyję ten tydzień aapsik. omg, chyba znowu mnie bierze grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 09.01.10, 19:41 I jak tam "rerfleksję" po przeczytaniu? A ja w sumie to cały czas jestem chora, ale w domu potwornie mi się nudzi więc chodzę normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 09.01.10, 21:58 dobrze piszesz, serio ; O jestem pozytywnie zaskoczona ;d oj , a ja muszę chodzić do szkoły ;c dopóki jakoś jeszcze chodzę i nie słabne bardzo w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 10.01.10, 11:02 Jak miło A na wuefie to ledwo co ćwiczę xD Cały czas się przewracam i potykam Jeszcze tak daleko do ferii... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 10.01.10, 16:06 eh , wf jest zuy ;c ale piszę sobie zwolnienia ;d no daleko, daleko ;c a ja znowu prawie się zabiję w drodze do szkoły o_x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 10.01.10, 16:23 Ja chyba też się zabiję, ale dlatego, że jest tak ślisko i z koleżanką będziemy się brechtałytak, że słychać nas chyba w całej miejscowości Ale na szczęście jutro na 9:00 bo nie ma pani! Huraaa xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 10.01.10, 16:50 buu , szczęściaraaaa ;d tak, ja mam to samo normalnie prawie jak gwiazdy tańczą na lodzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 10.01.10, 20:17 Chyba (jak to koleżanka określiła) "Nasze tyłki tańczą na lodzie" bo jakie z nas gwiazdy xDD Huraa, zdaje mi się że głos mi się poprawia na bardziej Sharonowy albo Simonowy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 10.01.10, 21:03 hahahahaha , no i tak ładnie ;d aaa , no to gratuluję ;d dobra, zaszpanuję i powiem że umiem zaśpiewać w miarę dobrze The Last Time i Frozen Withinów , Amaranth też tyle że wydaje mi się że mam zbyt delikatny głos >,< wrrr -,- no , już zaszpanowałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 11.01.10, 13:20 No i dobrze, mi możesz szpanować i nie pomyślę, że jesteś walnięta xD A ja umiem prawie Tha Dance śpiewać i nawet w nocy mi się śni I umiem też Master Passion Greed i Bye Bye Beautiful bo cały czas na fonie słucham I brat zaraził mnie piosenkami zespołu Wardruna... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 12.01.10, 22:56 hahahaha , w sumie nie ma czym szpanować, ale trudno ;d a ja ostatnio mam jakieś dziwaczne sny ;c Warduna? coś tam kojarzę, przesłucham sobie jakiejś piosenki, to pewnie mi się przypomni ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 13.01.10, 14:17 Mi się podobają chociaż są "trochę" inne niż np. Nightwish. Ale ostatnio słuchałam kilku jak byłam w lesie sama i to dodawało taki fajny klimat <podjarana> xD A moja średnia na koniec półrocza jest zabójczo niska i dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 13.01.10, 16:42 co do szkoły - może się nie wypowiem >,< a co do Warduny... kurczę, dziwne klimaty, ale interesujące coś mi się wydaje że bardziej się z nimi zapoznam tym razem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 13.01.10, 20:10 Nooo, a przy Bjarkan i Hagall to trochę dziwnie się czuję :V Ale często ich nie słucham bo wolę Nightwish i ukochaną Tarję i Sharon... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 13.01.10, 21:25 jejku, ten zespół to... niby nic wyjątkowego, ale ma TO COŚ. albo mi się wydaje? niee... coś w sobie ma, kto wie, może to coś nawet polubię, albo i pokocham ;d taak, Tarja i Sharon. <3 niby lubię wiele zespołów metalowych, jednak one, Sharon i Tarja tak jakoś najbardziej lubię ;x dziwne, wiem. ale oprócz niesamowitego talentu są piękne. naturalnie piękne a nie wypchane botoksem ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 14.01.10, 14:14 No, są zdecydowanie ładne. Uwaga, zabłysną niesamowitą szybkością mojego mózgu - wczoraj dowiedziałam się, że Tarja jest młodsza od Anette! Chociaż