Dodaj do ulubionych

Within Temptation , Nightwish ...

• vasine Re: Within Temptation , Nightwish ... 30.11.09, 11:37
      Within Temptation słucham.
    • justyna13 Re: Within Temptation < 3 30.11.09, 17:24
      Ja słucham. Uwielbiam ich piosenki. To się nazywa prawdziwa muzyka, a nie jakieś
      przesłodzone pseudo-gwiazdki.
      • madi.97 Re: Within Temptation < 3 02.12.09, 19:57
        Słucham i kocham oba zespoły są świetne serce
        Chociaż w Nightwish wolałam śpiew Tarji, ale Anette też ma ładny głos wink a o
        wokalu Sharon z Within to już nie wspomnę, poprostu cudowny
        • rosalie_vampire Re: Within Temptation < 3 02.12.09, 21:15
          U mnie wszystko zaczęło się od pewnego forum, na pewnej stronie ,o pewnym młodym
          czarodzieju.Zaczęłam "mocnej" czyli od Nightwish i zakochałam się w głosie
          Tarji ,potem tak jakoś naturalnie przyszło WT. serce
        • mweezy Re: Within Temptation < 3 02.12.09, 21:19
          madi.97 , ja ogólnie lubię metal , głosy operowe są przecudne i bardzo podziwiam
          osoby potrafiące tak śpiewać...

jednak głos Sharon ma coś takiego że po prostu WIELBIĘ jej głos : x

big_grin
    • lilinette_ W.T 02.12.09, 21:18
      Słucham Tylko jednej piosenki Within Temptation , a konkretnie
      Memories . Bardzo ją lubię.
      Pomaga mi się odstresować ...
      • mweezy Re: W.T 03.12.09, 10:23
        jejku , kocham Memories ; x

ubóstwiam wręcz , ale to nie jedna fantastyczna piosenka WT wink

polecam ci na prawdę ich wszystkie piosenki , na pewno jeszcze jakąś polubisz wink
        • kasiula1997 Re: W.T 03.12.09, 16:52
          Ja kocham The Howling i Stand My Ground serceserceserceserce
          • mweezy Re: W.T 03.12.09, 19:20
            piis , loow , metalll xd
            • mweezy Re: W.T 04.12.09, 23:26
              aa , jestem przedziwna , słucham Bye bye beautiful (btw. mam fazę na tą piosenke
              , ostatnio była All we know , Paramore xDD) i próbuję udawać Marco , co niezbyt
              mi wychodzi sciana

haha xD

mam głupawkę shock
              • kasiula1997 Re: W.T 05.12.09, 11:12
                To ja caly czas próbuje być Tarją i udaję, że mam "operowy" glos xDDD
                U mnie głupawki są baaaardzo częstym zjawiskiem wink
                • mweezy Re: W.T 05.12.09, 21:27
                  hahaha big_grin
                  a kto nie ma głupawek , chyba nie ma takiej osoby xD

chociaż niee , zapomniałam o dwóch kujonkach z mojej klasy , które są taakie
                  mondre , pozjadały wszystkie rozumy i to prawdopodobnie dosłownie ; x

u cb w klasie też są takie irytujące jednostki ? ; //
                  • kasiula1997 Re: W.T 06.12.09, 12:02
                    Nooo, takie dwie dziewczyny nie dość, że myślą, że są najładniejsze to jeszcze
                    do tego są kujonami jakich świat nie widział sciana
                    Ale czasem z nich polewka jest więc...
                    • mweezy Re: W.T 06.12.09, 15:13
                      dokładnie big_grin
                      najpięękniejsze , takie że nie potrzebują ani odrobiny makijażu , bo to zaćmiewa
                      ich hmm ... 'urodę' [!] jedna gruba jak beczka , druga chuda jak szczapa sciana

ok , jestem niedobra , offtopuję i obgaduję kuleżanki xD
                      • kasiula1997 Re: W.T 06.12.09, 16:45
                        Niee, u mnie jedna owszem chuda jak szczapa i się odchudza (hahaha), a druga
                        (nic dziwnego - blondynka) idiotka do potęgi ętej xD
                        A koleżanki to obgaduję kiedy tylko można, bo moge się z nich pośmiać xD
                        • mweezy Re: W.T 06.12.09, 21:14
                          hahaha xD
                          to tak jak ja xD
                          jejku , ale my niedobre xD
                          hahaha xD
                          nie no , nie wszystkie blondi to idiotki , ale większość taak tongue_out
                          chociaż moje 2 przyjaciółki są blondynkami i są głupsze od wielu brunetek ,
                          które znam cool
                          ale ja jestem brunetką xD
                          ok , namieszałam xD

ej , a ta co sie odchudza to jakaś anorektyczka ? brr o_O

znam jedną dziewczynę , która ma anoreksję , uch ; x
                          • kasiula1997 Re: W.T 07.12.09, 14:15
                            Niee, mówi że nie ma chociaż gdyby miała to bym się nie zdziwiła wink
                            A i całe szczęście także jestem brunetką, więc się nam poszczęściło big_grin
                            A to, że obgaduję koleżanki za plecami to wie cała szkoła xD Ale sama nie jestem
                            bo moja najlepsza przyjaciółka też tak obgaguje, i zdaje mi się, że zaraziła się
                            ode mnie xD
                            • mweezy Re: W.T 07.12.09, 21:22
                              hahaha , czyli nie pójdziemy do nieba ; 3

chociaż ...

grzeczne dziewczynki idą do nieba , a niegrzeczne tam gdzie chcą big_grin

łahahhahahahhahaha xD

shock

tongue_out

aaa , dziś u mnie w sql był konkurs Mam talent , i wystąpiło dwóch chłopaków ,
                              grali jakąś piosenkę bodajże jakiegoś zespołu heavy metalowego , ale szczerze
                              mówiąc ten koleś co śpiewał , zaśpiewał tak że nawet nie wiem po jakiemu to było o_O

ale chłopak , który grał na gitarze był słodki big_grin
                              • kasiula1997 Re: W.T 08.12.09, 16:33
                                xD

Moim zdaniem kolesie, którzy grają na gitarze są zazwyczaj słodcy wink
                                • mweezy Re: W.T 09.12.09, 10:52
                                  oł jes big_grin serce

chociaż nie wszyscy bo jak w tym Mam talent wystąpił taki kolo , też grał
                                  na gitarze , to dość że miał sweterek wpuszczony w spodnie to jeszcze grał tak
                                  jakby miał nie nastrojoną gitarę shock nie , to nie było słodkie xD
                                  • kasiula1997 Re: W.T 09.12.09, 14:11
                                    Noo, zdecydowanie nie było, ale to Polacy, a popatrz na Marco (okej, może ci się
                                    nie spodobać) albo na Nicka Jonasa. Oni są słodcy, chociaż Marco za stary, ale
                                    Nick w sam raz big_grin
                                    • mweezy Re: W.T 09.12.09, 18:09
                                      taak , zdecydowanie Nick jest przesłodki big_grin
                                      ale np. Marco czy Tuomas też coś w sobie mają big_grin
                                      • kasiula1997 Re: W.T 11.12.09, 12:48
                                        Noooo, ale ja zawsze mylę Jukkę i Empu xD
                                        A mi się bardziej podoba Marco, ale troszkę za stary i ciekawe, jak byśmy się
                                        porozumiewali xD Poduczyłabym się trochę angielskiego i chyba by było dobrze wink
                                        • mweezy Re: W.T 11.12.09, 22:00
                                          hahaha big_grin
                                          no , na pewno byłoby ciekawie tongue_out
                                          jbc ja bd stała obok ciebie ze słownikiem i ci podpowiadała xD
                                          na pewno będzie wszystko ok big_grin

ahh , marzenia : x
                                          • kasiula1997 Re: W.T 12.12.09, 10:59
                                            xD Ten pomysł ze słownikiem byłby przypałowy i to na maksa xD

Masz rację, ach ta nasza wyobraźnia wink
                                            Ale co byśmy bez niej zrobiły?
                                            • mweezy Re: W.T 12.12.09, 13:59
                                              haha , no wiem że przypałowy , ale ważne że byście się dogadali xD
                                              ooooo , wyobraziłam sobie to xD
                                              i zaskoczoną minę Marco też
                                              aaaaaaaaaaahahahhahahahha xDD

no cóż , bez wyobraźni i marzeń byłoby w moim przypadku gorzej niż jest , tak to
                                              przynajmniej można się oderwać od nudnej szarej rzeczywistości ; x
                                              • kasiula1997 Re: W.T 12.12.09, 16:13
                                                Zgadzam się i jak napisałaś o tym słowniku, też to sobie wyobraziłam i też minę
                                                Marco gdzie się patrzy na nas jak na idiotki xD
                                                A ja koooocham swoją wyobraźnię wink
                                                • mweezy Re: W.T 12.12.09, 20:48
                                                  hahaha , taak , bez niej i bez muzyki byłoby ciężko <3
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 12.12.09, 22:02
                                                    No, zdecydowanie byłoby ciężko. Zwłaszcza, że od muzyki to już od dłuższego
                                                    czasu jestem uzależniona wink
                                                  • mweezy Re: W.T 13.12.09, 01:41
                                                    heh , i prawidłowo big_grin
                                                    ja zawsze dzień zaczynam od słuchania muzyki , kiedy zmieerzam ku
                                                    przystaankooowi i czekam na autobus tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 13.12.09, 14:36
                                                    Ja specjalnie wstaję wcześnie, żeby posłuchać muzy na fonie. A do szkoły mam
                                                    blisko i idę z koleżanką i zawsze gadamy o czymś tongue_out
                                                  • mweezy Re: W.T 13.12.09, 17:18
                                                    heh , moja koleżanka się bulwersuje że jej nie słucham , tylko słucham muzyki ,
                                                    chciała mi nawet kilka razy zabrać słuchawki , kradziejka jedna devil

no co ja poradzę że jak ona czasem sie rozgada to wolę posłuchać muzyki ? tongue_out

hehe tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 13.12.09, 20:39
                                                    My zazwyczaj gadamy o chłopakach bo w sumie tylko z nią mogę o tym pogadać, bo u
                                                    mnie w klasie nikt nie lubi o tym gadać.
                                                    No a wiadomo, że o chłopakach każda DORASTAJĄCA dziewczyna lubi gadać xD
                                                  • mweezy Re: W.T 15.12.09, 21:16
                                                    haha , taki już nasz los tongue_out
                                                    chociaż niektóre dziewczyny , których ograniczony światek kręci się wokół
                                                    chłopaków i błyszczyka stanowczo przesadzają .
                                                    żaałosne barbie .
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 16.12.09, 14:08
                                                    A żebyś wiedziała, ale ja mieszkam na takim zadupiu, że jeszcze nie widzialam
                                                    takiej dziewczyny wink
                                                    Ale w Gdańsku - pełno takich confused
                                                  • mweezy Re: W.T 16.12.09, 15:35
                                                    eh , ja też mieszkam na takim zadupiu , ale niestety miałam okazję spotkać się z
                                                    takimi plastikami : //

Boże , jestem wykończona o,O
                                                    chcę już święta santa

jeszcze całe 4 dni jeszcze muszę spędzić w budzie , nie dam już rady na finiszu xD
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 16.12.09, 19:42
                                                    Noooo, ale we wtorek Wigilia Klasowa i będziemy się znów rzucać żarciem xDDD
                                                    A ja już się w szkole obijam, bo mi się nie chce i ŻĄDAM ŚWIĄT W TEJ CHWILI! xD
                                                    santachoinkaprezent
                                                  • mweezy Re: W.T 16.12.09, 21:45
                                                    łee , ja nie moge sie obijać ;c
                                                    jutro to jeszcze mam luz , ale w pt test z religii [wiem , wiem POGIĘŁO ICH -
                                                    test z religii? o_O]
                                                    no i w poniedziałek z historii bd odpowiadać a we wtorek z wosu ;c

to wstrrrrętne xD
                                                    tak nas , biednych uczniów przemęczać shock

haha , ja mam w poniedziałek wigilie klasową , zapewne też będzie ciekawie xD
                                                    zwłaszcza jak sie chłopaki na to wszystko rzucą xDD

tak , ja też żądam świąt santa xd
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 18.12.09, 14:24
                                                    U nas też chlopacy zawsze pierwsi do żarcia z zwłaszcza do chipsów xD
                                                    A ja tylko dzisiaj miałam sprawdzian z przyrody, a w poniedziałek poprawa z
                                                    matmy, ale mam nadzieję że będzie dobrze tongue_out
                                                  • mweezy Re: W.T 18.12.09, 15:27
                                                    hahahaha , chłopaki są okropne ; 3
                                                    a u mnie będzie w tym roku lepsza wigilia klasowa , bardziej się postaraliśmy i
                                                    będą śledzie , sałatki , jakieś ciasta , owoce , słodycze , barszcz . zapowiada
                                                    się miło xD
                                                    podejrzewam że będziemy jeść głównie , a później pisać po tablicy , a chłopaki
                                                    założę się że zaczną rzucać jedzeniem , a jak pani zobaczy to będzie źle o,O

z matmy ? e , dasz radę tongue_out
                                                    a ja dziś z religii o,O
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 19.12.09, 10:57
                                                    U nas też będziemy mieć potrawy bardziej Wigilijne, więc mam nadzieję, że będzie
                                                    wszystko dobrze i nie wrócę z koszulką całą poplamioną i od razu do wyrzucenia
                                                    xD A my jeszcze idziemy potem na jasełka jakieś czego ja nie lubię, bo pani
                                                    (znając życie) usiądzie obok mnie, a ja lubię gadać z przyjaciółką i będzie mały
                                                    problem...

