kasienka180 22.11.09, 17:45 POKŁÓCIŁAM SIĘ Z PRZYJACIÓŁKĄ O CHŁOPAKA POWYZYWAŁYŚMY SIĘ I ONA NAMÓWIŁA WSZYSTKIE DZIEWCZYNY Z MOJEJ KLASY ŻEBY SIĘ DO MNIE NIE ODZYWAŁY NAWET MOJA KUMPELA BYŁA NAJPIERW PO MOJEJ STRONIE ALE JAK MOJA NIBY PRZYJACIÓŁKA JĄ NAMÓWIŁA ONA ZMIENIŁA ZDANIE A MI POWIEDZIAŁA ŻE BEDZIE PO MOJEJ STRONIE ZAWSZE PROSZE POMÓŻCIE JAKBY TO POWIEDZIEĆ NIE MOGĘ BEZ NIEJ ŻYĆ CO MAM ZROBIĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karcio Re: problem z przyjaciółką POMOCY!!!!!!!! 22.11.09, 17:49 a konkretniej co sie stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: problem z przyjaciółką POMOCY!!!!!!!! 22.11.09, 17:50 Pogódź się z kumpelą, z którą pokłóciłaś się o chlopaka, a wtedy wszystkie bd z tobą gadały ! Przecież tak jest zawsze, że jak pogodzisz sie z ta, co namowila przeciw tobi, to wszystkie inne poleca za toba tak jak twoja przyjaciolka; d. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: problem z przyjaciółką POMOCY!!!!!!!! 22.11.09, 19:04 wyjasnij sobie wszystko z tą kumpelką w cztery oczy Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: problem z przyjaciółką POMOCY!!!!!!!! 22.11.09, 19:15 nieźle ją nazywasz-przyjaciółką.która namawia wszystkich w koło,żeby przestali się do ciebie odzywać.w ogóle to masz nieźle pojechaną klasę.takie rzeczy wyprawiać to trzeba mieć nierówno. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: problem z przyjaciółką POMOCY!!!!!!!! 22.11.09, 20:14 no to masz fajne kumpele... Nie no ja bym pogadała z nimi i z tą twoją niby "przyjaciółką" i wyjaśniła im wszystko, a z "przyjaciółką" porozmawiała, tak jak to już pisali w cztery oczy... powiedz jej, że o chłopaka to głupio jest się tak kłócić i że zachowała się naprawdę ...hmm... chamsko odwracając od cb wszystkie dziewczyny i jeśli jesteście przyjaciółkami to żaden głupi chłopak nie powinien zniszczyć waszej przyjaźni!! Odpowiedz Link Zgłoś