moim i brata zdaniem Tarja wygląda na starszą... Ja osobiście je strasznie podziwiam za wygląd, jak i za głos i za sposób bycia sobą. I ich głos niewiele się różni od tego, który "mają w studiu" i ogólnie są BOSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 14.01.10, 21:07 wiesz, Tarja ma poważniejsze rysy twarzy, ma w sobie coś eleganckiego w dodatku ma czarne włosy i ubiera się też raczej na ciemno. to może ją postarzyć ;d jest przepiękna <3 btw. ja od zawsze chciałam mieć czarne włosy i jasne oczy. a co mam? jasnobrązowe kudełki i podkrążone nudne niebieskozielone oczy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 14.01.10, 21:33 Ja też bym chciała mieć czarne włosy i oczy takie jak ona, a dostałam też brązowe falowane włosy i ciemne oczy i jeszcze do tego mam okulary I dzisiaj cały czas czas słucham Tarji, a w sumie trzech piosenek i oczywiście próbuje śpiewać, bo bez tego się nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 14.01.10, 21:49 hehe, dokładnie ;d ja dziś na cały dom śpiewałam Die Alive, bo nikogo oprócz mnie nie było ;d jeju, i nawet udało mi się nie zafałszować , ale mój głos jest zbyt słaby i nudny żeby to brzmiało choć trochę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 15.01.10, 13:32 Ale trzeba próbować śpiewać, bo trening czyni mistrza I teraz doszło kilka piosenek do tych trzech Tarji, a niedługo na last.fm to chyba mi pokaże, że Tarji słucham najczęściej i będzie na pierwszym miejscu W końcu weekend, a jutro na Księżyc w nowiu idę do kina i będzie wyżerka z kinie xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 15.01.10, 23:36 no trzeba, trzeba ;d hehehe xd hmmm , ja nie pójdę ;c jakoś nie umiem się w ogóle do zmierzchu przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 16.01.10, 12:03 Ja też nie mogłam, ale przekonałam się do książek więc pomyślałam, że filmy też przydałoby się obejrzeć i powytykać błędy w scenariuszu A dzisiaj znowu na sanki z koleżankami i znowu będzie kulig xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 16.01.10, 19:56 hehehe ; ) ja dziś byłam na spacerze z przyjaciółkami. jezusmaria, zamarzłam prawie, zresztą one też, ale tak się rozgadałyśmy że hej ;d no i ciasteczka i czipsy którymi się pożywiłyśmy też dały nam energii, lol. ;d obiecałam że natrę Agę śniegiem, i to zrobię, a Kasia mi pomoże *cwaniak* wreszcie ferie mam. omg, jeszcze w to nie wierzę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 16.01.10, 21:37 Ufff, już po filmie i myślałam, że zabiję kogoś albo wstanę, i się do niego przejdę xD A na sankach było super, z koleżanką wpadałyśmy za każdym razem w trzciny, a raz prawie do jeziora My też się obżarłyśmy że hej! I się nie chwal, że masz ferie bo, bo, bo.... nie wiem co Ci zrobię, ale wiem, że coś Ci zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 17.01.10, 23:03 hahaha, ludzie w kinie czasem nie potrafią się zachować o,O jak byłam na HP to za mną siedziała grupka jakiś idiotek i się ciągle chichrały no i oczywiście żarły jakieś czipsy czy coś. a jak była ta scena w jaskini to kwiczały ze śmiechu, a to było przecież takie smutne... ;c za każdym razem szkoda mi Dumbledore'a ;d do jeziora? xD ale jesteście całe ? oj, boję się ;c aa, rzucę w ciebie śnieżką i popamiętasz xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 18.01.10, 13:28 Tak, takich ludzi nie powinno się wpuszczać do kina, zasrańce! Mi też szkoda Dumbledore'a Jakoś wyszłyśmy cało, chociaż przez chwilę myślałam, że wpadniemy xD Pff, to Ci wtedy oddam, ale większą śnieżką i też popamiętasz xDD I nie mów, że jesteś starsza i że trochę szacunku dla starszych trzeba mieć Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 18.01.10, 15:16 cieszę że się zgadzamy ;d ej, hola hola, właśnie miałam zrobić ci wykład o szacunku dla starszych ;d a ja