Sprawdzian z religii, to i nas jest najlepszy. Siostra pozwala nam patrzeć do
                                                    Biblii, książek i zeszytów, więc każdy ma szóstki, piątki i czwórki wink
                                                  • mweezy Re: W.T 19.12.09, 15:40
                                                    hahaha , big_grin
                                                    u mnie też pewnie bd jasełka , i bd sie nudzić bo w tym roku nie chodze na koło
                                                    teatralne bo i tak więcej mnie by na nim nie było niż bym była ;c
                                                    niefajnie ; 3
                                                    haha , a ja bd musiała obczaić jakieś miejsce wolne od chłopaków ; / bo znowu
                                                    będą łaskotać , wkurzać , gadać wrr -.-
                                                    łee , zamień się ;c
                                                    ja też chcę takie testy xD

aa, powinnam teraz robić sałatkę shock
                                                    nie chce mi sie xD
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 19.12.09, 19:47
                                                    Ja też muszę robić sałatkę. I też mi się nie chce, i znając życie mama za mnie
                                                    zrobi smirk
                                                    U mnie też chłopacy dokuczają, a ja wtedy nie bede mogła popatrzeć na
                                                    zajefajnego chłopaka crying
                                                    Albo znając życie, będzie brał udział w jasełkach i wtedy cała klasa będzie
                                                    miała z niego hahane, bo ktoś się wygadał chłopakom, który mi się podoba confused
                                                  • mweezy Re: W.T 19.12.09, 22:26
                                                    wrrr , współczuję ci kiss
                                                    takie debile , które nie wiedzą co to zachowanie tajemnicy ... szkoda na nich
                                                    słów ; x
                                                    mam to samo ; x
                                                    koleżanka sie wygadała takiej drugiej że podoba mi sie taki jeden i jak on
                                                    przechodzi to ciągle mnie szturchają sciana i gadają 'eej , idzie twój chłopak
                                                    , hihi ' -.-
                                                    chociaż odkąd sie na nie wydarłam i dostały po łbie to trochę się ograniczają z
                                                    głupimi zachowaniami.
                                                    trochę o,O
                                                    hm.
                                                    poza tym on ma dziewczynę , więc może mi się tylko podobać devil
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 20.12.09, 12:19
                                                    On też ma dziewczyne crying
                                                    A jak na religii dzieliliśmy się opłatkiem to każdy podchodził do mnie i mówił:
                                                    I życzę Ci żebyś miała mnóstwo dzieci z Grackiem.
                                                    I jak przechodzi obok to też mówią, że idzie mój chłopak, albo gadają z nim na
                                                    mój temat (wiem, bo koleżanka podsłuchała wink).
                                                    Już tylko 4 dni! santachoinkaprezent
                                                  • mweezy Re: W.T 20.12.09, 20:22
                                                    heh tongue_out

tekst patrz , idzie twój chłopak znam już na pamięć -.-'

oo , to widzę że u cb wszystko powoli zmierza do happy endu big_grin [?]

taak , CAŁE 4 dni o,O

spoko , jakoś przeżyjemy [eee , no jakoś xD]
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 21.12.09, 12:24
                                                    Taaaaa, happy end jest (moim zdaniem) tylko w bajkach. A nim to tym bardziej nie
                                                    będzie sad

A te 3 dni jakoś przeżyję. Dziś dzień z koleżankami, jutro wigilia klasowa, a
                                                    pojutrze zajmowanie się świętami. Myślę, że będzie spoko big_grin
                                                  • mweezy Re: W.T 21.12.09, 17:07
                                                    eh , głupie to wszystko sciana

ja dziś miałam wigilię klasową .

omj , ale sie brechtałyśmy z dziewczynami big_grin

haha , to było świetne santa

ubrałam w dodatku choinkę i juuuż czuję magię świąt normalnie choinka

teraz oby tylko śnieg został tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 22.12.09, 12:33
                                                    No, u mnie też Wigilia była dzisiaj i było przyjemnie tongue_out
                                                    A czy śnieg zostanie to nie wiem, bo podobnież ma być "odwilż" czy coś takiego uncertain

Szkoooooda crying
                                                  • mweezy Re: W.T 22.12.09, 14:23
                                                    heh tongue_out

no niestety , też o tym słyszałam ;c
                                                    i kiedy ja na sanki pójdę , omg tongue_out
                                                    a tak serio , to ...

zimno mi o,O
                                                    i śpiewam sobie , ale wychodzi mi raczej tak jakby wycie , bo śpiewam
                                                    Angels WT . xD
                                                    a w szkole znowu mi i Natalii odbijało i śpiewałyśmy sobie na parapecie sciana
                                                    całe my tongue_out

kto mi przyniesie kocyk ;c xD
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 22.12.09, 15:59
                                                    Ja też nie pójdę na sanki crying
                                                    Także próbuje śpiewać, ale Illusive Consensus Epicy i też coś nie wychodzi smirk
                                                    Ja z moimi koleżankami jak mamy na później niż na 8.00 do szkoły to też śpiewamy
                                                    na parapecie jak idiotki i zawsze panie wychodzą nas opierdzielić big_grin

• mweezy Re: W.T 22.12.09, 21:32
                                                    hehehehe tongue_out

nauczyciele są czasem dziwni ; 3

a nawet częściej niż czasem ; 3
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 23.12.09, 15:01
                                                    No, codziennie (niestety) uncertain
                                                  • mweezy Re: W.T 23.12.09, 20:25
                                                    taa , normalnie skazany na szkołę
                                                    od poniedziałku do piątku ; //

zmęczona jestem ; x
                                                    te przygotowania do świąt wykańczają o,O
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 24.12.09, 11:44
                                                    I to strasznie wykańczają i jak zwykle usiąde przy stole i będe wykończona. A
                                                    jedyne ukojenie to PREZENTY! xDD prezent
                                                  • mweezy Re: W.T 24.12.09, 15:01
                                                    haha , dokładnie tongue_out

a wczoraj wysłałam ostatnie kartki świąteczne , bo zapomniałam tego zrobić
                                                    wcześniej santa

mam skleroze shock
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 25.12.09, 18:23
                                                    Ja już dawno wysłałam, ale gdyby nie mama... tongue_out
                                                  • mweezy Re: W.T 25.12.09, 23:33
                                                    heh tongue_out
                                                    aaa , stwierdzam że muszę się kontrolować żeby jeszcze nie utyć przez święta
                                                    scared
                                                    ciekawe czy mi się uda , lol xD
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 26.12.09, 19:40
                                                    Ja tam nigdy nie tyje i mam szczęście big_grin
                                                  • mweezy Re: W.T 26.12.09, 19:58
                                                    łe ;c
                                                    szczęściaaara z ciebie .
                                                    ja niestety wciąż z tym walczę scared

żeby tylko zbytnio nie przytyć ;c
                                                    wrr =,=
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 27.12.09, 10:30
                                                    Chociaż muszę się przyznać, że w tym roku przytyłam crying

A jak tyle przytyję w przyszłym roku to nie będę mogła chodzić do mojego ulu
                                                    sklepu ze spodniami scared
                                                  • mweezy Re: W.T 27.12.09, 16:48
                                                    e tam , na pewno nie będzie tak źle : )

aa mnie coś wzięło na słuchanie Lacuna Coil tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: W.T 27.12.09, 17:44
                                                    A mnie na słuchanie soudtracków z filmów i gier i Epicy tongue_out
                                                    Osobiście nie słucham Lacuny Coil, ale znam no bo co, trzeba znać najlepiej
                                                    wszystkie takie zespoły wink
                    • karolinek Re: W.T 27.12.09, 17:49
                      Marlin Manson jeśli chodzi o metal . c:
              • anusia9 Re: W.T 02.01.10, 17:41
                a tak odemnie to tu macie dyskografie w.t. kiss

s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=87219
              • cranche Re: W.T 02.01.10, 21:30
                Słucham bardzo często smile Byłam na koncercie Nightwisha tylko niestety była
                Anette a nie Tarja
                • kasiula1997 Re: W.T 02.01.10, 21:44
                  Byłaś??????????????

Ale szkoda, że była Anette bo z Tarją są "większe emocje" xD
    • boring Re: Within Temptation , Nightwish ... 06.12.09, 12:08
      Within Temptation!!! uwielbiam ich! cool
    • rosalie_vampire Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 20:26
      Kasiula wspominała coś o Epice w sumie to nawet fajny zespół.a może słyszał ktoś
      o zespole
      Sirenia? Grają gotycki symfoniczny metal.
      The other side:
      The other side
      The path to decay
      The path to
      decay
      • mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 21:05
        no ba , pewnie że słyszałam cool
        i min. dlatego kocham Norwegię tongue_out
        Ailyn jest superr big_grin

devil
    • tokio_hotel_483 Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 21:26
      to ostatnie znam tylko jedną pieśń ale fajna;D
    • sonia07 Re: Within Temptation , Nightwish ... 07.12.09, 21:47
      Nightwish słucham od niedawna.
    • nici Re: Within Temptation , Nightwish ... 08.12.09, 16:38
      nie
    • collage Re: Within Temptation , Nightwish ... 08.12.09, 16:43
      baa,ja.
    • eleine Ja uwielbiam WT!!! 10.12.09, 14:36
      Sharon ma świetny głos! serce
      • mweezy ;) 10.12.09, 20:50
        zgadzam się .
        uwielbiam jej głos , ona jest w s p a n i a ł a

big_grin
    • colaxdd Re: Within Temptation , Nightwish ... 13.12.09, 15:29
      Jasne że słucham! Uwielbiam ich, ale z Tarją
    • colaxdd Re: Within Temptation , Nightwish ... 17.12.09, 14:36
      Jasne że ludzie słuchają tylko trzeba takich znaleźć wink Ja słucham od niedawna,
      uważam że są świetni, niestety nie wiele osób podziela moje zdanie..
      A jak słucham Nightwisha to z Tarją bo jak dla mnie to Anette nie umie śpiewać.
      Ale za to Sharon i Tarja mają piękne głosy big_grin
      • mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 17.12.09, 16:58
        słuchają , słuchają , wystarczy popatrzeć na tłumy na koncertach wink
        niestety nie do wszystkich taka muzyka trafia , no cóż , nie każdy lubi takie
        ostre , mroczne klimaty , wystarczy spojrzeć na moją klasę , w której szczytem
        gustu muzycznego jest słuchanie przez 3 czy 4 osoby Michaela Jacksona ; x
        nie sugeruję że Michael nie był dobrym artystą , ale na Boga , są tak samo
        dobrzy jak on , a nawet lepsi !

Anette umie śpiewać , co prawda nie ma tak cudownego głosu jak Tarja [którą btw
        wolę] ale jednak nie jest najgorsza moim zdaniem . Przecież byle kogo by nie
        brali za Tarję , chociaż mogli jej dać godniejszą następczynię wink

ale się rozpisałam tongue_out
    • olive Re: Within Temptation , Nightwish ... 19.12.09, 11:11
      Ostatnio zaczęłam słucham Within Temptation . Spodobał mi się ten zespół , szczególnie
      wokal ; myślę , że może mieć dużo do zaoferowania .
    • xxewkaxx22 Re: Within Temptation , Nightwish ... 19.12.09, 15:48
      Pewnie że słucham to są super zespoły smile
      !!!!serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • coloredcrayon Re: Within Temptation , Nightwish ... 20.12.09, 12:23
      Słuchałam kiedyś Nightwish teraz słucham Seether
    • atuu. Re: Within Temptation , Nightwish ... 21.12.09, 21:18
      omfg. Within'i, Nightwish.. < 3 moje Słońca. < 3
      poza tym uwielbiam jeszcze Evanescence < 3, Three Days Grace < 3 i jeszcze parę innych, jeśli mówimy o tej muzyce. ; )

aj, w końcu wątek inny od Majli, Selęki i Dżonaskóf. : D
    • violet_ Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 12:40
      znam, znam. słuchałam jeszcze stosunkowo niedawno, aczkolwiek nie doznałam w ich
      muzyce objawienia, które by mnie zmieniło. ;3
      • soulik. Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 12:48
        Ja słucham . Boskie mają piosenki xd.
    • sonia321 Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 13:15
      Tylko Within ;D
    • monik4 Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 13:17
      Ja nie
    • maniaxx Re: Within Temptation , Nightwish ... 22.12.09, 15:31
      Within Temptation
      jedna piolsenka tego zespolu bardzo mi sie podobawink
      a poza tym to tego nie slucham wink
    • anka2291 Re: Within Temptation , Nightwish ... 23.12.09, 20:28
      nie....a co fajni są?
      • bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 01:13
        przesłuchałam Amaranth : >
        napisałaś, że metal symfoniczny, to się nastawiłam na ryki, krzyki,
        machanie włosami, a tu niespodziewanka miła.
        ładna piosenka ] : - >
        • mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 01:26
          bouche , symfoniczny metal jest piękny , elegancki serce chociaż...
          przesłuchaj sobie Nightwish - Bye bye beautiful tongue_out aczkolwiek krzyki, ryki i
          machanie włosami
          kocham również devil bo tu chodzi o wyrażanie emocji , o
          bycie mrocznym no i o dobrą muzykę serce przynajmniej ja to tak odczuwam ,
          moja miłość do metalu jest wjelka , choć broniłam się przed tym kiedyś tongue_out

gadam jak nawiedzona [?] shock
          • bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 19:44
            jestem świeżo po przesłuchaniu bye bye beautiful i może to nie jest ten
            gatunek, który by mi w 100% podpasował, ale nogi mi tańczyły przy tej piosence
            [reszta nie, bo bym się porzygała chyba, tak mam żołądek wypchany] : >

nie, nie gadasz jak nawiedzona ; ]

• mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 23:56
              heh , no cóż , mi nie do końca przypada do gustu elektryczna muzyka , aczkolwiek
              słucham sobie czasem , a ci nie do końca przypada metal tongue_out

houhouhou santa

nie gadam jak nawiedzona ?

uf , to dobrze , bo już się bałam suspicious
              • bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 00:21
                czaję te klimaty ] : - > każdy ma inny gust : >

'houhouhou santa', widzę że ostro... świętujesz ;> : D
                • mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 00:30
                  czaisz ?
                  no to kól big_grin

hm , świętuje i świruje tongue_out
                  świąteczna atmosfera mi się udzieliła ; 3

btw. moje psy są stanowczo niefajne ;c
                  nic mi nie powiedziały ;c
                  • bouche2 Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 20:17
                    mój pies- leszcz też nic nie mówił, ale on gupi, to może ;x
    • brookelle Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 01:50
      ja Nightwish czasem .
    • aandziulaa Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 02:06
      JAAA!!! xD
      Uwielbiam Within Temptation!!! xD
      • mweezy Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 12:02
        fani Sharon łączcie się big_grin
        • colaxdd Re: Within Temptation , Nightwish ... 25.12.09, 13:30
          No to ja też! xDD
    • suomi no jasne;) 25.12.09, 16:45
      no oczywiściewink najlepsze zespoły, chociaż bardziej preferuje Nightwisha i nawet z Anette
      Olzon wink
      • mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 00:36
        moim zdaniem Anette też ma dobry głos , mocny.
        ale nie jest taki zjawiskowy jak głos Tarji.
        Nie sądzę by głos Anette pasował do popowych piosenek.
        jak już coś , to do rockowych : )
        • suomi Re: no jasne;) 26.12.09, 01:37
          mweezy napisał(a):

> moim zdaniem Anette też ma dobry głos , mocny.
          > ale nie jest taki zjawiskowy jak głos Tarji.
          > Nie sądzę by głos Anette pasował do popowych piosenek.
          > jak już coś , to do rockowych : )

może zgrzeszę, ale niestety. jak dla mnie Tarja ma dobry głos, ale trza przyznać, że
          Nightwish z Anette oraz Nightwish z Tarją to zupełnie 2 inne światy. Nic kompletnie ich nie
          łączy, wysłuchałam tyle samo piosenke z Anette jak i z Tarja, ale niestety dla mnie pasuje
          lepiej Anette. Sama się dziwię sobie, bo na codzień słucham Preisnera, Bocceliego itp.
          ale z jednej strony może ja znowu grzesze, ale gdzieś już chyba czytałam twój post, że
          Anette pasuje do popowego, a tu mówisz ze do rockowego. Ale zależy, bo z drugiej strony
          pop ma naprawde wiele wspólnego z rockiem. no ... ale to już zalezy od " podgatunku "
          jak ja to nazywam. nie wgłębiajmy się.
          Anette , nie wiem jak Tarja, ma zajebisty kontakt z fanami, heh, może dlatego, że jestem
          codziennym czytelnikiem jej bloga.
          • mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 01:42
            hm , miałam na myśli pop i rock , ze wskazaniem na to drugie.
            zgadzam się , Tarja i Anette są różne , obydwie świetne , aczkolwiek sentyment
            do Tarji mam , no i kocham operowe głosy serce

obydwie wydają się być bardzo fajne jeśli chodzi o charakter ; 3
            • suomi Re: no jasne;) 26.12.09, 01:55
              operowe głosy także kocham, Sharon den adel, Simone Simons, Tarja Turunen wink
              Ale mój sentyment należy do Anette wink
              • mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 18:37
                taak , fantastyczne są : )
              • mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 18:40
                taak , fantastyczne są : )

albo Floor Jansen , też piękny głos , sopran o ile się nie mylę ; )
        • kasiula1997 Re: no jasne;) 26.12.09, 19:43
          Ja sobie nie wyobrażam Tarji w piosenkach jakie ma teraz Nightwish, ale
          chciałabym usłyszeć w jej wykonaniu piosenkę The Poet And The Pendulum. Myślę że
          wyszło by fajnie tongue_out
          • suomi Re: no jasne;) 26.12.09, 20:00
            kasiula1997 napisał(a):

> Ja sobie nie wyobrażam Tarji w piosenkach jakie ma teraz Nightwish, ale
            > chciałabym usłyszeć w jej wykonaniu piosenkę The Poet And The Pendulum. Myślę ż
            > e
            > wyszło by fajnie tongue_out

ciekawie, ciekawie wink ja to bym ją chciała usłyszeć w baj baj bjutifulwink
            • mweezy Re: no jasne;) 26.12.09, 20:38
              racja , ciekawe jakby jej wyszło Bye bye beautiful albo The Poet And The Pendulum .
              albo Amaranth surprised

a ciekawe jak zaśpiewałaby Anette np. Nemo o,O

jejku , w mojej chorej wyobraźni już zaczyna się tworzyć obraz Tarji w teledysku
              do Bye bye beautiful scared bez żadnej pięknej sukni tylko w spódniczce scared
              • kasiula1997 Re: no jasne;) 27.12.09, 10:36
                Tu by było straszne zobaczyć Anette w długiej sukni i śpiewającą Nemo. Ale już
                się popisała piosenkę The Siren i to mi wystarczy shock
                A jakbym zobaczyła Tarję w spódniczce na scenie to bym chyba poszła z kapcia i
                nakopałabym jej do tyłka big_grin

Moim zdaniem Amaranth chyba nie wyszedłby za dobrze, ale mogłaby zaśpiewać
                przynajmniej refren Bye bye beautiful i skierowaną do Anette.

O nie, włączyła mi się piosenka For The Heart i once Had i to jeszcze jak śpiewa
                zamiast wersji bez tekstu scared
                • mweezy Re: no jasne;) 27.12.09, 14:27
                  hahahaha , zgadzam się cool

Tarja w spódniczce ? nooł , ona ma być tą elegancką śliczną Tarją w pięknych
                  sukienkach serce

Anette za to pasują spódniczki i jeszcze jak śpiewa Amaranth to to
                  wychodzi tak żywiołowo , że inny strój dla niej by się nie nadawał tongue_out

hehe , wyłącz to ! xD
              • suomi Re: no jasne;) ej ej 27.12.09, 14:40
                eej, ale przeciez ile razy Anette śpiewała już Nemo o.o
                i moim zdaniem wyszło fajniewink
                • mweezy Re: no jasne;) ej ej 27.12.09, 16:20
                  no wieeem , ale ja wolę i tak Nemo w wykonaniu Tarji.
                  piosenki napisane do głosu Tarji będą najlepiej śpiewane przez nią , a te
                  napisane do głosu Anette , właśnie jej najlepiej będą wychodzić.
                  • mweezy :D 27.12.09, 16:56
                    OMJ , chciałabym żeby Tarja i Anette nagrały wspólną piosenkę : D

chociaż to chyba niemożliwe ...
                    • suomi Re: :D 27.12.09, 17:19
                      fajnie by było. pocieszam się tym :
                      www.youtube.com/watch?v=8NZKOw1KPEI
                      • kasiula1997 Re: :D 27.12.09, 17:46
                        Ja też pocieszam się tylko tym, ale fajnie by było serce
                        • mweezy Re: :D 28.12.09, 11:32
                          heh , wiesz , ale niech lepiej nie śpiewają obydwie na raz tongue_out

bo tak jakoś dziwnie mi się wydaje , chociaż refren ładnie nawet im wyszedł tongue_out

ale Tarja ma głosisko , łohoho big_grin
                          • kasiula1997 Re: :D 28.12.09, 15:36
                            Nooo, głosisko ma zajebiste big_grin
                            I też myślę, że nie powinny śpiewać obydwie na raz, a ogólnie piosenka w
                            wykonaniu Anette byłaby beznadzejna, a tak to przynajmniej Tarja podkoloryzowała tongue_out

Pomyślałam, że napiszę opowiadanie, gdzie bohaterami będą członkowie zespołów
                            m.in. Nightwish (nazwę przerobiłam na Nightplanet, akurat wtedy słuchałam Planet
                            Hell), Epica i Kamelot. Wyszło takie sobie, mogło wyjść lepsze (a zresztą zawsze
                            może być lepiej, jak powiada moja mama wink )
                            • mweezy Re: :D 28.12.09, 16:04
                              zamieścisz to opowiadanie na jakimś blogu ?

proszeproszeprosze , powiedz że tak big_grin

albo chociaż dasz mi przeczytać ?

a co do Nemo w wykonaniu Tarji i Anette , podzielam twoje zdanie big_grin

Nightplanet ?

hm , ciekawie big_grin

btw. śliczny masz avatar kiss
                              • kasiula1997 Re: :D 28.12.09, 18:45
                                Szczerze mówiąc, bloga nie mam i wolę nie "publikować" tego confused Jeszcze ktoś by
                                to zobaczył wink
                                Dzięki, też masz fajny avatar kiss
                                • mweezy Re: :D 29.12.09, 17:04
                                  no właśnie o to chodzi , żeby ktoś zobaczył : )

btw. jak ma się Sharon na avku , to musi być ładny , hehe tongue_out
                                  • kasiula1997 Re: :D 29.12.09, 18:42
                                    Ale dam tutaj na forum chyba dopiero jutro, bo mam to napisane na kartce i muszę
                                    przepisać na kompa. A i mam tylko 1 rozdział, a dzisiaj pracuję nad 2 tongue_out
                                    • mweezy Re: :D 30.12.09, 10:03
                                      ej , no załóż bloga , będę wierną czytelniczką , no tongue_out

to pracuj , pracuj big_grin

btw. pojechałabym sobie na jakiś festiwal muzyczny :<
                                      • kasiula1997 Re: :D 30.12.09, 15:51
                                        A ja w sumie też wink