ci oddam jeszcze większą śnieżką ; * Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 19.01.10, 17:12 Słuchaj, ja jak słyszę, gdy ktoś mówi, że trzeba mieć trochę szacunku dla starszych to mnię szlag trafia, bo ile można gadać o tym samym A co do śnieżek, to nie dość, że cię rzucę większą to (uwaga, uwaga) wrzucę Cię do jeziora i będziesz wiedziała, że z młodszymi się nie zadziera I też się cieszę, że przynajmniej MY w kilku kwestiach się zgadzamy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 19.01.10, 17:25 hehehehehe, nie no, z tym szacunkiem to ja żartowałam ;d omg, zaczynam się bać ! c: zdajesz sobie sprawę że ja tam zamarzne? i będziesz mnie miała na sumieniu, ty niedobra, ty ;d no, mnie to też cieszy ;d moja koleżanka była dziś u mnie i znowu chciała przemycić w swojej torebce MOJEGO misiaka :c ale ja byłam jak pałen rendżers i się nie dałam, hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 19.01.10, 18:14 No to brawo, dla rendżersa xDD No coś ty, nie wrzuciłabym Cię do jeziora bo nawet nie wiem gdzie mieszkasz i pewnie bym się nie odważyła JA CHCĘ FERIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 19.01.10, 18:27 nie no, możesz przyjechać, co prawda u mnie nie ma jeziora tylko rzeka, i to akurat niedaleko górki gdzie cała dzieciarnia zjeżdża na sankach, bo tam najlepiej <3 tak, rendżersy są kól c: a ja jestem zmęczona, w ogóle dziś mam strasznego pecha, boję się wychodzić z domu i to wszystko mnie dołuje. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 19.01.10, 19:28 Rzeka mi wystarczy A jakim chciałaś być rendżersem, bo ja różowym, ale to nic, że moim ulubionym kolorem jest czarny A dlaczemu masz pecha, tylko się ciociu mweezy nie załamuj i proszę, chociaż ty się nie dołuj Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 20.01.10, 12:47 hehehe, dobrze wiedzieć ;d ja mogę być żółtym c: ostatnio zauważyłam że w mojej szafie znaczna część ciuchów jest czarna, lol. a jak wczoraj pomalowałam paznokcie na czarno, to koleżanka powiedziała mi że robię się taka imoł O,O emo (dobra, powinno się mówić na ten styl : scene -,-) to moim zdaniem marna parodia gotów, a przynajmniej ja tak uważam c: taki mroczny imidż to śmiechu warte. dlatego też oberwała ode mnie po łbie c: Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 20.01.10, 14:00 To możesz ją zbesztać ode mnie, że nazwała cię emo Moim zdaniem to ten styl im nie wyszedł, bo masz zdecydowanie rację, że to podróbka gotów. A ja ostatnio widziałam w Szczecinie takie emo i myślałam, że razem z koleżanką się, za przeproszeniem, porzygamy Oni to jeden, wielki koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 20.01.10, 22:18 tak zrobię ;d no właśnie. hehehe, ja widziałam kilka razy takie dzieciaczki, przykro patrzeć. kilka dziuń ubranych całych na czarno, oczywiście ful oczojebnych słitaśnych dodatków oraz tapeta na twarzy + natapirowane włosy. całe szczęście że nie muszę ich oglądać codziennie, bo to było jak jechałam z moją kochaną rodzicielką do lekarza c: omg, mam fazę na tą piosenkę : klik. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 21.01.10, 16:15 Też się cieszę, że nie muszę tego oglądać na co dzień A ja teraz słucham wszystkiego po kolei, ale ostatnio miałam fazę na Ciaran's Well Tarji A w szkole dla przypału słuchamy i śpiewamy Sidneya Polaka - Skuter xDDD Ta piosenka mnie zawala z nóg bo jest tak zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 22.01.10, 18:04 hehehe, ale może bym się do takich widoków przyzwyczaiła... ; x może xD hahahahahahaha, szczerze mówiąc ta piosenka rzeczywiście jest przypałowa, a najgorsze jest to że niektóre trendi laseczqi xdee w mojej szkole potrafią śpiewać to na cały korytarz O__X i na serio to lubią O_O a ja śpiewam sobie The Islander, i znowu mi nie wychodzi, bo w pierwszej zwrotce