A nad blogiem to się zastanowię i znowu mam nowy avatar tongue_out
                                        • mweezy Re: :D 30.12.09, 17:24
                                          to pomyśl , uwierz mi , warto : )

btw. ty też jak ja nie umiesz wytrzymać bez zmieniania avatarów ? xD
                                          • kasiula1997 Re: :D 30.12.09, 17:44
                                            Dokładnie xD
                                            A tutaj masz moje opowiadanie. Mam zamiar dać trochę poprawek, ale to dopiero
                                            jak napiszę więcej rozdziałów wink
                                            PROLOG
                                            Pewnie większość z Was zna państwo leżące niedaleko Polski, Finlandię. To
                                            właśnie tam rozpoczyna się historia paczki przyjaciół, a także zespołu Nightplanet.
                                            ROZDZIAŁ 1
                                            Pewnego dnia wraz ze swoimi przyjaciółkami poszłyśmy na koncert swojego
                                            ulubionego zespołu, Nightplanet. Moją najlepszą przyjaciółką z dzieciństwa to
                                            Sharon. Gdy tylko widziała Emppu to nogi się jej uginały (nawet na widok
                                            plakatów). Podobały się jej jego długie, blond włosy i mania na punkcie
                                            coca-coli. Moja druga przyjaciółka to Anette na którą mówiłyśmy Anet, żeby się
                                            nam nie myliło z wokalistką Nightplanet. Próbowała jak najbardziej się upodobnić
                                            do Anette. Miała ciuchy jak ona, zachowywała się jak ona, a nawet nauczyła się
                                            języka szwedzkiego. Ailyn zajmowała każdego kolesia, który grał na perkusji,
                                            więc Jukka była jej „najdroższym”. Osobiście podziwiałam Tuomasa i moim
                                            marzeniem było śpiewać w Nightplanet. Byłam na poprzednim „castingu”, ale mnie
                                            odrzucili i wybrali Anette.
                                            Koncert zaczęli od piosenki „Amaranth”. Miałyśmy wejściówki dla VIP-ów i
                                            stałyśmy w pierwszym rzędzie. Śpiewałyśmy razem z nimi, a jakieś fanki za nami
                                            płakały a wręcz ryczały. Następna piosenka to „The Islander”, „Eva”, „Whoever
                                            Brings The Night”, a na końcu zaśpiewali moją ulubioną piosenkę – „While Your
                                            Lips Are Still Red”. Często przy niej płaczę, ale nie teraz.
                                            Z trudem słucham tej piosenki bo niedawno miałam rozwód z moim byłym mężem,
                                            Richardem. Żeby się nie załamywać to słucham dzień i noc piosenek moich
                                            ulubionych zespołów. I pozbierałam się też dzięki dziewczynom, które załatwiły
                                            koncert na dzisiaj i jeszcze wejście dla VIP-ów.
                                            Zakończyli koncert piosenkę „The Poet And The Pendulum”. Mieli ze sobą całą
                                            orkiestrę, co wyglądało po prostu bajecznie. Na scenę wyszedł Tuomas i
                                            podziękował za wysłuchanie ich w imieniu wszystkich, gdy nagle powiedział coś,
                                            co wstrząsnęło chyba wszystkich fanów:
                                            - Chciałem wam ze smutkiem oznajmić, że to ostatni koncert z naszą wokalistką,
                                            Anette. Niestety z poważnych powodów musi odejść – słychać było, że jego głos
                                            był przepełniony smutkiem. Gdy schodzili ze sceny widziałyśmy, że Anette płacze.
                                            Wszyscy zaczęliśmy krzyczeć „Anette, zostań!”. Ale bardzo dobrze wiedzieliśmy,
                                            że to nic nie da.
                                            Poszłyśmy po autografy. Niestety, stałyśmy prawie na końcu ciągnącego się w
                                            nieskończoność rzędu fanów. Widziałam, jak nasza kochana Anet się rozpłakała i
                                            nie wiedziałyśmy jak jej pomóc. Nawet fakt, że zaraz się z nią spotka nic nie
                                            pomagał. Pewnie jeszcze wam nie wspominałam, że Ailyn ma strasznie błyskotliwe
                                            pomysły, ale teraz po prostu mnie dobiła:
                                            - Hmmm, wiesz co Tarjo, powinnaś drugi raz pójść na „casting”. Przecież wszyscy
                                            z zespołu Cię chwalili, że masz strasznie dobry głos. Okey, już się nie wtrącam
                                            – powiedziała, gdy zobaczyła moją minę. Ale nagle wtrąciła się Sharon:
                                            - Wiem, że Ailyn ma strasznie błyskotliwe pomysły,ale tez jest naprawdę dobry.
                                            Moim zdaniem też powinnaś spróbować. A skoro mamy wejście dla VIP-ów to może
                                            przesłuchają Ciebie teraz, co? - zapytała się mnie, ale może i miały rację. W
                                            końcu raz kozie śmierć, najwyżej znowu mnie oleją.
                                            - Dobrze, pójdę – odpowiedziałam trochę niepewnie, bo na myśl, że zaraz będę
                                            znowu rozmawiała z Tuomasem to zrobiło mi się niedobrze.
                                            Właśnie wchodziłyśmy, gdy Marco zawołał: „VIP-owie tutaj!”. Weszłyśmy i
                                            zobaczyłyśmy ”ich” i usłyszałam, jak dziewczyny połykają głośno ślinę na ich
                                            widok i sama też to zrobiłam. Spokojnie się wycofałam i podeszłam do Tuomasa,
                                            gdy nagle usłyszałam, że „przewodnikami” zostają Marco i Anette i kątem oka
                                            zauważyłam, że nasza Anet przyczepiła się już do Anette.
                                            Gdy już sobie poszli zapytałam się Tuomasa, kiedy robią pierwsze przesłuchanie
                                            i czy mogliby mnie przesłuchać teraz. Nagle Jukka oznajmił, że skądś mnie zna!
                                            Oczywiście zrobiła się czerwona jak burak. W moim wieku jeszcze nie mogłam tego
                                            opanować. Zgodzili się. Po „castingu” zobaczyłam ich miny, które były identyczne
                                            jak na poprzednim przesłuchaniu. Tuomas powiedział, że wyniki będą gdzieś za
                                            dwa, może trzy tygodnie. Ja podziękowałam im za to, że chcieli mnie przesłuchać
                                            teraz i wyszłam. Byłam w takim szoku, że chciałam wyjść z tego miejsca jak
                                            najszybciej. Nie czekałam nawet na dziewczyny.
                                            W połowie drogi przypomniałam sobie,że nie wzięłam nawet ich autografów i
                                            koszulek rozdawanych specjalnie dla Nas, VIP-ów. Gdy wróciłam do domu pierwsza
                                            zadzwoniła Sharon, potem Ailyn i na końcu Anet, bo była za bardzo „pochłonięta”
                                            rozmową przez telefon z Anette. Każda z tym samym pytaniem, a ja z tą samą
                                            odpowiedzią. Poszłam szybko spać chociaż wiedziałam, że szybko nie zasnę. Przez
                                            całą noc zadawałam sobie to samo pytanie na które miałam tysiąc odpowiedzi: Czy
                                            zostanę TYM RAZEM wokalistką i będę współpracowała z chłopakami, czy znowu
                                            przegram z kimś, kto odejdzie po kilku miesiącach współpracy??

I jak?? A i proszę pisz szczerze kiss
                                            • kasiula1997 Re: :D 30.12.09, 17:46
                                              Nie wiem tylko jaki tytuł, a pierwsza myśl to : "Tarja and Nightplanet - One World"
                                              Ale jeszcze pomyślę tongue_out
                                              • mweezy Re: :D 31.12.09, 16:11
                                                to było...

FANTASTYCZNE !

bardzo dobrze piszesz , to chyba nie pierwsze twoje opowiadanie , prawda?
                                                pisałaś już coś wcześniej? już jestem twoją fanką big_grin

i proooszę , błagaaam , załóż bloga i opublikuj to opowiadanie big_grin

rozpoczyna się świetnie big_grin

pees. dobry tytuł , pasuje jak najbardziej kiss
                                                • kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 16:56
                                                  Sorry, że to moje PIERWSZE opowiadanie xDDD
                                                  Oczywiście oprócz tych co w szkole się piszę, i fajnie jest mieć pierwszą fankę kiss
                                                  Tyle, że jest pewien problem - nigdy nie miałam bloga i nie wiem o co tam chodzi
                                                  itp. uncertain
                                                  Ale coś długo mi zajmuję pisanie 2 rozdziału bo nie mam weny, ale skoro sama
                                                  spędzam sylwestra to zobaczę może mnie coś natchnie wink
                                                  • mweezy Re: :D 31.12.09, 19:23
                                                    spoko , ja będę mogła ci pomóc jeśli chcesz ; )
                                                    i o ile zdecydujesz się na prowadzenie bloga ; )
                                                    pisz , pisz ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 19:41
                                                    Hmmm, już skończyłam 2 rozdział xDD Tak mnie natchnęło...

Hmmm, mało spałam, tyle wiem. Wiem też, że czuję się o wiele lepiej niż wczoraj.
                                                    Zobaczyłam, że telefon spadł mi ze stolika. Na wyświetlaczu pokazało mi, że mam
                                                    nieodebrane połączenie. Patrzę na zegarek – dopiero siódma. Kto, do cholery,
                                                    mógł dzwonić do mnie o tej porze? Przestraszyłam się. Najczęściej o tej porze
                                                    dzwonił Richard. Odetchnęłam z ulgą. To tylko Ailyn, pewnie z pytaniem, czy mam
                                                    tabletki przeciwbólowe. Dzisiaj ma drugi dzień okresu, więc nie zdziwiłabym się.
                                                    Zgramoliłam się z łóżka i poszłam do łazienki zobaczyć w jakim jestem stanie.
                                                    Beznadziejnym. Oczy podkrążone, włosy w totalnym nieładzie i koszula nocna
                                                    powykręcana we wszystkie strony świata. Przemyłam twarz zimną wodą, gdy nagle
                                                    zadzwoniła Ailyn. Miałam rację, tabletki przeciwbólowe. To oczywiste, że
                                                    wyglądam jak „dziesiąte dziecko ciecia” i wiedziałam, że Ailyn ma coś, co
                                                    poprawi mój wygląd, a przede wszystkim moje oczy. Miałyśmy się spotkać o
                                                    dziesiątej u mnie, a potem gdzieś wyjść razem. Miałam dobre trzy godziny na
                                                    przygotowanie się do wyjścia. Zjadłam śniadanie, a na wieży włączyłam „The
                                                    Escapist”. Trochę pośpiewałam, żeby struny głosowe mi się nie „zastały”.
                                                    Kilka minut przed dziesiątą u mojego progu zawitała Ailyn i na mój widok tak
                                                    się przestraszyła, że brzuch przestał ją boleć. Dałyśmy radę z moimi sińcami i
                                                    poszłyśmy do naszej ulubionej cukierni.
                                                    Nie przypuszczałam, że Ailyn ma takie wtyki w znajomościach! Spotkałyśmy się z
                                                    Simone, menadżerem Nightplanet! Opowiadała mi, dlaczego mnie nie wybrali, i
                                                    ogólnie co się dzieje w zespole i jak zostanę wokalistką, z jakimi „problemami”
                                                    będę się borykała na co dzień. Najbardziej zmartwił mnie fakt, że będę musiała
                                                    na koncertach chodzić w butach na OBCASIE! Ailyn wybuchnęła śmiechem, a mi się
                                                    przypomniało jak się skończyło moje ostatnie wyjście na miasto w butach na obcasie.
                                                    Pamiętam doskonale, że to była niedziela. W czwórkę wybrałyśmy się na spacer po
                                                    parku. To było dawno temu i lubiłam chodzić w takich butach. Nagle zobaczyłam,
                                                    że na ławce siedzi Tuomas i najprawdopodobniej poprawia, albo pisze teksty.
                                                    Zamieniłam się z Anet miejscami, żebym przeszła obok niego. Specjalnie
                                                    wypsikałam się zabójczo pięknie pachnącymi perfumami. Wyprostowałam się,
                                                    zrobiłam głęboki wdech, żeby był efekt, jak to nazywała Sharon, „wielkich
                                                    cycków” i nie zauważyłam po drodze, że ktoś wstawał z innej ławki i perfidnie
                                                    się zahaczyłam o kogoś nogę, i tak się wypierniczyłam, że myślałam, że złamałam
                                                    sobie nogę. Dziewczyny jak najbardziej mnie wspierały – brechtały się chyba na
                                                    cały park. Szybko się podniosłam, otrzepałam i, całe szczęście – Tomas nie
                                                    zauważył mojego wypadku. Od tamtej pory ani razu nie włożyłam obcasów.
                                                    Simone powiedziała, że to nie będzie problem, ale najważniejsze jest to, że
                                                    lubię chodzić w sukienkach. W sumie codziennie jestem ubrana w top, rurki i
                                                    trampki, ale na różne okazje zawsze wkładam sukienki. Około godziny trzeciej po
                                                    południu Simone musiała się zbierać, a my poszłyśmy się jeszcze przejść po parku.
                                                    W pewnym momencie myślałam, że Ailyn za dużo nałożyła mi korektora pod oczy,
                                                    ale kilka ławek dalej siedziała Anette! Ailyn powiedziała, że się znają, bo mają
                                                    już się nawet wymieniły numerami (niech zgadnę, jak zawsze coś fajnego mnie
                                                    omija). Podeszłyśmy do niej zagadać. Pozwoliła się nam przysiąść, a Ail
                                                    przedstawiła mnie Anette. Rozmawiałyśmy ze sobą gdzieś do godziny osiemnastej o
                                                    swoich zainteresowaniach, hobby i strasznie mnie przepraszała, że mnie pokonała
                                                    i znowu wylała na nasze ramiona „rzeki, morza i oceany łez” dlatego, że musiała
                                                    odejść. Zapytałyśmy się dlaczego, bo jakiś powód musiał być. Niestety, problemy
                                                    rodzinne i , a niech to, problemy sercowe. Obiecałyśmy, że kiedyś się spotkamy
                                                    na koncercie Nightplanet. Pożegnałyśmy się bo musiała się pakować.
                                                    Gdy odeszłyśmy trochę dalej po policzku spłynęło mi kilka kropel łez. Nie
                                                    wyobrażałam sobie Nightplanet bez Anette. Oni byli jak yin i yang. I jeszcze do
                                                    tego te zasrane problemy sercowe. Coraz więcej osób je miało i ja także. Miałam
                                                    nadzieję, że może jakoś o nim zapomnę, ale on mnie chyba prześladuje.
                                                    Przeszłyśmy kilka kroków i zobaczyłam go – Richarda. Jak zwykle był w swoim
                                                    ulubionym szarym T-shircie, jeansach i butach – trampkach. Jego fryzura była w
                                                    totalnym nieładzie i minę też miałam nie zaciekawą. Pewnie dlatego, że mnie
                                                    zobaczył. Przeszłyśmy obok niego, rozmawiając o Anette, gdy nagle usłyszałam
                                                    „cześć, Tarjo”. Podniosłam głowę i okazało się, że to ON! Odpowiedziałam mu
                                                    grzecznie „cześć Richard” z uśmiechem na twarzy, chociaż nie wiem jakim cudem
                                                    odważyłam się na to. Jakoś w jego obecności zawsze miałam uśmiech na twarzy.
                                                    Ailyn odprowadziła mnie do domu. Zadzwoniłam do Anet co u niej słychać, a potem
                                                    do Sharon. Obie miały się wspaniale. No to chyba tylko ja czułam się jakoś
                                                    niepewnie. Miałam dziwne uczucie, że ktoś mnie obserwuje. Oj Tarjo, Tarjo, już
                                                    ze starości wariujesz, skarciłam siebie w głowie. Włączyłam telewizor i trafiłam
                                                    na wywiad Nightplanet, gdzie mówili dlaczego odchodzi Anette, gdzie będą
                                                    przeprowadzać przesłuchania i że są zadowoleni z dzisiejszych i, uwaga,
                                                    WCZORAJSZYCH przesłuchań! Byłam w szoku jak to usłyszałam i strasznie bym
                                                    chciała, żeby minęły dwa tygodnie. Zjadłam kolację, zrobiła sobie odprężającą
                                                    kąpiel, przeczytałam do końca książkę „Weronika postanawia umrzeć” i poszłam
                                                    spać. Hmm, pomyślałam, mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie normalna.

Mam nadzieję, ze się podobało wink
                                                    A w razie problemów to obiecuję, że się zgłoszę na pewno kiss
                                                  • mweezy Re: :D 31.12.09, 20:37
                                                    jak przestaniesz pisać to opowiadanie to uduszeizabije, bo już zaczynam się
                                                    wciągać big_grin

ok, to jbc ja pomogę kiss
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 20:44
                                                    Nie martw się, nie przestanę tylko jak zacznie sie szkoła to może tak szybko nie
                                                    będe dodawała, ale postaram się na przerwach pisać. Ciekawe czy będzie cisza na
                                                    korytarzu, a jak nie to zamknę się w kiblu xDD
                                                  • mweezy Re: :D 31.12.09, 20:51
                                                    łihihihi xd

pisz kiedy masz czas, kawałek kartki bądź dostęp do komputera i wenę , a ja
                                                    czekam , czekam , czekam : D
                                                    aaw, pokażę ci nagłówek mojego bloga, moja znajoma mi go zrobiła : D

zapodaj.net/images/dcf1d31a76ad.png
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 20:59
                                                    Sweeeeet <3
                                                    zajefajny!!!
                                                    A ja słucham Beyonce w Radiu Kotka bo przed chwilą była Utopia, a zaraz będzie
                                                    One Love Estelle i Davida Guetty <3
                                                    Nie wiem czemu, ale podoba mi się One Love wink
                                                  • mweezy Re: :D 31.12.09, 21:32
                                                    no nawet , nawet jest ta piosenka ;d
                                                    aww , kocham ten nagłówek ;b
                                                    Sharooon big_grin

a co do radia kotek to sie nie wypowiem o____O
                                                    najlepiej by było jakbym ja mogła wybierać co ma w nim lecieć , takie radio
                                                    mweezy xd

jeju , chyba sie opiłam xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 21:43
                                                    Chyba troszkę xDD
                                                    Ale ja też zaczynam - przekupiłam mamę czyli Cel Osiągnięty xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.12.09, 21:44
                                                    Jenyyyy, wypiłam szampan dla dzieci i już gadam jak idiotka big_grin
                                                    Jednak mocnej głowy to ja nie będe miała xD
                                                  • mweezy Re: :D 01.01.10, 00:26
                                                    hahaha , ja też nie mam mocnej głowy do picia , ;d
                                                    mam to po tacie :<
                                                    on też , trochę więcej sie napije , przytuli sie do wszystkich , powie jakiś
                                                    beznadziejnie śmieszny kawał i kładzie sie spać , hihihi ; 3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 01.01.10, 13:37
                                                    A ja na razie nie wiem po kim, no bo mam 12 lat więc to się okaże w "praniu" wink

Chyba po moim bracie, coś tak mi się zdaje tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 01.01.10, 15:06
                                                    hahaha , czemu po bracie ? ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 02.01.10, 15:15
                                                    A niee wieem xD

A u mnie jeszcze spadł śnieg i jest super big_grin
                                                    Pojutrze do szkoły sad
                                                  • mweezy Re: :D 02.01.10, 21:09
                                                    u mnie też śnieżek się jeszcze zachował ;d

aaaaaaaaaaa , błagam , nie wspominaj mi o tej okropnej instytucji zwanej szkołą
                                                    sciana

całe szczęście za 2 tygodnie mam ferie i już nimi żyję * , *
                                                  • kasiula1997 Re: :D 02.01.10, 21:19
                                                    Już tylko 2 tygodnie masz??? A w jakim województwie mieszkasz bo wiesz, ja
                                                    trochę zacofana jestem wink

Mam fazę na WT i cały czas ich słucham i Capra - Low Day na YT, ale zaraz sobie
                                                    ściągnę xD
                                                  • mweezy Re: :D 02.01.10, 23:45
                                                    Świętokrzyskie ; 3

hahahahaha , wiem coś o słynnych fazach ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 03.01.10, 11:14
                                                    A moje województwo będzie pewnie ostatnio bo zachodniopomorskie uncertain

A dzisiaj jeszcze do tego dołączył do moich faz "Tarot" z moim ukochanym Marco <3
                                                  • mweezy Re: :D 03.01.10, 13:51
                                                    oouu , współczuję :<

ah * , *

Marco jest super wink
                                                  • kasiula1997 Re: :D 03.01.10, 15:58
                                                    No, a niedawno się dowiedziałam, że jest jednym z najlepszych piosenkarzy w
                                                    Finlandii i razem z innymi najlepszymi założył zespół.

Okey, wiem, że mam skapa jakbym dopiero co się obudziła, ale lepiej później niż
                                                    wcale wink
                                                  • mweezy Re: :D 03.01.10, 19:53
                                                    hehehe , w sumie racja ;d
                                                    lepiej późno niż wcale xd

czasem ja też nie wykazuję się zbytnią inteligencją scared
                                                  • kasiula1997 Re: :D 04.01.10, 17:02
                                                    No wiesz, czasem jak coś powiem i dla mnie to odkrycie, to dziewczyny w szkole
                                                    się ze mnie nabijają, że mam takiego opóźnionego skapa xD

Ja kcem spaaać sad
                                                  • mweezy Re: :D 09.01.10, 01:15
                                                    no to witaj w klubie xD

jeju , łeb mnie boli , CHCĘ FERIE. xc
                                                  • kasiula1997 Re: :D 09.01.10, 10:56
                                                    A ja będe miała dopiero od 1 lutego crying

Ale w końcu weekend przynajmniej, a nie wiem czy patrzałaś na mojego bloga bo
                                                    napisałam trzeci rozdział, a czwarty jest w połowie wink
                                                  • kasiula1997 Re: :D 09.01.10, 10:56
                                                    Aaa, zapomniałam napisać, że fajny masz avatar, a zresztą nic dziwnego -
                                                    Sharon... kiss
                                                  • mweezy Re: :D 09.01.10, 14:26
                                                    właśnie czytam sobie twój rozdział na blogu ;d
                                                    dzięki, twój avatar też super kiss

dopiero 1 lutego?
                                                    współczuję, ja nie wiem jak przeżyję ten tydzień scared

aapsik.

omg, chyba znowu mnie bierze grypa.
                                                  • kasiula1997 Re: :D 09.01.10, 19:41
                                                    I jak tam "rerfleksję" po przeczytaniu? wink

A ja w sumie to cały czas jestem chora, ale w domu potwornie mi się nudzi więc
                                                    chodzę normalnie tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 09.01.10, 21:58
                                                    dobrze piszesz, serio ; O
                                                    jestem pozytywnie zaskoczona ;d

oj , a ja muszę chodzić do szkoły ;c
                                                    dopóki jakoś jeszcze chodzę i nie słabne bardzo w szkole scared
                                                  • kasiula1997 Re: :D 10.01.10, 11:02
                                                    Jak miło serceserce

A na wuefie to ledwo co ćwiczę xD Cały czas się przewracam i potykam suspicious

Jeszcze tak daleko do ferii... crying
                                                  • mweezy Re: :D 10.01.10, 16:06
                                                    eh , wf jest zuy ;c
                                                    ale piszę sobie zwolnienia ;d

no daleko, daleko ;c
                                                    a ja znowu prawie się zabiję w drodze do szkoły o_x
                                                  • kasiula1997 Re: :D 10.01.10, 16:23
                                                    Ja chyba też się zabiję, ale dlatego, że jest tak ślisko i z koleżanką będziemy
                                                    się brechtałytak, że słychać nas chyba w całej miejscowości tongue_out
                                                    Ale na szczęście jutro na 9:00 bo nie ma pani! Huraaa xD
                                                  • mweezy Re: :D 10.01.10, 16:50
                                                    buu , szczęściaraaaa ;d
                                                    tak, ja mam to samo scared
                                                    normalnie prawie jak gwiazdy tańczą na lodzie xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 10.01.10, 20:17
                                                    Chyba (jak to koleżanka określiła) "Nasze tyłki tańczą na lodzie" bo jakie z nas
                                                    gwiazdy xDD

Huraa, zdaje mi się że głos mi się poprawia na bardziej Sharonowy albo Simonowy
                                                    cool
                                                  • mweezy Re: :D 10.01.10, 21:03
                                                    hahahahaha , no i tak ładnie ;d

aaa , no to gratuluję ;d
                                                    dobra, zaszpanuję i powiem że umiem zaśpiewać w miarę dobrze The Last Time i
                                                    Frozen Withinów , Amaranth też scared tyle że wydaje mi się że mam zbyt
                                                    delikatny głos >,<
                                                    wrrr -,-

no , już zaszpanowałam big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: :D 11.01.10, 13:20
                                                    No i dobrze, mi możesz szpanować i nie pomyślę, że jesteś walnięta xD

A ja umiem prawie Tha Dance śpiewać i nawet w nocy mi się śni big_grin
                                                    I umiem też Master Passion Greed i Bye Bye Beautiful bo cały czas na fonie
                                                    słucham tongue_out

I brat zaraził mnie piosenkami zespołu Wardruna... suspicious
                                                  • mweezy Re: :D 12.01.10, 22:56
                                                    hahahaha , w sumie nie ma czym szpanować, ale trudno ;d

a ja ostatnio mam jakieś dziwaczne sny ;c

Warduna?
                                                    coś tam kojarzę, przesłucham sobie jakiejś piosenki, to pewnie mi się przypomni ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 13.01.10, 14:17
                                                    Mi się podobają chociaż są "trochę" inne niż np. Nightwish. Ale ostatnio
                                                    słuchałam kilku jak byłam w lesie sama i to dodawało taki fajny klimat
                                                    <podjarana> xD

A moja średnia na koniec półrocza jest zabójczo niska i dziwna uncertain
                                                  • mweezy Re: :D 13.01.10, 16:42
                                                    co do szkoły - może się nie wypowiem >,<

a co do Warduny...
                                                    kurczę, dziwne klimaty, ale interesujące
                                                    coś mi się wydaje że bardziej się z nimi zapoznam tym razem ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 13.01.10, 20:10
                                                    Nooo, a przy Bjarkan i Hagall to trochę dziwnie się czuję :V

Ale często ich nie słucham bo wolę Nightwish i ukochaną Tarję i
                                                    Sharon...serceserce
                                                  • mweezy Re: :D 13.01.10, 21:25
                                                    jejku, ten zespół to...
                                                    niby nic wyjątkowego, ale ma TO COŚ.
                                                    albo mi się wydaje?
                                                    niee...
                                                    coś w sobie ma, kto wie, może to coś nawet polubię, albo i pokocham ;d

taak, Tarja i Sharon. <3
                                                    niby lubię wiele zespołów metalowych, jednak one, Sharon i Tarja tak jakoś
                                                    najbardziej lubię ;x dziwne, wiem. ale oprócz niesamowitego talentu są piękne.
                                                    naturalnie piękne a nie wypchane botoksem ; x
                                                  • kasiula1997 Re: :D 14.01.10, 14:14
                                                    No, są zdecydowanie ładne.