mylę się w tym samym miejscu ciągle ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 22.01.10, 20:30 A dzisiaj mnie bierze chyba na Tarota, a na blogu mam następny rozdział I współczuję Ci, że musisz wysłuchiwać tych, którzy to śpiewają Ale u mnie w szkole to też mają już mnie i moich koleżanek dosyć, a mnie najbardziej bo drę japę najbardziej ze wszystkich. Aż nauczycielka chciała mi wpisać uwagę, ale looz xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 22.01.10, 23:37 idę czytać ;d hahahahahaa, tak trzymaj! ;d jeju, ale chciałabym mieć młodszą siostrę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 23.01.10, 12:00 Ja też bym chciała mieć siostrę i niekoniecznie młodszą Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 23.01.10, 14:42 haha, to może starszą? ;d wiesz, mam genialny pomysł, przyjedź do mnie, zrobimy z mojego brata emokida <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 23.01.10, 17:11 Owszem, starsza może być A co do Twojego brata, to nie mam nic przeciwko, ale żebym nie miała go na sumieniu Emokid co nie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 23.01.10, 17:56 hahaha, no cóż, myślę że aż takie groźne nie będziemy ;d pofarbuję mu jego włosy na czarny w różowe ciapki, ma krótkie włosy, więc jak mu się nie spodoba to może ogolić się na łyso xd emokidy to zuo ;< Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 23.01.10, 19:01 Emokidy wymiatają \m/ A skoro o emoidach rozmowa to u mnie w szkole jest dziewczyna, która się robi na emo Maaaamooo, co się dzieje z dziećmi XXI wieku Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 23.01.10, 23:02 uuuh, współczuję O___X nie no, imoł jest słit ;* cóż, niektórym już porządnie odbija, dziś zobaczyłam na enka zdjęcia moich dwóch koleżanek z podstawówki... dziwkarskie pozy, masa tapety na ryjach, dekolty do pępka oraz zachęcający opis zdjątek w stylu : 'KoMcIaJcIe xDeee ;* ;D *******' litości. a 4 lata się z nimi kiedyś przyjaźniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 24.01.10, 12:32 oł em dżi Współczuję Ci, a ile mają lat?? Ja też się przyjaźniłam z jedną aż 7 lat i teraz też się taka zrobiła, chociaż ma 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 24.01.10, 13:16 tyle co ja... hm, no to współczuję O,O co sie dzieje z tymi ludźmi, lol. właśnie mój brat patrzy jak ci odpisuję xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 24.01.10, 14:19 Mój brat też często patrzy jak odpisuję komuś i daje jakieś głupie komentarze, tak jak wtedy mówił, że jest zajebistym bratem xDDD O nie, przez ten tydzień tak mało słuchałam While your lips are still red że to aż do mnie nie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 24.01.10, 14:55 hehehehehehe, a jest? :d hm, to rzeczywiście dziwne ;d kurczaczek, zimno mi ;c *chlip, chlip* Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 24.01.10, 16:38 Wiesz, to zależy kiedy, ale teraz nie ma go więc jest zajebisty A mi nie jest bo dzisiaj się nigdzie nie ruszałam na dwór, a w domu cieplutko I z okna widać moje i koleżanki igloo, a obok stoi jeszcze jedno pewnie jej "chłopaka" Nie płacz Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 24.01.10, 22:21 hehehehe, coś w stylu kocham cię braciszku, ale na odległość? xD eh, ja ogólnie jestem zmarźluch i chyba grypa mnie bierze :< chłopaka? a cóż to za młodzieniec? xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 25.01.10, 12:33 Masz rację, ładna z nich para A z tym braciszkiem to dopóki nie wyjechał, to go nienawidziłam, ale teraz wiem, że jednak taki brat to rzadko kiedy się trafia, bo mnie nie bije i pomaga i dzięki niemu zaczęłam słuchać mojej ukochanej muzyki Hmmm, młodzieniec nawet fajny, ale jak dla mnie za bardzo dziecinny i wkurzający. A w sumie to wkurzający dla mnie, bo swojej dziewczynie nic nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 25.01.10, 14:14 hehehe ;d eh, każdy brat ma jakąś swoją dobrą stronę ( : nie bijesz się z bratem? nie wyobrażam sobie tego xD dziewczynie nie no, fajnie O,o a chłopaki na ogół to banda dzieciaków, muszą z tego wyrosnąć, a nam pozostaje czekać ;/ jakie to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 25.01.10, 14:27 Rzadko kiedy się bijemy, bo nie mamy za co się bić. Kidyś częściej się biliśmy, bo słuchałam czegoś innego niż on i się wkurzał Dokładnie, jakie to smutne, ale wolę czekać i do chłopaków mi się nie spieszy (całe szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 25.01.10, 21:30 hehehe, a ja i mój brat mamy bardzo różne gusta muzyczne, chociaż ostatnio spodobała mu się bardzo piosenka The Islander ;d byłam zaskoczona xD w sumie masz rację. ja przynajmniej mam na tyle problemów że nie potrzebuję kolejnego w postaci chłopaka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 26.01.10, 15:49 No to jest szansa, że Twój brat może być człowiekiem xD I chłopacy to zuo Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 26.01.10, 17:27 hahaha, no ja mam nadzieję ;d może jeszcze coś z niego będzie ;d tak, a przynajmniej ci, których znam xD właśnie czytam o kindermetalach w nonsensopedii <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 27.01.10, 14:15 No ja jeszcze nie wiem czy coś z nich będzie Hmm, chyba też sobie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 27.01.10, 18:13 hehe, zobaczymy ;d no poczytaj, poczytaj. takie tam głupoty czasem piszą że szok, ale jak się nie bierze tego na poważnie to można się pośmiać ;d jezusmaria, co oni na tym kotku wymyślili x_____x miejmy nadzieję że to chwilowe ;d już wystarczy nasza klasa. było fajnie, ale przedobrzyli i jest tandetnie oraz nudno. wymęczyłam wreszcie lekturę, łał. a myślałam że będzie gorzej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 27.01.10, 19:43 A jak zobaczyłam na nonsopedi metal (ludzie) to tak się brechtałam, że brzuch zaczął mnie boleć xD Zgadzam się, kotek przesadził i to doszczętnie A jaka lektura, bo ja po feriach będe przerabiała "Ten Obcy". Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 27.01.10, 19:54 hehehehehe ;d nonsensopedia jest kól właśnie. jeszcze tylko brakuje nam oceniania zdjęć i miliona innych zbędnych opcji ;* -,- Ten Obcy? hm, niezła książka jak na lekturę, za bardzo porywająca nie jest, ale da się przeczytać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 27.01.10, 21:11 Tak, nonsopedia wymiata A najgorsze będzie, jak zaczną dziewczyny (i chłopaki) dodawać takie zdjęcia, jak na n-k No ja mam nadzieję, że nie jest nudna A jaką przeczytałaś lekturę? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 27.01.10, 21:24 hehehehehe, tak, słit dziwkarskie foteczki z lotu ptaka, na których wdzięczą się dzierlatki z toną tapety, kotku broń nas od tego zua <3 nie jest najgorsza, tyle powiem ;d jak będziesz miała Stary człowiek i morze, to dopiero będzie nudne x___x dziadek nic, tylko gada do siebie, do ręki ewentualnie do zwierząt i sika gdzie popadnie, załamać się można ;d ja przeczytałam Kamienie na szaniec, ciekawe dość, jak na lekturę ;d ciekawa oczywiście jak przebrnie się przez wprowadzenie. i te inne pierdoły ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 28.01.10, 13:17 Mam nadzieję, że kotek to przeczyta, żeby nas bronił od tego zła Ale z dziadkiem to mnie powaliłaś xD Sika gdzie popadnie Może też będe miała w gimnazjum, ale jak na razie czytam Zwiadowcy: Płonący Most Księga 2. Muszę powiedzieć, że jest nawet ciekawa. A mi się spodobało zdjęcie Tarota, który mam na avatarze, chociaż wyglądają staro Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 28.01.10, 15:20 tak, wezwijmy kotka telepatycznie xd no ale taka prawda, no ;d Zwiadowcy? aa, czytałam c: rzeczywiście, ciekawa ta seria o Zwiadowcach ;d e tam, nie liczy się wiek, ważne że są tak samo świetni bez względu na wygląd ;d Maarco aaaaaaaaaaaaaaaaaapsik. zaraz urwie mi się nos O,O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 28.01.10, 19:10 Okej, wzywamy kotka telepatycznie xD Ale czasem myślę, że jestem dziwna, bo kocham się w 40 - sto paro latku Bo co mi tam, i tak go kocham, ale w szkole uważają mnie za walniętą I przez tą miłość do Marco zaprzestałam od niedawna zakochiwać się w realnych chłopakach I cieszę się, bo na przerwach przynajmniej normalnie jem i piję, a nie jak kiedyś, że jak GO widziałam, to dławiłam się wszystkim i mieliłam kęs bułki całą przerwę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 29.01.10, 19:39 taak, siądźmy w kółku i połączmy się z nim telepatycznie. omm. chyb... chyba... WYCZUWAM DUCHOWĄ WIĘŹ! xD jestem nienormalna x___O e tam, lepsze to niż zakochać się w no na przykład jakimś transwestycie xD poza tym nawet moja mama potwierdziła że Marco jak włosy przygładzi to bardzo przystojny jest xD hehehehehe, ciężkie jest życie dziewczyn xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 29.01.10, 20:05 To twoja mama ma rację i pozdrów ją Sorry, ostatnio każdego ze znajomych, którzy mają fajnych rodziców pozdrawiam Tak, my dziewczyny mamy przesrane. Gdzieś już słyszałam to zdanie, czyżby deżawi? A ja mam ferie, ale szkoda, że nigdzie nie wyjeżdżam, ale będzie spoko, bo jest pełno śniegu xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 29.01.10, 21:34 hehehe, ok, pozdrowię, nie no, to bardzo miłe jest xD no cóż, to ogólnie znana prawda jest więc deżawi bardzo możliwe xD buuu, nie mów mi już o feriach ;c SPALĘ SZKOŁĘ !!!!!!!1111111111oneoneone pomożesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 30.01.10, 11:07 Wiem, że mam czasem odpały,ale z tym od pozdrawiania rodziców to przesada xD Pomogę, ale ty pomożesz mi spalić moją, okej? Boże, dzisiaj śniło mi się, że jestem dziewczyną Marco, ale Marco jest taki młody i chodzi ze mną do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 30.01.10, 15:00 hahahahaha, ale wiesz, to bardzo miłe jak już ci wspominałam xD ok, pomogę, pomożemy sobie nawzajem, ja wezmę benzyne, a ty zapałki xD aaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, ale fajnie <3 wiesz, tak myślę że ładnie byście razem wyglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 30.01.10, 18:52 Tak, a raz wszystkich rodziców pozdrawiałam na wywiadówce, bo byłam na turnieju popatrzeć jak chłopaki grają. I każdy rodzic w brecht ze mnie xD Spoko, ja mam w domu mnóstwo zapałek więc większego problemu nie będzie A czemu byśmy razem ładnie wyglądali? Przecież mnie nawet nie widziałaś. Ale widziałaś mojego Mandaryna xD Ale szkoda, że Marco jest taki staaaryy A najmłodszy jest chyba Erno, c'nie? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 30.01.10, 22:41 hahaha, ale no o co chodzi, przecież to kultura na najwyższym poziomie jest xD w co grali? ok, to przynieś xD wiesz, ja tak podejrzewam może mam zdolności jasnowidzenia czy coś w tym stylu xD poza tym mniej więcej pisałaś jak wyglądasz, a ja mam bujną wyobraźnię więc wiesz no chyba ;d nie jestem pewna, ale prawdopodobnie tak, trzeba by sprawdzić xD Marco może i jest stary, ale jary joł, joł xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.01.10, 11:16 W piłkę ręczną i grał koleś który mi się podobał (podoba?) Tak, to już wiem, że masz bujną wyobraźnię xD A z tymi zdolnościami jasnowidzenia to też możliwe Dokładnie stary, ale jary xD Chociaż gdyby Tuomas był najmłodszy byłoby lepiej, bo Emppu jest taki niski, że ja chyba nawet jestem od niego wyższa xDD Tuomas urodził się w 1976, Marco 1966, Erno (xD) 1978, Jukka w 1978, a Anette w 1971, a Tarja 1977. A ja nadal się dziwie, że