Uwaga, zabłysną niesamowitą szybkością mojego mózgu - wczoraj dowiedziałam się,
                                                    że Tarja jest młodsza od Anette! Chociaż moim i brata zdaniem Tarja wygląda na
                                                    starszą...

Ja osobiście je strasznie podziwiam za wygląd, jak i za głos i za sposób bycia sobą.
                                                    I ich głos niewiele się różni od tego, który "mają w studiu" i ogólnie są BOSKIE
                                                    serceserceserceserceserceserce
                                                  • mweezy Re: :D 14.01.10, 21:07
                                                    wiesz, Tarja ma poważniejsze rysy twarzy, ma w sobie coś eleganckiego w dodatku
                                                    ma czarne włosy i ubiera się też raczej na ciemno. to może ją postarzyć ;d jest
                                                    przepiękna <3

https://www.soundbase-online.com/wp-content/uploads/Image/200710/TARJA%20TURUNEN_Foto01.jpg

btw. ja od zawsze chciałam mieć czarne włosy i jasne oczy.
                                                    a co mam? jasnobrązowe kudełki i podkrążone nudne niebieskozielone oczy sciana
                                                  • kasiula1997 Re: :D 14.01.10, 21:33
                                                    Ja też bym chciała mieć czarne włosy i oczy takie jak ona, a dostałam też
                                                    brązowe falowane włosy i ciemne oczy i jeszcze do tego mam okulary uncertain

I dzisiaj cały czas czas słucham Tarji, a w sumie trzech piosenek i oczywiście
                                                    próbuje śpiewać, bo bez tego się nie obejdzie wink
                                                  • mweezy Re: :D 14.01.10, 21:49
                                                    hehe, dokładnie ;d
                                                    ja dziś na cały dom śpiewałam Die Alive, bo nikogo oprócz mnie nie było ;d

jeju, i nawet udało mi się nie zafałszować , ale mój głos jest zbyt słaby i
                                                    nudny żeby to brzmiało choć trochę dobrze.
                                                  • kasiula1997 Re: :D 15.01.10, 13:32
                                                    Ale trzeba próbować śpiewać, bo trening czyni mistrza big_grin

I teraz doszło kilka piosenek do tych trzech Tarji, a niedługo na last.fm to
                                                    chyba mi pokaże, że Tarji słucham najczęściej i będzie na pierwszym miejscu tongue_out

W końcu weekend, a jutro na Księżyc w nowiu idę do kina i będzie wyżerka
                                                    z kinie xD
                                                  • mweezy Re: :D 15.01.10, 23:36
                                                    no trzeba, trzeba ;d

hehehe xd

hmmm , ja nie pójdę ;c
                                                    jakoś nie umiem się w ogóle do zmierzchu przekonać scared
                                                  • kasiula1997 Re: :D 16.01.10, 12:03
                                                    Ja też nie mogłam, ale przekonałam się do książek więc pomyślałam, że filmy też
                                                    przydałoby się obejrzeć i powytykać błędy w scenariuszu wink

A dzisiaj znowu na sanki z koleżankami i znowu będzie kulig xD
                                                  • mweezy Re: :D 16.01.10, 19:56
                                                    hehehe ; )

ja dziś byłam na spacerze z przyjaciółkami.

jezusmaria, zamarzłam prawie, zresztą one też, ale tak się rozgadałyśmy że hej ;d
                                                    no i ciasteczka i czipsy którymi się pożywiłyśmy też dały nam energii, lol. ;d

obiecałam że natrę Agę śniegiem, i to zrobię, a Kasia mi pomoże

*cwaniak*

wreszcie ferie mam. omg, jeszcze w to nie wierzę <3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 16.01.10, 21:37
                                                    Ufff, już po filmie i myślałam, że zabiję kogoś albo wstanę, i się do
                                                    niego przejdę xD

A na sankach było super, z koleżanką wpadałyśmy za każdym razem w trzciny, a raz
                                                    prawie do jeziora big_grinbig_grinbig_grin
                                                    My też się obżarłyśmy że hej!

I się nie chwal, że masz ferie bo, bo, bo.... nie wiem co Ci zrobię, ale wiem,
                                                    że coś Ci zrobię tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 17.01.10, 23:03
                                                    hahaha, ludzie w kinie czasem nie potrafią się zachować o,O
                                                    jak byłam na HP to za mną siedziała grupka jakiś idiotek i się ciągle chichrały
                                                    no i oczywiście żarły jakieś czipsy czy coś. a jak była ta scena w jaskini to
                                                    kwiczały ze śmiechu, a to było przecież takie smutne... ;c za każdym razem
                                                    szkoda mi Dumbledore'a ;d

do jeziora? xD
                                                    ale jesteście całe ? scared

oj, boję się ;c
                                                    aa, rzucę w ciebie śnieżką i popamiętasz xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 18.01.10, 13:28
                                                    Tak, takich ludzi nie powinno się wpuszczać do kina, zasrańce! tongue_out Mi też szkoda
                                                    Dumbledore'a crying

Jakoś wyszłyśmy cało, chociaż przez chwilę myślałam, że wpadniemy xD

Pff, to Ci wtedy oddam, ale większą śnieżką i też popamiętasz xDD
                                                    I nie mów, że jesteś starsza i że trochę szacunku dla starszych trzeba
                                                    mieć tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 18.01.10, 15:16
                                                    cieszę że się zgadzamy ;d

ej, hola hola, właśnie miałam zrobić ci wykład o szacunku dla starszych ;d

a ja ci oddam jeszcze większą śnieżką ; *
                                                  • kasiula1997 Re: :D 19.01.10, 17:12
                                                    Słuchaj, ja jak słyszę, gdy ktoś mówi, że trzeba mieć trochę szacunku dla
                                                    starszych to mnię szlag trafia, bo ile można gadać o tym samym uncertain

A co do śnieżek, to nie dość, że cię rzucę większą to (uwaga, uwaga) wrzucę Cię
                                                    do jeziora i będziesz wiedziała, że z młodszymi się nie zadziera wink

I też się cieszę, że przynajmniej MY w kilku kwestiach się zgadzamy kiss
                                                  • mweezy Re: :D 19.01.10, 17:25
                                                    hehehehehe, nie no, z tym szacunkiem to ja żartowałam ;d

omg, zaczynam się bać ! c:
                                                    zdajesz sobie sprawę że ja tam zamarzne?
                                                    i będziesz mnie miała na sumieniu, ty niedobra, ty ;d

no, mnie to też cieszy ;d

moja koleżanka była dziś u mnie i znowu chciała przemycić w swojej torebce
                                                    MOJEGO misiaka :c ale ja byłam jak pałen rendżers i się nie dałam, hyhyhy cool
                                                  • kasiula1997 Re: :D 19.01.10, 18:14
                                                    No to brawo, dla rendżersa xDD

No coś ty, nie wrzuciłabym Cię do jeziora bo nawet nie wiem gdzie mieszkasz i
                                                    pewnie bym się nie odważyła tongue_out

JA CHCĘ FERIE!!!

• mweezy Re: :D 19.01.10, 18:27
                                                    nie no, możesz przyjechać, co prawda u mnie nie ma jeziora tylko rzeka, i to
                                                    akurat niedaleko górki gdzie cała dzieciarnia zjeżdża na sankach, bo tam
                                                    najlepiej <3

tak, rendżersy są kól c:

a ja jestem zmęczona, w ogóle dziś mam strasznego pecha, boję się wychodzić z
                                                    domu i to wszystko mnie dołuje. ;c
                                                  • kasiula1997 Re: :D 19.01.10, 19:28
                                                    Rzeka mi wystarczy wink

A jakim chciałaś być rendżersem, bo ja różowym, ale to nic, że moim ulubionym
                                                    kolorem jest czarny tongue_out

A dlaczemu masz pecha, tylko się ciociu mweezy nie załamuj i proszę,
                                                    chociaż ty się nie dołuj kiss
                                                  • mweezy Re: :D 20.01.10, 12:47
                                                    hehehe, dobrze wiedzieć ;d

ja mogę być żółtym c:
                                                    ostatnio zauważyłam że w mojej szafie znaczna część ciuchów jest czarna, lol.

a jak wczoraj pomalowałam paznokcie na czarno, to koleżanka powiedziała mi że
                                                    robię się taka imoł O,O

emo (dobra, powinno się mówić na ten styl : scene -,-) to moim zdaniem marna
                                                    parodia gotów, a przynajmniej ja tak uważam c: taki mroczny imidż to
                                                    śmiechu warte.

dlatego też oberwała ode mnie po łbie c:
                                                  • kasiula1997 Re: :D 20.01.10, 14:00
                                                    To możesz ją zbesztać ode mnie, że nazwała cię emo wink

Moim zdaniem to ten styl im nie wyszedł, bo masz zdecydowanie rację, że to
                                                    podróbka gotów. A ja ostatnio widziałam w Szczecinie takie emo i myślałam, że
                                                    razem z koleżanką się, za przeproszeniem, porzygamy scianasciana

Oni to jeden, wielki koszmar scianasciana
                                                  • mweezy Re: :D 20.01.10, 22:18
                                                    tak zrobię ;d

no właśnie. hehehe, ja widziałam kilka razy takie dzieciaczki, przykro patrzeć.
                                                    kilka dziuń ubranych całych na czarno, oczywiście ful oczojebnych słitaśnych
                                                    dodatków oraz tapeta na twarzy + natapirowane włosy. całe szczęście że nie muszę
                                                    ich oglądać codziennie, bo to było jak jechałam z moją kochaną rodzicielką do
                                                    lekarza c:

omg, mam fazę na tą piosenkę
                                                    : klik.
                                                  • kasiula1997 Re: :D 21.01.10, 16:15
                                                    Też się cieszę, że nie muszę tego oglądać na co dzień confused

A ja teraz słucham wszystkiego po kolei, ale ostatnio miałam fazę na Ciaran's
                                                    Well
                                                    Tarjiserceserceserce

A w szkole dla przypału słuchamy i śpiewamy Sidneya Polaka - Skuter xDDD
                                                    Ta piosenka mnie zawala z nóg bo jest tak zajebista tongue_outtongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 22.01.10, 18:04
                                                    hehehe, ale może bym się do takich widoków przyzwyczaiła... ; x
                                                    może xD

hahahahahahaha, szczerze mówiąc ta piosenka rzeczywiście jest przypałowa, a
                                                    najgorsze jest to że niektóre trendi laseczqi xdee w mojej szkole
                                                    potrafią śpiewać to na cały korytarz O__X i na serio to lubią O_O

a ja śpiewam sobie The Islander, i znowu mi nie wychodzi, bo w pierwszej zwrotce
                                                    mylę się w tym samym miejscu ciągle ; x
                                                  • kasiula1997 Re: :D 22.01.10, 20:30
                                                    A dzisiaj mnie bierze chyba na Tarota, a na blogu mam następny rozdział tongue_out

I współczuję Ci, że musisz wysłuchiwać tych, którzy to śpiewają kiss
                                                    Ale u mnie w szkole to też mają już mnie i moich koleżanek dosyć, a mnie
                                                    najbardziej bo drę japę najbardziej ze wszystkich. Aż nauczycielka chciała mi
                                                    wpisać uwagę, ale looz xDD
                                                  • mweezy Re: :D 22.01.10, 23:37
                                                    idę czytać ;d
                                                    hahahahahaa, tak trzymaj! ;d

jeju, ale chciałabym mieć młodszą siostrę <3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 23.01.10, 12:00
                                                    Ja też bym chciała mieć siostrę i niekoniecznie młodszą kiss

• mweezy Re: :D 23.01.10, 14:42
                                                    haha, to może starszą? ;d
                                                    wiesz, mam genialny pomysł, przyjedź do mnie, zrobimy z mojego brata emokida <3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 23.01.10, 17:11
                                                    Owszem, starsza może być serce
                                                    A co do Twojego brata, to nie mam nic przeciwko, ale żebym nie miała go na
                                                    sumieniu tongue_out

Emokid co nie
                                                  • mweezy Re: :D 23.01.10, 17:56
                                                    hahaha, no cóż, myślę że aż takie groźne nie będziemy ;d
                                                    pofarbuję mu jego włosy na czarny w różowe ciapki, ma krótkie włosy, więc jak mu
                                                    się nie spodoba to może ogolić się na łyso xd

emokidy to zuo ;<
                                                  • kasiula1997 Re: :D 23.01.10, 19:01
                                                    Emokidy wymiatają \m/

A skoro o emoidach rozmowa to u mnie w szkole jest dziewczyna, która się robi na
                                                    emoscianascianascianasciana

Maaaamooo, co się dzieje z dziećmi XXI wieku shockcryscared
                                                  • mweezy Re: :D 23.01.10, 23:02
                                                    uuuh, współczuję O___X

nie no, imoł jest słit ;*

piwo

cóż, niektórym już porządnie odbija, dziś zobaczyłam na enka zdjęcia moich dwóch
                                                    koleżanek z podstawówki... dziwkarskie pozy, masa tapety na ryjach, dekolty do
                                                    pępka oraz zachęcający opis zdjątek w stylu : 'KoMcIaJcIe xDeee ;* wink ;D
                                                    kiss*******'

litości.
                                                    a 4 lata się z nimi kiedyś przyjaźniłam.
                                                  • kasiula1997 Re: :D 24.01.10, 12:32
                                                    oł em dżi

Współczuję Ci, a ile mają lat??

Ja też się przyjaźniłam z jedną aż 7 lat i teraz też się taka zrobiła, chociaż
                                                    ma 12 lat sciana

• mweezy Re: :D 24.01.10, 13:16
                                                    tyle co ja...

hm, no to współczuję O,O co sie dzieje z tymi ludźmi, lol.

właśnie mój brat patrzy jak ci odpisuję xD

piwo
                                                  • kasiula1997 Re: :D 24.01.10, 14:19
                                                    Mój brat też często patrzy jak odpisuję komuś i daje jakieś głupie komentarze,
                                                    tak jak wtedy mówił, że jest zajebistym bratem xDDD

O nie, przez ten tydzień tak mało słuchałam While your lips are still red
                                                    że to aż do mnie nie podobne tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 24.01.10, 14:55
                                                    hehehehehehe, a jest? :d

hm, to rzeczywiście dziwne ;d

kurczaczek, zimno mi ;c

*chlip, chlip*
                                                  • kasiula1997 Re: :D 24.01.10, 16:38
                                                    Wiesz, to zależy kiedy, ale teraz nie ma go więc jest zajebisty big_grin

A mi nie jest bo dzisiaj się nigdzie nie ruszałam na dwór, a w domu cieplutko tongue_out
                                                    I z okna widać moje i koleżanki igloo, a obok stoi jeszcze jedno pewnie jej
                                                    "chłopaka" sciana

Nie płacz kiss
                                                  • mweezy Re: :D 24.01.10, 22:21
                                                    hehehehe, coś w stylu kocham cię braciszku, ale na odległość? xD

eh, ja ogólnie jestem zmarźluch i chyba grypa mnie bierze :<

chłopaka? a cóż to za młodzieniec? xD
                                                  • mweezy Re: :D 25.01.10, 00:00
                                                    co za piękna para, ah <3

https://userserve-ak.last.fm/serve/_/35721877/Within+Temptation+WT+38.jpg

https://userserve-ak.last.fm/serve/_/17676213/Within+Temptation+w137565022.jpg

https://userserve-ak.last.fm/serve/_/17676245/Within+Temptation+Aa.jpg

https://userserve-ak.last.fm/serve/500/4840317/Within+Temptation+9f2093f3.jpg

: D
                                                  • kasiula1997 Re: :D 25.01.10, 12:33
                                                    Masz rację, ładna z nich para big_grin

A z tym braciszkiem to dopóki nie wyjechał, to go nienawidziłam, ale teraz wiem,
                                                    że jednak taki brat to rzadko kiedy się trafia, bo mnie nie bije i pomaga i
                                                    dzięki niemu zaczęłam słuchać mojej ukochanej muzyki serceserce

Hmmm, młodzieniec nawet fajny, ale jak dla mnie za bardzo dziecinny i
                                                    wkurzający. A w sumie to wkurzający dla mnie, bo swojej dziewczynie nic nie
                                                    zrobi sciana
                                                  • mweezy Re: :D 25.01.10, 14:14
                                                    hehehe ;d

eh, każdy brat ma jakąś swoją dobrą stronę ( :
                                                    nie bijesz się z bratem? nie wyobrażam sobie tego xD

dziewczynie scared
                                                    nie no, fajnie O,o
                                                    a chłopaki na ogół to banda dzieciaków, muszą z tego wyrosnąć, a nam
                                                    pozostaje czekać ;/

jakie to smutne.
                                                  • kasiula1997 Re: :D 25.01.10, 14:27
                                                    Rzadko kiedy się bijemy, bo nie mamy za co się bić. Kidyś częściej się biliśmy,
                                                    bo słuchałam czegoś innego niż on i się wkurzał uncertain

Dokładnie, jakie to smutne, ale wolę czekać i do chłopaków mi się nie spieszy
                                                    (całe szczęście) tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 25.01.10, 21:30
                                                    hehehe, a ja i mój brat mamy bardzo różne gusta muzyczne, chociaż ostatnio
                                                    spodobała mu się bardzo piosenka The Islander ;d byłam zaskoczona xD

w sumie masz rację. ja przynajmniej mam na tyle problemów że nie potrzebuję
                                                    kolejnego w postaci chłopaka ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 26.01.10, 15:49
                                                    No to jest szansa, że Twój brat może być człowiekiem xD

I chłopacy to zuo big_grin
                                                  • mweezy Re: :D 26.01.10, 17:27
                                                    hahaha, no ja mam nadzieję ;d może jeszcze coś z niego będzie ;d

tak, a przynajmniej ci, których znam xD

właśnie czytam o kindermetalach w nonsensopedii <3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 27.01.10, 14:15
                                                    No ja jeszcze nie wiem czy coś z nich będzie uncertain

Hmm, chyba też sobie poczytam tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 27.01.10, 18:13
                                                    hehe, zobaczymy ;d

no poczytaj, poczytaj. takie tam głupoty czasem piszą że szok, ale jak się nie
                                                    bierze tego na poważnie to można się pośmiać ;d

jezusmaria, co oni na tym kotku wymyślili x_____x
                                                    miejmy nadzieję że to chwilowe ;d
                                                    już wystarczy nasza klasa. było fajnie, ale przedobrzyli i jest tandetnie oraz
                                                    nudno.

wymęczyłam wreszcie lekturę, łał. a myślałam że będzie gorzej ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 27.01.10, 19:43
                                                    A jak zobaczyłam na nonsopedi metal (ludzie) to tak się brechtałam, że brzuch
                                                    zaczął mnie boleć xD
                                                    Zgadzam się, kotek przesadził i to doszczętnie uncertain

A jaka lektura, bo ja po feriach będe przerabiała "Ten Obcy". tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 27.01.10, 19:54
                                                    hehehehehe ;d nonsensopedia jest kól cool

właśnie. jeszcze tylko brakuje nam oceniania zdjęć i miliona innych zbędnych
                                                    opcji ;*

-,-

Ten Obcy? hm, niezła książka jak na lekturę, za bardzo porywająca nie jest, ale
                                                    da się przeczytać ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 27.01.10, 21:11
                                                    Tak, nonsopedia wymiata shock

A najgorsze będzie, jak zaczną dziewczyny (i chłopaki) dodawać takie zdjęcia,
                                                    jak na n-k scared

No ja mam nadzieję, że nie jest nudna tongue_out
                                                    A jaką przeczytałaś lekturę?
                                                  • mweezy Re: :D 27.01.10, 21:24
                                                    hehehehehe, tak, słit dziwkarskie foteczki z lotu ptaka, na których wdzięczą się
                                                    dzierlatki z toną tapety, kotku broń nas od tego zua <3

nie jest najgorsza, tyle powiem ;d
                                                    jak będziesz miała Stary człowiek i morze, to dopiero będzie nudne x___x
                                                    dziadek nic, tylko gada do siebie, do ręki ewentualnie do zwierząt i sika gdzie
                                                    popadnie, załamać się można ;d

ja przeczytałam Kamienie na szaniec, ciekawe dość, jak na lekturę ;d
                                                    ciekawa oczywiście jak przebrnie się przez wprowadzenie. i te inne pierdoły ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 28.01.10, 13:17
                                                    Mam nadzieję, że kotek to przeczyta, żeby nas bronił od tego zła crying

Ale z dziadkiem to mnie powaliłaś xD Sika gdzie popadnie big_grin

Może też będe miała w gimnazjum, ale jak na razie czytam Zwiadowcy: Płonący
                                                    Most Księga 2
                                                    . Muszę powiedzieć, że jest nawet ciekawa.

A mi się spodobało zdjęcie Tarota, który mam na avatarze, chociaż wyglądają
                                                    staro uncertain
                                                  • mweezy Re: :D 28.01.10, 15:20
                                                    tak, wezwijmy kotka telepatycznie xd

no ale taka prawda, no ;d

Zwiadowcy? aa, czytałam c: rzeczywiście, ciekawa ta seria o Zwiadowcach ;d

e tam, nie liczy się wiek, ważne że są tak samo świetni bez względu na wygląd ;d

Maarco serce

aaaaaaaaaaaaaaaaaapsik. zaraz urwie mi się nos O,O
                                                  • kasiula1997 Re: :D 28.01.10, 19:10
                                                    Okej, wzywamy kotka telepatycznie xD

Ale czasem myślę, że jestem dziwna, bo kocham się w 40 - sto paro latku uncertain
                                                    Bo co mi tam, i tak go kocham, ale w szkole uważają mnie za walniętą big_grin

I przez tą miłość do Marco zaprzestałam od niedawna zakochiwać się w
                                                    realnych chłopakach tongue_out

I cieszę się, bo na przerwach przynajmniej normalnie jem i piję, a nie jak
                                                    kiedyś, że jak GO widziałam, to dławiłam się wszystkim i mieliłam kęs bułki całą
                                                    przerwę sciana
                                                  • mweezy Re: :D 29.01.10, 19:39
                                                    taak, siądźmy w kółku i połączmy się z nim telepatycznie. omm. chyb... chyba...
                                                    WYCZUWAM DUCHOWĄ WIĘŹ! xD
                                                    jestem nienormalna x___O

e tam, lepsze to niż zakochać się w no na przykład jakimś transwestycie xD
                                                    poza tym nawet moja mama potwierdziła że Marco jak włosy przygładzi to bardzo
                                                    przystojny jest xD

hehehehehe, ciężkie jest życie dziewczyn xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 29.01.10, 20:05
                                                    To twoja mama ma rację i pozdrów ją tongue_out
                                                    Sorry, ostatnio każdego ze znajomych, którzy mają fajnych rodziców pozdrawiam kiss

Tak, my dziewczyny mamy przesrane. Gdzieś już słyszałam to zdanie,
                                                    czyżby deżawi? big_grin

A ja mam ferie, ale szkoda, że nigdzie nie wyjeżdżam, ale będzie spoko, bo jest
                                                    pełno śniegu xD
                                                  • mweezy Re: :D 29.01.10, 21:34
                                                    hehehe, ok, pozdrowię, nie no, to bardzo miłe jest xD

no cóż, to ogólnie znana prawda jest więc deżawi bardzo możliwe xD

buuu, nie mów mi już o feriach ;c

SPALĘ SZKOŁĘ !!!!!!!1111111111oneoneone

pomożesz mi? piwo
                                                  • kasiula1997 Re: :D 30.01.10, 11:07
                                                    Wiem, że mam czasem odpały,ale z tym od pozdrawiania rodziców to przesada xD

Pomogę, ale ty pomożesz mi spalić moją, okej?
                                                    piwo

Boże, dzisiaj śniło mi się, że jestem dziewczyną Marco, ale Marco jest taki
                                                    młody i chodzi ze mną do szkoły big_grin
                                                  • mweezy Re: :D 30.01.10, 15:00
                                                    hahahahaha, ale wiesz, to bardzo miłe jak już ci wspominałam xD

ok, pomogę, pomożemy sobie nawzajem, ja wezmę benzyne, a ty zapałki xD

aaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, ale fajnie <3
                                                    wiesz, tak myślę że ładnie byście razem wyglądali. piwo
                                                  • kasiula1997 Re: :D 30.01.10, 18:52
                                                    Tak, a raz wszystkich rodziców pozdrawiałam na wywiadówce, bo byłam na turnieju
                                                    popatrzeć jak chłopaki grają. I każdy rodzic w brecht ze mnie xD