Anette jest starsza od Tarji 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 31.01.10, 13:54 hehehe, a to rozumiem, trzeba kibicować lubemu ;d no właśnie. a któż wie, może mam zdolności jak edzio ze zmierzchu hehehehehe, ale małe jest piękne, no ;d eeem, czy coś takiego ;d no ja też ;d w sumie wyglądają na rówieśniczki, a tu niespodzianka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 31.01.10, 14:13 Tak, ale nie wiem czy nadal mi się podoba czy nie. Wiem, że dziwna jestem no ale... Ooo, jak nie chcesz zdolności jak edziu - pedziu to możesz mi oddać bo ja z chęcią wezmę xD Czy ja wiem, Emppu nie jest taki ładny. Zdaje mi się, że wygląda jak przeciętny Fin: długie włosy, ubiera się tak normalnie... Ja myślałam, że Anette jest młodsza od Tarji bo na taką wyglądała, ale jak się okazuje magia fotoszopu robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 01.02.10, 20:54 hehehe, nie no, kobieta zmienną jest ;d nie no, ja się jeszcze zastanawiam, lol xD no cóż, fakt, ale i tak jest kól hehehe, na to wygląda ;d a Tarja jest naturalnie piękna <3 zero jakiś operacji plastycznych i jest piękniejsza od wielu celebrytek, aktorek etc. których najlepszy przyjaciel to botoks =,= Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 01.02.10, 21:26 Tak, a ja jestem w szczególności zmienna, co jest czasem wkurzające No to zastanawiaj się, ale poinformuj mnie, bo będę musiała jakoś odebrać Twój dar od Bogów xD No, masz rację i mam nadzieję, że nigdy sobie ich nie zrobi. I mam też nadzieję, że jej najlepszym przyjacielem będzie mikrofon, a nie botoks Ale fajnie by było, jakby to przeczytała i wiedziała o co nam chodzi... Następna rzecz wytworzona przez moją bujną wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 03.02.10, 19:10 hehehe, u mnie podobnie ;d ok, ok, jbc dam ci znać, lol xD taak, bo inaczej będę zmuszona jechać do niej i nakopać w tyłek, mówię serio xD taaak, super, a później by do nas przyjechała, lol xD a później ... ? hm *marzy* Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 03.02.10, 21:23 Tak, pojedziemy we dwie stopem do Finlandii xD A potem jakby przyjechała to dałaby przy okazji koncert i zaciągnęłaby za sobą chłopaków z NW. I buchnęłybyśmy Marco i Tuomasa A później siedziałybyśmy za kratkami za to, że ich uprowadziłyśmy, ale oni by nas wypuścili, po dłuuugich rozmowach z Marco, Tuomasem i Tarją xD Okej, uspokój się Kasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 04.02.10, 21:38 hahaha, kto wie, może nawet dotrzemy tam w tym roku xD taaak, i nie oddałybyśmy ich, a nawet jakby nas złapali to co tam, oni by nas uratowali, POPIERAM !!!!!!!!!!!1111111111 *szał* Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 04.02.10, 22:13 Taak, a ja mam wnerwa bo dopiero teraz uświadomiłam sobie, że ile razy już była Tarja w Polsce to ja nie byłam na żadnym z koncertów. Ale że aż w Warszawie lub w Krakowie.. O.o Tak, totalny szau xD Jezuuu, sąsiedzi którzy mieszkali o bok mnie przyjechali z Anglii i robią imprezę i puszczają na maksa piosenki Ale z koleżanką robimy imprezę u mnie i mamy już muzę typu Lady GaGa czy Ke$ha -.- I coś mózg mi się zatrzymał w rozwoju bo nie mogłam dokończyć rozdziału 7, ale już został dokończony i przy okazji jak pisałam , to się niesamowicie uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 05.02.10, 23:26 no ; x mam to samo ;c hehe, i szalejemy, szalejemy ;d lol xD no to zapowiada się... głośno xD kesza? O,o no to współczuję :< spoko, dobrze że wreszcie jest, idę czytać <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 06.02.10, 10:37 Tak, impreza na całego xD Jakiś gościu z tej ich imprezy zwymiotował na klatkę schodową O.o Uwierz mi, same sobie współczułyśmy -.- Ale włączyłyśmy po jakimś czasie moje piosenki i zagłuszałyśmy ich W sumie to cały czas słuchałyśmy Epicy np. Illusive Consensus alco Nightwisha - Master Passion Greed co najbardziej wkurzały ich xD No to czytaj, czytaj a ja biorę się za następny rozdział Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 08.02.10, 10:43 lol, hardkor z niego, ekhem O,o wierzę na słowo. hehehehhee, i dobrze ;d ja tak lubię brata wkurzać <3 a mnie boli ząb :< a jutro będę miała boski prezent urodzinowy - z 4 przedmiotów będę pisać sprawdzian/kartkówkę. chemia, fizyka, biologia, angielski. zamorduj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 08.02.10, 10:58 Hahaha, tak hardkor z niego xD Ja też będę wkurzała brata, ale od jutra, bo jutro przyjeżdża A mnie kręci się w głowie. Już chyba z tych nudów. Mogłabym już pójść do szkoły No to jutro założę wątek: Słit urodziny mweezy! xD Wyszukuj go jutro I nie zamorduję Cię bo jesteś za fajna. Kogoś innego to bym zabiła z chęcią... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 10.02.10, 21:21 masakra xD hehehe, no nieładnie, nie cieszysz się że twój kochany braciak wraca? ;d ojj, to oddaj mi te wolne dni, ja z chęcią je sobie wezmę xDD bo już ledwo żyje O,o' aaaaa, jak słit ;* ale chyba ktoś usunął wąteczek bo nie widziałam żadnego takiego :< aaaaaaaaaaaaaaaaa, ja fajna? wow, dzięki kogo? wiem, jestem ciekawska :< Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 11.02.10, 13:06 Tak, cieszyłam się 2 dni temu. Teraz prawi mi morały i mnie wkurza I patrzy jak Ci odpisuję. Ciotas. I sam dodał, że każe mi myśleć czego nie lubię No to z chęcią Ci oddaję Ano niestety usunęli. Ciekawe czemu, pewnie kotek musiał usunąć, bo zrobiłam na oficjalnym :< No jasne, że jesteś fajna Dzisiaj, brata. A w inne dni to też pewnie jego, ale zobaczymy jak to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 16.02.10, 14:20 hehehehehehehehehe, myślenie jest męczące patrzy jak odpisujesz? to jak mój brat, też czasem za bardzo sie interesuje -,-'' buu, kotek mnie nie lubi ;c dziękuję, ty też <3 hehheehe, skąd ja to znam ; d a ja nie byłam dziś w sql, bd miała znowu badania ;,c ale za to pośpiewałam sb trochę, mam fazę na I wish i had an angel <3 i coraz więcej ludzi się mnie boi, hahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 16.02.10, 16:31 Ale mogliby zacząć się interesować w inny sposób, a nie, patrząc jak odpisujemy. A potem się na mnie drze, że robię błędy, że na forum piszą tylko cioty i te pe. -.- Zapewne luuuubi <3 A jakie badania? (sorry za moją wścibskość :p) Śpiewaj, śpiewaj. Ja już mojemu bratu załatwiłam, że będzie moją tancerką estradową xDD Pff, ja się Ciebie nie boję I skorzystałam z okazji i mam cię na liście kontaktów na gg Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :D 16.02.10, 22:05 właśnie >,< masakra. niee, kotek mnie nie lofcia ;< hm, podstawowe, pobieranie krwi itede. znowu będą mnie kłóć ;c załamka. hahaha, tancerka estradowa? xD brzmi ciekawie, bardzo ciekawie oo, to dobrze. miła odmiana, lol xD no ok, ok, przesadziłam, ale słyszałam już że ktośtam sie mnie boi, enpe dzisiaj. xD opowiedziałam koleżance historię jak to moja inna koleżanka powiedziała że wyglądam dziś jak wampir i że sie mnie boi. zapytałam mojej koleżanki czy ona też się mnie boi, a ona odparła że tak. ale ciupinke tylko xD ale się boi xD masakra ;d ej, to pisz na giegie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: :D 17.02.10, 15:31 Ejj, bo pójdę i pobiję kotka <robi groźną minę> Kotku, strzeż się Kasi! xD Ale mam szczęście, że mi nie muszą pobierać Nie załamuj się, mam nadzieję, że było i będzie dobrze! Hahaha! Jak wampir. A ty tak nie lubisz Edzia-Pedzia xD No to rzeczywiście ma powody do bania się Ciebie Okej, okej będę pisała na giegie Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczaa. Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 00:12 Ja nie zanam ; D Odpowiedz Link Zgłoś