Spoko, ja mam w domu mnóstwo zapałek więc większego problemu nie będzie wink

A czemu byśmy razem ładnie wyglądali? Przecież mnie nawet nie widziałaś. Ale
                                                    widziałaś mojego Mandaryna xD

Ale szkoda, że Marco jest taki staaaryy uncertain
                                                    A najmłodszy jest chyba Erno, c'nie? xDD cool
                                                  • mweezy Re: :D 30.01.10, 22:41
                                                    hahaha, ale no o co chodzi, przecież to kultura na najwyższym poziomie jest xD
                                                    w co grali?

ok, to przynieś xD

wiesz, ja tak podejrzewamtongue_out
                                                    może mam zdolności jasnowidzenia czy coś w tym stylu xD
                                                    poza tym mniej więcej pisałaś jak wyglądasz, a ja mam bujną wyobraźnię więc
                                                    wiesz cool

no chyba ;d
                                                    nie jestem pewna, ale prawdopodobnie tak, trzeba by sprawdzić xD
                                                    Marco może i jest stary, ale jary piwo

joł, joł xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.01.10, 11:16
                                                    W piłkę ręczną i grał koleś który mi się podobał (podoba?) tongue_out

Tak, to już wiem, że masz bujną wyobraźnię xD
                                                    A z tymi zdolnościami jasnowidzenia to też możliwe big_grin

Dokładnie stary, ale jary xD
                                                    Chociaż gdyby Tuomas był najmłodszy byłoby lepiej, bo Emppu jest taki niski, że
                                                    ja chyba nawet jestem od niego wyższa xDD

Tuomas urodził się w 1976, Marco 1966, Erno (xD) 1978, Jukka w 1978, a Anette w
                                                    1971, a Tarja 1977.
                                                    A ja nadal się dziwie, że Anette jest starsza od Tarji 6 lat shock
                                                  • mweezy Re: :D 31.01.10, 13:54
                                                    hehehe, a to rozumiem, trzeba kibicować lubemu ;d

no właśnie. a któż wie, może mam zdolności jak edzio ze zmierzchu scared

hehehehehe, ale małe jest piękne, no ;d eeem, czy coś takiego ;d

no ja też ;d w sumie wyglądają na rówieśniczki, a tu niespodzianka ;d
                                                  • kasiula1997 Re: :D 31.01.10, 14:13
                                                    Tak, ale nie wiem czy nadal mi się podoba czy nie. Wiem, że dziwna jestem no ale...

Ooo, jak nie chcesz zdolności jak edziu - pedziu to możesz mi oddać bo ja z
                                                    chęcią wezmę xD

Czy ja wiem, Emppu nie jest taki ładny. Zdaje mi się, że wygląda jak przeciętny
                                                    Fin: długie włosy, ubiera się tak normalnie...

Ja myślałam, że Anette jest młodsza od Tarji bo na taką wyglądała, ale jak się
                                                    okazuje magia fotoszopu robi swoje big_grin
                                                  • mweezy Re: :D 01.02.10, 20:54
                                                    hehehe, nie no, kobieta zmienną jest ;d

nie no, ja się jeszcze zastanawiam, lol xD

no cóż, fakt, ale i tak jest kól cool

hehehe, na to wygląda ;d a Tarja jest naturalnie piękna <3 zero jakiś operacji
                                                    plastycznych i jest piękniejsza od wielu celebrytek, aktorek etc. których
                                                    najlepszy przyjaciel to botoks =,=
                                                  • kasiula1997 Re: :D 01.02.10, 21:26
                                                    Tak, a ja jestem w szczególności zmienna, co jest czasem wkurzające confused

No to zastanawiaj się, ale poinformuj mnie, bo będę musiała jakoś odebrać Twój
                                                    dar od Bogów xD

No, masz rację i mam nadzieję, że nigdy sobie ich nie zrobi. I mam też nadzieję,
                                                    że jej najlepszym przyjacielem będzie mikrofon, a nie botoks wink

Ale fajnie by było, jakby to przeczytała i wiedziała o co nam chodzi... Następna
                                                    rzecz wytworzona przez moją bujną wyobraźnię big_grin
                                                  • mweezy Re: :D 03.02.10, 19:10
                                                    hehehe, u mnie podobnie ;d

ok, ok, jbc dam ci znać, lol xD

taak, bo inaczej będę zmuszona jechać do niej i nakopać w tyłek, mówię serio xD

taaak, super, a później by do nas przyjechała, lol xD

a później ... ? hm *marzy*
                                                  • kasiula1997 Re: :D 03.02.10, 21:23
                                                    Tak, pojedziemy we dwie stopem do Finlandii xD

A potem jakby przyjechała to dałaby przy okazji koncert i zaciągnęłaby za sobą
                                                    chłopaków z NW. I buchnęłybyśmy Marco i Tuomasa big_grinbig_grin

A później siedziałybyśmy za kratkami za to, że ich uprowadziłyśmy, ale oni by
                                                    nas wypuścili, po dłuuugich rozmowach z Marco, Tuomasem i Tarją xD

Okej, uspokój się Kasiu...
                                                  • mweezy Re: :D 04.02.10, 21:38
                                                    hahaha, kto wie, może nawet dotrzemy tam w tym roku xD

taaak, i nie oddałybyśmy ich, a nawet jakby nas złapali to co tam, oni by nas
                                                    uratowali, POPIERAM !!!!!!!!!!!1111111111

*szał*

piwo
                                                  • kasiula1997 Re: :D 04.02.10, 22:13
                                                    Taak, a ja mam wnerwa bo dopiero teraz uświadomiłam sobie, że ile razy już była
                                                    Tarja w Polsce to ja nie byłam na żadnym z koncertów. Ale że aż w Warszawie lub
                                                    w Krakowie.. O.o

Tak, totalny szau xD

Jezuuu, sąsiedzi którzy mieszkali o bok mnie przyjechali z Anglii i robią
                                                    imprezę i puszczają na maksa piosenki shock
                                                    Ale z koleżanką robimy imprezę u mnie i mamy już muzę typu Lady GaGa czy Ke$ha -.-

I coś mózg mi się zatrzymał w rozwoju bo nie mogłam dokończyć rozdziału 7, ale
                                                    już został dokończony i przy okazji jak pisałam , to się niesamowicie uśmiałam tongue_out
                                                  • mweezy Re: :D 05.02.10, 23:26
                                                    no ; x mam to samo ;c

hehe, i szalejemy, szalejemy ;d

lol xD no to zapowiada się... głośno xD kesza? O,o no to współczuję :<

spoko, dobrze że wreszcie jest, idę czytać <3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 06.02.10, 10:37
                                                    Tak, impreza na całego xD
                                                    Jakiś gościu z tej ich imprezy zwymiotował na klatkę schodową O.o

Uwierz mi, same sobie współczułyśmy -.-
                                                    Ale włączyłyśmy po jakimś czasie moje piosenki i zagłuszałyśmy ich big_grin
                                                    W sumie to cały czas słuchałyśmy Epicy np. Illusive Consensus alco Nightwisha -
                                                    Master Passion Greed co najbardziej wkurzały ich xD

No to czytaj, czytaj a ja biorę się za następny rozdział kiss
                                                  • mweezy Re: :D 08.02.10, 10:43
                                                    lol, hardkor z niego, ekhem O,o

wierzę na słowo. hehehehhee, i dobrze ;d ja tak lubię brata wkurzać <3

a mnie boli ząb :<
                                                    a jutro będę miała boski prezent urodzinowy - z 4 przedmiotów będę pisać
                                                    sprawdzian/kartkówkę. chemia, fizyka, biologia, angielski. zamorduj mnie.
                                                  • kasiula1997 Re: :D 08.02.10, 10:58
                                                    Hahaha, tak hardkor z niego xD

Ja też będę wkurzała brata, ale od jutra, bo jutro przyjeżdża big_grin

A mnie kręci się w głowie. Już chyba z tych nudów. Mogłabym już pójść do szkoły uncertain

No to jutro założę wątek: Słit urodziny mweezy! xD
                                                    Wyszukuj go jutro big_grin

I nie zamorduję Cię bo jesteś za fajna. Kogoś innego to bym zabiła z chęcią...suspicious
                                                  • mweezy Re: :D 10.02.10, 21:21
                                                    masakra xD

hehehe, no nieładnie, nie cieszysz się że twój kochany braciak wraca? ;d

ojj, to oddaj mi te wolne dni, ja z chęcią je sobie wezmę xDD
                                                    bo już ledwo żyje O,o'

aaaaa, jak słit ;* ale chyba ktoś usunął wąteczek bo nie widziałam żadnego
                                                    takiego :<

aaaaaaaaaaaaaaaaa, ja fajna? scared
                                                    wow, dzięki kiss
                                                    kogo? big_grin

wiem, jestem ciekawska :<
                                                  • kasiula1997 Re: :D 11.02.10, 13:06
                                                    Tak, cieszyłam się 2 dni temu. Teraz prawi mi morały i mnie wkurza sciana
                                                    I patrzy jak Ci odpisuję. Ciotas. I sam dodał, że każe mi myśleć czego nie lubię
                                                    big_grin

No to z chęcią Ci oddaję wink

Ano niestety usunęli. Ciekawe czemu, pewnie kotek musiał usunąć, bo zrobiłam na
                                                    oficjalnym :<

No jasne, że jesteś fajna kiss
                                                    Dzisiaj, brata. A w inne dni to też pewnie jego, ale zobaczymy jak to będzie big_grin
                                                  • mweezy Re: :D 16.02.10, 14:20
                                                    hehehehehehehehehe, myślenie jest męczące big_grin
                                                    patrzy jak odpisujesz? to jak mój brat, też czasem za bardzo sie interesuje -,-''

buu, kotek mnie nie lubi ;c

dziękuję, ty też <3

hehheehe, skąd ja to znam ; d

a ja nie byłam dziś w sql, bd miała znowu badania ;,c
                                                    ale za to pośpiewałam sb trochę, mam fazę na I wish i had an angel <3

i coraz więcej ludzi się mnie boi, hahaha xD
                                                  • kasiula1997 Re: :D 16.02.10, 16:31
                                                    Ale mogliby zacząć się interesować w inny sposób, a nie, patrząc jak odpisujemy.
                                                    A potem się na mnie drze, że robię błędy, że na forum piszą tylko cioty i te pe.
                                                    -.-

Zapewne luuuubi <3

A jakie badania? (sorry za moją wścibskość :p)
                                                    Śpiewaj, śpiewaj. Ja już mojemu bratu załatwiłam, że będzie moją tancerką
                                                    estradową
                                                    xDD

Pff, ja się Ciebie nie boję big_grin

I skorzystałam z okazji i mam cię na liście kontaktów na gg wink
                                                  • mweezy Re: :D 16.02.10, 22:05
                                                    właśnie >,<
                                                    masakra.

niee, kotek mnie nie lofcia ;<

hm, podstawowe, pobieranie krwi itede.
                                                    znowu będą mnie kłóć ;c
                                                    załamka.

hahaha, tancerka estradowa? xD
                                                    brzmi ciekawie, bardzo ciekawie big_grin

oo, to dobrze. miła odmiana, lol xD
                                                    no ok, ok, przesadziłam, ale słyszałam już że ktośtam sie mnie boi, enpe dzisiaj. xD
                                                    opowiedziałam koleżance historię jak to moja inna koleżanka powiedziała że
                                                    wyglądam dziś jak wampir i że sie mnie boi. zapytałam mojej koleżanki czy ona
                                                    też się mnie boi, a ona odparła że tak. ale ciupinke tylko xD ale się boi xD

masakra ;d

ej, to pisz na giegie <3
                                                  • kasiula1997 Re: :D 17.02.10, 15:31
                                                    Ejj, bo pójdę i pobiję kotka <robi groźną minę>
                                                    Kotku, strzeż się Kasi! xD

Ale mam szczęście, że mi nie muszą pobierać uncertain
                                                    Nie załamuj się, mam nadzieję, że było i będzie dobrze! kiss

Hahaha! Jak wampir. A ty tak nie lubisz Edzia-Pedzia xD
                                                    No to rzeczywiście ma powody do bania się Ciebie big_grin

Okej, okej będę pisała na giegie serce
    • tajemniczaa. Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 00:12
      Ja nie zanam ; D
      • dio223 Re: Within Temptation , Nightwish ... 26.12.09, 18:46
        słuchamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka